Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Tristan10
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la Tristan10 » 15 okt 2020, 09:48

@transfer1312, je li hoces da kazes da su igraci Armin Hodzic i Haris Hajradinovic upali u A reprezentaciju, preko Misimovica i agencije Lian Sports? Ili se radi o nekim drugim igracima? Mozes li isto navesti te igrace iz u21 reprezentacije koji moraju da igraju, jer Savez sa Begicem namece selektoru u21 reprezentacije?

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 15 okt 2020, 09:52

Zundo je napisao/la:
15 okt 2020, 09:18
Slavoljub Muslin: Kontaktirao me FS BiH – ako me trebate, tu sam.
Opet metuzalem, 67 godina :hmmmm:
Procitaj text ne samo naslov... Kontakta je bilo i izabran je Mehmed Bazdarevic i od tada nije bilo kontakta....
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 15 okt 2020, 09:54

adal je napisao/la:
15 okt 2020, 09:52
Zundo je napisao/la:
15 okt 2020, 09:18
Slavoljub Muslin: Kontaktirao me FS BiH – ako me trebate, tu sam.
Opet metuzalem, 67 godina :hmmmm:
Procitaj text ne samo naslov... Kontakta je bilo i izabran je Mehmed Bazdarevic i od tada nije bilo kontakta....
Znam znam. Nego, upecatljiva je ova recenica:
,,Reprezentacija je nešto drugo. To je izazov za svakog trenera, pa i za mene, tako da sam spreman za bilo kakvu priču. Još mi se radi, zdravlje me služi, imam motiva…”, ističe Muslin.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 15 okt 2020, 09:58

Slavoljub Muslin je veteran, ne trenira nikog već 3-4 godine i lego bi mu jedan fin ugovor pred penziju.
Lik koji bi se najvjerovatnije uklopio u svilo bh fudbala, slijego ramenima, izgovaro floskule i radio što mu kaže domaća banda.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 okt 2020, 10:04

Sjeca li se neko transparenta Safetu
idi idi neznalice

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 15 okt 2020, 10:04

Tristan10 je napisao/la:
15 okt 2020, 09:48
@transfer1312, je li hoces da kazes da su igraci Armin Hodzic i Haris Hajradinovic upali u A reprezentaciju, preko Misimovica i agencije Lian Sports? Ili se radi o nekim drugim igracima? Mozes li isto navesti te igrace iz u21 reprezentacije koji moraju da igraju, jer Savez sa Begicem namece selektoru u21 reprezentacije?
Druze izmedju ostalog to ali ima i puno vise od toga. Ali sta vrijedi pisati , ja imam info iz prve ruke ali sta imas pisati. Ljudi vole pisati kako je Dzeko levat , kako je Bajevic glup , Pjanic glumac. Nista od toga naravno nije istina nebi bili gdje jesu .. Nego pozadina price je problem ali to nema niko muda da javno kaze.

Kao da koga realno zanima sta pise lik po forumu , to moraju preuzeti ozbiljni mediji a ne mi po forumu. A ako ja znam onda sam siguran da vecina medija to isto zna... Zasto sute?

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 15 okt 2020, 10:08

Transfer1312 je napisao/la:
15 okt 2020, 10:04
Tristan10 je napisao/la:
Druze izmedju ostalog to ali ima i puno vise od toga. Ali sta vrijedi pisati , ja imam info iz prve ruke ali sta imas pisati. Ljudi vole pisati kako je Dzeko levat , kako je Bajevic glup , Pjanic glumac. Nista od toga naravno nije istina nebi bili gdje jesu .. Nego pozadina price je problem ali to nema niko muda da javno kaze.

