ren_hz je napisao/la:NeverGiveUp je napisao/la:
Nismo mi Gospodu zaslužili, mi smo stoka kojoj su krvna zrnca u gornjem djelu prioriteta.
Kad nakon Nigerije i one postavke nije otišao, nikada neće.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
ren_hz je napisao/la:NeverGiveUp je napisao/la:
Gdje ćeš to reći, čovječe? Uvrijedi silne stručnjake na forumu...hurem je napisao/la: MISKE - njega nikad niko nece moci zamijeniti, on je igrac koji bi veceras zasigurno napravio razliku na terenu, jedini igrac koji ima damu da drzi loptu u nogama i da se igra s 3,4 igraca, koji u svakom momentu zna sta hoce, zna centrirati, loptu mu mozes samo uzeti pod faulom, itd... - svi oni koji su ga tjerali nemaju pojma o fudbalu.
Greivis je napisao/la:Jbg zivimo u kar.ini od drzave. Opusteno gledati na sve
zar ti nisi japanac, il to po potrebi ide?Greivis je napisao/la:Sto se toliko nervirate? Ima bitnijih stvari.
Nece glupko otici. Jbg zivimo u kar.ini od drzave. Opusteno gledati na sve ovo.
hurem je napisao/la:Prije nisam htio puno komentarisati DEBILE na ovom forumu koji podrzavaju amatera Safeta Susica, i koji su tjerali Misketa i Spahica.
Oduvijek sam smatrao da svi oni koji tako razmisljaju NEMAJU POJMA O FUDBALU...i nije mi se dalo komentarisati jer se debilima ne moze ni objasniti...
Ne moze bez iskustva, nasa veza je imala 21, 21, 21 i 24 godine...pa nije ovo safete u21 reprezentacija.
Ovo je sramotan poraz i jedini krivac je Safet Susic. Nije sramota izgubiti od Slovacke, ipak je to ime kakvo tako u fudbalu, ali od kipra, to je ponizenje, i to na domacem terenu.
Bio sam ubijedjen u 4 komada, ali kada sam vidio postavu, bilo mi je vise krivo u tom momentu nego sada nakon poraza.
MISKE - njega nikad niko nece moci zamijeniti, on je igrac koji bi veceras zasigurno napravio razliku na terenu, jedini igrac koji ima damu da drzi loptu u nogama i da se igra s 3,4 igraca, koji u svakom momentu zna sta hoce, zna centrirati, loptu mu mozes samo uzeti pod faulom, itd... - svi oni koji su ga tjerali nemaju pojma o fudbalu.
SPAHIC - nikada boljeg stopera necemo imati, niti smo imali, svaka cast i hibicu i konjicu, ali jedan je spaha...ranije sam obrazlagao zvog cega je bolji od ove dvojice, da se ne ponavljam.
jos cete vi plakati za Kapitenom.
Safet SUSIC - postava koja nikom na svijetu nije naumpala osim debilu kao sto je on...on nas navijace kao iz inata stalno provocira...
molio sam Boga da nakon SP-a ne bude vise selektor, ali eto nocna mora je pocela onoga trenutka kada je produzio ugovor, a ne veceras nakon ove utakmice. I dalje tvrdim da on nema pojma, 90% forumasa bi bolje vodilo reprezentaciju.
To sto ga neki hvale za plasman na SP u Brazil, pa i veci amateri bi u onakvoj grupi a sa ovakvom reprezentacijom se kvalifikovali na isto.
Safete NAPOLJE!
Ako ce porazi od Walesa i Belgije znaciti njegov otkaz, volio bih onda da izgubimo obije u oktobru, jer bismo se i nakon toga sigurno opet kvalifikovali, ali ovaj put sa selektorom - nadam se profesionalcem.
Sunjic - nemojte vise govoriti da je on nas naj stoper - nemojte to govoriti i otkrivati svima koliki vam je IQ...
Da je normalan selektor tu, nadoknadio bi se njihov odlazak koliko toliko. Samo sto je taj dvojac nas spasavao uvijek svojom individualnom klasom od katastrofalnih odluka Susica. A sad ih nema vise.HariTz je napisao/la:Misimovića sam 15 puta pomenuo tokom utakmice.. a i Spahića sam isto toliko puta..
zakljucaj temukobac je napisao/la:![]()
![]()
[youtube][/youtube]
autogol je napisao/la:zakljucaj temukobac je napisao/la:![]()
![]()
[youtube][/youtube]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.