Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

Otelo
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la Otelo » 21 nov 2014, 20:58

I nakon Susica Susic :salut:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 21 nov 2014, 21:46

Ponos Torina je napisao/la:Vlado Jagodic :wtf: :wtf: :wtf: otkud on na ovoj anketi na face tv :wtf: :wtf: :think: :think:
Nedo Bog nikome :shock: :shock: Al kakva nam je drzava i kakvo je stanje u savezu u kojem politika kolo vodi, nebi me ni zacudilo. Daleko smo ti mi bolan od normalne drzave gdje je neko na poziciji zato sto je zasluzio svojim trudom i radom. :D
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 21 nov 2014, 22:54

Željko Buvač iz borusije bi mogao uvesti neke novine.ne moze se porediti sa vahom, ali mislim da bi se bolje snasao od ostalih kandidata .Ima tu vezu s njemackom ,odakle nam je vecina igraca (sto se non stop pise po forumu).
Ajvatar

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 21 nov 2014, 22:59

katalinski je napisao/la:Željko Buvač iz borusije bi mogao uvesti neke novine.ne moze se porediti sa vahom, ali mislim da bi se bolje snasao od ostalih kandidata .Ima tu vezu s njemackom ,odakle nam je vecina igraca (sto se non stop pise po forumu).
HHAHAHHAHAAHHAHAHHAAHHAHHAAHHA.

Buvac nakav da bude trener reprezentacije BIH. :urnebes:

moze sa Senerom Bajramovicem :thumbup:

harixs
Kontakt:

Re: Odg: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la harixs » 21 nov 2014, 22:59

velez_mostar je napisao/la:
calcio je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:
Znanje prezentiras tako sto najvecu prevaru u svijetu fudbala smatras vrhunskim strucnjakom...

Zao mi je, ali ti nemas znanje o fudbalu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nemoj mi stavljati rijeci u usta, ja nisam nikad tvrdio da je Susic vrhunski strucnjak. Odgovarao sam na gluposti kojih je bilo milion, od Germanije pa do smaranja sa nekim nepozvanim lijevim igracima. Ovdje su prije pola godine od jednog Scuka napravili Svajnstagera, to je samo jedan primjer. "Scuk briljira u Mlada Boleslav a tele vodi pola Germanije na SP", takve stvari su se pisale. Bez ikakvog kontakta sa stvarnosti. Zivis normalan zivot, pratis fudbal kao i svak drugi ali onda udjes na ss.ba forum i moras prihvatiti neku posebnu forumsku realnost gdje se najbolji fudbal na planeti igra u osrednjim klubovima iz osrednjih evropskih liga gdje nasi zaboravljeni virtuozi pruzaju maestralne partije iz godine u godinu i bas je skandalozno sto im Susic nije pruzio sansu da izdominiraju na SP. Ta pola ekipe koju je odveo na Mundijal je svakako tu doslo preko stele iz bratove menadzerske agencije i Susic preko njih uzima ogromne pare (na neki neodredjen i nedefinisan nacin)--
To je otprilike ta forumska stvarnost. Jedini mali problem je to sto nista od toga nije istina u stvarnom zivotu, gdje ja provodim veci dio svog zivota, pa sam zbog toga cesto bio prinudjen odgovoriti na takve gluposti.

Ne stavljam ti rijeci u usta, sam si godinama podrzavao Safeta Susica, samim tim i njegove metode vodjenja reprezentacije, kao i takticke zamisli (valjda to ide jedno s drugim), dok sam ja uvijek tvrdio da je supljak, i to je dokazano bezbroj puta.
I ti tvrdis da imas fudbalsko znanje u malom prstu!?

Budimo realni, ne treba ti pretjerano znanje da skontas da je Susic prilagodjavao formaciju TSS-u, da je igrao dijamant koji nam ne odgovara, da je na poziciju lijevog beka (i kad je imao klasicnog) prepustao lijevom ofanzivnom igracu, i da je na desnu stranu gurao Vrsajevica koji je sve, samo nije bek.

Znaci, 2 napadaca koji su igraci kaznenog prostora, 2 beka koji to nisu, i u sredini Medunjanin, TSS, Pjanic i Besic, ne zna se ko je sporiji, i samo jedan od njih zatvara u fazi odbrane, i na taj nacin smo bili vise nego ranjivi, i to je razlog zasto je tvoj ljubimac imao ovakve rezultate, a ti ga podrzavao u svemu tome.

Priznaj sebi, a i nama da si cijelo vrijeme trolao, da si bio i bezobrazan, i da si lagao kad je u pitanju Susic, barem to mozes, pa cemo ti oprostiti sto se ne razumijes u fudbal, i sto ti je vjerovatno neki pitar iz familije pricao kako je Susic bio igracina, a tebi bilo dovoljno da sve njegove gluposti opravdavas.

Ko god kaze da je Safet Susic BILO STA pozitivno uradio za reprezentaciju, taj veze s mozgom nema!
Nema nikakve zasluge za odlazak na SP, i cak da si i ti bio na njegovom mjestu nasli bi se na velikom takmicenju iz vise razloga, a o tome ti mogu drugi put.

Safet Susic je bio velika kocnica da BiH reprezentacija napravi velike stvari, da je na njegovom mjestu bio bilo ko ko se barem malo razumije u moderan fudbal mi bi igrali bitnu rolu na SP, a ove kvalifikacije bi bile smijesne..kvalifikacije za Euro prije toga bi prosli glatko i ne bi ni igrali baraz u kojem su nas Portugalci tamburali, a teletina posmatrala nijemo i divila se potezima Nanija i Ronalda.

