Platite porez, gdje su pare od prosle europe?Zaboljesutra je napisao/la: ↑03 jan 2026, 19:27Preteći forum shvatio sam da oni nemaju pojma što im se događa u klubu.Više nama Šulenta prenese preko Mamića kakva im je situacija nego što oni oko Koševa mogu saznati.Zadnja prodaja ovoga u 3.talijansku ligu jeste samo da se neke plaće isplate a i to im je tata Mamić sredio.Bože daj da se ne rasformiraju pošto su sve nade položili u prodaju Guliašvilija![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
primussucks
- Kontakt:
A to sto su Sule Rebac i Leo Hrvic nastupali za Zrinjski?
Prestanite gledati stvari kroz mržnju.Isti smo .Kratak je zivot za takvu negativu i gluposti.
Prestanite gledati stvari kroz mržnju.Isti smo .Kratak je zivot za takvu negativu i gluposti.
Što god saznaš prenesi nam.Zaboljesutra je napisao/la: ↑03 jan 2026, 19:27Preteći forum shvatio sam da oni nemaju pojma što im se događa u klubu.Više nama Šulenta prenese preko Mamića kakva im je situacija nego što oni oko Koševa mogu saznati.Zadnja prodaja ovoga u 3.talijansku ligu jeste samo da se neke plaće isplate a i to im je tata Mamić sredio.Bože daj da se ne rasformiraju pošto su sve nade položili u prodaju Guliašvilija![]()
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Mi smo ti kao i Borac.Nestalo.Politika dala politika i uzela.Sreća nam je samo što imamo Danku Šulentu inače bi od ovih bivših veležovih bubnjara šutali loptu sad sa velikanom iz Tuzle i Zenice.bvsic je napisao/la: ↑03 jan 2026, 20:05Platite porez, gdje su pare od prosle europe?Zaboljesutra je napisao/la: ↑03 jan 2026, 19:27Preteći forum shvatio sam da oni nemaju pojma što im se događa u klubu.Više nama Šulenta prenese preko Mamića kakva im je situacija nego što oni oko Koševa mogu saznati.Zadnja prodaja ovoga u 3.talijansku ligu jeste samo da se neke plaće isplate a i to im je tata Mamić sredio.Bože daj da se ne rasformiraju pošto su sve nade položili u prodaju Guliašvilija![]()
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
- svrakino1921
- Kontakt:
Do srednice sedmice na 3.000
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas
-
rimljanin90
- Kontakt:
I niste za boljegZaboljesutra je napisao/la: ↑03 jan 2026, 20:08Mi smo ti kao i Borac.Nestalo.Politika dala politika i uzela.Sreća nam je samo što imamo Danku Šulentu inače bi od ovih bivših veležovih bubnjara šutali loptu sad sa velikanom iz Tuzle i Zenice.bvsic je napisao/la: ↑03 jan 2026, 20:05Platite porez, gdje su pare od prosle europe?Zaboljesutra je napisao/la: ↑03 jan 2026, 19:27
Preteći forum shvatio sam da oni nemaju pojma što im se događa u klubu.Više nama Šulenta prenese preko Mamića kakva im je situacija nego što oni oko Koševa mogu saznati.Zadnja prodaja ovoga u 3.talijansku ligu jeste samo da se neke plaće isplate a i to im je tata Mamić sredio.Bože daj da se ne rasformiraju pošto su sve nade položili u prodaju Guliašvilija![]()
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Tik-takrimljanin90 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 21:08I niste za boljegZaboljesutra je napisao/la: ↑03 jan 2026, 20:08Mi smo ti kao i Borac.Nestalo.Politika dala politika i uzela.Sreća nam je samo što imamo Danku Šulentu inače bi od ovih bivših veležovih bubnjara šutali loptu sad sa velikanom iz Tuzle i Zenice.
Proročanatvo druga Virte možda se i ostvari.
Mislim da ipak jesmo

