Nekom smetazlajci je napisao/la:Kome smeta evropska Sloboda
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Smeta evropskom velezu 
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sad pregledah utakmicu i mogu reci da su navijaci sarajeva izazvali incidente i prekid, a covjek citajuci ovaj portal bi reko da su navijaci celika zasluzili zabranu ulaza do kraja zivota.. eh moje novinarstvo, eh moja saopstenja..
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
Ni sekunde. Odakle ti to. Nemoj mi paranoja po forumu bečlijasolinas je napisao/la:Smeta evropskom velezu
DŽELO ODLAZI
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Koji si sad ti?Jos jedan koji navija za Branitelj,zrinski,Hajduk/Dinamo?HNKBranitelj je napisao/la:Fina najavaTifoz je napisao/la:Ma yebo sve sutra se igra veliki najveci zapadnoercegovacki derbi. Vjeciti 17-ti![]()
![]()
Vidi pozivnice za utakmicu i pozadine ko da su kvalifikacije za evropsko prvenstvo
Koja smijurija grob te yebo![]()
![]()
![]()
Ajde barem nemoraju kao neki uzimat autobus od Merkura koji ce kruzit po gradu i kupit raju i dovoziti na stadion![]()
Odakle tebe u prici ?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Pa samo se ti nakaci na post nesrecoTifoz je napisao/la:Ni sekunde. Odakle ti to. Nemoj mi paranoja po forumu bečlijasolinas je napisao/la:Smeta evropskom velezu
"Modra boja,na bijelome platnu,
@tifoz je meni prejak lik, svaki put tipuje protiv Slobode al ne ide
ubi vas ljubomora, jos kad vas posaljemo u cvajtu

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Prvo, gnusno je ono hukanje Ikandeu. Pa, majku mu yebem, barem bi mi trebali biti operisani od tog rasizma, 10 crnaca zivi u BiH.
Ali, eto, uvijek ima budala...
Horde su posebna prica. Njih ne moze opravdati niko. Eto, kad su u Konjicu napravili problem, gdje ces dalje. Okupila se raja da gleda utakmicu, oni preorase tribinu jer im je neko pokazao srednji prst iz mase... Da nije zalosno, bilo bi smjesno.
Inace, fenomenalna prilika za Zrinjski da osvoji tittulu prvaka sutra
Horde su posebna prica. Njih ne moze opravdati niko. Eto, kad su u Konjicu napravili problem, gdje ces dalje. Okupila se raja da gleda utakmicu, oni preorase tribinu jer im je neko pokazao srednji prst iz mase... Da nije zalosno, bilo bi smjesno.
Ajde da mi ovo pise navijac Pofalickog pa hajd,al navijaci koji imaju belaja iza sebe koliko i Horde..navijaci koji su ulijetali na memorijalne turnire i tukle simpatizere Sarajeva po Fojnici..lakaca i ekipa...SlevinKelevra je napisao/la:Prvo, gnusno je ono hukanje Ikandeu. Pa, majku mu yebem, barem bi mi trebali biti operisani od tog rasizma, 10 crnaca zivi u BiH.Ali, eto, uvijek ima budala...
Horde su posebna prica. Njih ne moze opravdati niko. Eto, kad su u Konjicu napravili problem, gdje ces dalje. Okupila se raja da gleda utakmicu, oni preorase tribinu jer im je neko pokazao srednji prst iz mase... Da nije zalosno, bilo bi smjesno.![]()
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nisu ni Manijaci zlatni, ali vi ste odron. Mogao sam razumjeti rivalstva, tuce i sl. i sad razumijem, ali nakon onog u Konjicu, sve mi je jasno bilo ko vas prestavlja. Gostovao je i Zeljo ovdje, i nije bilo ni psovke.mma_hz je napisao/la: Ajde da mi ovo pise navijac Pofalickog pa hajd,al navijaci koji imaju belaja iza sebe koliko i Horde..navijaci koji su ulijetali na memorijalne turnire i tukle simpatizere Sarajeva po Fojnici..lakaca i ekipa...![]()
Gostovao je Zeljo i u Fojnici..SlevinKelevra je napisao/la:Nisu ni Manijaci zlatni, ali vi ste odron. Mogao sam razumjeti rivalstva, tuce i sl. i sad razumijem, ali nakon onog u Konjicu, sve mi je jasno bilo ko vas prestavlja. Gostovao je i Zeljo ovdje, i nije bilo ni psovke.mma_hz je napisao/la: Ajde da mi ovo pise navijac Pofalickog pa hajd,al navijaci koji imaju belaja iza sebe koliko i Horde..navijaci koji su ulijetali na memorijalne turnire i tukle simpatizere Sarajeva po Fojnici..lakaca i ekipa...![]()
hools na djelu..
FK SARAJEVO.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hahaha najjaci ovaj na kraju klipa sto psuje
Ajd bar nam je @SLEVIN KELEVRA bar otkrio da je iz Konjica,znaci on moze biti samo Bestija,nikako Manijak..tuzlak1987 je napisao/la:Hahaha najjaci ovaj na kraju klipa sto psuje
FK SARAJEVO.
Ja sam se iskreno danas iznenadio ponasanjem Robijasa, i ako ih smatram prijateljima nikako nisu trebali vrijadjati Ikandea a isto tako ne opravdavam ni ponasanje Hordi. NIkad mi necemo bit kako treba navijaci sve dok ne bude bilo pravo rivalstvo navijacko bez tuce i tih sranja.
Hahahahahahatuzlak1987 je napisao/la:Hahaha najjaci ovaj na kraju klipa sto psuje
Kresnu Boga i jednim i drugim," tko vas dovede ovdje"
tuzlanska Sloboda
- SlevinKelevra
- Kontakt:
mma_hz je napisao/la:Ajd bar nam je @SLEVIN KELEVRA bar otkrio da je iz Konjica,znaci on moze biti samo Bestija,nikako Manijak..tuzlak1987 je napisao/la:Hahaha najjaci ovaj na kraju klipa sto psuje![]()
![]()
Sta ti hoces sa spominjanjem Konjica---
FK SARAJEVO.
Kako čujem RZ čakijaši al' bukvalno 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pa, Konjic je samo jedan u nizu vasih sukoba, pa bilo to sa policijom, navijacima kontra tima, svojim igracima itd.mma_hz je napisao/la:Sta ti hoces sa spominjanjem Konjica---
Zaboravio si i na konduktere, oni su im najveći otpor pruzali u njihovoj bogatoj historiji 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.