BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

BiH - Kipar

Pobjeda
199
77%
Neriješeno
17
7%
Poraz
43
17%

Ukupno glasova: 259

NeverGiveUp
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar

Post Postao/la NeverGiveUp » 09 sep 2014, 23:55

ren_hz je napisao/la:
NeverGiveUp je napisao/la:slika
:bow:

Nismo mi Gospodu zaslužili, mi smo stoka kojoj su krvna zrnca u gornjem djelu prioriteta.

Kad nakon Nigerije i one postavke nije otišao, nikada neće.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 09 sep 2014, 23:55

Sto se toliko nervirate? Ima bitnijih stvari.

Nece glupko otici. Jbg zivimo u kar.ini od drzave. Opusteno gledati na sve ovo.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 09 sep 2014, 23:57

Napisah na poluvremenu protiv brzih Kiprana , izgrati ofanzivno napadacki , i izvesti na teren najsporiju odbrambenu kombinaciju.

Al malo mi je suludo kako mi naivno i puni ideala pisemo neke postove ovdje kao da to neznalca ne zna. Ne njemu je priotitet broj jedan da Tina provuce pa ako treba uz to i da ubaci Prcica da raja ne protestuje.

----------------- Begovic ---------------------
Mujdza --- Vranjes --- Bicakcic--- Salihovic
Hajrovic -- Besic --Pjanic --Lulic---------
---------Vedo---Dzeko------------------------

Ovih 11 odgovorno tvrdim satrali bi ovj Kipar veceras bez ijednog primljenog gola... Ovi momci su tu bili danas iako neki od njih nisu ni 100% mozda spremni bili odigrali bi bolje od one formacije sa 10 igraca sredine terena.

Ovo je TELAC zesci osim sto je neznalica nego se i pravi seljak veci nego sto jeste. Nece ovaj otic dok ga neko ne otjera a otjerat cega tek mozda navijaci a tada ce biti kasno za kvalifikacije. A vi sto te se kleli u PAPETA dobro vas treba popisati ..bolje mijenjajte nik ili misljenje ....

Hej gubimo od Kipra kuci 10 min do kraja i covjek sjedi nepomicno na klupi bez ukakve takticke ideje i savjeta igracima .i ne iskoristava zadnju zamjenu .... otvori se zemljo
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 09 sep 2014, 23:59, ukupno mijenjano 3 puta.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 09 sep 2014, 23:57

hurem je napisao/la: MISKE - njega nikad niko nece moci zamijeniti, on je igrac koji bi veceras zasigurno napravio razliku na terenu, jedini igrac koji ima damu da drzi loptu u nogama i da se igra s 3,4 igraca, koji u svakom momentu zna sta hoce, zna centrirati, loptu mu mozes samo uzeti pod faulom, itd... - svi oni koji su ga tjerali nemaju pojma o fudbalu.
Gdje ćeš to reći, čovječe? Uvrijedi silne stručnjake na forumu... :damn:

Sad bih voljela vidjeti listu oni koji su govorili:"Lako se poigravati sa LLL ekipama, Miske je samo za toga."
Pa, eto, Kipar ste trpali u LLL ekipe, u vezi ste imali fantazistu do fantaziste, ali... Fali nešto. Da mi je znati šta. :think:

Grešaka na svakom četvornom metru večeras. Nemam snage za dalje komentare. A, ovim duhovitima se zahvaljujem, uspjela sam se malo i nasmijati. :)
:thumbup:
Laku noć.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 sep 2014, 23:57

Greivis je napisao/la:Jbg zivimo u kar.ini od drzave. Opusteno gledati na sve
:clap: :clap: :clap: :clap:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 09 sep 2014, 23:59

Greivis je napisao/la:Sto se toliko nervirate? Ima bitnijih stvari.

