FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

plavousrcu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavousrcu » 29 okt 2016, 15:43

Virtu4l je napisao/la:Poprilično sam siguran da 90% navijača Zrinjskog nema pojma ko im je u upravi, ko je predsjednik nadzornog i upravnog odbora, sigurno ne znaju koliko klub ima novaca i gdje ih troši, niti ih to zanima... Nemaju amazone, ligate, violine i slične, tako da im je posao poprilično lagan.
Poprilicno sam siguran da u Zrinjskom njihovi Misimovici i Nikolici po vec ranije utvrdjenoj proceduri nisu dovodili igrace i da im sluzbena stranica i facebook page nije bnombardovao navijace s tim prebitnim podacima. Siguran sam i da nisu obavijestili svoje navijace o pronalasku suoer sredstva za ciscenje stolica. Kako sijes tako i zanjes. Samo sto ti ne bi bio ti da makar na supak ne progovoris.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 29 okt 2016, 15:51

Vala baš, zašto toliko potenciranje da je iz Crne Gore?
Ne branim čovjeka, nekad i mene zna iznervirati, ali u čemu je fazon?
Ovdje nikad neće prestati da se ponavljaju jedne te iste stvari.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 29 okt 2016, 15:56

Rokoko87 je napisao/la:Vala baš, zašto toliko potenciranje da je iz Crne Gore?
Ne branim čovjeka, nekad i mene zna iznervirati, ali u čemu je fazon?
Ovdje nikad neće prestati da se ponavljaju jedne te iste stvari.
Pogledaj mu postove i sve ce ti biti jasno. I kada je normalna rasprava on uleti po zadatku da to skrsi. Nismo djeca od 13 godina. Ne znam samo sto ga administracija trpi.

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 29 okt 2016, 16:04

Jel ja to ne smijem napisati da je virtual dobar forumas pa mi se post brise?
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 29 okt 2016, 16:11

Jel ima neko neke "insajderske" informacije o tome kojeg lijevog beka planiramo dovesti u januaru? Kad se već iskopalo za Obradovića i Pecu, možda i ovo neko zna.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 okt 2016, 16:27

aleksandar_veliki je napisao/la:Ja sam cuo, istina iz druge ruke, da bi Slavko rado doveo ovog stopera Vukotica iz Krupe.
Dobar je stoper. Da hoce doci jer se radi o kvalitetnom igracu. Dobro bi nam pomogao.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 29 okt 2016, 16:56

aleksandar_veliki je napisao/la:Ja sam cuo, istina iz druge ruke, da bi Slavko rado doveo ovog stopera Vukotica iz Krupe.
Jojjjjjj nemoj jos jednog Vukotica.Jedva i zbog ovog jednog duramo ovdje.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 okt 2016, 17:06

KADETI: Zeljo-Siroki 3:0
JUNIORI:Zeljo-Siroki 4:2
Za juniore pogadjali Zeric,Mujagic,Jusufi i Hrvanovic tj. svi oni koji su potpisali ugovor prosle sedmice. Seniori nastavite niz. :kafa: :pray:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 okt 2016, 17:10

plavousrcu je napisao/la:Pogledaj mu postove i sve ce ti biti jasno. I kada je normalna rasprava on uleti po zadatku da to skrsi. Nismo djeca od 13 godina. Ne znam samo sto ga administracija trpi.
Ponovo te u duhu normalne rasprave pitam ko je poturao priču da je Ivica Osim preporučio Kostića. Izjasni se, ne znam zašto odmah spinuješ, spominješ Crnu Goru i diskusiju odvodiš u drugi pravac. Tri puta sam te pitao i tri puta si me pokušao diskreditovati na ličnoj osnovi, a onda kažeš da neko 'krši' normalnu raspravu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 29 okt 2016, 17:44

LjoZee je napisao/la:
Dobar je stoper. Da hoce doci jer se radi o kvalitetnom igracu. Dobro bi nam pomogao.
To je onaj visoki što je pojeo Lendrića u utakmici protiv njih kad smo igrali. Odigro je maestralno tu utakmicu, na svakoj lopti u zraku je bio, a i na zemlji je jak. Sad, dal' je to bio samo bljesak i motivacija protiv Želje ili je na tom nivou svaku utakmicu.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 okt 2016, 17:46

Incognito87 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:
To je onaj visoki što je pojeo Lendrića u utakmici protiv njih kad smo igrali. Odigro je maestralno tu utakmicu, na svakoj lopti u zraku je bio, a i na zemlji je jak. Sad, dal' je to bio samo bljesak i motivacija protiv Želje ili je na tom nivou svaku utakmicu.
Meni se cini da je on dao i neke golove. Cesto bude u timu kola.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 okt 2016, 17:46

Virto stipu se takve price ako domacica forsira da te vrijedja bez razloga, to samo govori da je muflon prve klase. Treba da nam je drago da Zeljo ima navijaca sirom planete a ne da ti pametuju.

Lištico presušila!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 29 okt 2016, 17:48

LjoZee je napisao/la:
Incognito87 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:
Meni se cini da je on dao i neke golove. Cesto bude u timu kola.
Jes' u kupu protiv travnika prije mjesec. U ligi nije.
21 gudinu ima tek, može biti nešto od njega, ali eto vidjećemo.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 29 okt 2016, 21:35

Zatišje pred buru.

Hajde Željo pobjedi, bodove donesi, sutra nešto lijepo, treba da se desi...

:opaopa:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Trunko
Kontakt:

Post Postao/la Trunko » 29 okt 2016, 21:45

Abd.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 29 okt 2016, 22:54

Zbog tebe sam rođen
I za tebe navijam
Godine života svoga tebi dao sam
Oooo tebe volim
Tebi pjevam
Za jedan gooo

:opaopa:

UPRAVA NAPOLJE!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 29 okt 2016, 23:00

Gledaj Mujage u 6 utakmica, 12 golova, kazu ustrojio Miske omladinski pogon, sve nam selekcije prve. Idemo Miske ustroji to :) Dzaba smo bacali pare na Pozdera i Djermanovica, mogli smo tih 50.000KM mogli uloziti pola na njega.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 okt 2016, 23:14

Realno Uprava je donijela pravu odluku u vezi omladinskog. Doveli su covjeka koji ocigledno ima viziju. Napravili su i sastanak sa trenerom prvog tima i tu su dogovorene neke stvari koje su ocigledno unaprijedile omladinski pogon. Prosle godine dva juniora potpisala i to Osmankovic i Durakovic. Ova generacija juniora pa i kadeta je jako talentovana samo treba raditi sa njima. Ima Boga mi dosta dobrog materijala tu koji se moze iskoristiti.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 okt 2016, 23:25

LjoZee je napisao/la:Realno Uprava je donijela pravu odluku u vezi omladinskog. Doveli su covjeka koji ocigledno ima viziju. Napravili su i sastanak sa trenerom prvog tima i tu su dogovorene neke stvari koje su ocigledno unaprijedile omladinski pogon. Prosle godine dva juniora potpisala i to Osmankovic i Durakovic. Ova generacija juniora pa i kadeta je jako talentovana samo treba raditi sa njima. Ima Boga mi dosta dobrog materijala tu koji se moze iskoristiti.
Valjda su napokon shvatili da bukvalno moraju izmisliti igrača koji će u izlog. Ti momci moraju igrati u prvom timu kad god se pruži i najmanja šansa inače smo u velikom problemu. Nažalost rezultatski pritisak je ogroman i to će najviše pogoditi omladince koji kucaju na vrata prvog tima. Adžemu i Odi je bilo malo lakše jer niko nije očekivao titulu od njih, Evropa je bila neki realni cilj, a sad je mngoo veći pritisak. Ipak sve se to može izbalansirati, bitno je da stručni štab izgleda ima viziju naše omladinske škole.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 29 okt 2016, 23:30

Bravo Virtualni, u većini se slažem. Imam pravo pozitivne info za Ticin rad do sada. Kapa dole.

Naravno ima i nekih stvari na koje se "naslonio" ali ipak, za sada pozitivan.

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.