Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

zizu1991
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la zizu1991 » 13 okt 2012, 23:25

Care, samo mala ispravka, Burić brani u poljskoj ligi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 13 okt 2012, 23:26

ni sejo nije trkac pa igra kod nas beka, a krilni je igrac. pa medunjanin nije trkac (a trebao bi biti na toj poziciji koju igra u reprezentaciji) pa opet nekad odigra dobro. znaci kod mede smo od razigravaca napravili razbijaca. ja sam ubijednjen (dok nenadjemo pravog lijevog beka) da se tu mora makar jednom zukanovic isprobati, ako se pokaze slabiji od seje, onda se vraca sejo na to mjestu, nekontam u cemo je toliki problem.

pardon za lapsus oko burica. hvala!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 13 okt 2012, 23:29

edinjo-bih je napisao/la:ma ti care osjecaj sta zelis ;)
ja nisam napisao da su ovo igraci svjetske klase ali mi bolje igrace (makar za klupe) nemamo! ili navedi mi ih ti!
a to da ja pratim na livescore-u tu ti se samo mogu nasmijati, uz duzni respekt. ja kad sam poceo da prati nase talente puno ljudi nisu ni znali da imamo uopste reprezentaciju moj care moj, ali nevazno.

i jos nesto:
buric je jedan od najboljih golmana u ceskoj ligi (bolji je od avdukica i sehica)
bicakcic kad aBd dobije nase papire ti ces vidjeti da su samo spaha i mujdza jaci od njega u nasoj reprezentaciji (sto se tice odbrane).
hadzic (momak sa 23 godine ima 150 nastupa u prvoj austrojskoj ligi)
mahmutovic je slican lulicu (brzi je malo od lule, zato mu je tehnika malo slabija od senadove)
galesic (ko je gledao mladu repku prosli ciklus, njemu je dovoljno)
i. hajrovic je najbolji (momentalno) asistent svicarske lige.

znaci nisu ovo igraci svjetske klase, ali nemamo boljih!

Zakleo bih se da Burić brani u Lechu, koji nastupa u Poljskoj, ne u Češkoj? Ako govorimo o Jasminu, bivšem golmanu Čelika?

Meni je od Galešića bolji Višća. Mahmutović je u 10 utakmica zabio dva gola, a redovno igra u napadu Teplica. Radije bih pozvao Zeca ili čak Muslimovića, iako je u godinama.

Za Hajrovića i Bičakčića ima vremena, Anel Hadžić nije ništa posebno. Hajrović, inače, može da nastavi igrati za Švicarsku, nije on Halilović pa da nam je tako potreban :lol:

EDIT: vidim sad tek ispravku za burića.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 okt 2012, 23:30

edinjo-bih je napisao/la: Ja sam ubijednjen (dok nenadjemo pravog lijevog beka) da se tu mora makar jednom zukanovic isprobati, ako se pokaze slabiji od seje, onda se vraca sejo na to mjestu, nekontam u cemo je toliki problem.
Vec je kasno za neka isprobavanja.
Nama je svaka utakmica od izuzetne vaznosti i neke kalkulacije i izmisljanje tople vode ne smiju biti prisutni.

Ako ce se vec pokusavati s novim igracima nek se ceka Lihtenstajn.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 13 okt 2012, 23:31

edinjo-bih je napisao/la:ni sejo nije trkac pa igra kod nas beka, a krilni je igrac. pa medunjanin nije trkac (a trebao bi biti na toj poziciji koju igra u reprezentaciji) pa opet nekad odigra dobro. znaci kod mede smo od razigravaca napravili razbijaca. ja sam ubijednjen (dok nenadjemo pravog lijevog beka) da se tu mora makar jednom zukanovic isprobati, ako se pokaze slabiji od seje, onda se vraca sejo na to mjestu, nekontam u cemo je toliki problem.

