FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

z1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la z1921 » 21 okt 2016, 00:35

Vidis amazon kako se moze diskutovati oigracu, treneru ili opcenito o igri jer nema svako isto misljenje kao ti. Samo tako nastavi jer tako doprinosis kvalitetu ovog foruma.
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 okt 2016, 00:41

Psovanje Bogicevicu je jadno. Mislim na ono poslije tekme. Brze izadjoh sa stadion da ne slusam bljuvatine i odvratne stvari. Razumijem eto nekom mu zvizdi jer je dva dana prije tekme sa Slobodom organizovao press i to je trebalo valjda u prostorijama FK Sarajeva.Ok to je ljude iznerviralo i oni mu zvizde dok ulazi,ali ono za svaki kontakt i ostalo je dno dna. Svako hrani porodicu i bori se tako i on. Mozda je pogrijesio jer je sazvao press sa onim igracem Slobode,ali imam utisak da ga je on natjerao na to. Mada to vise nije ni bitno. Svakom se svidja neki igrac dok drugima on je beze. Npr meni se svidja kako igra Ugljesa ti kazes da on ne valja. To su misljenja i to se treba postovati,ali ne treba psovati jer imaju i oni osjecaje. Ja ti kazem nekako mi Lendric nije vise drag kao prije jer se po meni cudno ponasa i ona izjava "psi neka laju" me malo povrijedila. Je li to znaci da mu ne treba skrenuti paznju da malo se sabere i da se vrati ? Treba da zna da u nama nema neprijatelja i da mi jedva cekamo njegov gol
. Nadam se da ce nadoci vrijeme je. Nemamo mi puno prava na kiks sad nam je sve bukvalno biti i ne biti. Ako ostanemo normalni do maja treba nam kakvu nagradu dati. A do tada kutija tableta za smirenje i pravac Grbavica.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 21 okt 2016, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 21 okt 2016, 00:42

LjoZee je napisao/la:Psovanje Bogicevicu je jadno. Mislim na ono poslije tekme. Brze izadjoh sa stadion da ne slusam bljuvatine i odvratne stvari. Razumijem eto nekom mu zvizdi jer je dva dana prije tekme sa Slobodom organizovao press i to je trebalo valjda u prostorijama FK Sarajeva.Ok to je ljude iznerviralo i oni mu zvizde dok ulazi,ali ono za svaki kontakt i ostalo je dno dna. Svako hrani porodicu i bori se tako i on. Mozda je pogrijesio jer je sazvao press sa onim igracem Slobode,ali imam utisak da ga je on natjerao na to. Mada to vise nije ni bitno. Svakom se svidja neki igrac dok drugima on je beze. Npr meni se svidja kako igra Ugljesa ti kazes da on ne valja. To su misljenja i to se treba postovati,ali ne treba psovati jer imaju i on osjecaje. Ja ti kazem nekako mi Lendric nije vise drag kao prije jer se po meni cudno ponasa i ona izjava "psi neka laju" me malo povrijedila. Je li to znaci da mu ne treba skrenuti paznju da malo se sabere i da se vrati ? Treba da zna da u nama nema neprijatelja i da mi jedva cekamo njegov gol
. Nadam se da ce nadoci vrijeme je. Nemamo mi puno prava na kiks sad nam je sve bukvalno biti i ne biti. Ako ostanemo normalni do maja treba nam kakvu nagradu dati. A do tada kutija tableta za smirenje i pravac Grbavica.
:thumbup:

