Mogao bi veceras prekucati onaj stream od sinoc ako ovaj malac nastavi sa Sabanom i Djanijemtuzlak1987 je napisao/la:Trazim posao sa godisnjim primanjem jednakim Nunijevim dunacijama od sinoc.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hajd neka njemu, on je vidi se neiskvaren i zahvalan. Al Vanimija i Nedima ne mogu organski.harden je napisao/la:Mogao bi veceras prekucati onaj stream od sinoc ako ovaj malac nastavi sa Sabanom i Djanijemtuzlak1987 je napisao/la:Trazim posao sa godisnjim primanjem jednakim Nunijevim dunacijama od sinoc.
Nedim je bio ok dok nije otvorio onaj kafic i poceo se druziti Vanimyem, tad je prop'o. Msm nisam ga ni tad pratio redovno al' nije bio toliko iritantan ko sad. Vanimy najgori lik na sceni, bas pravi mangup.tuzlak1987 je napisao/la: Hajd neka njemu, on je vidi se neiskvaren i zahvalan. Al Vanimija i Nedima ne mogu organski.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ja sam konto da je nuni neki debil jer sam vidjao da je s nedimom i vvanimyem.Pogledo mu par streamova nije los onako fin momak raja
jest alisa luda 
sta baljezga ovaharden je napisao/la:jest alisa luda
po naglasku vidim da je iz buzima il cazina, ruku dajemMElloo je napisao/la:sta baljezga ovaharden je napisao/la:jest alisa luda![]()
![]()
![]()
![]()
Vazda mu upalim stream poslije 12 tad najvecih pacijenata imaharden je napisao/la:po naglasku vidim da je iz buzima il cazina, ruku dajemMElloo je napisao/la:sta baljezga ovaharden je napisao/la:jest alisa luda![]()
![]()
![]()
![]()
šprda ga za gaćeMElloo je napisao/la: Vazda mu upalim stream poslije 12 tad najvecih pacijenata ima
al kad reče ovaj nos je 7 hiljada eura
Kaze ne stidi se sto je pravila nos hahaharden je napisao/la:šprda ga za gaćeMElloo je napisao/la: Vazda mu upalim stream poslije 12 tad najvecih pacijenata ima![]()
al kad reče ovaj nos je 7 hiljada eura![]()
![]()
Jesi vidio malooprije one sa si.sama
Nisam upratio u zadnje vrijeme sta mu je sa Svedjankom?
ma jesam, namjerno ulaze samo zbog njega, samo da im je dobit 200 followera na instagramuMElloo je napisao/la: Kaze ne stidi se sto je pravila nos haha
Jesi vidio malooprije one sa si.sama![]()
Nisam upratio u zadnje vrijeme sta mu je sa Svedjankom?
nemam pojma, ne pratim bas svaki live, nekad ovako upadnem
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovaj Danijel neki direktor u Njemackoj izgleda. 
Jesu se uzivili u te gluposti, k'o da obojica zajedno imaju 13-14 godina.
Ni od Tuzlaka me nista ne iznenadjuje, njemu je dobar svako ko ne ide u dzamiju. 
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
et kako se zarađuje, a ti prevozi migrante preko grane moj ado
- tuzlak1987
- Kontakt:
kobe24 je napisao/la:Jesu se uzivili u te gluposti, k'o da obojica zajedno imaju 13-14 godina.
Nuni sutra najpozeljniji nezenja u BIH.
ZOVI COVIKA
Ko su vam ti vanimi i nedim?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Neki Youtube SecerASD je napisao/la:Ko je Danijel?
- legenda reala
- Kontakt:
dobar je Nuni, oni njegovi su debili al on je zanimljiv lik i oni Kimi i Choda su dobrikobe24 je napisao/la:Jesu se uzivili u te gluposti, k'o da obojica zajedno imaju 13-14 godina.Ni od Tuzlaka me nista ne iznenadjuje, njemu je dobar svako ko ne ide u dzamiju.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], VensanKasel i 10 gostiju.