NK Zvijezda Gradačac

combe
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la combe » 17 jun 2015, 12:39

Nego da se mi malo manemo Tuzlaka, šta ima kod nas, imali kakvih pojačanja??? Dani prolaze a mi ništa, pomalo me brine ovo. Hajdi Piska pucaj, daj neku za muštuluka.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 jun 2015, 13:28

reddragon001 je napisao/la:Nikog ja ne napadam samo sam iznosim svoj stav niko zvijezdi nije pomogao od njih godinama nas samo odmazu. I to imam argumentovano.
napadas,napadas i te kako...juce su se spominjala 2 igraca Slobode koja bi eventualno trebala preci u Zvijezdu...ja sam samo rekao da ce mali Mujic VJEROVATNO ostati u Slobodi a da Radovanovic nije po meni za vas jer ga je povreda unistila a ti si osuo drvlje i kamenje i Husica nazivas izbjeglicom a covjek je kao dijete u zbijegu izasao iz Srebrenice...svaka ti cast :clap: :clap: ....ja vise necu pisati ovdje iako mi je Zvijezda draza od ostalih klubova jer su komsije a zamolit cu i ostale navijace Slobode da ne pisu vise ovdje...a ti se ufati malo kakve vazdusne banje jer ce prsnut od nekog bijesa :salut:...pozz za gradaclije i valjda se izgurate sljedece sezone za PL..sretno
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 17 jun 2015, 13:47

Vama da je bila zvijezda draga spasili bih je, imali ste priliku. Odigrali ste i radovali se, to vam nikada neću oprostiti a kada god ste dolazili mi smo vam rostilj palili fukarama... a vi nas psovkama dočekivali čast pojedincima. Mada svi ste vi isti poz.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 jun 2015, 13:51

reddragon001 je napisao/la:Vama da je bila zvijezda draga spasili bih je, imali ste priliku. Odigrali ste i radovali se, to vam nikada neću oprostiti a kada god ste dolazili mi smo vam rostilj palili fukarama... a vi nas psovkama dočekivali čast pojedincima. Mada svi ste vi isti poz.
jesi ti bolestan...kako te nije sramota bolan....pa sta treba,da sami sebi gol damo bem ti lebac :crazy: :crazy:
i neseri o spasavanju,nepotezi temu...balavac jedan...

zmajevi sretno vam,i da se vec dogodine vratite,poz svim normalnim momcima sa ove teme
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 17 jun 2015, 14:00

reddragon001 je napisao/la:Vama da je bila zvijezda draga spasili bih je, imali ste priliku. Odigrali ste i radovali se, to vam nikada neću oprostiti a kada god ste dolazili mi smo vam rostilj palili fukarama... a vi nas psovkama dočekivali čast pojedincima. Mada svi ste vi isti poz.
Zapeli ste i vi, pa smo i mi ispali

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 17 jun 2015, 14:04

pisko da li znas kakva je situacija sa spasojevicem posto je trazio veca primanja
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 17 jun 2015, 14:07

Tuzlak04 je napisao/la:
Zapeli ste i vi, pa smo i mi ispali
dobro nije ista situacija,vi kada ste ispadali čini mi se da smo igrali s vama 10-ak kola pred kraj prvenstva a ni mi nismo bili sigurni u opstanak..u svakom slučaju meni je drago što je Zvijezda igrala bez nekih zakulisanih radnji i što smo ostali čistog obraza..

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 17 jun 2015, 14:23

Džaba potežemo pitanje ko je koga izbacio kada smo i vi i mi imali šanse ostati i pored tih međusobnih utakmica. Sloboda te godine kada je ispala pored toga što je od nas izgubila imala je bezbroj situacija da se sama iščupa. Oni su i u zadnjem kolu imali šansu ostati i čak sami odlučivali o svojoj sudbini misli da su igrali sa Slavijom, ali je sve otišlo kontra njih, Željo izgubi u Trebinju, Gošk u zadnjih 10 min. "okrenu"u Mostaru protiv Veleža i da dalje ne nabrajam, znači nismo ih mi izbacili.
Kao što ni oni nisu nas, mi smo imali svojih šansi za ostanak i bez Slobode pa i u zadnjem kolu svi su nam pošteno odigrali sam smo o sebi odlučivali ali realno bili smo slabi kao i tokom čitave sezone. Čak je realno Sloboda protiv nas i odigrala pod ručnom, nisu mogli sami sebi zabit, Zeba 2-3 slobodna oko 16 samo prebaci zid, krene kontra ljudi uspore tako da realno protiv nas nisu zapinjali kao što neki ovdje govore.
Meni samo sada smeta njihova arogancija a i sami su svjesni šta bi sa njih bilo da im nedaj Bože Azmir ode, završili bi isto(već su jednom završili tako kada njega nije bilo) kao mi sada bez obzira što su puno veći grad i klub sa većom tradicijom.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 17 jun 2015, 14:28

http://****.ba/uploads/slike/150617131827facic.jpg
vijezda pravi tim za PL: Fačić produžio ugovor, dolaze još dva igrača

Veznjak Eldin Fačić produžio je danas ugovor sa NK Zvijezda Gradačac.
Nakon ispadanja Zmajeva iz PL, Fačić je ipak odlučio ostati vjeran svom dosadašnjem klubu i naredne sezone će nositi dres Zvijezde, koja se želi ekspresno vratiti u društvo najboljih.