To ja hocu da ti kazem. Pravi navijac nece nikad lajat kad dodje na utakmicu, a oni koji laju nisu navijaci. Zato njegova izjava mene nije uvrijedila, jer znam da ne misli na pravog navijaca, nego bas na onog koji je dosao zbog toga, a ne da gleda Zelju.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 okt 2016, 06:34

aleksandar_veliki je napisao/la:
Monci je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Gledam Dundalk i Zenit. Rusi sto puta skuplji, a na terenu se to ne vidi. Stvarno ne mogu da shvatim kako nasi klubovi u Evropi ne mogu da naprave iskorak. Jesmo li mi bas se toliko srozali ili je nesto drugo u pitanju.
Moderacijo, sorry, ali kakve to veze ima sa Željom?
Napisah nasi klubovi, citaj Zeljo. Ne bih se slozio da Savez ima bilo kakve veze sa tim. Mozes li pojasniti na osnovu cega si stekao takvo misljenje? Za momka koji napisa da je do Saveza?
Pokušat ću ti odgovoriti. Potrefi se zlatna generacija, to je kod nas bilo u svim klubovima 2014/2015 kada su golobradi Baja, Amir, Dado, Dzenis, Memija uz par iskusnih vukova bili bitku protiv azijskog novca, turkisha i malezijaca, domaćih spletkarosa, afere punac i ostalog.
I na kraju izgubili, prvak bio ko je kupio.
Zeljo te godine podero evropu i da su Bajić i Kvesa ostali protiv Standarda ko zna šta bi bilo.
Dakle prvo istrijebiti korupciju, kriminal i nepotizam iz saveza. Prolic 20 godina kontroliše sudije. Pa kada se ponovi generacija i bude prvak sa boljim finansijama napravit ćemo iskorak.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 21 okt 2016, 07:17

aleksandar_veliki je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Nisam dugo u Sarajevu, devet godina i zbog toga sam siguran da mnogi forumasi poznaju mnogo bolje situaciju u klubu u nekim proslim vremenima. No, neshvatljivo mi je da ljudi koji sve znaju mogu reci da je Ramiz klimac glavom. Ne znam da li se radi samo o neznanju ili pak o necem drugom. Dao Bog da svi nasi klubovi imaju vise Ramiza kada je ovaj bio u "naponu snage". Stari grad, koliko znam te tvije firme su trenutno samo mrtvo slovo na papiru. Da li ce biti nesto u buducnosti stvarno ne znam.
A kako drugacije tumaciti cinjenicu nego klimac glavom.Promjeni se 5 uprava u svakoj sjedi Ramiz.Njemu svaka cast,ali bilo je tu ljudi koji su dali mnogo vise pa su otisli da nebi klmali glavama.Recimo Izo Pita i njegova 2 jarana.Ljudi dali bru ku para od rata pa na ovamo i onog trenutka kada nisu zeljeli da klimaju glavama i vicu yes yes podnijeli ostavke.3 mjeseca posto su usli po treci put u upravu.
Eto samo pogledaj sastave prijasnjih uprava.Da ne govorimo o Ramizovom guranju grupe navijaca u jeku jedne od kriza na tribini.
Pusti ba.Neandretalac nije dobar nikako.
Njegovo pisanje se svodi na otprilike ovo:
Kada ne igra Zeric onda yebe mater deji i misketu sto zanemaruju nasu djecu.
Kada Zeric udje i odigra i zabije go onda yebe istim od do jer oni Zeru vide samo kao robu.....
Halali na malo duzem postu.
Ok. Cuo sam i za tog Pitu da je davao sakom i kapom kao i Ramiz kojeg poznajem. Ne bih rekao da je klimac glavom nego jednostavno takav ciko. Za ovo oko tribina stvarno ne znam.
Ma da se razumijemo znam i ja Ramiza jako dobro mozda duze nego ti i ovu pricu oko "klimaca" nisam ja uopste potencirao .
Dojadilo brate vise konstantno pamtovanje bez ikakvih argumenata.Frajera nahajcaju dadnu mu neke imformacije na kapaljku i onda on po cijeli dan orgija ovdje.Ja razumijem da treba kritikovati ali brate od 10 postova 9 i po je prozivanje pojedinih ljudi iz uprave.
Napisao sam u postu prije.
Kada ne igra Zera onda zapostavljaju nasu djecu kada dobije sansnu onda je dobio zato sto ga ovi smatraju robom i hoce da zarade na njemu.....