Zukanovića možeš staviti u vezni red, pa i napad, ali nije baš neko ko bi mogao dobro odraditi posao po krilu. Nama su potrebni stoperi, bekovske pozicije se zasad dobro popunjavaju.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 okt 2012, 23:35

I moje mišljenje je takvo da Zukanović ne može da igra beka....
Može štopera i zadnjeg veznog.
Sigurno bi po meni Salihović više pomogao u sredini od Lulića kada bi on i Lula zamijenili pozicije.
Istina, da bi gubili na probojnosti sa krilne pozicije, al Lulić je i radio one sjajne prodore u najboljoj partiji u nacionalnom dresu protiv Rumunije s bekovske pozicije.
Salihović me je također veoma ugodno iznenadio s igrom protiv Grčke, s obzirom da mu i ne ide najbolje u klubu, nažalost.

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 13 okt 2012, 23:37

insider je napisao/la:
edinjo-bih je napisao/la:ni sejo nije trkac pa igra kod nas beka, a krilni je igrac. pa medunjanin nije trkac (a trebao bi biti na toj poziciji koju igra u reprezentaciji) pa opet nekad odigra dobro. znaci kod mede smo od razigravaca napravili razbijaca. ja sam ubijednjen (dok nenadjemo pravog lijevog beka) da se tu mora makar jednom zukanovic isprobati, ako se pokaze slabiji od seje, onda se vraca sejo na to mjestu, nekontam u cemo je toliki problem.

Zukanovića možeš staviti u vezni red, pa i napad, ali nije baš neko ko bi mogao dobro odraditi posao po krilu. Nama su potrebni stoperi, bekovske pozicije se zasad dobro popunjavaju.
Zukanovic moze da igra kao stoper, lijevi bek i defansivni vezni... cuj u napad :lol:

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 13 okt 2012, 23:39

da u lechu je, to je bio lapsus...
gledajuci nastupe u mladoj reprezentaciji (tu se mogu njih dvojica direkt uporediti) galesic je pruzao bolje igre od visce. visca, koji je godinu mladji od galesica naravno isto zasluzuje paznju. ko od njih bude u boljoj formi, neka dobije poziv. hajrovic i bicakcic su jako vazni, pogotovo bicakcic, ja o njemu imam jako dobro misljenje i mislim da nam moze pravo biti od koristi. hadzic (kojeg sam vise puta gledao, jer zivim u austriji) nije neki haos igrac, ali zna biti koristan i defenzivno i ofenzivno, mislim da je u rangu zahirovica (koji se bezpotrebno blati, jer igra korektno i dobro, makar u okviru svojih mogucnosti). ako je hadzic malo slabiji onda neka mu bude zamjena. a mahmutovica sam prvi put gledao kada je igrao za nasu u21 protiv francuske u zenici. kasnije sam ga par puta gledao u ceskoj ligi.
ako bi se biralo on ili muslimovic, tu je zlatan dosta dosta jaci i meni je zao sto se zlaja nezove vise u repku. ali ako uzmemo u obzir da je mahmutovic 5 godina mladji, a znamo da susic nece vise zvati zlaju onda neka se za poziv bore on i od tebe spomenuti zec.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 13 okt 2012, 23:42

edinjo-bih je napisao/la:da u lechu je, to je bio lapsus...
gledajuci nastupe u mladoj reprezentaciji (tu se mogu njih dvojica direkt uporediti) galesic je pruzao bolje igre od visce. visca, koji je godinu mladji od galesica naravno isto zasluzuje paznju. ko od njih bude u boljoj formi, neka dobije poziv. hajrovic i bicakcic su jako vazni, pogotovo bicakcic, ja o njemu imam jako dobro misljenje i mislim da nam moze pravo biti od koristi. hadzic (kojeg sam vise puta gledao, jer zivim u austriji) nije neki haos igrac, ali zna biti koristan i defenzivno i ofenzivno, mislim da je u rangu zahirovica (koji se bezpotrebno blati, jer igra korektno i dobro, makar u okviru svojih mogucnosti). ako je hadzic malo slabiji onda neka mu bude zamjena. a mahmutovica sam prvi put gledao kada je igrao za nasu u21 protiv francuske u zenici. kasnije sam ga par puta gledao u ceskoj ligi.
ako bi se biralo on ili muslimovic, tu je zlatan dosta dosta jaci i meni je zao sto se zlaja nezove vise u repku. ali ako uzmemo u obzir da je mahmutovic 5 godina mladji, a znamo da susic nece vise zvati zlaju onda neka se za poziv bore on i od tebe spomenuti zec.
Meni je glupo što Pape u kadru ima dva napadača. Drugi selektori imaju po četiri, pet pa i više napadača u rosteru. Ali, ruku na srce, mi i nemamo neke kvalitetne napadače. Imamo dva vrhunska igrača na tim pozicijama, a šta ako se jednom ili, ne daj Bože, obojici dogodi neka teža povreda...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 okt 2012, 23:49