Jos jedan savjet, postedi nas svojih prijedloga za selektora, ovo sto sada potenciras je skoro lose kao svo trolanje kojim si dizao Susica u nebesa, Amar Osim je najgori konkurent za poziciju selektora iz vise razloga, a jedan je onaj koji je napravio losu atmosferu dok je Susic bio tu, zove se nepotizam (bio tu ili ne, Amar je sin Ivice Osima, i nikako nije dobro za ekipu).
Cist primjer mrzitelja koji mrzi sve sto nije iz njegove mahale. Garantujem da si mrzio i reprezentaciju od kako je Safet preuzeo, sto se dalo primjetit po tvojim prijasnjim postovim jer se nisi javljao kada bi pobjedili ali si zato lajao na sve strane pri nekom losem rezultatu.

Dvije su cinjenice, jedna da je Pape igrao napadacki fudbal, u nekim momentima i veoma uspjesno, a druga da je odveo reprezentaciju na neko veliko takmicenje po prvi put. Zapet Qurchichu

Podrska Amawu ;)
Zadnja izmjena: harixs, dana/u 21 nov 2014, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 nov 2014, 23:00

Ma najbolje je da nam gospodin Morz bude, on je ekstra klasa :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 nov 2014, 23:00

katalinski je napisao/la:Željko Buvač iz borusije bi mogao uvesti neke novine.ne moze se porediti sa vahom, ali mislim da bi se bolje snasao od ostalih kandidata .Ima tu vezu s njemackom ,odakle nam je vecina igraca (sto se non stop pise po forumu).
Neka hvala, 49% već ima pod kontrolom, ne znam kako bi se snašao sa ostalih 51% :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 21 nov 2014, 23:05

tuzlak1987 je napisao/la:Ma najbolje je da nam gospodin Morz bude, on je ekstra klasa :D
Sto ga zoves "Morz"? Ni ja ga ne volim a opet ga ne zovem tako.

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 21 nov 2014, 23:05

tuzlak1987 je napisao/la:Ma najbolje je da nam gospodin Morz bude, on je ekstra klasa :D
morz vas je poslao u drugu liigu, nadaj se da vas opet ne posalje ove godine :arrow: :arrow:

do tada ces morati prestati pratiti reprezentaciju jer je morz 80% selektor na tvoju zalost. :urnebes:

intelektualac iz tuzle :urnebes:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 nov 2014, 23:14

Ma od vas pajsera iz Sarajeva ni ne ocekujem nesto inteligentno i konstruktivno.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 21 nov 2014, 23:20

tuzlak1987 je napisao/la:Ma od vas pajsera iz Sarajeva ni ne ocekujem nesto inteligentno i konstruktivno.
A nazivanje nekoga pogrdnim imenima je kao inteligentno i konstruktivno?

Nydalen
Kontakt:

Post Postao/la Nydalen » 21 nov 2014, 23:20

tuzlak1987 je napisao/la:Ma od vas pajsera iz Sarajeva ni ne ocekujem nesto inteligentno i konstruktivno.
Sidje intelektualni, zigul se kova sta il je jos desanka?

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 21 nov 2014, 23:26

Najbolje da Sejdić i Finci biraju iz redova ostalih,da uz novog selektora krenemo i u ustavne reforme.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 nov 2014, 23:26

Pa muamere vec dosta puta je napisano sto on ne treba biti i vrlo dobri su argumenti.. I onda dodju ovi plavi, djeca pretezno koja misle da njegove titule u ovoj truhloj ligi i avantura u Japanu gdje su ga sutnuli nogom znaci nesto u svijetu fudbala i da on ima dovoljno znanja da vodi reprezentaciju. Koliko je to postignuce mozete da vidite ina rang listi Evropskih liga te na uspjesima Zelje u Evropi kao i ostalih nasih klubova.. A vi se samo ostali ulizijte, mozda vas i odvedu na cevape, nargilu i avazov toranj ;)

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 21 nov 2014, 23:29

Treba nama selektor iz nase ŠABAN lige koji je uzeo sve sto se moglo uzeti :SVI ZNAMO KAKO!!!
AMAVE DOKRAJCI NAS!
PS:Ivice kud nisi mladji bar 15 godina!!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 nov 2014, 23:31

Kakav Buha ako cemo nekog u tom fazonu zovimo Primorca :)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 21 nov 2014, 23:32

yebote kakva se imena vrte, tacno ako ne bude Vaha, potpuno mi je svejedno ko ce biti, jer od ovih imena sto se najvise spominju svaki je prelos

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 nov 2014, 23:33

Gledaj samo koji glasovi za Osima ispred nekih renomiranih imena kao Vaha i Bajevic.. Pa te ljude treba u startu na ignore samo. Gori su od Rabije sinoc sto hoce nazad Safeta..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 nov 2014, 23:35

mirzatele je napisao/la:yebote kakva se imena vrte, tacno ako ne bude Vaha, potpuno mi je svejedno ko ce biti, jer od ovih imena sto se najvise spominju svaki je prelos
Ne mora znaciti prijatelju. Nikad ne znas kako ce ekipa reagovati na novog trenera ma kakav god bio, mozda bas neko ko se manje prizeljkivao sjedne na selektorsku klupu i napravi odlicne rezultate.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 nov 2014, 23:36

1. Vaha
2.
3.
4.
5. Prosinecki/Osim
6. Bazdarevic
7. Hadzibegic
8. Matthäus

Moj poredak.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 21 gost.