Nece glupko otici. Jbg zivimo u kar.ini od drzave. Opusteno gledati na sve ovo.
zar ti nisi japanac, il to po potrebi ide?
goveđigulašmajka

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 09 sep 2014, 23:59

Misimovića sam 15 puta pomenuo tokom utakmice.. a i Spahića sam isto toliko puta.. :cry:

mravojed
Kontakt:

Post Postao/la mravojed » 09 sep 2014, 23:59

Sad ce snimka na sport klubu 1 bih

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 10 sep 2014, 00:00

Jasno je ovdje da je Safet jedini krivac za ovaj sramotni poraz. Svojom taktikom ala Guardiola je direktno omogucio Kipranima da pobjede. Stavljati Vrsajevica koji o defanzivi nema pojma ispred Mujdze koji je za njega Lahm je van svake pameti. Pa Kiprani i jesu napadali samo preko njegove strane jer su uvidjeli gdje skripi i gdje im je prilika.
Posebno mi je krivo sto Susic ocigledno nije nista naucio od susreta s Nigerijom, kada se tome doda koliko je promjena izvrsio u prvom timu i koliko nas tim djeluje izgubljeno i neuigrano zal je jos veca. E moj Safete nemas ti ogromnu kvalitetu kao Guardiola u Bayernu pa da igrace stavljas na neprirodne pozicije i ocekujes pobjedu.
Na kraju treba pohvaliti jedino Besica i Dzeku koji su se borili i jedini nesto i igrali veceras. Zao mi Dzeke kada je davao izjavu za BHT jasno se moglo vidjeti kako je ured zaplakao i jasno je porucio kako su nam sanse znatno umanjene nakon ovog poraza jer nam slijede mnogo teze utakmice.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 10 sep 2014, 00:00

hurem je napisao/la:Prije nisam htio puno komentarisati DEBILE na ovom forumu koji podrzavaju amatera Safeta Susica, i koji su tjerali Misketa i Spahica.

Oduvijek sam smatrao da svi oni koji tako razmisljaju NEMAJU POJMA O FUDBALU...i nije mi se dalo komentarisati jer se debilima ne moze ni objasniti...
Ne moze bez iskustva, nasa veza je imala 21, 21, 21 i 24 godine...pa nije ovo safete u21 reprezentacija.
Ovo je sramotan poraz i jedini krivac je Safet Susic. Nije sramota izgubiti od Slovacke, ipak je to ime kakvo tako u fudbalu, ali od kipra, to je ponizenje, i to na domacem terenu.
Bio sam ubijedjen u 4 komada, ali kada sam vidio postavu, bilo mi je vise krivo u tom momentu nego sada nakon poraza.

MISKE - njega nikad niko nece moci zamijeniti, on je igrac koji bi veceras zasigurno napravio razliku na terenu, jedini igrac koji ima damu da drzi loptu u nogama i da se igra s 3,4 igraca, koji u svakom momentu zna sta hoce, zna centrirati, loptu mu mozes samo uzeti pod faulom, itd... - svi oni koji su ga tjerali nemaju pojma o fudbalu.

SPAHIC - nikada boljeg stopera necemo imati, niti smo imali, svaka cast i hibicu i konjicu, ali jedan je spaha...ranije sam obrazlagao zvog cega je bolji od ove dvojice, da se ne ponavljam.
jos cete vi plakati za Kapitenom.

Safet SUSIC - postava koja nikom na svijetu nije naumpala osim debilu kao sto je on...on nas navijace kao iz inata stalno provocira...
molio sam Boga da nakon SP-a ne bude vise selektor, ali eto nocna mora je pocela onoga trenutka kada je produzio ugovor, a ne veceras nakon ove utakmice. I dalje tvrdim da on nema pojma, 90% forumasa bi bolje vodilo reprezentaciju.
To sto ga neki hvale za plasman na SP u Brazil, pa i veci amateri bi u onakvoj grupi a sa ovakvom reprezentacijom se kvalifikovali na isto.
Safete NAPOLJE!
Ako ce porazi od Walesa i Belgije znaciti njegov otkaz, volio bih onda da izgubimo obije u oktobru, jer bismo se i nakon toga sigurno opet kvalifikovali, ali ovaj put sa selektorom - nadam se profesionalcem.

