FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Pisao si i da će Stevanović i Lendrić trenirati sa juniorima 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nemoj ga, on sve znaVirtu4l je napisao/la:Pisao si i da će Stevanović i Lendrić trenirati sa juniorima
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
Biće večeras, dok se ekipa 1921 vrati iz Gž.AeGon099 je napisao/la:Mogu li se negdje pogledati golovi raja?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Kad se nakanom bacit ću jednu opširniju analizi glede "naše djece". Koliko nam to znači, koristi, treba...
Ovo mi je najdraža i najbitnija utakmica ove sezone. Definitivno.
Ovo mi je najdraža i najbitnija utakmica ove sezone. Definitivno.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Glede Stevanovica i ugovora upitao bih sviju kako bi oni reagovali da su na njegovom mjestu. Miroslav u karijeri nije zaradio toliko novca da moze kad zavrsi zivjeti ko gospodin. To je prvi razlog zbog kojeg se bojim da nece potpisati ugovor s nama. Drugi je razlog sto je osjetio sta znaci igrati u Evropi. Pun pogodak mu je bio dolazak kod nas. Kodro je ozbiljan menadzer koji u poslu gleda i sebe. Sigurno mu trazi novi klub u Evropi koji ga moze placati deset puta vise nego mi. Nasa je sansa jedina ponuditi nesto nemoguce, 10.000 eura i 50 posto od transfera. Tad bi vjerujem pristali. Mozemo li to i trebamo li? Kontam kao navijac da bi da sam na njihovom mjestu potpisao jos dvije godine za 5.000 eura i onda otisao za godinu. Kontam kao obican covjek, zasto bi oni to uradili. Da nas klub bude nagradjen i da zaradi? Zasto bi ih interesovala zarada kluba. Kao sto se mi odnosimo prema igracima koji nam ne trebaju tako ce se i igraci pretpostavljam odnositi prema nama kad im ne trebamo. Ako ostsne Miroslav sigurno ce imati platu boli glava i sigurno ce biti neko fiksno obestecenje. Nece oni raditi protiv sebe, ali da on hoce ostati pa nek ima i 20.000 eura platu i obestecenje 100.000 eura.
Sigurno da ce mu nasa uprava ponuditi veliku platu tj. najvecu platu koju oni mogu omoguciti. Ukoliko on ne pristane ne treba se ljutiti na njeg. Sad sam mu zahvalan za svaku tekmu odigranu za mog Zelju. Od prve utakmice je ostavljao srce na terenu. Zahvalan sam mu na svemu i ako odluci da zeli ici treba ga dostojanstveno ispratit i zazeliti mu svu srecu ovog svijeta. Sretan sam jer sam mogao gledati jednog takvog igracu u dresu sa najdrazim grbom.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Trebao bi neko od naših malo "motivirati" Olimpicove igrače, da probaju bar bod uzeti.
Ja odustao od titule nisam!
Nadam se da u klubu misle isto.
Ja odustao od titule nisam!
Nadam se da u klubu misle isto.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Zaradio je on dosta para u Sevilji.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Fina priča danas, ne mogu rijecima opisati koliko sam sretan, ponosan, zadovoljan. Pa jos ako se sa Stevanovicem nadje zajednički jezik za dobrobit kluba, prvo, pa onda i za njegovu jer je momak za deset, takodje sam jako ponosan što je sa nama u plavoj priči.
Pa dalje stadion, valjda bude dobrih vijesti i kao šlag na tortu pobjeda u Širokom
A za neke naredne korake ta funkcija Sportskog Direktora da se popuni nekim našim Zeljovcem, da se malo Gsn Misimovic rastereti obaveza i da više ne gledam pitara kako prica ispred kluba. Pardon, glavnog scouta...
Pa dalje stadion, valjda bude dobrih vijesti i kao šlag na tortu pobjeda u Širokom
A za neke naredne korake ta funkcija Sportskog Direktora da se popuni nekim našim Zeljovcem, da se malo Gsn Misimovic rastereti obaveza i da više ne gledam pitara kako prica ispred kluba. Pardon, glavnog scouta...
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Mene je samo strah da mi ne mozemo ponuditi puno Miroslavu. Imamo neke pare,ali nemamo toliko da mu ponudimo neku bas veliku platu koja bi ga zadrzala. Nadati se dobrom ishodu i da ce ovi iz Uprave sve uraditi da potpise.
Naravno da mu možemo ponuditi veliku platu, a menadžeru procenat od eventualnog transfera.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- amazon
- Kontakt:
On iz cg zna mozemo i koliko ponuditi. Da nije smijesno bilo bi zalosno

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Neandertalac
- Kontakt:
Zna on dosta toga, ja mogu potvrditi. Jeste nebitno ali ovo govorim iz razloga što se sve izgovoreno i razlike u stavovima spuštaju na lični nivo.amazon je napisao/la:On iz cg zna mozemo i koliko ponuditi. Da nije smijesno bilo bi zalosno![]()
Ne treba nam to, nikako. Ima puno pametniji stvari za napisati...
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- amazon
- Kontakt:
Nema on pojma, kao sto nas 90% nema pojma. Kakav licni nivo daj ne zaje.baji ba.Neandertalac je napisao/la:Zna on dosta toga, ja mogu potvrditi. Jeste nebitno ali ovo govorim iz razloga što se sve izgovoreno i razlike u stavovima spuštaju na lični nivo.amazon je napisao/la:On iz cg zna mozemo i koliko ponuditi. Da nije smijesno bilo bi zalosno![]()
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ako ti šta znači ne volim ni kada tebi to rade, tj ovo sam rekao zbog generalnog nacina komunikacije a ne zato što je on ili neko drugi.amazon je napisao/la:Nema on pojma, kao sto nas 90% nema pojma. Kakav licni nivo daj ne zaje.baji ba.Neandertalac je napisao/la:Zna on dosta toga, ja mogu potvrditi. Jeste nebitno ali ovo govorim iz razloga što se sve izgovoreno i razlike u stavovima spuštaju na lični nivo.amazon je napisao/la:On iz cg zna mozemo i koliko ponuditi. Da nije smijesno bilo bi zalosno![]()
Nebitno ali fakat bi bilo ljepše da svi to maximalno izbjegavaju ili bar svedu na neki minoran nivođ
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- SarajlijaTM
I kapitensku traku pa i poziv u repku i to da igra....Virtu4l je napisao/la:Naravno da mu možemo ponuditi veliku platu, a menadžeru procenat od eventualnog transfera.
Mislim da svi mogu igrati protiv vas.96BadBoy je napisao/la:Ima li kod vas neko ko nece igrat u nedjelju?
po cemu para nemamo? ne vidim niti jedan znak da je to istina?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.