-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Griješim li ili je novi napadač Veleža negdje u Federalnoj igrao
stopera?
stopera?
-Domovina se brani vjerom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
Tuzla City..AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑03 jan 2026, 21:49Griješim li ili je novi napadač Veleža negdje u Federalnoj igrao
stopera?
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Interesantna taktika.rishovski je napisao/la: ↑03 jan 2026, 21:55Tuzla City..AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑03 jan 2026, 21:49Griješim li ili je novi napadač Veleža negdje u Federalnoj igrao
stopera?
Prvo kao stoper naučiš sve cake pa onda to znanje koristiš kao napadač.
Lajk!
-Domovina se brani vjerom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Pošto ne sumnjam da Ibro ima nos za igrača iz druge lige(uostalom i najveći uspjeh Velež je ostvario sa takvim igračima protiv Aek Atene)tako će vjerovatno pogoditi i sa ovim transferom.Njima općenito treba viši napadač a ovaj je baš kao Jan Koller nekad davno.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑03 jan 2026, 21:49Griješim li ili je novi napadač Veleža negdje u Federalnoj igrao
stopera?
Prirodno je napadač i igrao je u 4. I 5.ligi Austrije ali kad je došao u BiH zbog svoje visine na svoju inicijativu se okušao kao stoper ali je onda prešao u Tuzla City i tu je ponovo stavljen kao napadač jer mu je to prirodna pozicija.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Zaboljesutra je napisao/la: ↑03 jan 2026, 21:10Tik-tak
Sad je teško prognozirati. Ostali su bez ogromne podrške kakva je bio Vincent Tan. Svaki put kad je frka za lovu ovaj je baš slučajno išao u Kuala Lumpur.
Sad se za apsolutno sve pita Mirvić i nikome ne mora polagati račune, to je veoma opasno jer svi znamo koliko ne zna.
Igračima kasne plate, dobavljači se ne plaćaju na vrijeme, poreski dug su reprogramirali, što nam govori da i dalje mora pumpati pare u klub, odnosno da prihodi ne mogu pokriti rashode.
Tako da možemo zapjevati jedan od klasika sa Grbavice,
Kod: Označi sve
Da sam Pitar ja, ne bi im'o sna ne bi spav'o ja..."Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
rimljanin90
- Kontakt:
MashAllah, a imas li sliku iz poljske?Zaboljesutra je napisao/la: ↑03 jan 2026, 21:10Tik-takrimljanin90 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 21:08I niste za boljegZaboljesutra je napisao/la: ↑03 jan 2026, 20:08
Mi smo ti kao i Borac.Nestalo.Politika dala politika i uzela.Sreća nam je samo što imamo Danku Šulentu inače bi od ovih bivših veležovih bubnjara šutali loptu sad sa velikanom iz Tuzle i Zenice.
Mislim da ipak jesmo![]()
![]()
Uzet ćemo minimalno dva trofeja ove sezone, jer tako smo u mogućnosti.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Jedino što možete pjevati jeste ona vaša brojalica, kako ono ide...

Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- tutankamon1905
- Kontakt:
Pa bola jel te stid? Mislim ako je cilj ismijavat brojku? Odradjeno svako gostovanje, sa respektabilnom brojkom..bogovsko gostovanje u mainzu, razbucali i popisali se na planove wannabe frankfurtovih huligana, odradili ferku s poljacima na njihovom "terenu"..malo li je majku murimljanin90 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 22:14MashAllah, a imas li sliku iz poljske?Zaboljesutra je napisao/la: ↑03 jan 2026, 21:10Tik-tak
Mislim da ipak jesmo![]()
![]()
Aldin Džidić ti je u premijer ligi bio napadač i kad je otišao vani postao stoper i eto igrao je kao stoper u euro tekmama...AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑03 jan 2026, 21:59Interesantna taktika.rishovski je napisao/la: ↑03 jan 2026, 21:55Tuzla City..AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑03 jan 2026, 21:49Griješim li ili je novi napadač Veleža negdje u Federalnoj igrao
stopera?
Prvo kao stoper naučiš sve cake pa onda to znanje koristiš kao napadač.
Lajk!
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- ErosViverosViv
- Kontakt:
cuj klasika sa grbavice hahahaha
-
VivaLaLiberta
- Kontakt:
Ovaj transfer pokazuje samo da Vam menadzercici mogu uvaliti svaki otpad u klub.rishovski je napisao/la: ↑03 jan 2026, 15:56Nek ste vi u hram dovodili samo provjerene klaseGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑03 jan 2026, 14:11Iz Austrije ode u Federalnu za Gradinu igrati hahahahhaha
Veliki talenat i veliko pojacanje za Velez![]()
Ne daj Boze nekog iz RS lige ili Federalne da ste doveli![]()
![]()
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Riziko, Zigazaga i 28 gostiju.

.png)