FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Huska
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Huska » 24 nov 2010, 20:29

Inter: 12 Castellazzi; 2 Cordoba, 6 Lucio, 23 Materazzi, 4 Zanetti; 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 88 Biabiany, 10 Sneijder, 27 Pandev; 9 Eto'o.
Substitutes: 21 Orlandoni, 8 Thiago Motta, 34 Biraghi, 39 Santon, 40 Nwankwo, 48 Crisetig, 57 Natalino.
Coach: Rafael Benitez.

Twente: 13 Mihaylov; 15 Rosales, 4 Wisgerhof, 19 Douglas, 34 Leugers; 8 Janssen, 6 Brama; 10 Ruiz, 9 De Jong, 22 Chadli; 21 Janko.
Substitutes: 1 Boschker,7 Landzaat, 14 Parker, 23 Buysse, 27 Vujicevic, 34 Schimpelsberger, 44 John.
Coach: Michel Preud'homme.

Referee: Stephane Lannoy (Fra)

opet Cordoba na beku, a Santon na klupi, jos kad vidis klupu i tko na njoj sjedi place mi se...

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 24 nov 2010, 21:34

gleda'l ko ovo ?

kako vam se cini to prvo poluvrijeme ?

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 24 nov 2010, 21:40

ja gledo prvih par minuta i crko stream :D ali kako citam imali smo par sansi i to veoma dobrih, dok sam ja gledao Sneijder sa dva metra gol promasio, kasnije je imao i precku iz slobodnog, a i Pandev je valjda imao neku dobru priliku, a valjda Rafa sad prebaci Eto'oa u spic, a Pandeva na krilo i eto gola sigurno

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 24 nov 2010, 22:00

Cambi odmah ubija. Dobro je, bitno je samo pobijediti da vratimo samopouzdanje ekipi.

Pazza Inter
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.

Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 24 nov 2010, 22:37

izvuce se Rafa oca mu rumenog :twisted:

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 24 nov 2010, 22:50

mah vazna pobjeda,valjda sad malo dobiju na samopouzdanju pa to sve krene na bolje...igra nista posebno,al eto Rafi se mora cestitat da je uspio proc kolko prije kraja 8-)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 24 nov 2010, 22:56

ma vraga ce oni dobit, jos sad nema Eto'o tri tekme, pa tko ce zabit sta jbt...i ovo danas Cambi otpadak uvali...igra nidje veze...

a i deki se izgleda povrijedio...protiv parme daj boze da pobijedimo...kako igramo i tko je sve na raspolaganju i sa bodom bi bio prezadovoljan...

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 24 nov 2010, 22:58

Huska je napisao/la:ma vraga ce oni dobit, jos sad nema Eto'o tri tekme, pa tko ce zabit sta jbt...i ovo danas Cambi otpadak uvali...igra nidje veze...

a i deki se izgleda povrijedio...protiv parme daj boze da pobijedimo...kako igramo i tko je sve na raspolaganju i sa bodom bi bio prezadovoljan...
dacu ga ja,ha ya...ko da je to bitno,il pobjede il noga rumenom.simple as that 8-)

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 24 nov 2010, 23:01

:D

nista onda Forza Parma :D

nego mozes ti uci na forum tamo

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 24 nov 2010, 23:03

kakva ba Parma,mani se toga... :lol:

a mogu,na forumu sam :oops: Mago moze sve :mrgreen:

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 24 nov 2010, 23:06

pa konju hoces da ode Rafa ili ne...svedno sa njim na klupi nema sanse da osvojimo scudetto lik je taraba zesca za calcio...

mozes ti meni nesto :D ...u mene sve bijelo nece da ga otvori pa nikako...

