FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MocMahale444

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MocMahale444 » 28 okt 2016, 19:37

Ne znam on kaze da je old school onda bi trebao znati da smo uceni ko navijaci Zelje da smo svi ko jedan, jedna familija. Ne da biramo strane koje samo stete klubu. Isto tako i vi hladnokrvno prelazite preko toga da pojedinci "mrze" prijasnje ljude zbog ovih sad, sto nije uredu nikako.

Caco javi se insajderu!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 28 okt 2016, 20:10

Ja ne biram strane, uvijek sam na jednoj, Željinoj...vjerujte ja nekada nisam znao niti ko je direktor, niti upravni odbor....jedino smo za Zdenka Jelića svi čuli, i to je rahatluk bio. I danas me ne zanima niko od uprave, da ih ne nabrajam, niti bivše, niti sadašnje, niti treneri, igrači....prošlo ih je na hiljade, ali samo ŽELJOJE VJEČAN. Zayeba se što i spomenu išta danas....opletoste brate svi...pokvariste mi dan...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 okt 2016, 20:11

SarajlijaTM je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Vazda je bilo ljudi koji Amara nisu gotivili. Duple je osvajao dodju da mu psuju sa tribina. Međutim, na našu, moju veliku žalost, najviše zlih jezika danas prema njemu odapinju iz kluba. Na tajnom forumu Mini Mi i ostali formiraju mišljenje, podmećući raji kukavičije jaje.
Tužno ali istinito!
Opet budalasas...Nisi bardo nikako.
Dobro. Pokazat će vrijeme ko je istinu govorio.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 28 okt 2016, 20:29

Ti si Aco kriv za to zauzimanje rovova i pravljenje tranšea.
Cim vidis da prica ide u pogresnom pravcu odma ban, bio to ja, 5ti ili 10ti. Ovako samo bildaš lošu energiju na temi.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 28 okt 2016, 20:41

aleksandar_veliki je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Ti si Aco kriv za to zauzimanje rovova i pravljenje tranšea.
Cim vidis da prica ide u pogresnom pravcu odma ban, bio to ja, 5 ili 10. Ovako samo bildaš lošu energiju na temi.
Ne mogu ja banovati Moncija ako kaze karikiram da sumnja u trenerske kvalitete Amara jer ga niko vani nije uzeo za trenera, iako bih dobro razmislio da je recimo Larson otvorio tu pricu nakon sto sam juce imao priliku procitati neke stvari koje su izasle iz kluba jer bih tad bio siguran da je otvaranje te price izrezirano. A, ne mogu ni Neandertalca koji kaze da je ovaj zlocko sto to prica i da pojma nema cim tako prica (primjer je Neandertalac). Jednostavno je, to ne bi bio forum. Zauzimanje rovova je pozeljno i branjenje svog stava u jednom normalnom tonu. To se na ovom forumu nece desiti nikad dok se pitam za nesto, a ako Bog da pitat cu se jos dugo.
Opet tvoja ista prica uz duzno postovanje, ko je pomenuo Moncija ili Nea? Kazem da ima dosta drugih forumasa koji su zasluzili ban. Ti brzo planes jer mislis da ti se nesto lose govori I da smo protiv tebe. Evo normalnim tonom bez psovanja ti kazem. Ovdje je važan Željo ne ti ili ja ili bilo ko drugi.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 okt 2016, 20:52

Ja se slažem sa Mahalom@ ali ovo su ozbiljne stvari. Sve je usko vezano za Želju. Za loše rezultate i transfere krivi su; Amar, savez, sudije, infrastruktura, Dado, Zuban, kerovi, Kostić, Mulalić, Oda, SD, Koldzo, Violina, Dogan, Bogićević, Igrači, Tomić, menageri, itd, itd...ah naravno i moja malenkosti.
Nije Miske, Dejo, Ćuk and co.
Imaju postovi. Svaki put na forumu cure priče koje opravdavaju ili okrivljuju po potrebi. Malo previše da bi bilo slučajno. Panika i paranoja hbte, masonske zavjere.
Fino kažem, da se malo manje vremena i energije troši na te stvari, bolje bi nam bilo.

Tekma za dva dana, lomi se prvenstvo mi se hebemo oko ovoga. Nigdje veze.

UPRAVA NAPOLJE!

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 28 okt 2016, 20:57

aleksandar_veliki je napisao/la:Nisam planuo uopce. Pokusao sam ti odgovoriti, ocito si me krivo shvatio. Forum je mjesto gdje su svi dobro dosli i svima cu dati vjetar u ledja da iznesu svoje misljenje, da li ono po tebi ili nekom drugom bilo lose ili dobro za Zelju je doista najmanje bitno. Ne znamo ja i ti je li dobro ili lose sto Amazon ne moze nacrtanog Ugljesu ili opet Neandertalac misli da ljudi iz kluba nisu onom stvari mrdnuli da zastite klub i zbog toga ih kritikuje ili pak sto Bagrcavi misli da je to sve ok i da treba samo ovako nastaviti. Primjeri opet iz glave, po sjecanju.
ja ne mislim da je sve ok.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 okt 2016, 22:02

Biće pakleno na Pecari, očekujem pravi derbi, jednu od najboljih utakmica u sezoni. Široki ne smije kalkulisati, moraju igrati na pobjedu a to protiv nas ne ide baš glatko. Vidim da imaju rovitih igrača a vraća im se Wagner. Imali su težak meč protiv Slobode i to je sigurno prednost za nas. Široki nakon ovog meča ide Zrinjskom i tu im se lomi sezona.