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 21 okt 2016, 09:43

Ni ti prica ne stoji oko sudija i te generacije. Da je Amir pogodio onu sansu i da smo pitare uzeli, osvojili bi titulu. Ne bi im 20 sudija pomoglo. To sto smo mi fulili strasne sanse nije kriv sudija.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 okt 2016, 10:31

Po meni ovi sad penali nisu slucajni. Precesti su da bi rekao da je slucajnost. Ili neko steli ili mi smo masine za pravljenje penala. Ljudi nam dali jedan gol iz igre i 4 iz penala. Penal protiv Krupe je smijesan,protiv Celika isto jer isto ono nisu svirali za Vitez kad je onaj igrac Sarajeva uradio isto sto i Husic,Radnik ne znam jes ga povukao,ali nije vala da padne 100% i protiv Gorazda nisam vidio dobro sa juga. Ocekujem i sutra neki penal ako povedemo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 21 okt 2016, 10:40

Neandertalac je napisao/la:Najvecima se uvijek navlacilo, navlaci, i navlacit ce. Tu svaka diskusija treba stati. Jedna Barca cijih 70% utakmica u sezoni minimalno pogledam da najmanje 20 neregularnih golova u sezoni sto iz cistih ofsajda sto iz nepostojecih penala. O situacijama gdje su im protivnici zakinuti, sitnim odlukama u nihovu korist, kartonima, gledanju kroz prste itd ne vrijedi ni pričati, ima ih na stotine. Nekada su to male greske a nekada one kardinalne, ofirne. Jednostavno u situaciji kada je npr linijski sudija nesigiran koju odluku donijeti on sudi u korist Barce. Doduse zbog jakog lobija ostalih klubova, posebno Reala znaju biti i osteceni. Ali neminovno je da ima favoriziranja u velikoj mjeri.
Slicnu `pomoc` imaju svi veliki klubovi u svim europskim ligama. Zakon veceg i jaceg, prosto ko pasulj.

Uvale se ljudi stotinu miliona samo u pojacanja i da ih sudije handre. Pa nisu naivni, stite svoje interese. Iza tih zakulisanih radnji stoji jedna velika masinerija, lobiji, utjecaji, interesi. Biznis.

Utakmica protiv Celika prosle sezone. Mi posteni, moralni, samo zeleni teren. Extra. Minus pola miliona od europe uz jos desetine pratecih negativnih posljedica. Svi oni koji kazu kako je to ispravan put i kako ne treba `zavrsavati` mimo terena nista, neka razmisle o sljedem;
Kada bi imali svoju firmu i za podmazivanje nekog lika na tenderu morali izdvojiti deset milja a u slucaju prolaska na istom zaradu od pola miliona, sta bi u toj situaciji uradili?
Vjerujem da 99% nas ne bi imalo apsolutno nikakvu dilemu.
Ovako mi posteni u jednoj od najkorumpiranijih drzava na svijetu, isto tako je u sportu a za konacni rezultat imamo redovno izivljavanje raznoraznih debila zbog ko zna vise kojih razloga i cijih interesa.
Primamo ga s guza bez lubrikanata a jos nam usi zavrcu.
A najveci i najtrofejni, nema logike zar ne...

Evo konstruktivan, realan, jasan post. Samo što vi čitate da bi me pljuvali i svlacili na lični nivo je vas problem.
To sto ste "duduci" i vi i nalogodavci je vas a i nas problem jer svi ispastamo zbog njega.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 okt 2016, 10:51

Apsolutno dijelim misljenje sa tobom. U nasoj ligi imas primjer Zrinjskog za to. Samo se sjeti sudjenja sad kad su bili na Grbavici. Ubili nas sudjenjem kontra nas. Lik povrijedi Ugljesu,koji kasnije sepa i trazi izmjenu,sudija se pravi lud nit svira nit ista. I brod drugih stvari koje nisu svirane i kartoni i sve. Ali evo Petrovic ce dobit kaznu jer je izjavio ono poslije tekme sa Gorazdom. Bude li se klub oglasio bojim se neprijatelja u savezu i njihovih ideja. Bog zna sta oni mogu smislit i da nas klub ispasta. Mislim ispastamo i ovako,ali bojim se da bi saopstenjem mnogo toga izgubili. Neko ide kontra Zelje,ali i to ce jednom prestati. Lopovi ce jednom otici i nikad se nece vratiti,a vec su izgubili obraz. Jadni ljudi puni kriminala.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 21 okt 2016, 10:51

