Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Evil Genius
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Da slabije igra nego prosle (polu)sezone jest al' ne svojom krivicom nego vjerovatno sto ga cuvaju po dvojica, trojica !? (i opet prodje i pogodi stativu) i sto Wolfsburg vise nije iznenadjenje. Pa cijela odbrana Bayerna se fokusirala na Grafitea, Misketa i Dzeku, sto otvara prostor bocnim igracima koji nisu uputili gotovo nijedan koristan centarsut. Plus igranje u LP ce ih samo dodatno kostat, jos se nisu pojacali ko sto su trebali ( misljenja sam da Madlung, Simunek, Dejagah i sl nemaju sta trazit u LP a uz Ziania, Kahlenberga? i Martinsa je trebalo dovest bar jos dvojicu kvalitetnih igraca - ima se para). Da se razumijemo, gotivim Wolfsburg (radovo sam se ko malo dijete kad su osvojili prosle sezone) al' ove sezone plasman u prva 4 trebaju smatrat uspjehom (volio bi da grijesim)
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
- miralem444
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Gdje su oni strucnjaci sto su podrzavali ostanak Dzeke u Wolfsburgu? Ova ekipa ce se boriti za Ligu UEFA, a nas dijamant ce naredne sezone vrijediti jedva 15 miliona... on je dotakao vrh Bundeslige, bolje od prosle sezone jednostavno ne moze i svako pametan bi otisao na vrijeme, ali eto, Veh je imao 'planove', hehe, smijesan trener!
evo mene ja sam prvi...sta hoces.. da prijede u jedan milan..ma daj ba...vidio sam sinoc snagu milana...
a bulje mu je sto je ostao..hallo ljudi jestel vi malo pogledali raspored wolsburga..pa sve teske tekme u prva 4 kola...tako isto i za hofenheim vazi..kazu vedo nemoze da da gol ista stvar ko sa dzekom...polako tek je 4 kolo proslo ima jos 30 kola pred nama.sad i hofi i wolsburgu dolaze malo povoljniji raspored.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Moras shvatiti da je Wolfsburg jedna prosjecna ekipa u Njemackoj. Bljesnuli su jednom, ok, znamo svi da ih je islo, ali sada je tome kraj. Sada su svi maksimalno naspanovani protiv njih, nema vise laganih utakmica. Milan, kakav je da je, svakako je jedan od najvecih svjetskih klubova. Mogao je on preci i u drugi klub, ne samo u Milan, ali eto, donio je odluku... vjerovatno ce ispastati zbog nje, vidjet cemo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ljudi nije do dzeke nego do misketa dzeko nemoze proradit dok mu je miske ne servira znaci kad mu bude davo lopte na tanjiru dzeko ce pogodit a da sam nesto napravi nista od tog
Ja sam podrzavao ostanak Dzeke po pitanju Milana, a po pitanju Engleske mnogo bi volio da je tamo otisao. E sad po pitanju Milana, vidjeli smo jucer na sta Milan trenutno lici, i igra mu Borriello , a ne igra Huntelaar. Samo je jos trebao otici tamo pa mu sjediti na klupi... Milan trenutno nije nista jaci od Vfla, a i trener im je kriza, isto kao i Vflu.Virtu4l je napisao/la:Gdje su oni strucnjaci sto su podrzavali ostanak Dzeke u Wolfsburgu? Ova ekipa ce se boriti za Ligu UEFA, a nas dijamant ce naredne sezone vrijediti jedva 15 miliona... on je dotakao vrh Bundeslige, bolje od prosle sezone jednostavno ne moze i svako pametan bi otisao na vrijeme, ali eto, Veh je imao 'planove', hehe, smijesan trener!
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Trebali su Dzeko i Miske za Magathom.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
joj brate tesko je poredit ibrahimovica i dzeku treba dzeko jos dosta sezona da odigra dobro da bi se bar malo primako ibrahimovicumiralem444 je napisao/la:ma ljudi moji ja sinoc nisam gledo tekmu tbog nevremena..dzeko je odigro solidno...sta hocete..veditel jednog ibrahimovica u barci nemmoze covjek kako treba da sastavi s loptom.dzeko je pokazao kakav je napadac cetvoricu u sesnestercu prode al bayern je bayern ...
