Znas li ti sta vise o Miroslavu ? Kolike su sanse da ostane ?Hrasno1921 je napisao/la:Vjerujem da ce Zeba doci, pogotovo nakon sto je Slavko rekao da bi nam itekako valjao, on je svoje rekao, nije problem ni plata ni ostali uslovi pa ni duzina ugovora, prije nego je raskinuo sa slobodom to sam napisao prvi, sve u svemu bit ce istinsko pojacanje
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Rekao sam neki dan ovo isto što i admin@ čeka se menager. Bile su indicije da sigurno produžuje.LjoZee je napisao/la:Znas li ti sta vise o Miroslavu ? Kolike su sanse da ostane ?Hrasno1921 je napisao/la:Vjerujem da ce Zeba doci, pogotovo nakon sto je Slavko rekao da bi nam itekako valjao, on je svoje rekao, nije problem ni plata ni ostali uslovi pa ni duzina ugovora, prije nego je raskinuo sa slobodom to sam napisao prvi, sve u svemu bit ce istinsko pojacanje
Inače, veliki plus za upravu ako uspiju isposlovati produženje, ima beton menagera može mu klub preko noći naći.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- amazon
- Kontakt:
Jao ako nam ode Miro, mi smo grohnuli bas.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Neandertalac
- Kontakt:
Hvala.aleksandar_veliki je napisao/la:Sredit cu ti postove cim dahnem malo od klinaca. Evo oboje u isto vrijeme u plac.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Obradovic komotno moze pokriti poziciju ofanzivnog veznog, ukoliko Zeba ne dodje. Obradovic i ispred njega Lendric, kakav bi imali pritisak na protivnikovu zadnju liniju.
Nesto ne vjerujem da ce Obradovic doci. Ima lik ugovor do 2018. a mi ga ne moze kupiti.
- amazon
- Kontakt:
Ne mozemo mi ni Zebu platiti realno jer nemamo love.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- amazon
- Kontakt:
Rekao sam to, jer znam da on nece za malo igrati. A da li vrijedi dati za njega vece pare, mislim da ne. Bolje dodati jos i uloziti nekog dobrog mladog igraca (ako imamo love) u sta cisto sumnjam. Ne gine nam opet Bajro haubica.
- Neandertalac
- Kontakt:
Moje mišljenje. Za titulu, posto idemo na remije ne treba nam nešto pretjerano. U kupu ne može igrati. Da je dobar igrac, stoji, jedan od najboljih ali da nam je prijeko potreban, ne bih rekao. Da ne elaboriram sada u detalje, podvlacim samo moje mišljenje.
Opet treba ga ispostovati, nas je, ima želju da tu završi karijeru. Samim tim ne bi trebao a ni smio tražiti neke posebne uslove. Skromna platica, simbolična skoro i ugovor koji ima sve elemente u korist kluba.
Opet treba ga ispostovati, nas je, ima želju da tu završi karijeru. Samim tim ne bi trebao a ni smio tražiti neke posebne uslove. Skromna platica, simbolična skoro i ugovor koji ima sve elemente u korist kluba.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Incognito87
- Kontakt:
može igrati u kupu
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
Upravo tako !Neandertalac je napisao/la:Moje mišljenje. Za titulu, posto idemo na remije ne treba nam nešto pretjerano. U kupu ne može igrati. Da je dobar igrac, stoji, jedan od najboljih ali da nam je prijeko potreban, ne bih rekao. Da ne elaboriram sada u detalje, podvlacim samo moje mišljenje.
Radnička klasa !
- amazon
- Kontakt:
Neka zavrsi karijeru u Olimpicu. Nismo mi autobska stanica za igrace. Promjenio sve klubove u Premijer ligi i da meni po zivicima zavrsava karijeru, nemoj Boga ti. Dovedi kakvog potencijalno dobrog mladog igraca, za kojeg ces mozda moci uzeti neku lovu u dogledno vrijeme.Zeba nama ne moze pomoci jer nema s kim igrati a u velikim utakmicama od njega nikakve koristi. U izlogu imamo premalo igraca, definitivno da cemo morati poraditi na skautingu mladih igraca. Tu ce veliki strucnjak Cenan da usere sve sto moze kao i do sad.
- amazon
- Kontakt:
Bolji sam ja scout od Cenana
Zaganjati :
1.Sinisa Sanicanin
2.Asim Zec
3.Miljan Govedarica koji jako slabo igra.
4.Aleksandar Jovicic
5.Milos Satara
6.Marin Popovic
Dovedi tri od ovih sest na jednom ces sigurno zaraditi lovu, kad vam ja kazem. Al nasi to ne znaju,bolje nekog grka bez pasosa dovesti.
1.Sinisa Sanicanin
2.Asim Zec
3.Miljan Govedarica koji jako slabo igra.