Kao da koga realno zanima sta pise lik po forumu , to moraju preuzeti ozbiljni mediji a ne mi po forumu. A ako ja znam onda sam siguran da vecina medija to isto zna... Zasto sute?
Samo pisi. Bas me interesuje, a ima i smisla to sto pises. Lako moze doci do bojkota i promjene.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 15 okt 2020, 10:11

@Transfer1312

Druze de molim de sve pojasni. Da se o tome pocne barem na forumu pisati. Novinari placenici svakako to nikad nece poceti.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 15 okt 2020, 10:12

Tristan10 je napisao/la:
15 okt 2020, 10:08
Tristan10 je napisao/la:

Samo pisi. Bas me interesuje, a ima i smisla to sto pises.
Druze pljuni me ako za godinu dana I Ahmedhodzic i ovaj Hadzikadunic , ne budu igraci Lian Sport Agencije. Takve ljude ne mozes ucjeniti jer oni su bili nadomak Svedske reprezentacije , ali mozes sa njima preko repke napravit odnos korektan koji kasnije prelazi u ono " joj menadzer ti slab , ti imas potencijal za nesto vise" , "Ne moze te svako prodati u pravi klub , to moze mali broj menadzera " i na kraju " ja stojim iza toga da ce on zavrsiti".
Ta Agencija je napravila najbolju semu za to , i uvijek isti rukopis ... Ovo ti ja garantujem , tako su radili u Srbiji , pojacali su moc u BIH , u crnoj gori imaju ispruzenu ruku , a BIH zna se ko radi ;)

Za mladu repku necu da pisem neke stvari , ali rekao sam Starcevic je najposteniji hoce ga smjeniti iako je imao instrukcije iz Saveza za par igraca jer covjek nece pare...

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 15 okt 2020, 10:17

Tristan10 je napisao/la:

Džeko i Pjanić su ikone, idoli u reprezentaciji, najbolji bh fudbaleri u zadnjih 30 godina. Ta pozicija nosi i odgovornost.
Ako oni šute i nezadovoljstvo iskazuju nezalaganjem, simuliranjem, prilgođavanjem...onda su isti ko ti do kojih je navodno problem.
Slično i sa Bajevićem i inim legendama , koji su ko biva dobri ali ne valjaju ovi oko njih.Onda će i oni malo pogurat da se o njima pišu hvalospjevi i svi sretni.
Uglavnom svima je lijepo po kafanama i druženjima, na poraze smo već navikli.

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 15 okt 2020, 10:19

DrFilgud je napisao/la:
15 okt 2020, 10:17
Tristan10 je napisao/la:

Džeko i Pjanić su ikone, idoli u reprezentaciji, najbolji bh fudbaleri u zadnjih 30 godina. Ta pozicija nosi i odgovornost.
Ako oni šute i soje nezadovoljstvo iskazuju nezalaganjem, simuliranjem, prilgođavanjem...onda su isti ko ti do kojih je navodno problem.
Slično i sa Bajevićem, inim legendama i političarima, koji su ko dobri ali ne valjaju ovi oko njih. Pa će i oni malo pogurat da se o njima pišu hvalospjevi i svi sretni
Druze o cemu pricas ti? Begic je uspostavio diktaturu na najvisem nivou , nek zahvali Osimu i Hadzibegicu koji su mu dali podrsku jer su smatrali da je dugo u Savez i da ima casne namjere. Na kraju je obojicu nabio nogom , i sad sprovodi rezim u rangu Hitlera. Ko god kaze sta protiv saveza - leti . Covjek onima koje je on otjerao , ma neda ulaznicu dobiti ili kupit.
Jel treba Dzeki to? Jel treba Pjanicu?
A bajevic je ispao naivan nije znao da ovima samo treba pokrice .

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 15 okt 2020, 10:24

Sva trojca mogu istupiti u javnost i iznjeti optuzbe. Ko cuti na necasne radnje, a zna za iste, je jednak krivac.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 15 okt 2020, 10:26

Maestro je napisao/la:
15 okt 2020, 10:24
Sva trojca mogu istupiti u javnost i iznjeti optuzbe. Ko cuti na necasne radnje, a zna za iste, je jednak krivac.
Jel Hadzibegic dao intervju za Klix gdje je rekao sve sto zna o Begicu , ma tresla se gora- rodio se mis.

Mediji nece da iznose neke stvari , i to je to. Po meni uspostavljena diktatura mediji koji pisu imaju sve moguce zabrane i zato nece. Ipak oni zive od tog rada , i kada neko pukne zabranu sta ces raditi...

