U jednoj recenici opsuje a drugoj se kune Bogom jedinim.Barbarossa je napisao/la:Jel ovaj brcanska malta solinas?, kad se sjetim dok je harao temon pl prepucavanja , svaki post mu je bio o bogu , doduse u negativnim konotacijama, a petkom bi obavezno na dzumu išao
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
TI ne negiras Boga cim ga psujes onoliko brcanskamalta
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
halalite, nisam znaoOsim13 je napisao/la:A u petom razredu je odvojeno, posebno priroda posebno društvo, bez "i". Nek mi Sarmel ne da lagat.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Ja ne mrzim nikoga,pogotovo ne cijeli narod.Sage je napisao/la:Brcanska,,,,,Kralju moj, puno si poceo, i to ne samo ti, sve uporedjivat sa komunizmom i Islamom. Vama vjernicima(barem islamske vjeroisovjesti) je najgore kad neko kaze da ga vjera ne interesuje, odmah je komunjara. Ako je katolik il pravoslavac, i to umjereni posto nisam upoznao nijednog zadojenog u k/hriscanstvo tipa selefija, sufija, vehabija, ovih nedefinisanih tipa Jala brat odmah spominjete inkvizicije i krstaske ratove.
Sta ti hocu reci, sto je prezvakana tema ovdje 100-200 puta...malo morate olabavit osjecaje. Mozda sam i ja vjernik( ti ces reci nema sanse)... ako mi ne mrzimo srbe, hrvate, evo sto se tice ovog foruma, a Hendo kao ex-hodza govori da su svi po defaultu cetnici i da ih treba pobit sem onih koje je on preveo na Islam gore u Njemackoj jer kao oni nisu vise cetnici(po meni onaj ko promjeni vjeru je jos gori), mozda smo priznatiji pred Njim. Al da ne idemo daleko, svako dobro...
\m/
Svaki covjek srbin i hrvat koji smatra BiH domovinom je dobro dosao...Svaki od njih koji njeguje tekovine cetnika i ustasa te zeli podjelu BiH smatram neprijateljem ...Da ne idemo preduboko u ovu temu jer je preopsirna.
Meni kao Muslimanu ne smetaju ni ateisti niti komunjare,svako ima pravo izbora i odgovara za sebe.Ali mi smeta sprdanje sa vjerom i ismijavanje.Ako neko ima prava da bude ateista ima neko i prava da bude vjernik.I nema niko prava da to ismijava niti da se sprda sa tim.
Svjedoci smo ipak pogotovo u BiH sve jaceg "napada"na Muslimane...
Uzmi samo ovaj virtualni element ,ne moramo dalje sa foruma.Strasne gadosti se pisu.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
ASD je napisao/la:De daj onaj post od solinasa sto si ga skoro na prepucavanjima postavio.Osim13 je napisao/la:Al smoriste više u picku lijepu materinu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Mozes izvuci sve postove ikada od 2013...
Uopste me ne doticu pisanja takvih ljudi.Tebi tvoje meni moje.Ja sam svoj mir pronasao ,a ti rascisti sam sa sobom.
Uopste me ne doticu pisanja takvih ljudi.Tebi tvoje meni moje.Ja sam svoj mir pronasao ,a ti rascisti sam sa sobom.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- Barbarossa
- Kontakt:
Klocoidi trihidroksidni, 4. srednje jeharden je napisao/la:halalite, nisam znaoOsim13 je napisao/la:A u petom razredu je odvojeno, posebno priroda posebno društvo, bez "i". Nek mi Sarmel ne da lagat.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
https://www.klix.ba/vijesti/bih/kako-su ... /190318150
Evo za koga mi glasamo, jos da je to samo ovo malo 'sice' koju su sebi uzeli. Narod nema ni za hljeba od 3 dana...
Evo za koga mi glasamo, jos da je to samo ovo malo 'sice' koju su sebi uzeli. Narod nema ni za hljeba od 3 dana...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sve ti je kako se snadjes, vidjeti ces kada dodje ti vrijeme za to.Federer17 je napisao/la:https://www.klix.ba/vijesti/bih/kako-su ... /190318150
Sad sta znaci to "snaci se" ne moze se opisati.
Vidio sam pola forumske tuzle, ti si sljedecituzlak1987 je napisao/la: Sad sta znaci to "snaci se" ne moze se opisati.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
zamisli dovedes je materi i ocu, evo babo ja se ozenio
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako cu znati?Sarmelino je napisao/la:Vidio sam pola forumske tuzle, ti si sljedecituzlak1987 je napisao/la: Sad sta znaci to "snaci se" ne moze se opisati.
vidis to je problem, nea veze imam ja izvoretuzlak1987 je napisao/la:Kako cu znati?Sarmelino je napisao/la:Vidio sam pola forumske tuzle, ti si sljedecituzlak1987 je napisao/la: Sad sta znaci to "snaci se" ne moze se opisati.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
S ovom makar znaš šta si doveo, realno.avenija je napisao/la:zamisli dovedes je materi i ocu, evo babo ja se ozenio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Don't hate what you don't understand.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Trazim posao sa godisnjim primanjem jednakim Nunijevim dunacijama od sinoc. 
alii rodi majka sina koji sad je influencerrr
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.