OK. Hvala. A zašto stalno Taxidjoleprijedor je napisao/la:@Taxi,obožavam čitati tvoje uvode,analize i najave.Svaka ti dala!
Inače, večeras sam uz Francuze. Mislim da bi nam oni više odgovarali u eventualnom finalu, da bi sa njima bila egal utakmica i da bi imali veće šanse za pobedu nego protiv Španije, bez obzira na domaći teren. Takođe, više puta je dokazano da nam više leže od Španaca i da itekako imamo igru za njih, a tu je svakako bitan faktor i pritisak koji bi oni imali u tom meču.
S druge strane, pokazali smo poslednjih godina da možemo savladati i Špance (uz Francuze smo im stvorili najviše problema, pa čak smo ih savladali i više puta ali u manje bitnim mečevima nego Francuzi), ali mislim da bi oni mnogo lakše izašli na kraj sa nama u eventualnom finalu. Mislim da čak ni ovakve Špance ne možemo savladati dva puta na istom takmičenju, a pogotovo ne sa ovako raspoloženim Gasolom. Na sve to, ja bih taj eventualni poraz svakako mnogo teže podneo nego poraz od Francuza. Mada, mi bi to potencijalno finale sa Špancima igrali na ''domaćem terenu''.