FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Idemoplavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Idemoplavi » 28 okt 2016, 16:27

carsijaba je napisao/la:Slavko Petrović na 3:44 SUDIJA BRE JESI LI NORMALAN VIŠE. Penal nad Bekrićem. Još sudija levat pokazuje ono mrtav-hladan Bekriću da se digne da ne folira hahahahahahaha.

Sada Petroviću treba natovariti i ovo. :urnebes: Imaju li ovi iz Saveza imalo obraza? Olimpic, Mladost DK, Radnik B. Krupa, Goražde :urnebes:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/podnesen ... ica/211945

Pojedini klubovi, golovima iz ofsajda, nepostojećim penalima, očiglednim navlačenjem sudija, održavaju priključak za prvaka ili opstanak, odnosno direktno prolaze u narednu fazu KUPA, a ovamo se treba kazniti trener kluba protiv kojeg se ne možeš nakašljati u 16, jer je odmah penal. Gol-razlika nam ništavna zahvaljujući sramotno poništenim golovima na Otoci i ofsajdima. Ne svira se očigledan penal u Bijeljini, pa se do zadnje sekunde moraš boriti za pobjedu. Smiješno. Sudija govori Bekriću da ustane, nakon očiglednog penala. Ko biva ne foliraj. Bagra iz Saveza nam povlači linije u Širokom, kao maloumnicima, a titule se osvajaju golovima iz ofsajda i aferama punac, "Zlatiborske zore", 100 000KM i kupljenim tekmama. Zrinjski osvaja titulu na Otoci, gdje golman sam sebi daje golove i jedva stiže igrača Zrinjskog koji izlazi iz 16 da ga obori unutra, kako bi se svirao penal. Sramota.

Savezu svaka čast. :urnebes:

Ma nije to drug tako :lol: , ne bi to nista bilo da imamo u klubu legende :crazy:
Savez je postala prčija nekolicine koja ga skraja po svojim interesima, da im punimo dzepove imali bi otvoren put ka bilo čemu, ali očito ljudi kod nas to ne žele i idemo preteskim putem, vjerovatno možda dugoročno i ispravnim, jer kad tad to ce doci na svoje... Osim ako ne postoje i neke skrivene stvari koje niko ne zna pa nas bas prave teladima.
1921

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 28 okt 2016, 16:35

Idemoplavi je napisao/la:
carsijaba je napisao/la:Slavko Petrović na 3:44 SUDIJA BRE JESI LI NORMALAN VIŠE. Penal nad Bekrićem. Još sudija levat pokazuje ono mrtav-hladan Bekriću da se digne da ne folira hahahahahahaha.

Sada Petroviću treba natovariti i ovo. :urnebes: Imaju li ovi iz Saveza imalo obraza? Olimpic, Mladost DK, Radnik B. Krupa, Goražde :urnebes:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/podnesen ... ica/211945

Pojedini klubovi, golovima iz ofsajda, nepostojećim penalima, očiglednim navlačenjem sudija, održavaju priključak za prvaka ili opstanak, odnosno direktno prolaze u narednu fazu KUPA, a ovamo se treba kazniti trener kluba protiv kojeg se ne možeš nakašljati u 16, jer je odmah penal. Gol-razlika nam ništavna zahvaljujući sramotno poništenim golovima na Otoci i ofsajdima. Ne svira se očigledan penal u Bijeljini, pa se do zadnje sekunde moraš boriti za pobjedu. Smiješno. Sudija govori Bekriću da ustane, nakon očiglednog penala. Ko biva ne foliraj. Bagra iz Saveza nam povlači linije u Širokom, kao maloumnicima, a titule se osvajaju golovima iz ofsajda i aferama punac, "Zlatiborske zore", 100 000KM i kupljenim tekmama. Zrinjski osvaja titulu na Otoci, gdje golman sam sebi daje golove i jedva stiže igrača Zrinjskog koji izlazi iz 16 da ga obori unutra, kako bi se svirao penal. Sramota.

Savezu svaka čast. :urnebes:

Ma nije to drug tako :lol: , ne bi to nista bilo da imamo u klubu legende :crazy:
Savez je postala prčija nekolicine koja ga skraja po svojim interesima, da im punimo dzepove imali bi otvoren put ka bilo čemu, ali očito ljudi kod nas to ne žele i idemo preteskim putem, vjerovatno možda dugoročno i ispravnim, jer kad tad to ce doci na svoje... Osim ako ne postoje i neke skrivene stvari koje niko ne zna pa nas bas prave teladima.
Ko zna da li te legende i gledaju tekme :mrgreen: Da gledaju, možda bi ih neko nešto i priupitao, a oni bi valjda rekli. Pokradoše nas. Evo novinarima niko ne brani da ih što upita, ali očito da mišljenje legendi, novinare ne interesuje ili možda interesuju ove novokomponovane legende-alkosi koji su nekidan okačili profesionalne kopačke o klin. Paja, Zijo Arslanagić, Švabo, Šećerbegović, Tuce, Šabanadžović njima ništa ne predstavljaju :mrgreen:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 okt 2016, 16:39

U pravu si IdemoPlavi@

Šta će legende. ( Moraš baš biti ili jako naivan ili dobro ograničen za ovakve konstatacije)

Imamo mi Deju, glavnog Scouta i Mini Mijeve "prvu forumsku" brigadu. Oni će to regulirati.

