Isina, rukometaši su nam dužni ostali...ali opet, repka je u pitanju. Ne kažem da treba biti euforija, ali ovolika nezainteresovanost....Paranojaa je napisao/la:Kako nam je na niske grane spao rukomet a imamo solidne igrace
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Bruka. Ali nisu gledatelji ti kji su krivi što će ih danas biti malo.Vedad87 je napisao/la:201 - nisi mene brojaolegenda reala je napisao/la:normala da će bitiVedad87 je napisao/la: Anyway, razmišljao sam da li da uranim na tekmu, da uzmem kartu, ali definitivno neću žuriti. Očigledno da će biti mjesta
haj da prognoziramo koliko će biti raje
ja mislim jedno 150-200 ljudi
Rukomet definitivno zaslužuje više.
Pa da dođu u Ljubuški gdje se ne navija za BH već Hrvatsku vjerujem da bi bilo barem tisuću gledatelja. I imali bi rukometaši podršku.
Nažalost realno je da bude malo gledatelja. Dugo su gubili kredibilitet. Sada ga treba ponovno zaraditi. A to nije lako. Samo pobjede ga vraćaju.
Momče Hercegovče
Mislim da je sve krenulo ka dnu od one utakmice baraža sa Mađarskom, možda griješim.
Trebaju dobro da se oznoje, i naprave rezultat da bi ih se pratilo kao prije. Dosta stvari ne valja, ja kao onaj koji ne pratim rukometnu reprezentaciju s takvim žarom kao pojedinci to primjećujem, a ne oni koji su uz njega 24 / 7.
Utakmicu ću vjerovatno pratiti preko tv - a, nadam se još jednoj pobjedi, koliko su realna ta moja očekivanja, kao i vjerovatno očekivanja svih nas, ostaje da se vidi.
Trebaju dobro da se oznoje, i naprave rezultat da bi ih se pratilo kao prije. Dosta stvari ne valja, ja kao onaj koji ne pratim rukometnu reprezentaciju s takvim žarom kao pojedinci to primjećujem, a ne oni koji su uz njega 24 / 7.
Utakmicu ću vjerovatno pratiti preko tv - a, nadam se još jednoj pobjedi, koliko su realna ta moja očekivanja, kao i vjerovatno očekivanja svih nas, ostaje da se vidi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ako ne možemo proći grupu gdje su nam konkurenti Portugal, Latvija i Estonija onda ne treba ni da igramo prvenstvo. Ako bi prošli koji su nam mogući protivnici u baražu, kako se to uopšte gleda?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Consigliere
- Kontakt:
Realno, kakve su nam sanse veceras? Kakav je ovaj Portugal?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hoce li biti kakvih linkova?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ako se budemo zalagali moci cemo se nositi s njimaConsigliere je napisao/la:Realno, kakve su nam sanse veceras? Kakav je ovaj Portugal?

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Josip peric pjeva "jedna si jedina"
Jao momcino, svaka ti cast !!
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Link, molim vas. 

Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
daj buraz, ne vjerujem. aferim momciluko!Papastathopoulos je napisao/la:Josip peric pjeva "jedna si jedina"

inace evo sad sam se ukljucio, nije lose ovo, 7:6.
Majko draga mi se patimo protiv rukometne velesile PORTUGALA sta onda ocekivati u barazu ako prodemo

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
imal iko link kakav
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ništa mi nismo bolji od njih. To što mi želimo da budemo bolji je potpuno druga priča.Yucca je napisao/la:Majko draga mi se patimo protiv rukometne velesile PORTUGALA sta onda ocekivati u barazu ako prodemo![]()
Plasman u baraž je uspjeh. Sve preko toga bila bi prvorazredna senzacija.
ccccccccccccccc e moja prcotino
Ocekuje se da se ne ocekuje nista.Yucca je napisao/la:Majko draga mi se patimo protiv rukometne velesile PORTUGALA sta onda ocekivati u barazu ako prodemo![]()
Sta's ocekivati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Olahko pustena prednost od 2 gola, Prce najvise kriv zbog onog iskljucenja.
Btw, kako ovaj Suko ne zna da komentarise, uzasan je. Jedino sto zna je probijanje...
Btw, kako ovaj Suko ne zna da komentarise, uzasan je. Jedino sto zna je probijanje...
Izdržati, to je temelj vrline!
Teško ide i protiv Portugala...
- legenda reala
- Kontakt:
Dobar rukomet u prvom poluvremenu, ono zanimljiv za gledati, dosta trke, preokreta
Što se tiče nas godinama nas prati nedostatak jednog dobrog šutera, koji može potegnuti s deset metara kad nema rješenja, mi to nemamo odavno, igramo solidno u napadu, moglo bi to dosta brže ali daj šta daš.
Imamo dosta dobra krila,Karačić je dobar srednjak, Prce nema snage za igru u oba pravca preforsiraće ga , fali nam Terzić, Periću više šanse dati, ovaj Bećirević je mrtav konj on je u 60-tim, Toromanović pao kurcu za uši itd.
Sve u svemu uz dobrog trenera, povratkom Terzića, Prce-Vranješ da drže samo odbranu i uz ove mlade bi se moglo na neko prvenstvo naravno uz povoljan žrijeb u baražu

Što se tiče nas godinama nas prati nedostatak jednog dobrog šutera, koji može potegnuti s deset metara kad nema rješenja, mi to nemamo odavno, igramo solidno u napadu, moglo bi to dosta brže ali daj šta daš.
Imamo dosta dobra krila,Karačić je dobar srednjak, Prce nema snage za igru u oba pravca preforsiraće ga , fali nam Terzić, Periću više šanse dati, ovaj Bećirević je mrtav konj on je u 60-tim, Toromanović pao kurcu za uši itd.
Sve u svemu uz dobrog trenera, povratkom Terzića, Prce-Vranješ da drže samo odbranu i uz ove mlade bi se moglo na neko prvenstvo naravno uz povoljan žrijeb u baražu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ocaj zivi nece ovoj rukometnoj repki biti dobro dok se iz korjena nesto ne promijeni u savezu pa sve ostalo,jer niko me ne moze ubijediti da Markovic nije trebao podmladiti repku citavu U-21 prekomandovati u A tim uz Vrazalica Grahovca i jos neke,ove ostale Toromanovica,Prcea otjerati pa makar da gledam kako se ovi mladi momci bore za dres a ne ovako ocaj,jad i cemer

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.