Po transfermarktu Galešić može igrati lijevo, desno i ofanzivnog veznog.
Pratio sam ga par puta, a najviše mu leži pozicija AMF.
Mislim ipak da on i Višća ne mogu biti poređeni, jer je Višća klasični krilni igrač.
Za napadače..., ne znam koga bi trenutno mogli da zovnemo, možda da se zovne neko iz mlade reprezentacije, Bilbija je veoma dobro odradio ove kvalifikacije, malo lošije mu u Vojvodini ide, al je evo baš danas u pobjedi iste postigao zgoditak.
Također, volio bih da se mladi Đurić isproba u nekoj prijateljskoj, al otom - potom...

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 13 okt 2012, 23:51

mi imamo tri super napadaca (dzeko, muslimovic, ibisevic) i dva prosjecna (zec, mahmutovic)...ostali nisu vrijedni spominjanja (seferovic je potencijal i najvise obecava, ali neka se odluci dali je bosanac i svicarac, ahmetovic, djuric i bilbija su sad za sad daleko od reprezentacije).

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 13 okt 2012, 23:54

za viscu se nebih slozio, njegova dobra tehnika mu omogucava da igra i uz krilo tj "polu-desnog" veznog.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 okt 2012, 23:58

Istina, ali koliko nam na toj poziciji može pomoći, trenutno tražimo igrače na pozicijama na kojima smo deficitarni, a sigurno bi mogao pomoći na krilu u budućnosti.
Ukoliko se odluči mladi Kolašinac igrati za nas, on može igrati LB, i CB, neki dan je dao s pozicije LB gol u pobjedi svoga tima, a danas je dao 3 za Schalke II kao defanzivac.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 14 okt 2012, 00:12

DevilS je napisao/la:Drug znam ja da je on najbolji u repki, ali sinoc nije bas zablistao ako si pratio tekmu? ;)
Ja sam fino gore naveo da je ovo moje misljenje. :mrgreen:
Aaaa tebi se svidja zabarova taktika,jel? :D

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 14 okt 2012, 00:46

Ma meni ova reprezantacija djeluje dosta solidno.
koliko sam mogao pratit tekmu, s tribina ali vidjelo se da su sve sanse Grka isle uglavnom poslije nasih gresaka, sto se doduse i moglo ocekivat.
U par navrata se tacno osjecalo u zraku da ih nekako imamo, da se gube , ali eto sreca nas u napadu zaobidje al u odbrani nas posluzi ;)
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 14 okt 2012, 01:40

Evo i od mene jedna formacija, posto procitah da ce se ljudi bunkerat protiv nas kao i Bjelorusija sto je radila, pa hajd reko kontam da napravim jednu taktiku "na noz ko koga", jer svjestan sam da ne mogu nam dat golova kolko mogu primit :D

Mozda cu bit i predmet ismijavanja na forumu, al eto da cujem vasa misljenja..

slika

P.S.Pape nece igrat totalno otvoreno, citao sam izjavu, jer ocekuje da ce Litvanija mozda pokusat iznenadit da dodju i oni do sedmog boda..

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 14 okt 2012, 01:43

Ja sam zadovoljan sa bodom iz razloga sto nam Grci nisu pobjedli na tabeli, bolje 7-7 u bodovima nego 9-6 u njihovu korist, prema tome puna saka brade sto se tice rezultata.
Sto se tice igre, misljenja sam da mi ne mozemo parirati nijednoj ekipi medu top 10 nikada ni u koje vrijeme ponajvise sto nikada nismo imali pravog strucnjaka na klupi koji bi znao izvuci maksimum iz 6-7 vrlo dobrih igraca i ostatka.

