Volio bih ovo igrati nekad kad se bude igralo, ne bih nudio glupe trejdove. Iskljucivo kvalitet za kvalitet, pa kome se posreci da ubode. A ne ocit kvalitet za smece, valjda je fazon u tome da razmjenis igrace slicnih kvaliteta i da pogodis ili izgubis shodno tome kako on bude igrao nakon sto to uradis
SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Nemojte tako, momak je krenuo u rebuilding proces. Ekipa se gradi oko Reddicka
Volio bih ovo igrati nekad kad se bude igralo, ne bih nudio glupe trejdove. Iskljucivo kvalitet za kvalitet, pa kome se posreci da ubode. A ne ocit kvalitet za smece, valjda je fazon u tome da razmjenis igrace slicnih kvaliteta i da pogodis ili izgubis shodno tome kako on bude igrao nakon sto to uradis
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Evo posto sam ja komesar lige, i nebih zelio da bude da su svi ljudi protiv trejdova ja cu vratiti ovaj trejd i napraviti samo Reddick-Vucevic, jer je to prvo bilo planirano, e posto je Adriano rekao da razmislja da otpusti Jonasa onda sam mu ja predlozio da dam mu Bennette za Jonasa, evo Adriana zivog nek potvrdi, a niko ne moze zabraniti da ide trejd Reddick-Vucevic.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- majestic24
- Kontakt:
Rule_hz je napisao/la:majestic koja je tvoja ekipa bosnian jel ta?
ahaaha
sto
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Da vidim sta imas od pg-a i sg-a da se kotarasem ovih c sf pf-ova imam ih milion
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- majestic24
- Kontakt:
Rule_hz je napisao/la:Da vidim sta imas od pg-a i sg-a da se kotarasem ovih c sf pf-ova imam ih milion
De ti,samo bujrum,mda se bojim da neces nista dobrog pronaci
I ja imam viska igraca . Prije svega pf i sf
Jesi ti ovaj KB GANG
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Jesam
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
e cuj vucevic za redicka
mislim ok trejd, nije sada da se zabrani, al baš me zanima objašnjenje ovog što daje Vucevica, šta dobija tim trejdom
mislim ok trejd, nije sada da se zabrani, al baš me zanima objašnjenje ovog što daje Vucevica, šta dobija tim trejdom
nema potpisa
- majestic24
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:e cuj vucevic za redicka![]()
A ja mu davao Gaya za Vucevica. Jedino bi procenat suta izgubio. Dobivao poene,asistencije i ukradene ,skokovi gotovo isti kao i blokade
- adriano_leite
- Kontakt:
Recimo da dobijam broj poena, slobodna bacanja, trice, a gubim skokove, jer ih imam i previse. Je li dovoljno objasnjenje ili da nacrtam?Admir_Sa je napisao/la:e cuj vucevic za redicka![]()
Uostalom, zasto se koji **** mora neko nekome opravdavati za uradjeni trejd?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Izgubio bih procenat suta, imao bih vise TO, nesigurniji mi igrac Gay od Reddicka, Reddick zabija vise trica, Reddick na zapadu itd. Uostalom, nemoj lagati da si mi davao Gaya za Vucevica, trejd je bio: Deron+Vucevic za Gay +Jack, sto je smijesno.majestic24 je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:e cuj vucevic za redicka![]()
A ja mu davao Gaya za Vucevica. Jedino bi procenat suta izgubio. Dobivao poene,asistencije i ukradene ,skokovi gotovo isti kao i blokade
Bas me zanima ko bi od dezurnih dusebriznika na to pristao, ali moram priznati da si znalacki ubacio to da si davao Gaya za Vucevica, a "slucajno" zaboravio da si trazio i Derona u tom trejdu.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
hahahahhah Reddick za Vucevica, ovo je tragikomično, Amara mi.
Nije problem što adriano upropaštava svoju ekipu, problem je što ovim jača jednog od konkurenata i to višestruko.
Kakav crni Reddick, ima haman na free agentima igrača kao on, a daje jednog od 2-3 najjača fantasy centra.
Ne može ovako da komesar odlučuje šta se smije, a šta ne. svaki trade treba na glasanje 3-4 dana i onda da cijela liga odlučuje o tome.
Nije problem što adriano upropaštava svoju ekipu, problem je što ovim jača jednog od konkurenata i to višestruko.
Kakav crni Reddick, ima haman na free agentima igrača kao on, a daje jednog od 2-3 najjača fantasy centra.
Ne može ovako da komesar odlučuje šta se smije, a šta ne. svaki trade treba na glasanje 3-4 dana i onda da cijela liga odlučuje o tome.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- adriano_leite
- Kontakt:
Posto se ti sve pitas, da li ja smijem da pravim ekipu na taj nacin da popravim broj poena, slobodna, trice, a smanjim skokove jer su mi Jonas, Tristan, Varejao i Asik, sasvim dovoljni za skokove? A to za trade i glasanje 3 ili 4 dana je nemoguce gospodine pametni, jer se jos nisu izjasnili igraci ni za ostavljanje pickova, pa bi vjerovatno bila 2 trejda zavrsena do kraja sezone. Igraj na nacin na koji ti se igra, gradi ekipu kako zelis, a pusti druge da rade sta zele i kako misle da trebaju. Prestani da se pravis pametan i da sve znas. Davao si mi Ersana za Vucevica i nisi ni sekunde mislio kakav bi mi bio tim, ali eto sada ti mislis o mom timu, jer sam uradio trejd sa nekim drugim. Okani me se stuho.work je napisao/la:hahahahhah Reddick za Vucevica, ovo je tragikomično, Amara mi.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Pod 1 davao sam ti Ersana i Piercea za Vucevica.