Težak posao za Petrovića, da li krenuti jako uz mnogo rizika ili čekati, baš teška odluka. Od kako nas je Slavko preuzeo nadigrali smo svakog protivnika osim Sarajeva u derbiju. Ako odbrana bude na nivou imamo se čemu nadati, ali ovoga puta stvarno ne smijemo poklanjati golove.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 28 okt 2016, 22:02

Idemoplavi je napisao/la:ha ha, cuj rekli nam pogrjesili smo nemojte ici hahahaha, jesi li svjestan svoje kontradiktornosti. DA U SAVEZU SJEDE UBLEHE KOJE IMAJU VEZE SA FUDBALOM KO MOJA NANA FATIMA. Da tad nismo progovorili svi bi rekli ja jadova sto šute nek nas sad svi karaju i oni bi nas nastavili karati, jer su nas ako ti je sjecanje malo kratko iskarali i par kola prije sirokog pa ja ne vijdeh da se iko izvinio i ispravio to vec nas samo nastavili karat. Tu pricu ko ti je plasirao da su oni rekli neka ba nemojte okači mačku o rep jer je nebulozna. Te gebelsove metode lako prolaze kod nasih ljudi dokazano vec evo 20 i kusur godina. Evo vodaju jadnog Ivicu i dalje po savezu, jel to sad odjednom Ivica rekao koljite Zelju nema mog sina vise, ili je zamrzio Želju. Odgovor je nije, nego im ne treba vise i boli ih neka stvar i za Ivicom i za Željom, jer valja svoje livade pokriti, Bijele bregove, vrbase i ostale livade tipa veleletnog stadiona u orašju znamenitog imena Goal koji vjerovatno sluzi za klofanje ćilima, a da ne kažem sve te silne pitare koji sjede u sudijskim organizacijma jer simptomatično karani su najvise pogodite ko ŽELJEZNICAR i Široki Brijeg, dvije ekipe koje pitari najvise "vole" ... Daleko od toga da nema gresaka ali mislim da smo mi sad u situaciji da smo u borbi sa vjetrenjacama.
Poznato mi ovo. I nasi naucili od ovih iz Saveza.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 28 okt 2016, 22:14

Virtu4l je napisao/la:Biće pakleno na Pecari, očekujem pravi derbi, jednu od najboljih utakmica u sezoni. Široki ne smije kalkulisati, moraju igrati na pobjedu a to protiv nas ne ide baš glatko. Vidim da imaju rovitih igrača a vraća im se Wagner. Imali su težak meč protiv Slobode i to je sigurno prednost za nas. Široki nakon ovog meča ide Zrinjskom i tu im se lomi sezona.

Težak posao za Petrovića, da li krenuti jako uz mnogo rizika ili čekati, baš teška odluka. Od kako nas je Slavko preuzeo nadigrali smo svakog protivnika osim Sarajeva u derbiju. Ako odbrana bude na nivou imamo se čemu nadati, ali ovoga puta stvarno ne smijemo poklanjati golove.
Siroki ne igra lose sa novim trenerom. Igraju presing, ne cekaju i kad mi budemo imali loptu napadat ce nas visoko. Tako je bilo protiv Slobode, ne vjerujem da ce mi9jenjati nesto jer im je donijelo rezultat. Mislim da ce Petrovic pojacati vezu i da cemo igrati na nulu, a u napadu ako sta uradimo dobro je.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 okt 2016, 22:25

Virtu4l je napisao/la:Biće pakleno na Pecari, očekujem pravi derbi, jednu od najboljih utakmica u sezoni. Široki ne smije kalkulisati, moraju igrati na pobjedu a to protiv nas ne ide baš glatko. Vidim da imaju rovitih igrača a vraća im se Wagner. Imali su težak meč protiv Slobode i to je sigurno prednost za nas. Široki nakon ovog meča ide Zrinjskom i tu im se lomi sezona.

Ako prepustio sredinu i dozvolimo im da igraju, nigdje nas nema. Oštro samo, daj nam tri boda, trebaju za titulu, abd. ;)

UPRAVA NAPOLJE!

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 28 okt 2016, 22:27

plavousrcu je napisao/la:
Idemoplavi je napisao/la:ha ha, cuj rekli nam pogrjesili smo nemojte ici hahahaha, jesi li svjestan svoje kontradiktornosti. DA U SAVEZU SJEDE UBLEHE KOJE IMAJU VEZE SA FUDBALOM KO MOJA NANA FATIMA. Da tad nismo progovorili svi bi rekli ja jadova sto šute nek nas sad svi karaju i oni bi nas nastavili karati, jer su nas ako ti je sjecanje malo kratko iskarali i par kola prije sirokog pa ja ne vijdeh da se iko izvinio i ispravio to vec nas samo nastavili karat. Tu pricu ko ti je plasirao da su oni rekli neka ba nemojte okači mačku o rep jer je nebulozna. Te gebelsove metode lako prolaze kod nasih ljudi dokazano vec evo 20 i kusur godina. Evo vodaju jadnog Ivicu i dalje po savezu, jel to sad odjednom Ivica rekao koljite Zelju nema mog sina vise, ili je zamrzio Želju. Odgovor je nije, nego im ne treba vise i boli ih neka stvar i za Ivicom i za Željom, jer valja svoje livade pokriti, Bijele bregove, vrbase i ostale livade tipa veleletnog stadiona u orašju znamenitog imena Goal koji vjerovatno sluzi za klofanje ćilima, a da ne kažem sve te silne pitare koji sjede u sudijskim organizacijma jer simptomatično karani su najvise pogodite ko ŽELJEZNICAR i Široki Brijeg, dvije ekipe koje pitari najvise "vole" ... Daleko od toga da nema gresaka ali mislim da smo mi sad u situaciji da smo u borbi sa vjetrenjacama.
Kako te nije sramota? Sada problem vidite i u situacijama u kojima nasi nasi pokazuju da brinu o legendama. Prelijep gest, nista drugo.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 28 okt 2016, 22:32

Thetraphak1921 je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:
Kako te nije sramota? Sada problem vidite i u situacijama u kojima nasi nasi pokazuju da brinu o legendama. Prelijep gest, nista drugo.
Mene treba biti sramota, a njega ne treba. Brinuli su i kad su pricu poturali da je Ivica preporucio Kostica. Tad si sutio ko mali mis, a sad mi o sramoti govoris. Istina je da jedni i drugi koriste Ivicu kad procjene da je dosao trenutak za to. I neka se oni sramote svojih postupaka.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 okt 2016, 22:33

plavousrcu je napisao/la:Brinuli su i kad su pricu poturali da je Ivica preporucio Kostica.
Ko je poturao tu priču?
Voli te tvoje Sarajevo.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 28 okt 2016, 22:34

Ako se takva informacija pojavila na forumu, ne mora znaciti da su je ljudi iz kluba plasirali. Kudite ih, zaboli me, ali ne pretjerujte u nekim situacijama. Smeta vam, sada, i to sto Ivicu ugoste na stadionu, Nikica, etc.
Ako problem vidis u tome sto ugoste i goste legende, onda imas problem koji sam sa sobom rijesiti moras. Na to se fokusiraj, bar trenutno.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 okt 2016, 22:37

Ugljesa-Markovic-Blagojevic cine sredinu jakom,ali ako su sva trojica na svom nivou. Protiv Olimpika na svom nivou nije bio Blagojevic tako da su odmah i Markovic i Ugljesa popustili. Medjutim akcija kod prvog gola priprada Ugljesi,Markovicu i na kraju Lendric. Samo da se Blagojevic vrati na staro. Potreban nam je stari dobri Jovan.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 28 okt 2016, 22:45

LjoZee je napisao/la:Ugljesa-Markovic-Blagojevic cine sredinu jakom,ali ako su sva trojica na svom nivou. Protiv Olimpika na svom nivou nije bio Blagojevic tako da su odmah i Markovic i Ugljesa popustili. Medjutim akcija kod prvog gola priprada Ugljesi,Markovicu i na kraju Lendric. Samo da se Blagojevic vrati na staro. Potreban nam je stari dobri Jovan.
Svaki igrac dozivi pad forme. Kod Blagojevica je ta situacija. Mora se vratiti u formu koja ga je krasila samo je pitanje kada. Nadamo se da ce to biti na Pecari. Crnogorac nemoj da se pravis lud.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 okt 2016, 22:51

Zašto ne odgovoriš na pitanje, poprilično jednostavno, ko je poturao priču da je Ivica Osim preporučio Kostića? Izvor, link, pa da vidimo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 okt 2016, 23:17

Virtu4l je napisao/la:Zašto ne odgovoriš na pitanje, poprilično jednostavno, ko je poturao priču da je Ivica Osim preporučio Kostića? Izvor, link, pa da vidimo.
Imaš na onom forumu, ona diskusija kada sam banovan i još ranije kada je trebao doći.
Ne mogu sada ja da rovim, zauzet sam.
Ali milion pošto znaju to svi, najlakše glavu okrenuti.

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 28 okt 2016, 23:28

Neandertalac je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Zašto ne odgovoriš na pitanje, poprilično jednostavno, ko je poturao priču da je Ivica Osim preporučio Kostića? Izvor, link, pa da vidimo.
Imaš na onom forumu, ona diskusija kada sam banovan i još ranije kada je trebao doći.
Ne mogu sada ja da rovim, zauzet sam.
Ali milion pošto znaju to svi, najlakše glavu okrenuti.
Pusgti Crnogorca. Sve zna, a pravi se lud. Forum nindje sve zavrsavaju.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Paromlinac i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []