FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 26 okt 2016, 15:40

Bila je izmjena projekta i projektne dokumentacije.Imao sam priliku gledati novi projekat Istočne tribine, tako da se mjenjao i rok za predaju ponuda (čini mi se kraj Septembra).Uglavnom znam da je naša ponuda bila skoro duplo skuplja za novi projekat, u odnosu na ponudu koju smo slali u Aprilu.
Zbog svega toga mislim da se kasni sa radovima i dobijenjem potrebnih dozvola.[/quote]

@mumin, zamolio bih te, ako moze pojasnjenje novog projekta. je li se odustalo od dvoetazne tribine i sl.? unaprijed hvala.[/quote]

Nemam vremena sad detaljnije pisati, uglavnom iz jednog je dijela i ide dužinom do odprilike korner zastavice, u visini i pravcu zdenke.Čini mi se dva glavna ulaza za istočnu tribini (1 od plavog zamka, 2 preko betonskog), koji se poslije dijele na dodatna dva u sklopu tribine (kao na sjeveru), te dva mala ulaza za invalide na početku (sjeveroistok) i kraju tribine (jugo-istok), sa 26 redova stolica.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 okt 2016, 15:43

Utakmica koja me pravo zanima, da vidim kako se snalaze ovi malci i nigdje da pročitam o njoj malo detaljnije, da ne kažem pogledam.
Novi medijski sponzor i par momaka na njemu, ako se dobro sjećam, puno su pametovali kada ss.ba nije radio stream iz Turske sa "priprema" a sada šta, nema neta a?

Ps. To ne poništava sve dobro, znam da ste brdo posla odradili ali kako vidite, uvijek može bolje. Da su "donatori" više razmišljali o tome u suradnji sa vama a manje o tome ko sta piše, možda bi i gledali tekmu.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 26 okt 2016, 15:46

@mumin, hvala na odgovoru i pojasnjenju. steta sto se odustalo od dvoetazne, kako zbog kapaciteta, tako i izgleda.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 26 okt 2016, 15:50

cruz40 je napisao/la:
zeljoooooooooo je napisao/la:Valjalo bi da hoće kako biti produžeci u Širokom, da se dobro istroše.
Gdje si vidio produzetke u nasim takmicenjima molim te!
Hahaha, pa vidiš da na svaki način hoću da ove sa Lištice oslabim ne bismo li ih dotukli kako za vikend :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 okt 2016, 15:55

Muerte je napisao/la:Za igraca koji je zadovoljan sa postignutim njemu je dovoljna i Sloboda, Sarajevo, Siroki Brijeg i ta ostala mala buranija. Stevanovic hoce da karijeru ispuni uspjehom, da ide u jacu ligu zato je i dosao u najveci klub. Jednom smo obecali Evropu i titulu nismo ispunili. Opet smo obecali, a ni blizu nismo. Jos kada pogledas transfer politiku i kakvi su ga levati vodili. Nemamo bas jakih argumenata u nasu korist, nije to igrac kojem su pare na prvom mjestu.
Najjači argument u našu korist je taj da smo ga vratili u život. Igrač koji je fudbalski bio mrtav je sad na radaru selektora reprezentacije, sa realnim šansama da se nađe na spisku reprezentativaca. Nema to nikakve veze sa Evropom i titulama, niti od toga zavisi njegov eventualni novi ugovor, tako da smatram da si izabrao pogrešan argument.

Nemojte se pecati na aldinove provokacije za istok, kad nema ništa drugo on uvijek iskopa nešto slično.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 26 okt 2016, 15:56

Neandertalac je napisao/la:Utakmica koja me pravo zanima, da vidim kako se snalaze ovi malci i nigdje da pročitam o njoj malo detaljnije, da ne kažem pogledam.
Novi medijski sponzor i par momaka na njemu, ako se dobro sjećam, puno su pametovali kada ss.ba nije radio stream iz Turske sa "priprema" a sada šta, nema neta a?

Ps. To ne poništava sve dobro, znam da ste brdo posla odradili ali kako vidite, uvijek može bolje. Da su "donatori" više razmišljali o tome u suradnji sa vama a manje o tome ko sta piše, možda bi i gledali tekmu.
Degutantno i maliciozno sa tvoje strane sto na jednom portalu prozivas nekoga sa drugog portala.Koliko znam registrovan si i na onom tamo forumu pa si sve ovo mogao tamo napisati.

