19 pobjeda,21 poraz msm da je to mogo i Ruud nista losiji ne bi bbio sigurno
Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Zar ne vidite sa Amorim sam želi otkaz kako bi mu se isplatili milioni, zna i on da je sucker ali želi milione
Frajer je ispod 50% pobjeda od kada je došao. I bolji od njega su letili. Ne ide ovo, previše tvrdoglav, ne izvlači ni 50% od ekipe. Poštujem princip, ali paša moj, prilagodi se, nemaš staff za ovo. Nisu ti odmah mogli dovesti 22 igrača po tvom ukusu. Ovaj United nije top tri, ali nije ni ovo što sad pokazujemo. Dakle, do njega je
Nije uopće bilo teško napraviti ovakve prognoze, ali neka je na vidjelu.UnitedWA je napisao/la: ↑21 maj 2025, 23:03Ovi igrači su mi toliko mrski da se uopće ne bih bunio da komplet ekipa ode u piz.u materinu. Treneri su tu samo klauni koji se nižu, uprava je i dalje karcinom bez plana i vizije. RATcliffe je ispao samo kako mu i početak prezimena kaže, Glazeri i dalje uriniraju po klubu.
Od iduće sezone ne očekujem baš ništa, Amorim će biti bivši do oktobra i to je to.
A sad čekamo trome idiote iz uprave da reaguju

Da reaguju... šta i s čim? Nema trenera da valja na raspolaganju. Ustvari, ono što i valja kod nas potone. Spalili smo Josea, Van Gaala, Olea, ETH, sada spaljujemo i Amorima. Imam osjećaj da bi i SAF-a spalili sad kada bi se vratio. Promijenilo se i metar igrača. A samo se jedni ne mijenjaju... gazde i njihov posrani način upravljanja klubom. Dok ovo neko ne kupi i ne posloži kako valja, ništa od nas. Ovo što INEOS radi ne vrijedi ni pišljiva boba dok je njihova većinska. A oni mudro u sjeni, puštaju Jimmya da donosi nepopularne odluke i štedi na sendvičima za osoblje dok ovi cijede zadnju funtu iz kluba i ko fol ne trpe loše rezultate. a ovamo ne znaju "gdje gone".UnitedWA je napisao/la: ↑27 sep 2025, 16:13Nije uopće bilo teško napraviti ovakve prognoze, ali neka je na vidjelu.UnitedWA je napisao/la: ↑21 maj 2025, 23:03Ovi igrači su mi toliko mrski da se uopće ne bih bunio da komplet ekipa ode u piz.u materinu. Treneri su tu samo klauni koji se nižu, uprava je i dalje karcinom bez plana i vizije. RATcliffe je ispao samo kako mu i početak prezimena kaže, Glazeri i dalje uriniraju po klubu.
Od iduće sezone ne očekujem baš ništa, Amorim će biti bivši do oktobra i to je to.
A sad čekamo trome idiote iz uprave da reaguju![]()
Sve je to istina što si napisao, ali:
1. Ne tjera uprava Amorima da se uzme Lammens umjesto Martineza, a potom mu brani Bayindir
2. Da ti igraju Shaw i Maguire u prvom sastavu
3. Da stavlja Brunu kao centralnog veznog i da igra sa 2 igrača u vezi od kojih je jedan Bruno
4. Da ovisi od Dorgua hoće li se lopta ikad ubaciti do napadača
5. I da nije uzeo igrača za vezni red, a imao si pare na raspolaganju
Sa igračima kakve ima, najlogičnija formacija je 4231, ali jok, veli ni papa ga neće uvjeriti u promjenu.
1. Ne tjera uprava Amorima da se uzme Lammens umjesto Martineza, a potom mu brani Bayindir
3. Da stavlja Brunu kao centralnog veznog i da igra sa 2 igrača u vezi od kojih je jedan Bruno
Sa igračima kakve ima, najlogičnija formacija je 4231, ali jok, veli ni papa ga neće uvjeriti u promjenu.
Trebali ste ostavit Ruuda da završi prošlu sezonu
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Najodvratnije mi je ovo kad kao ne gleda penale... Bruka i sramota od ekipe, a i od trenera
Potpuno se slažem - to sam sve nekako sumirao u jednoj rečenici od ranije - tvrdoglavost će ga koštati noge u guzicu. Nemaš igrače, prilagodi se dok ne dobiješ ono što ti treba za ono što hoćeš. Vezni red nema motora da igra ono što on hoće. Sa bezveznjakovićem Ugarteom, mrtvim Casemirom, on gura Brunu maltene na "šesticu". (Pri tome kreteni puste Mctomminaya i malog Garnera, koji je itekako mogao ruke dati. Zločin prema toj poziciji i prema Bruni koji je zlatan igrač, ali u nekoj sasvim drugoj ulozi. O zlostavljanju Mainooa, neću ni počinjati. Ovo za golmana je za rubriku "no comment": Svi hvale Belgijanca , a frajer minute dobiti ne može. Da Altay brani nešto dobro, pa hajde, on nigdje veze i dalje. Shaw i Maguire u 2025... to je za ozbiljnog proučavanja. Uglavnom, sve je ovo "potpis" trenera. Rekao sam - nije ovo materijal za prvaka, ali uz pravilno vođenje itekako može napasti LP. Sa ovim magarcem, teško.UnitedWA je napisao/la: ↑28 sep 2025, 11:59Sve je to istina što si napisao, ali:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.