Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
A nije razlog taj što trenutno u ligi imaju bar dva kvalitetnija kluba od Arsenala?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Gledaj, da Arsenal ima kvalitetnijeg napadača ( uz RVP-a ) onda nebi morali igrat sa Arshavinom u špicu
A da ima i kvalitetnijeg štopera onda nebi primali jeftine golove kao protiv Man.UTD-a i Chelsea
Razumiješ ?!
Razumiješ ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Znači opet kvalitet presuđuje, ako sam dobro shvatio?
Da, ili možeš i ovako da RVP se nije povrijedio sve bi drugačije izgledalo u to sam siguran... Al sad idemo utakmicu po utakmicu pa ćemo da vidimo kako će na kraju sezone izgledat tabela i sve ćemo da sumiramo...
Opet lupaš gluposti.Cescinho4 je napisao/la:@Virt4l
Nije...zato sto ne postoje ta dva tima.![]()
Ma kakva crna objektivnost, Chelsea je igrački jači na apsolutno svakoj poziciji od Arsenala, to se valjda ne mora objašnjavati i prepričano je milion puta. Što se tiče Manchestera, to može biti diskutabilno, ali ipak zbog Rooneya bi uvijek dao glas Manchesteru.
I kakve su onda činjenice da je Arsenal kvalitetniji od Chelsea?
P.S. Chelsea trenutno jeste odličan tim, to znaju i ptice na grani.
Naravno, doći će navijač manchestera i reč isto tako za manchester, doći će navijač city-a i reć isto tako za city i liverpoola i evertona i tako... I sve je to objektivnoVirtu4l je napisao/la:Ma kakva crna objektivnost, Chelsea je igrački jači na apsolutno svakoj poziciji od Arsenala, to se valjda ne mora objašnjavati i prepričano je milion puta. Što se tiče Manchestera, to može biti diskutabilno, ali ipak zbog Rooneya bi uvijek dao glas Manchesteru.
Ugl.nemamo se šta raspravljat, na kraju sezone ćemo vidjet koje ove godine bolji... A za historiju neću da pričam, jer je vi nemate...
Naravno da ti nije do rasprave, nebi ni meni bilo da sam na tvom mjestu.

Pogledaj zadnju utakmicu oba tima. Opet imamo tim koji ulijeva strah protivniku, e sad na ovo dodaj Ashley Cole, Jose Bosingwa, Michael Essien i Frank Lampard.
A u vašu postavu dodaj Van Persie i ne znam ko vam još fali. Samo lagani pogled na sastave daje odgovor na pitanje ko je ko.

Pogledaj zadnju utakmicu oba tima. Opet imamo tim koji ulijeva strah protivniku, e sad na ovo dodaj Ashley Cole, Jose Bosingwa, Michael Essien i Frank Lampard.
A u vašu postavu dodaj Van Persie i ne znam ko vam još fali. Samo lagani pogled na sastave daje odgovor na pitanje ko je ko.
Wenger je izvukao maksimum iz momcadi koju ima,a njen maksimum ce(nazalost za sve Gunnere) biti 3. mjesti,iza Chelsea i Man.Utd.-a.Ja sam vam naveo razlog koji lezi unutar vase momcadi,postoje razlozi koji nisu u vasoj momcadi.Jedan od njih se zove Didier Drogba... 
Zola in, Zola passes, Zola scores !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
^ Ja kao nepristrasan prema tim ekipama kazem da je Chelsea bolji . . .
OTNYS_YNWA je napisao/la:^ Ja kao nepristrasan prema tim ekipama kazem da je Chelsea bolji . . .![]()
to i ptice na grani znaju
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
Tomas, Andrej, Sagna, Gallas i RVP fale ovdje...Virtu4l je napisao/la:Naravno da ti nije do rasprave, nebi ni meni bilo da sam na tvom mjestu.
Ubaci ih u sastav, nakon toga ubaci naše povrijeđene igrače i prosvijetli kolegu koji se pravi luckastGunnerS je napisao/la:Tomas, Andrej, Sagna, Gallas i RVP fale ovdje...
I, tebi Chelsea meni Arsenal, iskreno... Meni kad bi govorili možeš birat iz Chelsea igrače koji će preć u Arsenal ja bi samo Anelku i Essiena... Sve ostalo, nije nešto extra...
Ne odgovori mi ti na onaj grafički prikaz? Na kojim pozicijama ste jači? Hajde reci, pa da se imamo čemu smijati narednih par dana.Cescinho4 je napisao/la:Hvala na prosvjetljenju...kako je ovaj Virt4l pametan
Sto ce ti GunnerS Essien pored Songa?!
Razlog jedan jedini, Essien meni najbolji defanzivni vezni igrač na svijetu... Sad... Onakav igrač svi treneri požele... Song, treba njemu još jedno 2 godine ovakve igre da postane kao Essien, iskreno i realno...
Ne možeš odgovoriti jer se ne možeš sjetiti niti jedne pozicije koju bi stavio kao prednost Arsenala, od golmana do napadača. Možda bi Fabregas imao mjesta u Chelsea, ali kad pogledam konkurenciju u veznom redu, ne znam da li bi i on igrao. Ostalo sve je prdimahovina.Cescinho4 je napisao/la:Zasto bi ja tebi odgovarao kad se ionako nebi slozio?! Zasto da pisem postove kao ti koji nemaju nikakvu svrhu. Mrsko mi je ispisati 4 nove strane teme, a ionako se nicije misljenje nece promjenti. Ionako me Gunners prosvjetljio, haj sad razligu, prestani pisat gluposti na ovoj temi...
Zašto, pa eto, jbg... Imao bi Song pored njega itekako mjesta za razvoj, jer, kakvi smo mi baksuzi na svakoj poziciji trebamo po dva igrača radi povreda....
A naravno, nećemo imat Essiena al imamo Alex-a koji je fenomenalan i očekujem ga još boljeg...
A naravno, nećemo imat Essiena al imamo Alex-a koji je fenomenalan i očekujem ga još boljeg...
Sad furam, ali pazi, pomno pratim svaku glupost koju napišešCescinho4 je napisao/la:Haj fino, sad razligu....
vezni red chel$ea je toliko kreativan da stvore milion prilika na utakmici... moze chel$ea biti bolji na svakoj poziciji osim na centralnom veznom da se nogom nabijes...uostalom ako je toliko chel$ea i man. utd. bolji sto nisu vise ispred arsenala????
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.