Davno sam govorio da Misimovic, Ibisevic nisu igraci za prvu postavu protiv igraca sa jakom staminom. Posto najvece ekipe mahom imaju takve igrace, nasi se tu ne mogu dokazati i nikada nece, iz razloga sto su prespori, nesigurni, sto vodi do toga da se lopta od iste odbija iz utakmice u utakmicu, samo bi bilo vrijeme da i nas trener to jednom shvati.
Trener mora znati kada je jedan Ibisevic od koristi a kada nije. A najmanje je od koristi kada se trosi na poziciju koja je neprirodna za istog. Dalje sam misljenja da relativno mala plata koju primaju nasi treneri ne moze biti izgovor za njihov deficit informisanja. Blazevic ranije nije znao kako nam se pojedini igraci zovu, Susic dan danas nezna na kojoj poziciji mu koji igrac pruza najbolje partije. Ibisevic sigurno ne pruza najbolje partije na poziciji koju je igrao protiv Grcke, isto vazi za Salihovica, takoder za Medunjanina, i Misimovic nije klasican spic, znaci hrpa propusta u samom postavljanju igraca.

Nije sve ni u tome da mi nemamo igrace pa se moramo krpiti. Bolje je uzeti najjaceg ljevog beka premier lige, nego se krpiti sa igracem koji nezna igrati ljevog beka iz razloga sto moras onda krpiti poziciju igraca koji krpi opet drugu poziciju i tako u nedogled dobijes cirkus koji se nama desava zadnjih nekoliko utakmica.

Ako ides po racionalnom aspektu, valjda trebas svakog igraca staviti na poziciju dje je najjaci ili barem relativno jak na odnosu sa pozicijom dje je najjaci. Salihovic i Lulic definitivno nisu za ljevog beka. Obadvojica su fokusirana na napad i ostavljaju hrpu prostora pozadi koji ofanzivno jake ekipe mogu iskoristiti. Ja se dobro sjecam da je Spahic za Lok. Moskvu igrao ljevog beka, on to itekako zna odigrati a za stopera smo imali utakmice protiv Brazila, Irske, Walesa i Meksika da pronademo nekoliko stopera a po tom pitanju se nista nije uradilo, tako da mi na najtezem gostovanju nemamo dva stopera da valjaju. To je ogroman propust naseg trenera i "strucnog staba", ogroman.

Takoder, svako malo mjenjamo formaciju, poceli smo sa 4-2-3-1, danas neznam ni sta tacno igramo, jednostavno nemamo prepoznatljivu igru, bitno je da Misimovic i Pjanic igraju zajedno, to sam shvatio, i da imamo 16 veznih igraca na popisu protiv Grcke. Jedan Zukanovic se ne zove protiv Irske, ali se zove neisproban protiv Grcke na najtezem gostovanju u ciklusu kvalifikacija, imali to smisla? Nema naravno. Imali zamjenu ako se dva stopera tokom utakmice izgube (povreda, trema)? Nema naravno. Jesmoli najtanji u odbrani? Jesmo naravno. Jeli se u istu ulaze da bi se ona ojacala? Ne.

Mi smo protiv Grcke mogli zijaniti samo tako, jedino nas je sreca dobro pronosala. Iz Portugala i 2:6 se nista naucilo nije ali bitno je da se isti igraci ponovo forsiraju na neprirodnim pozicijama kao i u tom potopu.
Sutra da se treba igrati protiv Portugala zijanili bi isto tako kao prosli put, jednostavno postavka igraca i taktika nedozvoljavaju nikakav napredak nase igre evo vec godinu i pol dana, to neko vidi, neko ne.