Neandertalac je napisao/la:
balotelli90 je napisao/la:Čuvat će ih sudija, neće se oni čuvati :lol: Sve ide u našu korist, ali..
Kako je lijepo vrijeme, za samoubistva a jos sam hasta. Ali to nije tema, pa da joj se vratimo;

Hajde da se i mi zastitimo, da ispred kluba kandidujemo ljude koji ce stititi nase interese. Idealan trenutak.
Sramotno je da najveci klub u BiH nema nikoga u savezu, odborima i sta jos vec postoji od tih tijela. Koga predloziti? To mora biti osoba/e od povjerenja, sa dugogodisnjim stazom u Zelji, po mogucnosti neko veliko ime. Par dana prije derbija kada sve oci javnosti budu na na ova dva kluba, kao sto sam vec jednom pisao o tome a evo sada cu i ponoviti par tih postova uz molbu moderatorima da me ne banuju zbog njih a neka cita kome nije mrsko;

1. Ne treba u rat, to je pogresno.
Treba stititi svoje interese!

Pametno, mudro, dugorocno, planski. Ne mora niko suditi nista za nas ali ne smije suditi ni protiv nas. Jasno i glasno, neka znaju. Ne dirati ih za male greske, treba biti i realan pa reci da nekada stvarno panicarimo ali ovakvi gafovi su ofirni.
Ne smiju nam ovo raditi.
Za ovo sto pricam trebaju ljudi sa ugledom koji znaju kako se ove stvari rjesavaju.
Postavis ispred kluba Misu Smajlovica i Envera Hadziabdica pa neka njima ovaj mrmot objasni da ovo nije penal.
Zastitis se, ugled tih ljudi te zastiti. Velicina legendi, pedigre.
Sa njima se ovako ne smjeli ponasati.
Dajem ovu dvojicu samo za primjer, moze biti i neko drugi, nebitno.
Ali neko takav mora uvijek biti u klubu!

2. Da pojasnim.

Znas sta je ovo sa sudijama?

Siroki i ponisteni go. Zalili se mi. Javno. A fino nam govorili nemojte se zaliti, priznajemo gresku ali ne javno. I mi ih napali u medijima.
Oni nam; povukli liniju!
Samo sto nismo skontali koja je to linija. Ona koja se ne smije prijeci i mi je predjemo.
Oni kazu ok, sada cemo da vas handrimo.
I handre nas sve od tada. Svaki sudija u ligi, skoro svaku utakmicu!
Jasu nas!
I nikom nista, mi sada sutimo ko kuje zadnje, izasao nekakav bankar i reko ne smiju krasti Zelju. Sada suti!
Kada smo to prije mi ovako sutili?
Kada smo pustali da nas ovako ponizavaju?
Nikad!

Eh vidi sada;

Hadzija, Miso, Refik...itd, sazovu PRESS konferenciju ispred kluba!
Legende zovnule!
Dodju svi, i oni kazu;
Dobar dan, ja sam taj i taj, u Zelji sam 50 godina a toliko i VISE u fudbalu!
Pogledajte gospodo ovaj video, ovog `sudiju` Vladimira Bjelicu.
Pa ide video, pet tekmi, u svih pet, kardinalne greske.

Pa pitaju legende; jeste li svi vidjeli da ovaj sudija sudi na steti Zelje?

Svi kazu; Jesmo!

Legende zakljucuju; necemo da nam ovaj sudija sudi vise, i necemo da nam ostale sudije ovako sude!

Kraj price!

Sada su legende nacrtale liniju! Rekli stop!
Da vidimo ko ce iz saveza smjeti da je predje. Da vidimo kakvo ce nam onda biti sudjenje.

