FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fks74
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fks74 » 17 jun 2017, 19:11

;Dzaba se sekirate, sutra prijavimo jednog igraca, iskoristimo dzokera od uefe i prijavimo jos jednoga do prvog predkola. Onda kad Dulja ode jos jednoga i eto ti ekipe. Nemojte samo biti previse pesimisti. Bolje ne dovesti nikoga, nego dovesti 3 rustemovica. Neka igraju djeca, bar ce za dvije godine biti nesto od njih.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 17 jun 2017, 19:14

DenchiNL je napisao/la:Sta si ti iznio javno? Hahahaha kakva sranja??
Dulja igra prvu, dakle ista ekipa
Bekic koji je bio klupa i svi mu **** od do cjelu sezonu???
Balic koji je navuko kartona ko sljedece 3 ekipe iza nas???
Ko ti trese kavez? Prva postava kompletna tu....ti places ko godina a ta postava zamalo duplu klepila koliko nevalja...
Dobro Radovca nisi spomeno
Ta prva postava je igrala najlosiji fudbal ikad na Kosevu. Odron od ekipe.
Duljevic i da odigra prvu tekmu u Europi, sta imas od njega? On je zavrsena prica.

Bekic je u ovom trenutku svemirski brod za mrtvog Ahmetovica. Balic je sigurno kvalitetnini igrac od Al Bekica, ne znam radi cega nije forsiran na beku.
Imamo ekipi koja moze proci samo amatere sa San Marina i Andore.
Dodju li nam kakvi Albanci, Crnogorci, Makedonci i slicna buranija, natburat ce nas. O bivsim sovjetim da i ne pricam.

I opet te pitam, sta se pozitivno u klubu desilo unazad dvije godine?

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 17 jun 2017, 19:15

.................Pavlovic.................
Hodzic--Mihojevic--Novakovic--Ivetic
..............Saric---novi igrac.........
Hebibovic----novi igrac---Kuzmanovic
................novi igrac................

Znaci trebaju nam DM, AM i CF, kvalitetni igraci koji ce biti prevaga na terenu i imas ekipu ekstra za nasu ligu. Odbrana na celu sa Pavlovicem jaka, uigrana, sigurna.

Vezni red nam je cijelu sezonu bio najslabija karika i zato dovesti stvarno dva dobra pojacanja.

Krilne pozicije, Kuzmanovic veliki potencijal i igrac koji bi mogao napraviti dobru karijeru, vidjecemo kako ce se pokazati kod nas ali polazem nade u njega. Hebib samo da popravi svoju realizaciju i slobodno moze biti top krilni igrac u ligi. Ima kretnju, brzinu, tehnika dobra, ali kad dodje sam pred gol spetlja se, da bi ga i Sasa Matic prokuzio sta ce uraditi.

Napadacki dio treba pojacati sa boljim igracem od Ahmeta, sta ce nam igrac koji igra pola sezone, u drugoj polovici od njega nemas nista. Jedna pokretljivija i brza devetka.

Klupa sasvim pristojna: Adilovic, Mujakic, Al. Bekic, Radovac, Andjusic, Crnkic, Lelic, Liivak, stomak boy, Hadzic, Ahmetovic. Treba nam jos jedan stoper za klupe tipa Mehmedagic i mozda CM ako izleti koji dobar i to je to.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 17 jun 2017, 19:24

mirzatele je napisao/la:
Evander je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Evo evandere
Adilovic/Pavlovic

Hodzic----------------------Novakovic------------------Mihojevic----------------------Bekic

---------------Saric--------------------------Ivetic---------------------------Radovac---------

------Kuzmanovic----------------------------------------------------------------Duljevic-----

---------------------------------------------Ahmetovic-----------------------------------------
Klupa?

Znaci, ovih prvih 11 ne da nije za Europe, ovo nije za lige 6.

Dujevica zaboravi. Ne znam sta ti on radi u ekipi.
ma nije ova ekipa ni za sta, nisam ja to ni rekao. Ovdje su potrebna 2-3 vrhunska igraca i jos 1-2 za klupe pa da pricamo o nekom napadanju titule, za evropu da ne govorim.
Ovo je za malonogometnih turnira..

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 jun 2017, 19:24

GK Pavlović (Kovačević)
RB Hodžić (Kadušić)
CB Mihojević (Mujakić)
CB Novaković (/)
LB Bekić (Pidro)
DMF Ivetić (Herić)
CMF Radovac (/)
CMF Sarić (/)
AMR Hebibović (Anđušić)
AML Kuzmanović (Crnkić)
ST Ahmetović (Smajlagić)
Eto 22 igrača. Dovest po jednog na ovim pozicijama gdje nema rezerve, jednog napadača i ćao.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 jun 2017, 19:28

Evander je napisao/la:
Ko ti trese kavez? Prva postava kompletna tu....ti places ko godina a ta postava zamalo duplu klepila koliko nevalja...
Duljevic i da odigra prvu tekmu u Europi, sta imas od njega? On je zavrsena prica.

