FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

streamnavijac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la streamnavijac » 15 jun 2017, 02:32

belosevic28 je napisao/la:Da se ceka Said da pristane na smanjenje plate - ceka, ali da to uvjetuje eventualna pojacanja - ne uvjetuje. MI cekamo igrace sa slobodnim papirima, takvi prvo hoce u inostranstvo i tjt. Zato sam ja predlozio da ''klepimo'' Jusica da bude beck up Mihojevicu i Novakovicu. Micu smo ''na vakat'' doveli. Nas yebe sto se blizi Evropa, a svi igraci prvo ''zaganjaju'' ino angazman pa onda pristanu doci u PL BIH ne samo u Sa...
Rijetkost je u danasnjem vaktu igrac poput Dusana Hodzica. Momak je bas ispostovao klub sto se tice produzenja ugovora,nije nasjedao na bajke menadera. A ovi sto cekaju nesto tipa Am Bekic, pa kad im propadne grli navijace i tu patetiku prosipaju sto dalje od kluba. Da se razumijemo, drago mi je sto odlazi, samo sam ga naveo kao primjer. Ovaj Pidro izgleda zamjena Bekicu, imamo zadnjeg veznog, to je Ivetic dok ne pusti dusu. :)
I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.'

Muhammad Ali

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 15 jun 2017, 02:37

streamnavijac je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Da se ceka Said da pristane na smanjenje plate - ceka, ali da to uvjetuje eventualna pojacanja - ne uvjetuje. MI cekamo igrace sa slobodnim papirima, takvi prvo hoce u inostranstvo i tjt. Zato sam ja predlozio da ''klepimo'' Jusica da bude beck up Mihojevicu i Novakovicu. Micu smo ''na vakat'' doveli. Nas yebe sto se blizi Evropa, a svi igraci prvo ''zaganjaju'' ino angazman pa onda pristanu doci u PL BIH ne samo u Sa...
Rijetkost je u danasnjem vaktu igrac poput Dusana Hodzica. Momak je bas ispostovao klub sto se tice produzenja ugovora,nije nasjedao na bajke menadera. A ovi sto cekaju nesto tipa Am Bekic, pa kad im propadne grli navijace i tu patetiku prosipaju sto dalje od kluba. Da se razumijemo, drago mi je sto odlazi, samo sam ga naveo kao primjer. Ovaj Pidro izgleda zamjena Bekicu, imamo zadnjeg veznog, to je Ivetic dok ne pusti dusu. :)
Pricao sam s momkom prije ove afere sa Husarom, pricam sa Markom prije par dana. Momci prezadovoljni onime sto imaju, pozitiva ljudi, skromni. Ajd za Marka se znalo i prije ali Dule nas je sviju pozitivno iznenadio. Ima tu jos par momaka koji rade, treniraju, fokusirani na ''loptu'' (Bojan, Novakovic, Ivetic)...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

streamnavijac
Kontakt:

Post Postao/la streamnavijac » 15 jun 2017, 02:40

belosevic28 je napisao/la:
streamnavijac je napisao/la:
Pricao sam s momkom prije ove afere sa Husarom, pricam sa Markom prije par dana. Momci prezadovoljni onime sto imaju, pozitiva ljudi, skromni. Ajd za Marka se znalo i prije ali Dule nas je sviju pozitivno iznenadio. Ima tu jos par momaka koji rade, treniraju, fokusirani na ''loptu'' (Bojan, Novakovic, Ivetic)...
I veci igraci su igrali za manje pare, one nisu toliko bitne u ovoj fazi koliko je minutaza. Moras ti primati platu, ali da citav proces upropastis radi hiljadu maraka kao neki to ne ide. :)
Kad si vec kod Bojana, znas li da li je poceo sa treningom. Ja upitah maloprije, niko nista. :hmmmmm:
I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.'

Muhammad Ali

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 15 jun 2017, 02:50

Vjeruj mi da ne znam, uglavnom iako nije trebao bi pvih dana jer je rekao da pauzira 2 sedmice. Mislim da ce biti 100 % spreman do Evrope.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

streamnavijac
Kontakt:

Post Postao/la streamnavijac » 15 jun 2017, 02:56

:thumbup:

Nek su sklonili Balica i Duljevica sa zvanicne, vakat je bio. Ja vidih njih dvojicu i samo izadem, tihi bojkot. :)

Muhammad Ali

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 jun 2017, 02:59

skoroalen je napisao/la:
mikimaus je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Mene ne bi iznenadilo da mi iduće sezone najavimo borbu za Evropu i sezonu za forsiranje mladića, i na kraju osvojimo titulu. Liga je iz godine u godinu sve slabija, a pogledajte naredne sezone kako će ekipe izgledat. Rekao bih da je Zrinjski najjači, i uz malo boljeg menadžera bih im već upisao novu titulu. Kone zadržale čku Slavka, još igrački dosta slabiji, uzima danak ispuštena titula. Mi još uvijek bez pojačanja, faktički ćemo isti ući u sezonu, s vjerovatno istom taktikom i 90% istim igračima. Rekao bih da je liga bila na vrhuncu tamo od sezone 12/13 pa do kraja 14/15. Široki igrao play-off EL, kone odlično protiv Plzena, pa naredne sezone mi kao trećeplasirani do play-offa EL, godinu poslije toga 4 ekipe u borbi za trofej al dobre ekipe a ne jadne kao ove godine... Rekao bih da je skraćivanje lige dovelo do prljavih igara više nego ikad, a samim tim i pada u kvaliteti. Mi i da osvojimo trofej i da treći završimo u novoj sezoni, rekao bih da se nećemo pomaći ni pedlja unaprijed.
Siroki nikad nije bio u play off-u EL, sa Udinezeom su igrali u trecem predkolu . Samo je Sarajevo dva puta bilo u play off-u po ovom novom sistemu .
U pravu si, preračun'o sam se :D Valjda zbog atraktivnog protivnika.
Mi 2 puta dosli do play-offa , ostali klubovi u BiH zajedno 0. Racunamo od 2009 kad je zvanicno i preuređena, imali smo prije toga i Bazel ali se nije tako zvalo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 15 jun 2017, 06:34

