Nebi znali šta ih je snašlo mislim na amereGreivis je napisao/la:Da je igrao Kuzmic drugacije bi bilo.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Nebi znali šta ih je snašlo mislim na amereGreivis je napisao/la:Da je igrao Kuzmic drugacije bi bilo.
Smijesan si sa ovim pokusajem pronalaska razloga sto Srbija nije mogla bolje. Ameri su citavo yebeno prvenstvo davali protivnicima da igraju koliko oni odluce. Dakle, kao dijetetu sto mati dadne igracku da se igra pola sata pa ajd dosta je sine, vrati to ovamo. Eh ovo ti je sine moj bila takva igra. Igras koliko ti protivnik dadne prostora za to i koliko odluci da mozes.Interista je napisao/la:Sta da se kaze 92 poena Srbije ovakvoj Americi je sasvim odlicno odigrali su u napadu dobro zabili Amerima najvise do sada na prvenstvu ali i primili najvise od svih ne bas svojom krivicom nego jednostavno da su Irving i Harden bacali Sizifov kamen on bi ulazio
hvala kraljurio_Ferdy88 je napisao/la:jasmin10 je napisao/la:ima li iko sliku kada harden dize pehar ?
ne budi smijesan, Amerika igrala All Star defanzivu osim prvih 10 minutaInterista je napisao/la:Sta da se kaze 92 poena Srbije ovakvoj Americi je sasvim odlicno odigrali su u napadu dobro zabili Amerima najvise do sada na prvenstvu ali i primili najvise od svih ne bas svojom krivicom nego jednostavno da su Irving i Harden bacali Sizifov kamen on bi ulazio
momak je u pravu. Kuzmic je igrac WarriorsaVirtu4l je napisao/la:Grenvise sine jel' se to opet drogiraš
On ce biti najbolji igrac NBA lige u buducnosti, samo da ostane zdravlet3 je napisao/la: Glavni igrac iz startne petorke Davis (21) i Irving (22) mogu biti nosioci igre i narednih 10 godina.
Ovo je ispod ocekivanja za najuspjesniju kosarkasku naciju. Falilo je tu dosta bitnih igraca, prije svega Kuzmic i Macvan. Ne bi Faried i Cousins mogli ovako da su oni tu bili. Amerikanci sa gotovo najjacim sastavom.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ameri opravdali očekivanja, prejaki su za većinu ostalih, eventualno da bi Španci mogli biti u nekih 10-15 koševa (pa čak i dobiti ih), ali su daleko najveći dobitnici na ovom prvenstvu Srbi, historijski uspjeh za njih, jer su premašili sva očekivanja. Čestitke na tome komšije, možete biti ponosni na ove momke, prirediti im doček kakav zaslužuju
Dobro napredujes, a tu si tek par dana, zamisli koliko ces da naucis za 2 godine tek. Hajde sada miran i prati dok tatica pisepticatrkacica je napisao/la:Pa ti po temema šta radiš je samo čestitanje moraju otvoriti jednu temu za tebe, čestitke i pozdravistorm_raider je napisao/la:Bravo Srbi, bravo Sale! Ameri... neprikosnoveni, brutalno.
Ovdje najmanje kosarkaskih komentara, gomila promasila forum.Lik zvani čestitanje po temama.
Virtu4l je napisao/la:Huškač o paćenicima i kompleksašima![]()
![]()
![]()
Ma vrtim tri pisma na kompu(SR, HR, TR) pa mi se omakne.IronMany je napisao/la:'alo cetnik, jesi ovo pogodjen u srce kantanjem majcice Srbije pa se prosipas sa cirilicom ovdje?DragonReborn je napisao/la:' $ " направе " " ? $. " & 300 поена.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.