Dokaz tome je i da je tim iz Gradačca u potrazi za novim pojačanjima, a nakon što su prethodno stigli Brković i Savić, na Banja Ildžu bi uskoro mogla doći još dva nova igrača. Kako saznaje naš portal riječ je o veznjaku iz Crne Gore, te stoperu iz Srbije.
Imali šta provjereno?????

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 17 jun 2015, 14:36

staragarda je napisao/la:
reddragon001 je napisao/la:Nikog ja ne napadam samo sam iznosim svoj stav niko zvijezdi nije pomogao od njih godinama nas samo odmazu. I to imam argumentovano.
napadas,napadas i te kako...juce su se spominjala 2 igraca Slobode koja bi eventualno trebala preci u Zvijezdu...ja sam samo rekao da ce mali Mujic VJEROVATNO ostati u Slobodi a da Radovanovic nije po meni za vas jer ga je povreda unistila a ti si osuo drvlje i kamenje i Husica nazivas izbjeglicom a covjek je kao dijete u zbijegu izasao iz Srebrenice...svaka ti cast :clap: :clap: ....ja vise necu pisati ovdje iako mi je Zvijezda draza od ostalih klubova jer su komsije a zamolit cu i ostale navijace Slobode da ne pisu vise ovdje...a ti se ufati malo kakve vazdusne banje jer ce prsnut od nekog bijesa :salut:...pozz za gradaclije i valjda se izgurate sljedece sezone za PL..sretno
udarit ce ovog budalasa, sto vrijedja sve redom, realnost u glavu kad skonta da je teze doci do bodova u Bihacu, Gracanici, Lukavcu nego kod Olimpika, Celika........ gora prica nego kad smo mi ispali vec se poceli qurciti a u prvoj federalnoj nema toga, podvij rep i pokusavaj uspostaviti dobre odnose s drugim klubovima jer je to JEDINI NACIN:!: dosta od mene na ovoj temi
Sloboda Tuzla

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 17 jun 2015, 14:53

reddragon001 je napisao/la:Druže iz kluba čovjek mi je reko za ponudu Sarajeva a a sad vi kako hoćete amer je dao riječ hamzi da ostaje da će potpisati ugovor pa je pao pod uticaj menadžera lazova i odjednom je ppreko sve hamzi. ORDAGIC se kleo u zvijezdu a pokazao je sad zapravo da je karakter i ljudstvo nula kao i ostali srebrenicani...
Da je tu ponudu imala Zvijezda za Amera, on sad ne bi bio u Slobodi ;)

Amer nije dao rijec Hamzi da ce produziti ugovor, nego su bili pregovori i dogovoreno je da se saceka kraj sezone. Napisao si prije nekoliko sedmica da Amer sarađuje sa Husarom i da se ide na to da Amer Zvijezdu tuzi, pa koliko vidim niti Amer ima veze sa Husarom, jer da ima ne bi sad bio u tz, niti je Amer tuzio Zvijezdu, a mogao je. I na Amera nema uticaj nijedan menadzer.

Amer je na stolu imao duplo jaci ugovor nego sto ima u Slobodi, a odbio je taj ugovor, jer Zeljeznicar nije zelio pricati sa Zvijezdom, nego bi dosli sa predugovorom koji bi on potpisao i ucjenjivali Zvijezdu, da ga pusti za procenat od sledeceg transfera.