Pošto znam da pišeš po uputama iz kluba jako bole neke stvari, pogotovo za legende. Možda i oni čitaju.
A i ostali balavci maleni koji još slina ne znaju obrisati kako treba a šprdaju se sa ljudima koji su krv propišali na stadionu, neka vas je stid!
Zato i jesmo u banani, nema poštovanja za sveto, nema sabura ni razuma nego svi misle da znaju sve.
Ni malo poštovanja!
Fuj!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 okt 2016, 17:12

Legende da su htjele do sad bi se oglasile 100%. Vecina dolazi na tekme,vide nepravdu,ali sute. Da imaju zelju pomogli bi,ali ljudi nece da se petljaju jer znaju kako funkcionisu stvari u savezu. Ja mislim da cemo u nedelju vidjeti pravo zlostavljanje od strane sudija. Sirokom se steli jer su htjeli prebit sudije. Nasilje mrzim,ali ocigledno dok na neki nacin im ne pokazes "zube" nece se okaniti.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 28 okt 2016, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 28 okt 2016, 17:28

TikTak je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Znaci Monci pocinje post da zakuham :rol: onda ko da mu je izlija jaran najbolji poce pisati nepotrebne gl.
Je li vi razumijete da titule nema od kako je Amar otis'o, je li svi kukate kako se dovode igraci trenutno, kako nam.je igra slaba i kako mladi igraci nece dobiti sansu.
Dok je Amar bio svako malo smo igrali prijateljske utakmice. Osvajali titule I redovno izlazili u Eu. (Jeste da se nismo dobro provodili u Eu) ali sad smo sportski zakazali i izgledamo ko levati. Onda neko ima nesto lose napisati protiv Amara.

Obraz dzon ;)
Nista nije slucajno. Samo glupan moze pomisliti da se tek onako pisu stvari. Eto odjednom je bitan Amar, ali tu je na kraju "cijenim ja Brku tersa". Cijenite vi moju kurcinu sve do jedan.
Jesam li nešto loše o Amaru rekao? Nisam. Tu šatrologiju da sam ja tu iz nekog razloga okačite mačku o rep. Tu sam od 2008 godine, a Vi ste tu od juče. I djeco lupate veze nemate. Ti Tik Tak malo si za upravu pa malo nisi, a pričaš nekome nešto.
Činjenica je da nema titule od Amara, ali nema ni Nijaza, nema ni Cvike i sve se rastalilo... :lol: :lol: :lol:

MocMahale444

Re: Željezničar

Post Postao/la MocMahale444 » 28 okt 2016, 17:32

Ovaj nije sav svoj, ko je protiv uprave? Prije sto napises nesto procitaj 10 puta jer pises gluposti. Od juce nego sta :urnebes:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 28 okt 2016, 17:42

Pa ja, trebamo i mi ko kamenoyebi iz lištice da ih ganjamo autima i pokušamo ubiti, možda našilje onda na pravu stranu kad već ne ide pošteno.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 28 okt 2016, 17:46

kad shvatite da nam fudbal vode fudbalske analfabete, kriminalci i ljudi bez obraza i časti, tada će vam biti jasno da od te priče o legendama nema ništa.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

mohikanac123
Kontakt:

FK Željezničar

Post Postao/la mohikanac123 » 28 okt 2016, 17:50

Pisao sam jednom. Klub kao sto smo mi za 95 godina postojanja nismo nikad imali nikoga u savezu i u BiH i u bivsoj drzavi. Tako da je nasa borba s njima unaprijed upisan poraz. Legende mozda i nije lose pokusat, ali danas su poremecene vrijednosti u drustvu ne vjerujem da bi dalo rezultata.

Amar Osim gospodar familije !

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 okt 2016, 17:52

Incognito87 je napisao/la:kad shvatite da nam fudbal vode fudbalske analfabete, kriminalci i ljudi bez obraza i časti, tada će vam biti jasno da od te priče o legendama nema ništa.

Je li ovo za Želju govoriš?

UPRAVA NAPOLJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 28 okt 2016, 17:59

Meni samo nije jasno kako ljudi mogu pisati lose stvari protiv Amara, jeste da su manjina ali cemu to kad nam je dosta toga dobrog taj covjek donio.
Nisi mogao pobjediti u gostima do njegovog povratka, o tituli se nije ni razmisljalo. Vrati covjek klub gdje treba biti gdje mu mjesto i onda mu se treba zahvaliti tako sto ga pljujes u postovima. J*** ti lipu kakvih muflona :facepalm:

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 28 okt 2016, 18:01

šta se ibretiš pa amazon je pljuvo amara dok je bio tu, prebacio se na gredu a sad na ove. kad oni odu i dođe neko drugi i na njega će lajati.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 28 okt 2016, 18:09

**** amazona nije kakav covjek :D
imao sam 1000 okrsaja s njim ali nisam stvarno nikad procitao da je pisao o Amaru lose (mozda jeste ali nisam vidio)
Nego svako malo neko napise nesto protiv legende, ima nas kojima to smeta. Postovanje kod nas ne postoji izgleda. Ja licno nemam nista protiv uprave i podrzavam ih 99% ali isto tako postujem ljude koji su nam ucinili dosta dobrog kao Amar. Imao je i on svojih gresaka normalno ali opet levatski je blatiti ga sad.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 okt 2016, 18:15

Vazda je bilo ljudi koji Amara nisu gotivili. Duple je osvajao dodju da mu psuju sa tribina. Međutim, na našu, moju veliku žalost, najviše zlih jezika danas prema njemu odapinju iz kluba. Na tajnom forumu Mini Mi i ostali formiraju mišljenje, podmećući raji kukavičije jaje.
Tužno ali istinito!
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 28 okt 2016, 18:42, ukupno mijenjano 2 puta.

UPRAVA NAPOLJE!

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 28 okt 2016, 18:18

@muhoni pa normalno da niko normalan ne može reći ništa protiv bilo koga ko je donio i gram dobra klubu pa bio to amar ili bio to neko od ovih ljudi koji su tu.

a ja pa i @virtual sigurno se sjećamo šta je isti piso o svakome ko je vodio klub unazad pet godina.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 28 okt 2016, 18:21

Diže se ovdje frka kako ja napisah za Amara danas, i to ničim izazvan priznajem. Jednostavo sam nešto čitao i tako mi pade na pamet. ne pravdam se nikome, i nisam napisao ništa što nije istina, Ako kome smeta, ja mu ne mogu pomoći. Jednostavno ja mislim da kolektivno trebamo početi i razmišljati unaprijed, a ostaviti , i stalno se vraćati šta je bilo. Amar je obilježio jednu eru našeg Želje, definitivno i to niko ne spori, ali ja sam za to da pokušamo skinuti tu sjenu, to breme koje nosimo. Nekome je ikona, meni nije, i ne dam nikome niti blizu Želje da priđe, niko nije niti ispod malog prsta vrijedan Želje, pa svao se on kako god, napravio šta god i osvojio sve moguće....

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 28 okt 2016, 18:44

Incognito paša a sta drugo ocekivati od d.n.m amazona nego da pokusava stalno neku kontru. Mene zivciraju ovi drugi koji iz cista mira pljuju po legendama naseg kluba.

Monci nisi ti poceo tu pricu vec neko vrijeme se polemise o tome kako je Amar vaki-naki bez razloga. Ja nikad ne bi pisao lose o bilo kome ko je nosio nas dres ili ucinio dobro za nas. Trebo je ostati demir hotic onda bi znali mozda cijeniti tuđi rad.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 okt 2016, 18:50

Svako treba da postuje Amara. Hvala mu za svaki trofej,pobjedu i za sve ostalo sto je uradio za klub. Trenutno je tu Petrovic i nema potrebe da se pise o Amaru. On je otisao,trofeji su ostali. Bog zna kad i hoce li se on ikad vratiti prema tome pisite samo o onom sto se sad desava. Ovdje Zeljovac psuje Zeljovcu zbog toga sto ovaj gotivi Misimovica,a ovaj ne ili ovaj gotivi Amara ovaj ne. Pisanjem ovdje necete nista promijeniti,ali bas nista. Sacuvajte zivce za nedelju bit ce vam potrebni.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 okt 2016, 19:21

Neandertalac je napisao/la:Vazda je bilo ljudi koji Amara nisu gotivili. Duple je osvajao dodju da mu psuju sa tribina. Međutim, na našu, moju veliku žalost, najviše zlih jezika danas prema njemu odapinju iz kluba. Na tajnom forumu Mini Mi i ostali formiraju mišljenje, podmećući raji kukavičije jaje.
Tužno ali istinito!
Opet budalasas...Nisi bardo nikako.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 28 okt 2016, 19:30

kako ofirno amara uvaljuje u svu ovu priču... i stavlja ljude u situaciju da moraju birati između amara i nekog drugog. huška ljude konstantno.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 9 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []