Donnie Darko je napisao/la:pa za playoff
alfa da se ti slucajno ne zoves greg oden?
A ja mislio igro u play-off-u?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Donnie Darko je napisao/la:pa za playoff
KK Play OFFTed Mosby je napisao/la:Za kog si igro?asylum je napisao/la:Ja sam kosarku prestao trenirati zbog koljena
inace sa 16 godina igrao za prvi tim play offa
Ted Mosby je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:pa za playoff
wolwi ne zajebavam se ovo mi se zaista desiloDonnie Darko je napisao/la:pa za playoff
asylum je napisao/la:KK Play OFFTed Mosby je napisao/la:Za kog si igro?asylum je napisao/la:Ja sam kosarku prestao trenirati zbog koljena
inace sa 16 godina igrao za prvi tim play offa
Ted Mosby je napisao/la:asulym,odakle si?Donnie Darko je napisao/la:pa za playoff
alfa da se ti slucajno ne zoves greg oden?![]()
sikreno da ti kazem, neznam ni ko je taj lik, znam samo da pjeva pjesmu iz mog potpisaTed Mosby je napisao/la:Wolvie vidim u potpisu ti je Gary Jules
ovde na ovom forumu izgleda svi sami amateriT-MAC je napisao/la:vidim ima nas dosta kojima su povrede okoncale karijere..
na fudbalu popucali ligamenti skocnog zgloba..onda na kosarci ista noga ista povreda...i onda jos jednom slomio nos na kosarci..i neka hvala..ne zelim vise one bolove u bolnici prilikom ispravljanja nosa...
Sarajevoalfarouqaminu je napisao/la:@asylum
odakle si?
ma cuo sam ja za devila da je bio strasan fudbaler... vec sa 5 napunjenih godina ga trazio real,barem po pricamaSamo F.K.S !! je napisao/la:Imam ja u familiji jednog govori ko Devil eh da se nisam povrijedio sad bih na milionima lezao
nego jel ces pratiti veceras ove tvoje buducce kolege? msm na all starSamo F.K.S !! je napisao/la:Imam ja u familiji jednog govori ko Devil eh da se nisam povrijedio sad bih na milionima lezao
ma dobar je bio mcgee,al ibaka sto je pokraden za ono prvo kucanje,dobar je bio i demar pogotovo ono drugo bacanje na drugi obruc sa jednom rukom,zlo....griffin los,po meni ono preko haube je presmesnoSamo F.K.S !! je napisao/la:Ako mognem sutra sam prva jbg a i izmorio sam se danas posteno 34 minute sam igraoSinoc sam malo gledao i veceras nastavio sjebo sam se sta uradi onaj mcGee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.