4.Aleksandar Jovicic
5.Milos Satara
6.Marin Popovic
Dovedi tri od ovih sest na jednom ces sigurno zaraditi lovu, kad vam ja kazem. Al nasi to ne znaju,bolje nekog grka bez pasosa dovesti.
- Incognito87
- Kontakt:
pogledaj nekad te koje spominješ ovdje 
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- Neandertalac
- Kontakt:
Je li? Ovo sam letimično negdje pročitao i nisam provjerio, evo vjerovat ću i tebi.Incognito87 je napisao/la:može igrati u kupu
Ako je tako, za nijansu se stvari mijenjaju pošto je našima kup prioritet. Još jednom, sigurno jako kvalitetan igrač. Kako bi nam legao a i mi njemu, kako bi se uklopio, skroz druga prica.
Bgmi više čovjek ni ne može biti pametan pa da predvidi stvari bar do neke mjere. Koliko god se pokušavali kupiti raznim izjavama kako uprava radi odlično ( skoro svi treneri, igrači su to izjavljivali) , profesionalno, transparentno toliko je sigurno kako smo jako nezdrava sredina. Previše igraca je podbacilo ili se uklopilo u sivilo, jednostavno tako je ma kako to bilo teško priznati. Može da ne valja, jedan, dva, tri, pet, ali deset, dvadeset, tu već nije samo do igrača. Tesko je igrati kada ti mač sporazumnog raskida visi iznad glave a sportski segment kroji amater. Treneri, ugovori, dolasci, odlasci, vanjski suradnici, "savjeti" stručnom stabu itd. Ne gradi se tim tako.
Malo je Slavko smirio duhove, je li dovoljno, pokazace vrijeme.
Ne pljujem, samo analiziram.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ovo ce izgleda u ipak drugom pravcu.z1921 je napisao/la:Ipak sam ja pogrijesio, kladionica iz BIH zeli biti GS. Ne znam ime, kad saznam javim. Znam da si i ti nesto oko GS spominjao pa pitam usputadmin je napisao/la:Osim kad se politika ili neko gazda tipa Musija ili Azmir umjesa, u Bh fudbalu su sva sponzorstva simbolicna i nesrazmjerna troskovima. Ko se mnogo cijeni, nema sponzora nikako, a pocesto zbog toga i nije na nekom velikom gubitku.
Ja da sam na vasem mjestu, ne bih puno o tome trosio rijeci.
Ali ima i jako zanimljivih opcija, ja se bas radujem da to vidim, doduse sitnije.
Zeba nam jeste prijeko potreban. Potrebniji od lijevog beka
Lijevog beka moze Sinisa igrati,ali je momak pokazao da je najbolji na desnom beku i da on i Miro drze desnu stranu perfektno. Po meni kad igraju Memija i Miro to nije to. Memija puno ispada pozadi jer nije defanzivan toliko. Nekad mi se cini moze ga neki kadet proci bez problema. Mozda je on bolji na krilu nego na beku.
- plavousrcu
- Kontakt:
Nemamo plan i viziju. Planovi i vizije nam se mijenjaju od trenera do trenera i sve mi se cini da to mijenjanje plsnova i vizija odgovorni u klubu vide kao alibi za svoj lose odradjen posao. Ako namjeravamo napraviti nesto u evropskim takmicenjima sa ovakvom politikom to necemo uraditi. Ako namjeravamo vratiti primat na domacoj sceni sa ovakvom politikom to necemo uraditi.
- Neandertalac
- Kontakt:
Zavisi kakvu taktiku trener njeguje. Sjećam se jednog intervjua Ivice Osima, davno je to bilo doduše ali danas je to još izrazenije. Roma je tada uzela titulu, Capello bio trener, a Babuka kaže; Lako je Capellu kada ima dva "aviona" na bokovim;. Cafu i Candela.Muerte je napisao/la:Zeba nam jeste prijeko potreban. Potrebniji od lijevog beka
Meni je to ostalo urezani u sjećanju i dan danas gledam po vrhunskim ekipama kakvi su bekovi u paru.
Imamo Memiju desno a ovo što sada radimo lijevo je šivanje jedne rane nastale odlaskom Kvesića. Strogo sam mišljenja, ako već ne možemo dovesti lijevog beka vrhunskih kvaliteta i performansi, onda mali Besirevic "mora", sa naglaskom na "mora" biti naš prvi izbor. Forsirati ga i istrpiti, za pola godine imamo beka koji je tu negdje sa svim ovim iz lige a na papiru kao kotiraju za nijansu bolje. Naš, mlad i abd žara skup
Toliko o beku a Zeba da nam je toliko potreban, ja se ne slažem. Bar ne prijeko i prije beka kako ti kažeš.
Nekome je on najbolji igrač lige, meni nije. Igrač poteza da, najbolji zbog toga, ne.
Naravno da se o ovome diskutovati.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.