FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Incognito87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Incognito87 » 24 okt 2016, 16:02

amazon je napisao/la:Sta je s otjeranom djecom? Otjeras 7-8 momaka i onda dodjes za 6 mjeseci kao nesto potpisujes i sad treba svrsavati.
Ko od te djece ima kvalitet za Želju?
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 24 okt 2016, 16:08

Incognito87 je napisao/la:
amazon je napisao/la:Sta je s otjeranom djecom? Otjeras 7-8 momaka i onda dodjes za 6 mjeseci kao nesto potpisujes i sad treba svrsavati.
Ko od te djece ima kvalitet za Želju?
Nijedan, sve levati. Kvalitet je spanac, Bevab, Husic, Ugljesa, posebno Secerovic. Sto jes, jes.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 24 okt 2016, 16:15

LjoZee je napisao/la:Koliko ima jos kola do kraja polusezone i kad otprilike pocinje nova ?
Neće ti ovdje odgovoriti, jer ima prečeg posla, da se ponavlja hiljaditi put ista priča i kenja bez osnova.

Ima još 5 kola (Široki, Sloboda, Vitez, Zrinjski i Čelik), a nastavak je krajem februara.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 24 okt 2016, 16:18

Ljoze@
Imaš na zvaničnoj. Nikolić Uz Gredica ušao u klub, kasnije se kroz prijateljstvo sa malim Misketom približio velikom. Klimanje glavom usavršio do perfektne mjere pa cak i neke stvari iz mog potpisa. Glavni scout u "you tube" boomaškom prelaznom. U odabranim krugovima jedan od najglasnijih, znao je nerijetko na Amara, "zalajati".
Svestrano davao "savjete" Mulaliću i Kostiću oko sastava i taktike, neke samoinicijativno neke kao produžena ruka Misimovica starijeg.
Tu i tamo ponešto pomogao u vezi sređivanja i revizije knjiga za što je itekako kvalifikovan, pogotovo kada je trebalo "rovariti" ne bi li se našlo šta za mahalanja. Bio redovan u mrskom Tuborgu takodje pokazujući izuzetne sposobnosti za stvari sa liste iz potpisa dok nije odlučio promijeniti "domaćina" u potrazi za samopomocijom. Predložen u kantonalni odbor FS ispred kluba, rekli mu da je predobar za tu funkciju al" u sebi, ismijali i zalupili vrata.
Vjerujem i kojeg sponzora da je našao, ne znam stvarno ali vjeruj da jeste. Svi su morali. Ima sigurno raje upucenije za sponzorstvo.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 24 okt 2016, 16:19

Neandertalac je napisao/la:Ja da se pitam, na zimu bih se zahvalio; Bekricu, Jahicu, Bogićeviću, Staniću, Boccaciniju, Šecereviću, Laziću, Beganovića.
Poslao na posudbu Beširevića i Osmankovića.
Potpisao sa nova dva tri juniora.
Doveo; Zebu, Pecu, Ordagića, Subića, Lelića, Kostica, Veselinovića, Kobiljara i još ako Slavko ima nekoga u kartonima ili da nam "vanjski" suradnici nekoga preporuče.

I sve to neka Slavko uigra.

:kafa:
Velika je sreća pa se ti ne pitaš ništa, već Slavko.

Ja sam za maksimalno 3-4 odlaska i maksimalno za 3 dolaska na zimu i to je to.

Napokon jedan normalan prelazni rok da se odradi, ciljano i planski, a siguran sam da Slavko tu neće pogriješiti više od jednom.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 24 okt 2016, 16:23

Bio sam sarkastičan prije podne a sada sad mrtav ozbiljan. Zapravo to je bio suma sumarum onoga što ja slušam mjesecima, tih pet šest postova.

Oprošteno ti je. :kafa:

UPRAVA NAPOLJE!

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 24 okt 2016, 16:38

Ma ne znam ko bi mogao, a da u isto vrijeme voli Želju, poželjeti ponovo toliko odlazaka i dolazaka.
Nekad se tome mora stati u kraj, a mislim da je sada idealno vrijeme za to. Svaki prelazni rok neka
otpadnu 3-4 igrača, te ukoliko se ciljano dovedu prinove, možemo očekivati u dogledno vrijeme da
imamo ekipu koja je kompaktna, uigrana, koja zna šta hoće i šta joj je cilj, odnosno sve ovo što
nismo imali u posljednje vrijeme (ne računajući tu vrijeme dok je bio Odović).

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 24 okt 2016, 16:43

zeljoooooooooo je napisao/la:Ma ne znam ko bi mogao, a da u isto vrijeme voli Želju, poželjeti ponovo toliko odlazaka i dolazaka.
Nekad se tome mora stati u kraj, a mislim da je sada idealno vrijeme za to. Svaki prelazni rok neka
otpadnu 3-4 igrača, te ukoliko se ciljano dovedu prinove, možemo očekivati u dogledno vrijeme da
imamo ekipu koja je kompaktna, uigrana, koja zna šta hoće i šta joj je cilj, odnosno sve ovo što
nismo imali u posljednje vrijeme (ne računajući tu vrijeme dok je bio Odović).
Naravno. Treba graditi tim, cjelinu, imati viziju, cilj. Ništa to nismo imali zadnja tri prelazna, bilo je samo dovedi, nabacaj, natrpaj svega i svačega.
A opet, nemoj se iznenaditi i ovom prelaznom, biće po meni bar osam do deset transfera ukupno u oba smjera.