Napisao sam neki dan, ozbiljne pare ste dali Gradini i ozbiljne sta pare uzeli, i na kraju sto se tice Amera mislim da je on bio sasvim korektan prema Zvijezdi, kao sto je bila i ova sadasnja uprava Zvijezde prema njemu ;)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 17 jun 2015, 15:12

YNWA je napisao/la:
reddragon001 je napisao/la:Druže iz kluba čovjek mi je reko za ponudu Sarajeva a a sad vi kako hoćete amer je dao riječ hamzi da ostaje da će potpisati ugovor pa je pao pod uticaj menadžera lazova i odjednom je ppreko sve hamzi. ORDAGIC se kleo u zvijezdu a pokazao je sad zapravo da je karakter i ljudstvo nula kao i ostali srebrenicani...
Da je tu ponudu imala Zvijezda za Amera, on sad ne bi bio u Slobodi ;)

Amer nije dao rijec Hamzi da ce produziti ugovor, nego su bili pregovori i dogovoreno je da se saceka kraj sezone. Napisao si prije nekoliko sedmica da Amer sarađuje sa Husarom i da se ide na to da Amer Zvijezdu tuzi, pa koliko vidim niti Amer ima veze sa Husarom, jer da ima ne bi sad bio u tz, niti je Amer tuzio Zvijezdu, a mogao je. I na Amera nema uticaj nijedan menadzer.

Amer je na stolu imao duplo jaci ugovor nego sto ima u Slobodi, a odbio je taj ugovor, jer Zeljeznicar nije zelio pricati sa Zvijezdom, nego bi dosli sa predugovorom koji bi on potpisao i ucjenjivali Zvijezdu, da ga pusti za procenat od sledeceg transfera.

Napisao sam neki dan, ozbiljne pare ste dali Gradini i ozbiljne sta pare uzeli, i na kraju sto se tice Amera mislim da je on bio sasvim korektan prema Zvijezdi, kao sto je bila i ova sadasnja uprava Zvijezde prema njemu ;)
Hajd pisko ne pametuj majketi vise ti najpametniji svakom loncu moras bit poklopac ko te nezna mozes njemu pricat lafine .kleli ste se u segrta prvi ti pa si ga popljuvo na kraju sada i Amera covjeku se nema sta reci igrao je posteno odradio otisao trenutno bolji klub covjek je igrac koji je prerastao nasu ligu a treba da igra u federalnoj. Ja da sam na njegovom mjestu bi otisao neka sam iz Gradacca prvo zbog pojedinih navijaca koji seru po utakmicama i pljuju po igracima a veze nemaju o fudbalu. Ameru svaka cast i neka je otisao u slobodu koja ima ambicije i joja ga je platila za nase uslove jako skupo.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 17 jun 2015, 15:18

I vi ste gori kad ne znate ignorirat i hvatate se za svaku rijec. Na svakoj temi imas agresivne likove koji sav stres izbacuju na druge po forumu

I realno svi su govorili kako je covjek prerastao nasu ligu kako MORA otici negdje vani, i najednom svi ocekuju da ostane igrat u 1.FBiH?? :crazy:
Ako smo dobili vise nego sto smo ulozili, ja sam zadovoljan. Ordaga je ispao korektan jer je komotno mogao otici i nas ostaviti praznog stomaka.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 17 jun 2015, 15:38

ZQ Ordagica sam samo pisao da je pao pod uticaj menadžer iu Hamzinih usta sam čuo to i da je obećao da će ostati. Medjutim to nije uradio ja sam šegrta moj batigol pročitao medju prvima poslije saida i sadana. Iskreno malo kasno Al na polusezoni kad nije Htjeo savica i pojačanja ja i on smo počeli rat. Prema tome batigol omaxci mačku o rep sve te svoje izjave.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 17 jun 2015, 15:45

Alo ljudi vi se dzabe prepirete,al svi govore o nekoj sumi,novcu,a niko da kaze toliko je dobila zvijezda o tacka.ovaj iz srebrenika,ako znas o kojoj je cifri rijec reci.jer ocito od nas niko nezna... A sto se tice slobode i azmira nesto sam nacuo,ali....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 jun 2015, 15:53

A sta si nacuo braca.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 17 jun 2015, 15:56

Na neznam dali je istina,ali azmir je obecao pomoci zvijezdi povratak u pl.da ce na polusezoni igraci koju budu imali manju minutazu u slobodi,doci na posudbu u zvijezdu,,,
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 jun 2015, 16:01

To je vec rjesena stvar.zavisi gdje cemo mi biti na tabeli.
gdje god bili strasno cemo se pojacat pa bilo to evropa il opstanak .svi pod ugovorom i prekrizeni od musemica bice vam na raspolaganju.vase je samo da placate ugovirne rate doticnim.
Ali daleko je to jos.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 17 jun 2015, 17:20

solinas je napisao/la:To je vec rjesena stvar.zavisi gdje cemo mi biti na tabeli.
gdje god bili strasno cemo se pojacat pa bilo to evropa il opstanak .svi pod ugovorom i prekrizeni od musemica bice vam na raspolaganju.vase je samo da placate ugovirne rate doticnim.
Ali daleko je to jos.
znas li koji su igrači pod ugovorom a da nisu u prvom planu?

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 jun 2015, 18:28

Ne.nije ni prozivka bila.neznam imena

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.