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 24 nov 2010, 23:07

ma ako nastavi ovako ko dosad,nek se goni,al ako krene na bolje dobro i jest...

cuj ne moze uc :lol: Mago moze sve,za razliku od tebe konjine :mrgreen:

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 24 nov 2010, 23:09

ajd zajebi rafu vise...imal kakvih vijesi za Dekia da nije sta ozbiljno...mozda bolovi u misicu, jer ne pamtim kada su nasi igraci imali problema sa misicima, pa reko virjeme je :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 nov 2010, 23:10

Čestitke na izborenom plasmanu u osminu finala. Moram priznati da sam očekivao uvjerljiviju pobjedu protiv Twente-a, a pogledah i pregled u kojem sam vidio da ste morali ovu utakmicu prije završiti(da se ne strepi do posljednjeg sudijskog zvižduka). Nego, i dalje imate priliku da budete prvi u grupi, ukoliko dobijete Werdera u gostima, a da Twente dobije Tottenhama. No, i prošle sezone ste u grupi bili drugoplasirani pa ste došli do samog kraja. Sve u svemu, još jednom imate čestitke, nadam se da će ova pobjeda podići poljuljano samopouzdanje te da ćete uhvatiti zalet i u Serie A.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 24 nov 2010, 23:13

oj braco mila da cojk ne rece da smo osigurali prolaz ne bi ni znao :D ....mada ja bih volio da budemo drugi, pa da nam real dodje u 1/8 finala...pa ako ovaj rumeni ostane na klupi da Josea malo zajebaje posto on zna sa njim, a ako bude neko drugi, onda da priredimo jedan lijep docek za posebnog ako nista drugo :D

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 24 nov 2010, 23:14

Huska je napisao/la:ajd zajebi rafu vise...imal kakvih vijesi za Dekia da nije sta ozbiljno...mozda bolovi u misicu, jer ne pamtim kada su nasi igraci imali problema sa misicima, pa reko virjeme je :lol:
zajebo :mrgreen: 8-)

a neam pojma sta je s Dekijem,nisam ja ni vidio da mu je nesto bilo... Biabiany je danas bio ponajbolji,ovo tek onako usput :ugeek:

@monolog
dovoljno je da Tott ne dobije,a mi dobijemo...u slucaju istog broja bodova,iza smo radio idiotskog drugog poluvremena u Milanu :twisted:

ma ja od LP nista ne ocekujem ove sezone,1/4 finale bi za mene bilo super,al ako budemo drugi tesko da cemo i dotle...

btw konju online si na forumu :roll:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 25 nov 2010, 02:12

cestitke na pobjedi ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 25 nov 2010, 11:17

u 1/8 finala kupa igramo sa Genoa-om na Meazzi u januaru iduce godine...nakon sinocnje pobjede svi sretni zadovoljni,niko vise i ne spominje odlazak rumenog...nek se barem pocne igrat i pobijedjivat,ako vec mora ostat.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 25 nov 2010, 12:45

Cassano pred raskidom ugovora sa Sampom, a to znaci da prelazi gdje hoce za 0 eura, a vec ga svi mediji u Italiji vide u dresu Intera, jos se samo ceka potez Morattia...

uh kakvo bi nam on osvjezenje bio u januaru...Eto'o-Milito-Cassano **** zagarantovana, jos samo da se Grande Motta skroz oporavi i to je to...

znaci dodje Cassano i ako u formu udju Maicon, Milito i Wesly, opet ce masina da krene punom parom naprijed, a onda je opet sve moguce...

slika

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 25 nov 2010, 23:25

Huska je napisao/la:slika

Momak je pravo rješenje za naš klub, trebamo osvježenje u napadu jer je očigledno da Milito niti je fizički spreman kako je bio prošle sezone, nit' je u približno dobroj formi u kakvoj je bio prošle sezone. Pandev je po meni više za back-up igrača, jer ne može igrati u timu poput Intera svaki meč. Bila je ovo teška jesen za Nerazzure sa dosta povreda, ali i neki igrači izgledaju nemotivisano (Maicon prije povrede, Sneijder itd),tako da mislim da bi Antonio mogao donijeti preokret u našu korist što se tiče Calcia.
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.

Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.