-
nemam.nick
- Kontakt:
Mislim da je Džeko dostigao svoj vrhunac u Bundesligi u drugom dijelu prošle sezone. Čisto sumnjam da će ponoviti ono. Biće prosječan igrač.
A i ne možete ga porediti sa Ibrahimovićem koji je dosta sezona odigrao na visokom nivou u jednoj od najjačih liga, a Džeko tek jednu.. Bez Magatha će ispuhati.
A i ne možete ga porediti sa Ibrahimovićem koji je dosta sezona odigrao na visokom nivou u jednoj od najjačih liga, a Džeko tek jednu.. Bez Magatha će ispuhati.
Pasa nije on donio odluku, dobro znas da je htio preci u Milan ali da su glavesine u Wolfsburgu zeljele malo drugacije.Virtu4l je napisao/la:Moras shvatiti da je Wolfsburg jedna prosjecna ekipa u Njemackoj. Bljesnuli su jednom, ok, znamo svi da ih je islo, ali sada je tome kraj. Sada su svi maksimalno naspanovani protiv njih, nema vise laganih utakmica. Milan, kakav je da je, svakako je jedan od najvecih svjetskih klubova. Mogao je on preci i u drugi klub, ne samo u Milan, ali eto, donio je odluku... vjerovatno ce ispastati zbog nje, vidjet cemo.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
samo sto ibra nije dao sto utakmica u knock out fazi lige prvaka.......vidjet cemo ga sad u brasi gdje nije glavni igrac.....pa prosle sezone je i vedo se nadavao golova zato sto ga nisu ozbiljno shvatali....a prosle godine su svi puhali bayernu za vrat a magath i drustvo u miru su radili.......ove godine je drugacije i sada cemo vidjeti da li su pravi igraci.......na stranu sto ih mi gotivimo,realno ljudi su odigrali i igraju fantasticno ali tesko da div iz minhena sa ovoliko ulozenog novca ostane bez titule,jer bayern je bayern.....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Volio bi da grijesim ali Dzeko ce propasti ove sezone zajedno sa Wolfsburgom. Velika je greska bila to sto nije presao u Milan ili negdje drugo. Wolfsburg nema sanse da opet osvoji Bundesligu a kamoli da prode grupsku fazu u LP.Virtu4l je napisao/la:Gdje su oni strucnjaci sto su podrzavali ostanak Dzeke u Wolfsburgu? Ova ekipa ce se boriti za Ligu UEFA, a nas dijamant ce naredne sezone vrijediti jedva 15 miliona... on je dotakao vrh Bundeslige, bolje od prosle sezone jednostavno ne moze i svako pametan bi otisao na vrijeme, ali eto, Veh je imao 'planove', hehe, smijesan trener!
mrzim_ulizice je napisao/la:joj brate tesko je poredit ibrahimovica i dzeku treba dzeko jos dosta sezona da odigra dobro da bi se bar malo primako ibrahimovicumiralem444 je napisao/la:ma ljudi moji ja sinoc nisam gledo tekmu tbog nevremena..dzeko je odigro solidno...sta hocete..veditel jednog ibrahimovica u barci nemmoze covjek kako treba da sastavi s loptom.dzeko je pokazao kakav je napadac cetvoricu u sesnestercu prode al bayern je bayern ...
