Naravno da smo igrački kvalitetniji. Po kladionici smo bili na drugom mjestu, svako nas je vidio kao drugi u grupi osim ljudi iz Nigerije i Irana koji su naravno bili subjektivni.
Neki dan ste ovdje pisali o utakmicama protiv Francuske itd a sada mi prosipate neku drugu priču. Naravno da je trebalo biti oprezan protiv Nigerije, ma ne samo njih, nego protiv bilo koje ekipe na svijetu, ali ovo što su naši momci odigrali pod taktičarem Safetom Sušićem je sramota.
Nisu nas Nigerijanci dobili, nego smo sami sebe pobijedili
Upozoravao, upozoravao, ja, ja, pročitao sam mnogo upozoravanja prije Nigerije, logično je da ćeš respektirati protivnika ali omaložavati našu reprezentaciju i reći da nismo favoriti je besmisleno. Afričke ekipe su inače dominantni na prethodnim prvenstvima, a i na ovom.
Smarate sa Osimom, kao što su pitari sa Sušićem.
Očigledno da si ti mlad momak, pa ne znaš kakav je naš prijašnji savez bio. Od plaćanja da te neko pozove do traženja egzotičnih ekipa za prijateljske utamica upravo radi novca. Imaš lijepo intervju sa Elvirom Bolićem, koji je spominjao kofer na poluvremenu, ali eto, tebe to ne zanima. Ne pišem stvari bez obrazloženja i dokaza.