Bekic je u ovom trenutku svemirski brod za mrtvog Ahmetovica. Balic je sigurno kvalitetnini igrac od Al Bekica, ne znam radi cega nije forsiran na beku.
Dodju li nam kakvi Albanci, Crnogorci, Makedonci i slicna buranija, natburat ce nas. O bivsim sovjetim da i ne pricam.

Zato što je igrao protiv Krupe prvu utakmicu na beku i nikad nije pola terena prešao. Ograničen je na defanzivu i beka bi mogao igrat u utakmicama tipa na Grbavici, barem ga ne bi Stevanović onako izvrt'o. :D
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 17 jun 2017, 19:29

ElCartel11 je napisao/la:.................Pavlovic.................
Hodzic--Mihojevic--Novakovic--Ivetic
..............Saric---novi igrac.........
Hebibovic----novi igrac---Kuzmanovic
................novi igrac................

Znaci trebaju nam DM, AM i CF, kvalitetni igraci koji ce biti prevaga na terenu i imas ekipu ekstra za nasu ligu. Odbrana na celu sa Pavlovicem jaka, uigrana, sigurna.

Vezni red nam je cijelu sezonu bio najslabija karika i zato dovesti stvarno dva dobra pojacanja.
I ptice na grani znaju da bi dostojnim pojačanjima na ove 3 pozicije imali sasvim respektabilnu ekipu koja bi se borila i bila možda i najveći favorit za osvajanje lige. Ne mora čak to ni biti klasični AMF ovako kako si ti nacrtao tipa Stojčeva, možemo igrati sa trojicom u vezi, 4-3-3 formaciju. Uglavnom potrebna su 2 vezna, i napadač.

Ali sve su prilike da ćemo dočekati Evropu sa Mersom u napadu, Sarićem i Ivetićem na sredi, i Bekićem na beku. Nemam više snage ni razmišljati o eventualnim pojačanjima, nek se gone u 3 lijepe svi, počevši od gmaza Ihtijarevića.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 17 jun 2017, 19:32

Kamo sreće da smo na vrijeme potpisali barem onog Mehmedagića na stoperu.
Nakon toga lagano krenuti sa jednim veznim, u ovom slučaju Petrak ili neki stranac što su se spominjali.
Na kraju čekat rasplet situacije sa Bekićem i Hadžićem i sve završit na vrijeme.
Ovako se samo stvara nezadovoljstvo među rajom, opravdano nezadovoljstvo.
Ako smo nešto naučili iz prošle sezone to je da se NE MOŽE sa 15 igrača igrat sezona.
U ovom trenutku mi imamo 15 igrača, ako i toliko + juniori bez utakmice seniorskog fudbala..
Loše za sada ovaj igrački dio, onaj koji je jedini mjerodavan. Šta mi navijači imamo od tog da Hadžića prodamo za 2 miliona ako ćemo biti bez kvalitetnih igrača i trofeja u tribinama i slavlja ispred vječne vatre ?

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 17 jun 2017, 19:33

Uprkos vasoj negativi, i dalje niko nije otisao iz prvih 11, i igrace svi aBda 29.6.2017.
I da ponovo ne pisem svoj post od maloprije...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 17 jun 2017, 19:36

Evander je napisao/la:

Ne slazem se, ides bas daleko da sve prikazes negativnim
Jedino je zrinjski igrao solidan fudbal uz nas u ovoj ligi....normalno da moze bolje ali ja ne znam sta je bilo kriticno najborbenije sarajevo koje pamtim i kreiranje prilika je bilo na vrhuncu, nazalost i fulanje i to nas je sigurno kostalo trofeja...
Mislim da cu sud o kvaliteti igre ove ekipe ostaviti nekom ko je gledao ekipu tokom godine, bar....
Ja vidim postepeni napredak , vidim napore koji se cine da ovaj klub postane ozbiljna profi organizacija...i tu strategiju i viziju ne vidim drugdje u ligi...ma kakav trenutni uspjeh ko imao....i koliko ko galamio po portalima...