Po meni su protiv Grcke trebali izaci sledeci igraci na sledecim pozicijama, mada bi ovo koristio imajuci u vidu racionalan aspekt protiv svake jace ekipe na svom ili gostujucem terenu:

----------------------------Begovic---------------------------
------Mudjza---(DEFICIT)---------(DEFICIT)------Spahic--
----------------------------Salihovic--------------------------
---------------Besic----------------------Pjanic---------------
-------Stevanovic--------------------------------Lulic--------
-----------------------------Dzeko-----------------------------

Deficitarne pozicije mogu ispuniti Cocalic, Zukanovic, Vranjes, Pandza i hrpa igraca koji se nikada nisu isprobali. Stoperi su nase zaista deficitarne pozicije, jer bekove kako vidite imamo, samo sto Safet to nezna nazaost.
Argumentacija je u sustini vrlo jednostavna tako da ne znam zasto uvijek toliko komplikujemo u postvi igraca.
Ljevi bek: Spahic>Salihovic, DM: Salihovic>Zahirovic, Ibisevic i Misimovic protiv najjacih ekipa svijeta (Grcka spada u iste) nisu rjesenje iz gore navedneih razloga, Dobili smo Stevanovicatrebamo ga sada samo poceti i koristiti i to na prirodnoj poziciji, ne opet izmisljati nove pozicije za mladog talenta kao protiv Grcke. Besic je po meni pruzio partiju protiv Meksika takvu, da sam misljenja da bi kao ZM ili DM unio skroz novu dimenziju u nasu igru pozadi ali i prema naprijed. Da ne spominjem koliko bi brzi bili u veznom redu nego sada. Za sve ostalo tu je Pjanic.

Posto nista od oovog gore navedenog nije bilo bas ovako, misljenja sam da je bod protiv Grcke velik kao kuca.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 14 okt 2012, 01:47

Ma ista formacija kao protiv Latvije, nema se puno filozofije. Ako Pjanic ne bude spreman umjesto njega Stevanovic i vozdra.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 okt 2012, 01:56

DonCorleone je napisao/la:Ja sam zadovoljan sa bodom iz razloga sto nam Grci nisu pobjedli na tabeli, bolje 7-7 u bodovima nego 9-6 u njihovu korist, prema tome puna saka brade sto se tice rezultata.
Sto se tice igre, misljenja sam da mi ne mozemo parirati nijednoj ekipi medu top 10 nikada ni u koje vrijeme ponajvise sto nikada nismo imali pravog strucnjaka na klupi koji bi znao izvuci maksimum iz 6-7 vrlo dobrih igraca i ostatka.

Davno sam govorio da Misimovic, Ibisevic nisu igraci za prvu postavu protiv igraca sa jakom staminom. Posto najvece ekipe mahom imaju takve igrace, nasi se tu ne mogu dokazati i nikada nece, iz razloga sto su prespori, nesigurni, sto vodi do toga da se lopta od iste odbija iz utakmice u utakmicu, samo bi bilo vrijeme da i nas trener to jednom shvati.
Trener mora znati kada je jedan Ibisevic od koristi a kada nije. A najmanje je od koristi kada se trosi na poziciju koja je neprirodna za istog. Dalje sam misljenja da relativno mala plata koju primaju nasi treneri ne moze biti izgovor za njihov deficit informisanja. Blazevic ranije nije znao kako nam se pojedini igraci zovu, Susic dan danas nezna na kojoj poziciji mu koji igrac pruza najbolje partije. Ibisevic sigurno ne pruza najbolje partije na poziciji koju je igrao protiv Grcke, isto vazi za Salihovica, takoder za Medunjanina, i Misimovic nije klasican spic, znaci hrpa propusta u samom postavljanju igraca.

Nije sve ni u tome da mi nemamo igrace pa se moramo krpiti. Bolje je uzeti najjaceg ljevog beka premier lige, nego se krpiti sa igracem koji nezna igrati ljevog beka iz razloga sto moras onda krpiti poziciju igraca koji krpi opet drugu poziciju i tako u nedogled dobijes cirkus koji se nama desava zadnjih nekoliko utakmica.

Ako ides po racionalnom aspektu, valjda trebas svakog igraca staviti na poziciju dje je najjaci ili barem relativno jak na odnosu sa pozicijom dje je najjaci. Salihovic i Lulic definitivno nisu za ljevog beka. Obadvojica su fokusirana na napad i ostavljaju hrpu prostora pozadi koji ofanzivno jake ekipe mogu iskoristiti. Ja se dobro sjecam da je Spahic za Lok. Moskvu igrao ljevog beka, on to itekako zna odigrati a za stopera smo imali utakmice protiv Brazila, Irske, Walesa i Meksika da pronademo nekoliko stopera a po tom pitanju se nista nije uradilo, tako da mi na najtezem gostovanju nemamo dva stopera da valjaju. To je ogroman propust naseg trenera i "strucnog staba", ogroman.