Sunjic - nemojte vise govoriti da je on nas naj stoper - nemojte to govoriti i otkrivati svima koliki vam je IQ...
:thumbup: :thumbup: :tokralju: :tokralju:
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 sep 2014, 00:00

HariTz je napisao/la:Misimovića sam 15 puta pomenuo tokom utakmice.. a i Spahića sam isto toliko puta.. :cry:
Da je normalan selektor tu, nadoknadio bi se njihov odlazak koliko toliko. Samo sto je taj dvojac nas spasavao uvijek svojom individualnom klasom od katastrofalnih odluka Susica. A sad ih nema vise.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 10 sep 2014, 00:05

Šta reći poslije ovakve utakmice i poraza. Dešava se i najboljima. Ne treba sada glumiti neke trenere, treba napraviti analizu ove utakmice, vidjeti šta je pošlo po zlu i pripremiti određene rokade za naredni dvomeč u oktobru.
Ono što je meni bez neke analize zapalo za oko tokom utakmice jeste da nam je ritam igre duplo sporiji nego u prošlim kvalifikacija, čak iako je u tim kvalifikacija igrao "debeli" Miske. Zašto je to tako? Odgovor vjerovatno leži u činjenici da Miske bez obzira kako sporo izgledao ne pegla loptu previše jer tačno zna šta će uraditi i prije nego je dobije. Druga stvar je što je Pjanić igrao iza njega i kontrolirao je sve naše napade mnogo brže. Ova dijamant formacija sa Bešićem, Sušićem, Prcićem i Pjanićem pokazala se protiv Irana i to mi je jedini logični zaključak zašto je Pape nastavio s tom formacijom. Međutim, lahko se da zaključiti da tu i leže najveći problem. Imamo previše slične igrače u sredini i plus imamo 2 špica koji su igrači šesnaesterca, tj. trebaju da dobijaju lopte sa krilnih pozicija, a kod nas krila igraju bekovi. Uvjeren sam da bismo ih večeras napumpali da smo igrali malo modifikovaniju formaciju, gdje bi Salihović i Lulić pokrivali cijelu lijevu stranu sa mnoštvo dopunjavanja i centaršuteva Seje. S druge strane Avdija je morao otpočetka imati podršku Hajrovića, gdje bi se i Hajro mogao izvući na šut kada mu Avdija prođe sa desne strane. Protiv Kipra staviti ova 4 veznjaka je samo nepotrebno trpanje sredine. Protiv ovakvih ekipa, da bi probio bunker moraš što više da raširiš odbranu i što više sa krila ići pogotovo kad imamo ovakve napadače što se i pokazalo par puta jer smo najbolje šanse a i gol napravili na taj način. Bešić i Pjanić su dovoljni u sredini, gdje bi Pjanić igrao još samo malo povučenije da pomogne Bešiću. Protiv jačih ekipa tipa Belgije ili sad protiv Walesa u gostima, ubaciti još jednog veznjaka za pomoć Bešiću, Pjana neka ide na AMF, gdje ćemo žrtvovati Ibiševića i to je to. Sreća da i drugi direktno ide, inače bi nam baraž već bio zagarantovan :rol:
Mes Que Un Club

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 10 sep 2014, 00:06

kobac je napisao/la::shhh: :shhh:

[youtube][/youtube]
zakljucaj temu :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 10 sep 2014, 00:11

Bit će bolje :bih:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 10 sep 2014, 00:11

''Nisam imao rješenja jer sam u igri već imao tri napadača računajući i Hajrovića, a kada tu dodamo Medunjanina i ostale ofanzivne igrače, nisam mogao praktički igrati sa osam napadača''

:facepalm: :facepalm: :oops: :oops:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 10 sep 2014, 00:12

autogol je napisao/la:
kobac je napisao/la::shhh: :shhh:

[youtube][/youtube]
zakljucaj temu :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 10 sep 2014, 00:14

Ko ono iz frustracija napuca loptu u ogradu kad se Avdo spetlja pa izgubi lopta koja ode u aut :rol:
Mes Que Un Club

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 10 sep 2014, 00:15

Negdje oko 5,5 je prosjecna ocijena....

