English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Bruno napiso roman nakon zadnjeg penala
Ma daj, jel ga stid 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Romelu Lukaku vs Manchester City:
21 touches
33% pass completion
0 shots on goal
21 touches
33% pass completion
0 shots on goal
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Marsal
- Kontakt:
Ne znam sta Manchester vise odugovlaci sa povlacanjem obaraca kad Conte ceka ko zapeta puska. Jasno je jos prije 2 godine bilo da s Oletom nista ne mogu postici. Iskreno, meni nije jasno kako je i ovoliko dugo uspio izdrzati.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- anonymousHD
- Kontakt:
Kad vidis koji levat mu je kapiten, sve ti bude jasno. Amater od trenera.
Ja bez imalo zezancije mislim da oni njega uopste ne planiraju tjerati, niti se razmislja o tome. Nesto slicno kao i mi sa Artetom
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
Eventualno to ce se morati dogoditi. Zato kazem ne znam zasto odugovlace, ako dosad nije pokazao nista dzaba mu jos 5 sezona dati on nece nista novo naucit. Haj do ove godine nekako sam i razumio ali imaju sad super ekipicu i toliko loseg trenera.
S druge strane nas ne vrijedi komentarisat. Mi smo kretensko-kriminalni klub zadnje 4 godine.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Arsenal vs Manchester City :
Possesion 19,6 %
Shots 1
Shots on target 0
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Ovo što City sezonama unazad radi protivnicima nije viđeno u historiji Engleskog fudbala.
Samo jos to da prenesu u okvire Evropske scene. Al' haman da ce jos puno nafte morati proteći da se to desi
Liga je najvažnija, sve ostalo je samo bonus.
Vi ko da zaboravljate kako je Mourinho ostavio United u rasulu, a da ih je Ole dignuo i fino to poslozio.
ARSENAL4ever
Sta nije u redu sa vecinom Celzijevih igraca?
Mi smo kretenski klub postali kad je Gazidis preuzeo Deinovu ulogu, a kretensko-kriminalni kad je neki albanski mafijaš natjerao klub da potpiše Mustafija i Xhaku.Marsal je napisao/la: ↑26 sep 2021, 10:36Eventualno to ce se morati dogoditi. Zato kazem ne znam zasto odugovlace, ako dosad nije pokazao nista dzaba mu jos 5 sezona dati on nece nista novo naucit. Haj do ove godine nekako sam i razumio ali imaju sad super ekipicu i toliko loseg trenera.
S druge strane nas ne vrijedi komentarisat. Mi smo kretensko-kriminalni klub zadnje 4 godine.
Elem, a propos Ronaldovog nepucanja penala... Lik je prije par sezona zabio penal protiv Juventusa jednom od najboljih golmana svih vremena, u sličnim okolnostima. Jedan od najvećih šampiona svih vremena mentaliteta mašine i njemu bih dao da puca penal da mu je conversion rate 50%.
Ne znam jesi sarkastičan ili ti je Poljska luda stvarno jedan od najboljih golmana svih vremena.Artetitis je napisao/la: ↑26 sep 2021, 12:06
Elem, a propos Ronaldovog nepucanja penala... Lik je prije par sezona zabio penal protiv Juventusa jednom od najboljih golmana svih vremena, u sličnim okolnostima. Jedan od najvećih šampiona svih vremena mentaliteta mašine i njemu bih dao da puca penal da mu je conversion rate 50%.
Buffon je dobio crveni karton, vjerovatno si to zaboravio.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.