Takoder, svako malo mjenjamo formaciju, poceli smo sa 4-2-3-1, danas neznam ni sta tacno igramo, jednostavno nemamo prepoznatljivu igru, bitno je da Misimovic i Pjanic igraju zajedno, to sam shvatio, i da imamo 16 veznih igraca na popisu protiv Grcke. Jedan Zukanovic se ne zove protiv Irske, ali se zove neisproban protiv Grcke na najtezem gostovanju u ciklusu kvalifikacija, imali to smisla? Nema naravno. Imali zamjenu ako se dva stopera tokom utakmice izgube (povreda, trema)? Nema naravno. Jesmoli najtanji u odbrani? Jesmo naravno. Jeli se u istu ulaze da bi se ona ojacala? Ne.

Mi smo protiv Grcke mogli zijaniti samo tako, jedino nas je sreca dobro pronosala. Iz Portugala i 2:6 se nista naucilo nije ali bitno je da se isti igraci ponovo forsiraju na neprirodnim pozicijama kao i u tom potopu.
Sutra da se treba igrati protiv Portugala zijanili bi isto tako kao prosli put, jednostavno postavka igraca i taktika nedozvoljavaju nikakav napredak nase igre evo vec godinu i pol dana, to neko vidi, neko ne.

Po meni su protiv Grcke trebali izaci sledeci igraci na sledecim pozicijama, mada bi ovo koristio imajuci u vidu racionalan aspekt protiv svake jace ekipe na svom ili gostujucem terenu:

----------------------------Begovic---------------------------
------Mudjza---(DEFICIT)---------(DEFICIT)------Spahic--
----------------------------Salihovic--------------------------
---------------Besic----------------------Pjanic---------------
-------Stevanovic--------------------------------Lulic--------
-----------------------------Dzeko-----------------------------

Deficitarne pozicije mogu ispuniti Cocalic, Zukanovic, Vranjes, Pandza i hrpa igraca koji se nikada nisu isprobali. Stoperi su nase zaista deficitarne pozicije, jer bekove kako vidite imamo, samo sto Safet to nezna nazaost.
Argumentacija je u sustini vrlo jednostavna tako da ne znam zasto uvijek toliko komplikujemo u postvi igraca.
Ljevi bek: Spahic>Salihovic, DM: Salihovic>Zahirovic, Ibisevic i Misimovic protiv najjacih ekipa svijeta (Grcka spada u iste) nisu rjesenje iz gore navedneih razloga, Dobili smo Stevanovicatrebamo ga sada samo poceti i koristiti i to na prirodnoj poziciji, ne opet izmisljati nove pozicije za mladog talenta kao protiv Grcke. Besic je po meni pruzio partiju protiv Meksika takvu, da sam misljenja da bi kao ZM ili DM unio skroz novu dimenziju u nasu igru pozadi ali i prema naprijed. Da ne spominjem koliko bi brzi bili u veznom redu nego sada. Za sve ostalo tu je Pjanic.

Posto nista od oovog gore navedenog nije bilo bas ovako, misljenja sam da je bod protiv Grcke velik kao kuca.

misimovic ok ali ibisevic koji je 90 minuta u utakmici u pokretu,koji vazda ganja trci i smeta njihovoj odbrani je puno korisniji od 50% igraca, besica k,oristit u ovakvim utakmicama pogotovo protiv grcke je nidje veze,momak od 20 godina protiv samarasa i gekasa i ostalih iskusnih igraca moze dobit samo crveni ili skrivit penal, cocalic je obecavo ali kako sad igra zna samo on jer je izraelska liga ispracena skoro pa nikako i to sto ga spominjes je samo zato sto si cuo za njega a sigurno ga vec 1-2 godine nisi gledo... i manite se sokera to je igrica i nije mjerilo nicega, dm,sm tp gh jž,
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 14 okt 2012, 01:58

po meni sledeci prioritet za pozivanje u repku je BICAKCIC (i nek se aBd ti papiri vise srede)...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.