Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Klaun vadi loptu iz rasalja,a Gervinho ko na Socceru igra se.
Napokon pobjeda i 3 boda,dobro je.I dalje smo neporazeni.
Napokon pobjeda i 3 boda,dobro je.I dalje smo neporazeni.
embrace the chaos
Ma zaletio se bezveze al onda se nije mogao zaustavit. Mozda bi mu sudija i oprostio da mu nije onoliko drobio
.
Nista bez Pjanica i Castana na San Siro, vrijeme je i da tu Romu neko ba pobjedi
Nista bez Pjanica i Castana na San Siro, vrijeme je i da tu Romu neko ba pobjedi
kako da nemuha milanez je napisao/la:Mislim da je vrijeme za prvi poraz vucice u ovoj sezoni
nema potpisa
Jedino je Pjanic suspendovan iducu,al nema to veze,kreacije nece faliti,99% igra TOTTI tako da.
embrace the chaos
Denno je napisao/la:Jedino je Pjanic suspendovan iducu,al nema to veze,kreacije nece faliti,99% igra TOTTI tako da.
Allegri je gospodin!
- OmarSivori
- Kontakt:
Balotelli ce ih otrest, vratio se u formu, nekako mi djeluje da ce tako bit.muha milanez je napisao/la:Mislim da je vrijeme za prvi poraz vucice u ovoj sezoni
??Carli je napisao/la:Denno je napisao/la:Jedino je Pjanic suspendovan iducu,al nema to veze,kreacije nece faliti,99% igra TOTTI tako da.
embrace the chaos
Godilo bi da bi x al ajd ni ovako nije lose. Roma ce svakako zavrsit negdje oko 5. mjesta na kraju...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Onda ce shinter bit 8-10Mago je napisao/la:Godilo bi da bi x al ajd ni ovako nije lose. Roma ce svakako zavrsit negdje oko 5. mjesta na kraju...
*La Roma non si tifa, si AMA!*
- masteRofPoker
- Kontakt:
Kakva zvijer je ovaj Cerci. I onda dodu ljudi i kazu polovnjak. Uz bolje igrace, ovaj momak bi postao jos mnogo bolji.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Ovaj Torino baš nezgodna ekipa pogotovo kući. Svim velikim klubovima su otkinuli po bod, samo ih je Juventus dobio (al' nećemo sad u detalje
)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Ima jednu veliku manu, mnogo je sebičan, al volio bih ga vidjeti u Juventusu za neku rotaciju kad igramo 4-3-3.Kakva zvijer je ovaj Cerci. I onda dodu ljudi i kazu polovnjak. Uz bolje igrace, ovaj momak bi postao jos mnogo bolji.
Glavni detalj je da su 2 ili možda 3 puta ozbiljnije prešli centar. Juventus je i sa drugim sastavom jači od svih ostalih uglavnom i sve osim osvajanja duple krune je neuspjeh, mada zavisi da li će taj Kup shvatiti kako treba.Ovaj Torino baš nezgodna ekipa pogotovo kući. Svim velikim klubovima su otkinuli po bod, samo ih je Juventus dobio (al' nećemo sad u detalje)
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
napokon pobjeda, fala kurtzu
Forza Roma
Forza Roma
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
- masteRofPoker
- Kontakt:
Pa zato i kazem uz bolje igrace, jer npr. u Juventusu ne bi bio sebican, mnogo razloga mu ne bi to dozvolilo, prvi je Conte pa onda hijerarhija ekipe.Sarajevo1946 je napisao/la:Ima jednu veliku manu, mnogo je sebičan, al volio bih ga vidjeti u Juventusu za neku rotaciju kad igramo 4-3-3.Kakva zvijer je ovaj Cerci. I onda dodu ljudi i kazu polovnjak. Uz bolje igrace, ovaj momak bi postao jos mnogo bolji.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
Glavni detalj je da su 2 ili možda 3 puta ozbiljnije prešli centar. Juventus je i sa drugim sastavom jači od svih ostalih uglavnom i sve osim osvajanja duple krune je neuspjeh, mada zavisi da li će taj Kup shvatiti kako treba.[/quote]Ovaj Torino baš nezgodna ekipa pogotovo kući. Svim velikim klubovima su otkinuli po bod, samo ih je Juventus dobio (al' nećemo sad u detalje)
Ma ja to je najbitnije
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pa nije bas ni Juve toliko jak,ima utakmica u kojima nisu uopste dominirali a dobili su,jbg tako to rade velike ekipe.
Nego koji qrac mi svaku dr. igramo mimo normalnog termina.
Milan-Roma se igra u iduci ponedeljak.
Nego koji qrac mi svaku dr. igramo mimo normalnog termina.
Milan-Roma se igra u iduci ponedeljak.
embrace the chaos
ovo samo u Italiji ima, Palleta odnosi u duelu Palacia, pomocni sudija pola metra pored pusta igru jer nije bilo ni f od faula, glavni sudija s drugog kraja terena svira faul

*La Roma non si tifa, si AMA!*
- OmarSivori
- Kontakt:
HandanoviČ kikser stari. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.