Ismijavanje svog kluba mi je krajnje degutantno , posebno ne kad nemas potpune informacije pa skaces sa ljudima koje mrze sve sto jeste ovaj klub...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 17 jun 2017, 19:37

Ja samo znam da se ova odron ekipa(kako je neko nazva) do zadnja 2-3 kola se borila za duplu krunu.Dal je to bio plod slucajnosti,srece, il neceg trceg pojma nemam.Odlaskom Dulje sigurno da smo oslabljeni,pa donekle i Kovom,al tu je Mihojevic, tako da se Kovin odlazak, i nece mnogo osjetiti.
Treba gledati ekipe iz vrha koje su mnogo gore prosle,posebno kone -odlazak Lendrica (najbolji strijelac lige).Stevanovic (proglasen najboljim igracem lige),po meni slabiji za 50 %.
I ta odron ekipa ih je poderala u svim statistickim podacima.Zrinjski odlazak Petraka,Mesanovica i ovog malog u Zelju nije ista ekipa.
Gledajuci mi smo i najbolje prosli, 90% ekipe iz prvih 11 je tu. Pojacanjima posebno napadacem,i sa dva veznjaka, ova ekipa za ovu ligu moze puno.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 17 jun 2017, 19:40

Ja još uvijek nisam psihički spreman da razmišljam šta će biti kad(ako) ode Dulja i ukoliko mu naši ne nađu dostojnu zamjenu a budimo realni znamo i vi i ja da zamjene približne njegovoj kvaliteti nit ima nit će biti. Pola ekipe nam je čovjek bio, pola. Borba za ligu 6 će bit realan cilj. :kralj:
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 17 jun 2017, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 17 jun 2017, 19:40

muhamedhulk je napisao/la:Uprkos vasoj negativi, i dalje niko nije otisao iz prvih 11, i igrace svi aBda 29.6.2017.
I da ponovo ne pisem svoj post od maloprije...
Negativa i jest zato sto tih 11 sto nigdje ne ide nije osvojilo nijedan trofej, i nece sigurno ni sljedece sezone u ovom sastavu.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 17 jun 2017, 19:41

Dok svoju snagu budemo trazili u slabostima konkurenata, nema od nas nista.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 17 jun 2017, 19:44

Jeste sve je **** , skontali smo

Hvala ti sto si podjelio to s nama

:roll:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 17 jun 2017, 19:44

joker90 je napisao/la:Znaci, ne slažemo ekipu za evropu, nebitna je, slažemo za ligu. I onda kad složimo ekipu za ligu, reći će nam kako je opet cilj kluba evropa! :rol: :rol:
Tamo negdje sredinom jeseni, kad se bude tjerao Čala, će biti priča "eto sad svi znali da je trebalo otjerati Čalu" i "loš start smo imali jer smo igrali i Evropu, a većina ostalih odmarala" :urnebes: :urnebes:

I dajte ne provaljujte se sa ovim da je Evander Husara, pola PDF-a ga zna i na kafama govori "sve što Evander kaže ispadne tačno," a onda dođu ovdje i prozivaju ga. :lol:

Isto k'o što pola foruma zna ko je kinosvra, pa mu opet duvaju za bilo kakavu insajdersku... A on im ispari kad god se provali ili izleti prije vremena. Čujem da je opet dobio po ušima. :D

Također, uvijek mi je bila zanimljiva ta potreba da se gura pod tepih negativa da komšija misli da je u mene sve bajno, dijapazon različitih mišljenja i stavova čini ovaj forum zanimljivijim, a ne lošijim.

Bilo bi super kad bih svi čitali postove navijača FKS, polaskom od toga da navijaju za FKS, a ne na prvo neslaganje prozivali nekoga nenavijačem, ubačenim elementom itsl. Velika većina ovdje nas smo fakat navijači FKS , neki više kirtikujemo, neki smo slijepo optimistični i dok kuća gori mi stojimo ispred i ubjeđujemo vatrogasce da su džaba došli... :D

Sad jedno bitno pitanje: Jesu li Faruk Ihtijarević i Said Husejinović još uvijek na platnom listu kluba? :kafa:
Samo Saraj'vo.

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 17 jun 2017, 19:46

Evo kurcu ne valjamo i sta je prijedlog? Da prestanemo pratiti Sarajevo?

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 17 jun 2017, 19:47

Je li skaut jos uvijek u klubu?
Sve se promijenilo, samo je on ostao.
KAKO?

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 17 jun 2017, 19:49

Orangina85 je napisao/la:Evo kurcu ne valjamo i sta je prijedlog? Da prestanemo pratiti Sarajevo?
Nah, sjedimo i čekamo bolja vremena. Osim kuknjave ništa ne možemo uraditi. :D
Samo Saraj'vo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 17 jun 2017, 19:51

Evander je napisao/la:Je li skaut jos uvijek u klubu?
Sve se promijenilo, samo je on ostao.
KAKO?
Radi sa SFK

Nevalja!!!
Sve je ****!!!
:D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: COYGBiH i 14 gostiju.