joker90 je napisao/la:Viđate Dulju svaku noć u gradu, pitajte ga koja mu je iduća destinacija. :kafa:
Kaje Makarska bajo moj...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 15 jun 2017, 06:38

@pitic
Da, ako si bukvalista i ako izvlacis iz konteksta. Duljevic kada je prebacen na desetku dijelio je lopte majstorski. Crnkicu i Hebibovicu. Tad smo imali niz od 10 pobjeda, a Duljevic je bio najbolji igrac. I pored toga se Janjos tjerao, kada je doslo do pada forme. Duljevic je u 80% akcija ucestvovao. Svidjalo se to nekome ili ne. Duljevic je donio rezultata dosta ovoj ekipi i nemas nijednog pojedinca da mu bude dostojna zamjena. To je moje misljenje o igrackim kvalitetima Duljevica.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 15 jun 2017, 07:13

Krajnje neobjektivno i neposteno da ne kazem bezobrazno je reci da Dulja nije pomogao ekipi da budemo tu gdje jesmo....i da bi bili treci svejedno ....

Pojedini zaboravljaju da nismo bili 10 bodova ispred Slobode ...Radnika ....Krupe.... nego smo bili u 3 boda i svi su se borili za evropu .....

Na kraju krajeva da nije dao nijedan gol i da nije imao nijednu asistenciju Dulja je igrac koji je znao "navuc" na sebe po 3-4 igtaca i oslobodit nekog naseg pa iz nicega napravit akciju .....

Bgm su pojedini jako nerealni i nezahvalni na ovom pdfu...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 15 jun 2017, 07:32

Dule treba bit kapiten.
UPRAVA NAPOLJE!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 15 jun 2017, 07:57

pitic je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:
pitic je napisao/la:Kada smo zadnjeg igrača prodali i za koliko :?: . Datum :?:
Nekidan otišao Dal u Liverpool za 43.000 £ koliko se sjećam cifre.
A prije njega kada je zadnja prodaja bila :?:
Prije tačno godinu dana Barbaric za 350.000€
Sabrine mi moje!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 15 jun 2017, 08:11

Sta pisu ovi s juga da ce Petrak u Sarajevo.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 15 jun 2017, 09:11

Nadam se da nece

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 15 jun 2017, 09:16

RichmanBiH je napisao/la:Dule treba bit kapiten.
Kad bi se ja pitao to bi bilo sljedecim rasporedom
Pavlovic
Ivetic
Mihojevic

Imam dojam da je klupska politika da se daje kapitenska traka igracu koji se namjerava prodat da bi mu see eventualno digla cijena .... totalno se zaboravlja ko bi ustvari trebao biti kapiten ..... i sta kapiten treba da predstavlja ekipi ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 15 jun 2017, 09:30

U ovom trenutku Petrak je vrh sto nam moze doci, uzalud se cekaju igraci tipa Ordagic ili Obradovic i slicni jer te ne mozemo dovesti.
Ovaj je bar slobodan igrac i odigrao skoro sve tekme za Zrinjski sto je :thumbup:

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 15 jun 2017, 09:39

DBR1987 je napisao/la:
RichmanBiH je napisao/la:Dule treba bit kapiten.
Kad bi se ja pitao to bi bilo sljedecim rasporedom
Pavlovic
Ivetic
Mihojevic

Imam dojam da je klupska politika da se daje kapitenska traka igracu koji se namjerava prodat da bi mu see eventualno digla cijena .... totalno se zaboravlja ko bi ustvari trebao biti kapiten ..... i sta kapiten treba da predstavlja ekipi ....

Normalno da se daje kad su glupi ko krc. To je igralo ulogu prije 20 godina.
UPRAVA NAPOLJE!

SNSa
Kontakt:

Post Postao/la SNSa » 15 jun 2017, 10:33

Duljevic ce sam sebe unistiti ovim potezom ako ubrzo ne nadje bilo koji klub. A po kuloarima se i ne mahala bas da ga traze neki aman zaman klubovi i da mu se nude neke cifre. Kud ces dalje kad je on zadovoljniji onim sto smo mu mi ponudili nego sto je dobio ponuda iz vana.

Uglavnom, svim iole ozbiljnim ekipama pripreme ubrzo krecu, on je odlucio da ne prodje prvu fazu priprema sa klubom (fiziku) i vrlo lahko mu se sve to moze obiti o glavu. Mozak mj je slabija strana definitivno.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 jun 2017, 11:07

Izgleda da je Petrak blizu da bude "zamjena" za odlazak Dine Rustemovica.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 jun 2017, 11:12

miky_hz je napisao/la:Izgleda da je Petrak blizu da bude "zamjena" za odlazak Dine Rustemovica.
Hajdeeee
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 15 jun 2017, 11:34

Vuk Mitošević? iz Javora DMF, htjela ga i Zvezda
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bvsic, head88, juka55, mosarajvosa83, ronaldo99 i 96 gostiju.