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 okt 2016, 16:50

Ako bude 7-8 ukupno transfera to je ok. Rijesis se jednog iz veznog reda,stopera i napadaca jer ih je previse i dovedes 3-4 prava pojacanja i to je to.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 24 okt 2016, 16:51

Pa ako to znači 5(6) odlazaka i 3(4) dolaska, možda bih i mogao prihvatiti pod uslovom da svaki naredni prelazni bude manje po jedan odlazak i dolazak.
Isto tako, ako je jedan od tih već Zeba i ako će 2 od 3 ostala biti provjereni igrači iz naše lige, i to mogu prihvatiti. Sve preko je budalaštinja.

Ja i dalje mislim da bi Amar sa ovom ekipom bio u bod-dva sa Zrinjskim sada, pa kako god. Igrači su nam prosjek, ali imamo Miru, Blagoju i Lendrića, koji su 2 klase iznad lige, Miro 10. Tu je i Bekrić koji nije ni sjena onog od ranije, ali uvjeren sam da se on može dići za 150%, ako želi, a nema razloga za suprotno. To je dovoljno ako će se raditi kako treba, ako će biti reda, discipline, mudrosti. A ima to Ćelo sigurno. Tako da prije priželjkujem naredne pripremne cikluse nego ponovo neko gomilanje igrača.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 okt 2016, 17:00

Eto ode 5.000 iz budzeta zbog baklji.

ZeljeznicarFan
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarFan » 24 okt 2016, 17:11

Miro Stevanovic :hmmmmm: :shhh:
Radnička klasa !

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 24 okt 2016, 17:48

Pet utakmica do kraja prvog dijela. Špekulacije o transferima te kojeg bi se igrača trebali "riješiti" ničim ne doprinose a valja igrati baš krucijalne utakmice.
Jedino ako se Dado nece vratiti :lol:

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 okt 2016, 17:59

Zadnja utakmice polusezone je domaca na nasoj Grbavici. Da je ako Bog da docekamo u poziciji gdje se ne moramo brinuti za ulazak u Ligu za prvaka pa preko zime dobro odraditi pripreme i spremiti se za nove pobjede.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 24 okt 2016, 19:49

Opra vas Rus na ruke.Jos ako radi trecu veceras najebali smo kolektivno.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 24 okt 2016, 20:30

I ja sam za minimalno 8 da se raskine a dovedu 4 igraca koja vrjede financijski ko tih 8 ali ce dati duplo veci doprinos rezultatski.Dakle stoper famozni bek Zeba i jos Mujagica ubacit dosta.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 24 okt 2016, 20:44

SarajlijaTM je napisao/la:Opra vas Rus na ruke.Jos ako radi trecu veceras najebali smo kolektivno.
Ne radim, ne boj se. Kao što se ja ne bojim, možeš slobodno ime i prezime napisati svakako svi znate ko sam, zahvaljujući "prijateljima" poput tebe. Nema sta niste pokušali da me usutkate.
Vidim da me znaš pa bujrum, dodji da mi objasniš šta ti smeta, da me naruzis. Piqko. Povedi raju ako sam ne smiješ.

Ko god misli da mi može nešto zabranit, bujrum!

Nadam se da sam bio dovoljno jasan.

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 okt 2016, 20:47

Neandertalac je napisao/la:Ne radim, ne boj se. Kao što se ja ne bojim, možeš slobodno ime i prezime napisati svakako svi znate ko sam, zahvaljujući "prijateljima" poput tebe. Nema sta niste pokušali da me usutkate.
Vidim da me znaš pa bujrum, dodji da mi objasniš šta ti smeta, da me naruzis. Piqko. Povedi raju ako sam ne smiješ.

Ko god misli da mi može nešto zabranit, bujrum!

Nadam se da sam bio dovoljno jasan.
:salut:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 24 okt 2016, 20:52

TikTak je napisao/la:Petorica juniora potpisali amaterske ugovore. Sta to znaci?
najobicniju stvar u fudbalu, da najbolji juniori potpisuju ugovore sa klubom koji ih je stvorio, nista novo, nista divlje, sasvim normalna stvar ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 okt 2016, 21:08

TikTak je napisao/la:Amaterski? To mi je nejasno. Zar nije bolje vezati ih profesionalnim?
Prvo ide amaterski ugovor koji je blaži i jeftiniji od profesionalnog, tj. valjda su manje obaveze koje se trebaju platiti, a i taj ugovor igrača veže za klub.

Profesionalni će doći ako se budu razvijali prema očekivanjima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: haklamas i 16 gostiju.