Begovic 5 - Dobro iscupao slobodnjak, no tanka intervencija 1-1. Nije kriv za drugi gol
Lulic 4,5 - Covjek nastavlja sa puno slabijim partijama za repku nego u klubu, ima puno veci potencijal
Sunjic 4 - Cijela odbrana kriva za 1-1, onako ni juniori na livadi ne primaju golove
Bicakcic - 4 isto kao Sunjic, dodajmo jos da nisu bili opasni sa prekida u protivnickom 16ercu
Vrasjevic - 5 Odlicnih 10min, asistencija. Nakon toga sve slabiji i slabiji, "back to business", "njegov" gol 1-1
Besic - 6,5 Probao koliko je mogao, trudio se, stvorio odlicnu sansu, pogodio precku, fin sut iz daleka. Bravo!
Prcic - 4 Nista nije pokazao protiv Liht, pa tako ni veceras. Nije jos zreo za prvih 11
Susic - 4 kao i Prcic
Pjanic - 3,5 Krunisao je uzasan nastup slabim prekidima, i jos slabijim penalom, ocajan.
Ibisevic - 6 Zabio gol, trudio se, no utopio se u sivilo
Dzeko - 5,5 Plus za penal, imao nekih 5 prilika, bezze gura protivnickog golmana a ovaj jedva docekao da legne, uzme koji min

---

Medunjanin - 6 Unjeo svjezinu, izborio opasan slobodnjak
Hajrovic - 4 Lik nije dirnuo lopte, totalno izgubljen, zrtva taktike (?)

Selektor Susic 3,5:
-Zajedno sa Pjanicem najlosiji pojedinac, nema muda istog izbaciti sa terena kada je najlosiji
-Cudno da puno iskusniji igraci poput Medunjanina i Hajrovica ne pocinju prije zelenih Prcica i T.S.Susica
-dugo cekao sa izmjenama, sta bi od trece?
-takticki imamo ogromne probleme sa ekipama koje se povuku i imaju agilne igrace za kontra napade (Slovacka, Kipar)

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 10 sep 2014, 00:17

Al kad Konjić izvali da Tino podsjeća na Misketa :rol: :rol: :rol:
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 10 sep 2014, 00:17

Sta reci...mnogi zajedno sa mnom trube ovdje od slovacke, al jok . Dje su sad oni sto su branili papeta i oni sto su obecali da cemo sve uzet osim mozda Belgije ?

Cuj izjave: Trebali su igrati drugi igraci :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Bicakcic- BACIO FRIZ MISLI IGRAC

Sunjic-PRESPOR

Lulic- MA FRAER NIJE ODIGRO KAKO TREBA IMA DVIJE GODINE :oops:

Prcic- BIO SAM DA SE POZOVES, AL NEMOJ VISE DOLAZIT EO POSUCU SE PEPLOM

Susisc- samo cu rec SEMIR STILIC

Pjanic- PO OBICAJU DOKAZO DA CE TESKO IKAD BIT ISTA OD NJEGOVOG TALENTA I UTOPIO SE U SIVILO EKIPE

Avdija- BORIO SE , AL NE ZNA I TU JE KRAJ PRICE NIJE ON KRIV STO IGRA

Begovic- NEMAM STA ZAMJERIT COVJEKU, OVOJ DVOICI SKOCI FRAER U PETERCU SVE I DA NIEJ FULIO LOPTU GO BI BIO NEMINOVAN NE MOZE NAS VAZDA VADIT IZ GOV.ANA

Dzeko-Ibisevic- PO MENI DOBRO ODIGRANO, AL STA CE ONI NISU IMALI NI LOPTI ODSJECENI SKORZ(kako ovo glupo zvuci kad skontas da si igro sa kiprom e MOJ PAPE ...OD...DO :facepalm: )

BESIC- MA TI SI IGRACINA MOMCINO, IAKO IGRAS POZICJU GDJE TREBAS PRESJECAT AKCIJE PROTIVNIKA STIGO SI DA BUDES NAJOPASNIJI NAS IGRAC U DRUGOM POL, POKRIVAS SVE STO OSTALI ZASE.RU I BIO SI CAK I PLAYMAKER :clap: :clap: :clap:

Medunjanin-KO I OBICNO NISTA NIJE ODIGRO NADO SE DA CE UC NEKA IZ DALJINE....
=\_1921_/=

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.