FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- amazon
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nisu krivi stoperi nego je neuigranost u pitanju. Zamjeni Realu odbranu primit ce dva komada. Ne mozete tako gledati na te stvari. Ispade sad Talijan neki extra dobar stoper. Svi su oni tu negdje, Kosoric i Talijan su skolovani stoperi ali je njima isto trebalo da se uigraju. Nije to bas kao da igrate igrice.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Sve ja to razumijem,ali kakvu inace korist imas od Jahica,Bogicevic i donekle Kosorica ? Od one povrede Kosoric vise nije isti. Cesto ispada ili beze nabija lopte pa ako pogodi pogodi. Za onaj prvi gol jucer kriv je i Veca i Memija koliko i on. Mora se na zimu dovesti jedan provjeren stoper ako vec ide Boccacini. Lijevi bek,stoper,lijevo krilo i to je to. Sve to uz ostanak Miroslava i ovih u veznom redu. Mozda jos jedna 10,a da se Ugljesa vrati na svoju prirodnu poziciju,a ne da se momoku izmislja pozicija koju nikad nije igrao.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- amazon
- Kontakt:
Nista od promjena nema. Lahko je otjerati Kosorica i reci ma ne valja on, daj drugog. Ko garantuje da je taj drugi bolji Kosorica i da li mi mozemo boljeg dovesti? Ja mislim da ne mozemo, a isto tako mislim da je Kosoric odlican momak i igrac. Ja ga ne bih mijenjao.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
On doduse ima dobrih partija npr protiv Radnika je bio sjajan,ali sta raditi sta Jahicem i Bogicevicem. Ovog drugog ne smijes staviti da igra na Grbavici jer ce dobiti nesto u glavu kako je krenulo,a ovaj prvi izjavi da nije prosao pripreme i ako je sa ekipom bio u Sloveniji. Ne smijemo puno tjerati jer nije dobro. Mozda 2-3 se zahvaliti na zimu i dovesti isto toliko. Toliko smo sad u mogucnosti,a i mislim da uz 3-4 istinska pojacanja ova ekipa moze dosta.
- zeljoooooooooo
Hajde nam objasni kakve veze ima Slavko sa Talijanom?LjoZee je napisao/la:Ako Talijan ode,a ona tri kvazi stopera ostanu to ce biti veliki minus Slavka kod mene. Vidjeli smo jucer kako divne stopere imamo ne daj Boze nikom. Mrtvi Olimpik im uvali 2 komada.
Pa ovdje su pisali da Slavko zeli da Talijan ide jer njegove igre nisu stalno dobre vec varira.
- amazon
- Kontakt:
Moramo svi zajedno shvatiti a vidjeli smo da od tjeranja nema nista. Imas sto imas, to moras drzati na okupu, a par kvalitetnih igraca uvijek moze uletiti i bez tjeranja. Rekao sam vec sto se tice Bogicevica da je ono jadno, mozda gledam na to drugacije jer znam Bogija. Voli covjek Zelju i postuje klub, al isto tako ne da na sebe, sto je normalno. Meni Ugljesa i Lazic nikad ne bi dosli u Zelji al ako ih je vec neko doveo onda moraju ostati par godina.
- Neandertalac
- Kontakt:
Asocijacija?mohikanac123 je napisao/la:S
Amar Osim gospodar familije !
S kao Sadikovic Dado
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Sigurno je onNeandertalac je napisao/la:Asocijacija?mohikanac123 je napisao/la:S
S kao Sadikovic Dado
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
TikTak je moj brat!
- Neandertalac
- Kontakt:
Sa prvim golom Veća i Memija nemaju ništa. Prvo Jahić pa onda Kosoric.LjoZee je napisao/la:Sve ja to razumijem,ali kakvu inace korist imas od Jahica,Bogicevic i donekle Kosorica ? Od one povrede Kosoric vise nije isti. Cesto ispada ili beze nabija lopte pa ako pogodi pogodi. Za onaj prvi gol jucer kriv je i Veca i Memija koliko i on. Mora se na zimu dovesti jedan provjeren stoper ako vec ide Boccacini. Lijevi bek,stoper,lijevo krilo i to je to. Sve to uz ostanak Miroslava i ovih u veznom redu. Mozda jos jedna 10,a da se Ugljesa vrati na svoju prirodnu poziciju,a ne da se momoku izmislja pozicija koju nikad nije igrao.
Prvi bespotrebno izašao iz linije na 40 metara skoro i ostavio prostor nebranjen, što je za igrača sa njegovim iskustvom neshvatljivo, drugi slabo citanje igre, neodlučnost i loša reakcija.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
Sta ovo znacimohikanac123 je napisao/la:S
Radnička klasa !
- zeljoooooooooo
Boccacciniju kad istekne posudba adio.LjoZee je napisao/la:Pa ovdje su pisali da Slavko zeli da Talijan ide jer njegove igre nisu stalno dobre vec varira.
Da, rekao je da mu igra varira, ali nikako da ga ne želi.
- amazon
- Kontakt:
Ja mislim da je onaj na aparatima sto je pisao Ara na klupi, a Dado na tribinamA. Kako je bio ponasan
Bravo Dado samo deri!
Bravo Dado samo deri!
- amazon
- Kontakt:
Sav sretan bio taj dan, a danas na aparatimabalotelli90 je napisao/la:Ara danas na klupi protiv Belupa, Sadiković na tribinama.
Dado nakon povrede je prelos, daj Boze da bude onaj stari..
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
TikTak je moj brat!
Iskreno mozemo se mi trenera igrat koliko hocemo, ali jedan covjek se pita koce igrati, a da ce svima udovoljit to nema sanse jer svako danas je treneru svojoj glavi i ima svoju taktiku i najboljih 11 
Kako igra Hasanovic ? Hoce li od njeg biti sta ?
Ako amazon kaze da je pojacanje onda je pojacanjeLjoZee je napisao/la:Kako igra Hasanovic ? Hoce li od njeg biti sta ?
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
TikTak je moj brat!
- Neandertalac
- Kontakt:
Ima intervju Mega Misketa gdje kaže; nikada se neće desiti da trener ima potpunu autonomiju.Quinlan je napisao/la:Iskreno mozemo se mi trenera igrat koliko hocemo, ali jedan covjek se pita koce igrati, a da ce svima udovoljit to nema sanse jer svako danas je treneru svojoj glavi i ima svoju taktiku i najboljih 11
Možda je mislio nas pa da mu pomognemo.
Kloca mi mrtvog, ja pravi trener. Kako bi ja ovo raščistio, nabio nogom najmanje deset igrača a doveo prava pojacanja, njih petnaestak. Možda malo više.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!