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 15 okt 2020, 10:29

15 okt 2020, 10:19
Druze o cemu pricas ti? Begic je uspostavio diktaturu na najvisem nivo , nek zahvali Osimu i Hadzibegicu koji su mu dali podrsku jer su smatrali da je dugo u Savez i da ima casne namjere. Na kraju je obojicu nabio nogom , i sad sprovodi rezim u rangu Hitlera. Ko god kaze sta protiv saveza - leti . Covjek onima koje je on otjerao , ma neda ulaznicu dobiti ili kupit.
Jel treba Dzeki to? Jel treba Pjanicu?
A bajevic je ispao naivan nije znao da ovima samo treba pokrice .
Upravo njih dvojica!
Džeko i Pjanić su jedini, ali zaista jedini, koji mogu reć ono što su rekli Lulić, Medunjanin, da to zaista snagu i odjek da nešto promijeni.
Njih korumpirani novinari, forumski botovi, trolovi ipak ne mogu nazvat izdajicama, dijasporašima, prodanim dušama i sve ono što se kači
igračima koji kritikuju rad u reprezentaciji.
Treba muda i karaktera, a i to je cijena kad si na samom vrhu. A ne kolutat očima i jedva čekat da se ispariš u Rim, Barcelonu.
Da je Osim, ko neprikosnoveni autoritet, ukazo na probleme nešto bi se desilo. Ali on je šatro namazano, puho u istu tikvu s Begićem :roll:
Kad kao idole budemo imali ljude s pravim karakterom, a ne mahalske demagoge i folere, nešto će se promijenit.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 15 okt 2020, 10:31, ukupno mijenjano 1 put.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 15 okt 2020, 10:30

Maestro je napisao/la:
Ma od svi njih bivsi trenera i begica i saveza je jedini Bajevic cist...Sta ce iznjet kad imaju talove koje su zajedno uzmali
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

AlainProst
Kontakt:

Post Postao/la AlainProst » 15 okt 2020, 10:32

bordobijeli je napisao/la:
Sjeca li se neko transparenta Safetu
idi idi neznalice
https://sportsport.ba/fudbal/reprezenta ... ija/378890

najveci uspjeh repke dosao je pod njegovim vodstvom
nikada se vise nigdje necemo plasirati
Hus se nikada nece vratiti na klupu FKS

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 15 okt 2020, 10:33

15 okt 2020, 10:26
Maestro je napisao/la:
Jel Hadzibegic dao intervju za Klix gdje je rekao sve sto zna o Begicu , ma tresla se gora- rodio se mis.

Mediji nece da iznose neke stvari , i to je to. Po meni uspostavljena diktatura mediji koji pisu imaju sve moguce zabrane i zato nece. Ipak oni zive od tog rada , i kada neko pukne zabranu sta ces raditi...
Druze ima toliko nacina za iznjeti te optuzbe. Dzeki i Pjanicu nemogu nista. Oni da progovore culo bi se daleko i pocelo bi. A i anonimni forumas kao mi moze iznjeti sve dokaze bez straha. Ko nam sta moze? Ali dok se svodi znam nesto ali ne mogu reci pisi propalo.

Novinari mogu isto iznjeti dosta. Sta imBegic moze?

Tuta Petrov

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 15 okt 2020, 10:39

Eto razloga sto Demirovica nema vec u A reprezentaciji.

Moramo vrsiti pritisak za smjenu ljudi u Savezu, na celu sa Begicem koji jeste dikatator. Mozda da pokrenemo neku online peticiju? I tako vrsimo pritisak, onda ce se i mediji vjerovatno vise aktivirati.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 15 okt 2020, 10:49

adal je napisao/la:
15 okt 2020, 10:30
Maestro je napisao/la:
Ma od svi njih bivsi trenera i begica i saveza je jedini Bajevic cist...Sta ce iznjet kad imaju talove koje su zajedno uzmali
Druze kako moze biti cist a u talovima? Nije mi jasno.

Tuta Petrov

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 15 okt 2020, 10:59

Rusmir Cviko
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: kakarut i 12 gostiju.