uhh kada se sjetim one prve sezone Ibrahimovica u Juvetu...da li neko zna koliko je dao tada golova, a koliko je prije toga da za Ajax?? A gdje je sada i sta je ?? Pa svaka karijera ima usponda i padova tako i Dzekina. Mislim da iduce sezone treba da ode i to ni manje ni vise nego u jedan Man.Utd. ili Arsenal. A od italijana treba da bjezi, kakav crni Milan ljudi, nekada je taj MIlan valjao, ali trenutno sada slabi i od VFL
ma daj ba ljudi ne mozete govoriti na osnovu 4 kola kako ce sezona zavrsiti.pa i prosle je sezone u prvoj polusezoni dao samo 6 golova..a ne mora znaciti ako ne bude wfl prvi da i dzeko propada...polako da malo udju u formu vidjeli ste da ih nece nesto u ovim utakmicama,sto ne znaci da ih nece krenuti od sljedece tekme 
Dzaba pricas, njima ne valja Ronaldo ako jednu utakmicu malo losije igra, citao sam ovdje komentare da i messi nije nesto poseban igrac, i slicno, tako da prema nekima ovdje ukoliko svaku utakmicu ne dadnes makar 1 gol, ti si propao kao igrac...delija je napisao/la:ma daj ba ljudi ne mozete govoriti na osnovu 4 kola kako ce sezona zavrsiti.pa i prosle je sezone u prvoj polusezoni dao samo 6 golova..a ne mora znaciti ako ne bude wfl prvi da i dzeko propada...polako da malo udju u formu vidjeli ste da ih nece nesto u ovim utakmicama,sto ne znaci da ih nece krenuti od sljedece tekme
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Jeste sve to, ali u prosloj sezoni su imali Magatha (jos mi nije jasno kako je mogao napraviti taj potez pa preci u Schalke, valjda se vodio onom...povuci se kad je najljepse ili na vrhuncu) koji je znao voditi ekipu, izvuci od svakog maximum, kod njega nema ljencarenja ili lose volje, moras sve dati od sebe.delija je napisao/la:ma daj ba ljudi ne mozete govoriti na osnovu 4 kola kako ce sezona zavrsiti.pa i prosle je sezone u prvoj polusezoni dao samo 6 golova..a ne mora znaciti ako ne bude wfl prvi da i dzeko propada...polako da malo udju u formu vidjeli ste da ih nece nesto u ovim utakmicama,sto ne znaci da ih nece krenuti od sljedece tekme
Imao je autoritet za razliku od ovog Veha, Dzeko je i sam isticao koliko je Felix zasluzan za njegov uspon.
Mislim da je duplo razocaran, jedno sto nije presao u Milan, a drugo sto sa njima nije vise Magath.
Bilo kako bilo, Dzeko ce ponovo zabijati, upao je u tu realizatorsku krizu iz koje ce se valjda iscupati sto prije.
Vom Jäger zum Gejagten
Pa dobro i ja fakat sumnjam u onog Veha.Ali haj kad je jednom uspio biti prvak vjerovatno i nije za odbaciti.Valjda ce uspjeti nesto iscaprkati i sa ovim igracima.Ma samo da prorade Dzeko i Grafite i Wfl ce se dici.Jesi vidio koliko su samo oni zicera do sad promasili
Kada je Vedo za polusezonu utrpao 18 komada izgledalo je da ne može bolje a onda Džeko u sljedećoj uvali 20, polako momci sad ide Bayer a onda su oni bohumi i hanoveri kada se pogleda njihov raspored vidi se da će biti u velikoj prednosti u finišu ako ne bude bilo strašnih kikseva protiv ''manjih'' klubova. Misketa čuvaju k'o centralnu banku ali valjda će i ovaj Veh skontati kako da prilagodi taktiku situaciji.
mah niko se ne sjeca da je protiv kelna bio najbolji
samo zadnje dvije utakmice nesto ne vidim zelju kod njega nema trcanja toga me strah nit vrsi pritisak na zadnju liniju nit se vraca jednostavno samo setka po sedini terena...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ehhh to i jes u pitanju, njegov problem je ja mislim u tome sto zeli da igra ko Ibrahimovic sam je to prizno na TVu da ga zeli kopirat a sto jest jest koliko god da ga volim moram rec da nije klasa Ibrahimovica a i fudbal se igra kolektivno a ne individualno ko sto je to Ibrahimovic u Interu radio. Jos jedan faktor sto nema golova je tezak raspored a i imam osjecaj da Miske vise ne forsira proigravanja i davanje lopte poceo je i on da malo vise upucuje udarce prema golu al mu se nemoze opet nista zamjerit...nick je napisao/la:mah niko se ne sjeca da je protiv kelna bio najboljisamo zadnje dvije utakmice nesto ne vidim zelju kod njega nema trcanja toga me strah nit vrsi pritisak na zadnju liniju nit se vraca jednostavno samo setka po sedini terena...
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Ma treba se uzeti u obzir da nije taj DZeko od prije 7 mjeseci kad smo samo mi za njega znali u BiH i niko ga nije shvatao ozbiljno a sad fala Bogu cuvaju ga po dvojica i disu mu za vrataom 90 minuta mislim da ce on pokazati svoju klasu zapravo on je to pokazao davno Sad se uzelo raspravljati o njegovoj klasi to se nema sta raspravljati fact je kao kuca da je on vec svjetska klasa.Najsveziji primjer je CR sad u pripremnim utakmicama Reala slabo odigrao skroz i niko nije rekao da je on kloc
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.