ZeljeznicarFan
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarFan » 26 okt 2016, 16:02

MU'MIN T.M. je napisao/la:Bila je izmjena projekta i projektne dokumentacije.Imao sam priliku gledati novi projekat Istočne tribine, tako da se mjenjao i rok za predaju ponuda (čini mi se kraj Septembra).Uglavnom znam da je naša ponuda bila skoro duplo skuplja za novi projekat, u odnosu na ponudu koju smo slali u Aprilu.
Zbog svega toga mislim da se kasni sa radovima i dobijenjem potrebnih dozvola.
@mumin, zamolio bih te, ako moze pojasnjenje novog projekta. je li se odustalo od dvoetazne tribine i sl.? unaprijed hvala.[/quote]

Nemam vremena sad detaljnije pisati, uglavnom iz jednog je dijela i ide dužinom do odprilike korner zastavice, u visini i pravcu zdenke.Čini mi se dva glavna ulaza za istočnu tribini (1 od plavog zamka, 2 preko betonskog), koji se poslije dijele na dodatna dva u sklopu tribine (kao na sjeveru), te dva mala ulaza za invalide na početku (sjeveroistok) i kraju tribine (jugo-istok), sa 26 redova stolica.[/quote]

Volim kada neko izađe sa konkretnim stvarima :njanjanja: :bow:
Radnička klasa !

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 okt 2016, 16:25

SarajlijaTM je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Utakmica koja me pravo zanima, da vidim kako se snalaze ovi malci i nigdje da pročitam o njoj malo detaljnije, da ne kažem pogledam.

Degutantno i maliciozno sa tvoje strane sto na jednom portalu prozivas nekoga sa drugog portala.Koliko znam registrovan si i na onom tamo forumu pa si sve ovo mogao tamo napisati.
Samo napiši šta sam slagao.

A drugo, ne piše mi se na mjestima gdje trajem jedan post u kojem se činjenice ne svide balavim moderatorima pa me opomenu i pronto banuju.

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 okt 2016, 16:31

Zabi ga Bogicevic za dusmane hahhahah
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 26 okt 2016, 16:34

Pored sijaset naše djece kojoj se "neopravdano" ne pruža šansa.
Nadam se da će i neki od njih pročepiti i upisati se danas u listu strijelaca!

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 26 okt 2016, 16:41

Sabanadzovic !

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 okt 2016, 16:42

Tooooo. Da bude dobar ko otac ako Bog da :clap:

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 26 okt 2016, 16:43

Ako Bog daaaa! Aferim dijete!!!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 okt 2016, 16:48

Mujagaaaaaa bravo

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 okt 2016, 16:48

Čestitke.

Željooooooo@ naravno da je neopravdano, ne trebaš znake navoda.

UPRAVA NAPOLJE!

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 26 okt 2016, 16:51

Vidjet ćemo da li je, sama ta djeca će nam dati odgovor na to pitanje.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 26 okt 2016, 16:54

Svaka čast momcima, nastavili smo sjajnu seriju, idemo po bodove na Lišticu!!!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 okt 2016, 16:58

zeljoooooooooo je napisao/la:Vidjet ćemo da li je, sama ta djeca će nam dati odgovor na to pitanje.
Da se ne vraćamo ponovo na tu temu, vjerujem da su nađ stabovinu pet deka. Kao što ti reče, djeca će pokazati a ja dodajem i dokazati ;)

Ps.
Treba zapisati ovaj datum, vjerujem da će se spominjati u budućnosti.

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 okt 2016, 17:10

Svaka cast na pobjedi. Posebne cestitke za nase omladince. Valja sad cekati izvjestaj sa tekme da se vide golovi i sanse. Sad nek nastave niz ovi sto su ostali u Sarajevu. Samo jako uz puno truda,zelje i dobar rezultat protiv Sirokog nece izostati.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 26 okt 2016, 17:12

Bravo. Davno sam pisao umjesto Djermanovica i Pozdera sad bi Mujagic bio ozbiljan napadac. Ja to vidim kao navijac, a ovi ublehasi u klubu to ne vide. Sve strucnjaci al po forumima.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Allosio, GrbavicaHrammm, Hrasno15, Paromlinac, rama21 i 62 gosta.