Dalje, mogao si dati Asika za Reddicka 1 za 1 i to bi bio realan trade. Kakve crne poene dobijaš, Reddick je škakljiv, može mu opast produktivnost u svakoj sekundi dok je Vucevic konstantan. Trejdom Vucevic i Jonas gubiš 50-60 skokova sedmično. Ne budi siguran da ćeš više biti tako dobar u toj kategoriji, a dobijaš možda 7-8 trica, u vrh glave.
Razlika u poenima će opet vjerovatno biti na strani V&J, blokovi, FG%, vjerovatno i stealovi, ma sve samo ne FT% i broj trica, ipak je centar za beka. Da si imalo ispitao tržište mogao si dobiti mnogo boljeg igrača, kakav crni Reddick.
Vucevic se trejda 1 za 1 sa nekim igračem iz top 30 ili 25.
Dalje, mogao si dati Asika za Reddicka 1 za 1 i to bi bio realan trade. Kakve crne poene dobijaš, Reddick je škakljiv, može mu opast produktivnost u svakoj sekundi dok je Vucevic konstantan. Trejdom Vucevic i Jonas gubiš 50-60 skokova sedmično. Ne budi siguran da ćeš više biti tako dobar u toj kategoriji, a dobijaš možda 7-8 trica, u vrh glave.
Razlika u poenima će opet vjerovatno biti na strani V&J, blokovi, FG%, vjerovatno i stealovi, ma sve samo ne FT% i broj trica, ipak je centar za beka. Da si imalo ispitao tržište mogao si dobiti mnogo boljeg igrača, kakav crni Reddick.
- adriano_leite
- Kontakt:
A koji je to FA koji je slican Reddicku? De me malo uputi, posto vidim da znas sve. Btw Jonas je kod mene, a igra toplo-hladno i vjerovatno cu ga otpustiti u nekom momentu kada mi pukne film sa njim. Reddick ima 17 poena, dobre procente, samo 1 TO, Vucevic ima double, samo 1 blok, ali i 2.5 TO sto je meni previse (u 2 utakmice cak po 4 TO-a), a Reddicka sam uzeo zbog trica, jer zelim tu kategoriju da pojacam. Kakve sam ponude dobio za Vucevica, Reddick je sasvim dobra opcija. A to da sam mogao dobiti nekog iz top 30 ili 25, jesam ako su Ersan i takve bukve u top 30. Uostalom, previse mi je 5 visokih igraca imati u ekipi. Kako god okrenes, bolja mi je opcija Reddick nego Pierce, jer je Pierce samo bolji sto se tice skokova, a u svemu ostalom je gori.work je napisao/la:Pod 1 davao sam ti Ersana i Piercea za Vucevica.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Nije ti rečeno da si trebao prihvatiti ono od mene ponuđeno i to bio bila prevara, ali opet bolja po tebe nego što si sad dobio. Čovjek te momački prešao. Šta više, mislim da se zajebaješ, nema šanse da neko stvarno vjeruje da je dobar trade ako dobiješ raspalog Reddicka za top centra lige.
- adriano_leite
- Kontakt:
U cemu je bolji Pierce od Reddicka?work je napisao/la:Nije ti rečeno da si trebao prihvatiti ono od mene ponuđeno i to bio bila prevara, ali opet bolja po tebe nego što si sad dobio. Čovjek te momački prešao. Šta više, mislim da se zajebaješ, nema šanse da neko stvarno vjeruje da je dobar trade ako dobiješ raspalog Reddicka za top centra lige.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
@brate, jonasa sam mu vratio, bio je dio trejda jer covjek hoce da ga otpusti, ali eto meni jonas i ne znaci nista, uzeo sam smitha koji ima bolje brojke do sad. A Reddick je odlican fantayi igrac, trice, slobodna 96%, poeni i odlican FG za SG-a. Dok Vucevic ima skokove i FG kako treba, TO su tu negdje, stvarno ne vidim po cemu je los trejd. Adrianu sam malo objasnio kako se igra ovaj fantazy i siguran sam da ce vrlo bolje funkcionisati nego do sada, gdje nije bio ni na nebu ni na zemlji. Dajem griffina za Parkera ili Wade-a ako su vlasnici zainteresovani da probamo napraviti kakav trejd sa tim igracima.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Sad si i mene prosvijetlio, evo uzmi Duranta i Lopeza za Griffina, molim te!
- adriano_leite
- Kontakt:
Nisi meni odgovorio, po cemu je to Pierce bolji od Reddicka, pa da bih ja bolje prosao u trejdu s tobom?work je napisao/la:Sad si i mene prosvijetlio, evo uzmi Duranta i Lopeza za Griffina, molim te!
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ersan i Pierce(jr je to nuđeno) će imati kombinovano prednost nad Reddickom u svim kategorijama, osim FT% i TO. Ostalo će sve biti na stani ove dvojice. Opet ponavljam i ova dvojica ne vrijede kao Vucevic!!!adriano_leite je napisao/la:Nisi meni odgovorio, po cemu je to Pierce bolji od Reddicka, pa da bih ja bolje prosao u trejdu s tobom?work je napisao/la:Sad si i mene prosvijetlio, evo uzmi Duranta i Lopeza za Griffina, molim te!
Ja npr. ne bih mijenjao Piercea za Reddicka, kamo li Vucevica za Reddicka. Vucevic je u tvojim redovima na nivou Lopeza kod mene. Zamisli da dajem Lopeza za Reddicka, smijala bi mi se raja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.