I ovo gledaju svi. Svi su culi za Hadziju, Misu, Refika, svima je NORMALNO da oni izadju ispred kluba i pricaju u vezi SPORTA. A ne bankar da izadje.
Ovi ljudi imaju damu, ne povlace se kada im neko nacrta liniju, ne mozes njih sutat kako hoces! Nekaznjeno!

3. Vidi ovo;

; Kada Miso Smajlovic hoda, Salem Prolic se vuce uz njegov rukav!
Salem Prolic je qarna za Misu Smajlovica, i nikad, ali nikad Salem Prolic nece SMJETI povuci liniji GOSPODINU MISI SMAJLOVICU!
LEGENDI!
Salem da Misi povuce liniju? Hadziji?
Hahhahahhaaa, pa zajebajes me :-)

Cuj Salem nam povukao liniju, mi sutimo.
Salem Prolic. Znas kako ga gsn Miso zna; ma onaj znas, onaj debeli sto je sudio. Ma ja taj!

On je mali mis za nase legende!
Gdje ce on nama sta crtat!
Ne savez, ON!
Napadnes njega. Nemaju kud!

A ne sa savezom ratovat.

A Legende bi pojele Salema!
Za dorucak!
Da legende sute Salemu!?

Eto ga, ukratko :lol:
Imamo uvjeravanja iz kluba da je trenutna garnitura u konstatnoj vezi sa svim nasim bivsim igracima, trenerima, uposlenicima. Najbolji trenutak da ih aktiviramo je u ove dvije naredne sedmice i da konacno na tom planu malo iskoracimo, ojacamo i tu infrastrukturu i ispred kluba kandidujemo ljude koji imaju ugled, znanje, iskustvo, ljude koji vole Zelju.

Eto toliko za sada, pisao bih jos ali bi da cujem i vase misljenje.

I još jedan, 78 put. Valjda neko ko treba konačno skonta o čemu govorim a ne da energiju troši na kontriranje Neandertalcu@
Eto sinoć ste se slikali, kleknite i zamolite Babuku neka sazove naše ljude da pomognu, i njih također zamolite. Ne budite arogantni, niste vi Željo!
A ne samo slikanje pa ćemo Djana Nikolića poslat za izbor u kantonalni odbor. Mogu ga jedino po cigare poslat koliko god vam to ružno zvučalo, istina je!

UPRAVA NAPOLJE!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 21 okt 2016, 10:56

Pa bolan, kako jake ljude imamo spasise nas onda suspenzije u Fifi i Uefi a da ove lokalne qarine i interesdzije ne utegnu.

Jesu mutne vode ali moraš znati plivati u njima. Neko je mala ribica a neko ajkula ;)

Edit; Salem je "morsko prase" :lol:

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 okt 2016, 11:06

Mah kakva nam je drzava. Jad,bijeda i kriminal. Nece doci ovdje do napretka. Lafo Liga 12 kvalitetnija po meni je bolja Liga 16. Nikad manje ljudi na stadionima,potezi na terenu ocajnu moras dati aplauz ako centrira kako Bog zapovjeda. Sve je ocajno,ali zaista. Nadam se da je Ivica dao savjete Slavku,a da ce ovaj poslusati. Potreban nam je. Uz Ivicu smo jaci bar za 70%.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 21 okt 2016, 11:08

Ja ne vidim problem u penalu. Ne mogu da vjerujem da se jedan ozbiljan klub bavi s tim. Valjda navikli svi da sude protiv nas jedan penal, pa cim bude vise kao neki imaginarni problem.

Umjesto da napravimo ekipu, bavimo se terenu mi palamudimo u prazno. Nisi napravio ekipu kako treba i svi nam drugi krivi.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 okt 2016, 11:11

Ako smo ga zasluzili nek ga svira 3 puta po utakmici,ali realno precesto je ovo. Kako je Slavko dosao svirano je 4 penala protiv nas i jedan za nas haman kad krenes na utakmicu znas da ce bit penal.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 21 okt 2016, 11:14

amazon je napisao/la:Ja ne vidim problem u penalu. Ne mogu da vjerujem da se jedan ozbiljan klub bavi s tim. Valjda navikli svi da sude protiv nas jedan penal, pa cim bude vise kao neki imaginarni problem.

Umjesto da napravimo ekipu, bavimo se terenu mi palamudimo u prazno. Nisi napravio ekipu kako treba i svi nam drugi krivi.
Stoji i ta priča. Puno je energije otišlo na pogrešnu stranu a također sam pristup je bio grozan. A i da su nam pomagali sada bi samo imali koji bod više sa lošom ekipom što bi možda nekada kasnije bilo pogubno.

Uglavnom, ne možeš zanemariti ni jedan od njih

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 okt 2016, 11:19

Malo o sutrasnjoj utakmici da diskutujemo. Po izjavi isti sastav kao protiv Sarajeva. Nadam vise da ce ga Lendric zabiti sutra. Ako se ne desi to ne vjerujem da ce Slavko vise imati strpljenja za njega. Ne igraju Sinisa i Bocca znaci Memija desno,Stana lijevo,a umjesto Boccacinija ocekujem Jahica zbog pritiska ne ocekujem Bogicevica. Sutra ce biti jos vise ljudi i jos gore ce dobiti posto smo mi poznati po tome. Nek igra u gostima,a na Grbavici nekako ga van terena i klupe bolje je za njega.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 21 okt 2016, 11:36

Slažem se sa tvojom prognozom postave, s tim što mislim da i sutra Petrović može "čekati" Lendrića maksimalno 55-60 minuta, pod uslovom da bude 0:0 do tada, u što čisto sumnjam. Najsretniji bih bio da ga lajavac zabije, i zbog njega i zbog nas.

Manite se sada priča oko suđenja, zbiti redove još jače, pročepilo nas je i većina stvari je na svom mjestu sada, a sutrašnja utakmica naponon može da nam donese znatan i osjetan pomak na tabeli, a onda punih 7 dana pripreme za Široki, jer Goražde je već apsolvirano.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 21 okt 2016, 11:41

amazon je napisao/la:Ja ne vidim problem u penalu. Ne mogu da vjerujem da se jedan ozbiljan klub bavi s tim. Valjda navikli svi da sude protiv nas jedan penal, pa cim bude vise kao neki imaginarni problem.

Stoji i ta priča. Puno je energije otišlo na pogrešnu stranu a također sam pristup je bio grozan. A i da su nam pomagali sada bi samo imali koji bod više sa lošom ekipom što bi možda nekada kasnije bilo pogubno.

Slazem se. Ali moras priznati da nas niko nije ostetio nesto drasticno da bi se bavili tim. Kod nas raja nije normalna opcenito, igrac fuli 5 zicera tjeraj na klupu, sviraju pet penala protiv nas uzbuna. Isto kakve pick.ice. Razvali na terenu, igraj l, kakav sudija. Jaci si od gorazda, svira penal i ti dobijes. A kad si kari. na trazis uvijek nesto. Budi realan.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 okt 2016, 11:49

Nema opustanja. U svakoj tekmi maksimalna koncentracija i kad zabijemo gol odmah po drugi ici,a ne opustiti se pa protivnik lagano dodje pred nas gol. Maksimalna borba,zalaganje i zelja su kljuc dobrog rezultata.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 21 okt 2016, 15:48

amazon je napisao/la:

Slazem se. Ali moras priznati da nas niko nije ostetio nesto drasticno da bi se bavili tim. Kod nas raja nije normalna opcenito, igrac fuli 5 zicera tjeraj na klupu, sviraju pet penala protiv nas uzbuna. Isto kakve pick.ice. Razvali na terenu, igraj l, kakav sudija. Jaci si od gorazda, svira penal i ti dobijes. A kad si kari. na trazis uvijek nesto. Budi realan.
Raja je nezadovoljna, sam sam takav. Normalno je da to nezadovoljstvo iskaljujemo na nekom. Na utakmici i onda ces jeb... sve nekom igracu, neces ovima koji se kriju iza njih i koji su odgovorni za nase nezadovoljstvo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Lecler, Lekqqq1921, MoSaZeLjo1921 i 39 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []