FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 17 jun 2017, 20:26

Evander je napisao/la:Stanje u drzavi kaarina, hajmo sutjeti o tome. Jedino ce SDA poltroni pricati kako je sve bajno i krasno.

Mozda ne mozemo nista promjeniti, ali mozemo ukazivati.
Sutnjom samo odobravamo sve ovo.
Sve je ****!!!
Aaaaaaaaaaaa!!!!
Pobunaaaaaaa!!!

:rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 17 jun 2017, 20:32

Mokes je napisao/la:Pb, da si vlasnik kluba ( ili neko ko donosi bitne odluke ) sta bi napravio ? Kako bi uredio klub ? Sta bi bio tvoj cilj ?
Pružio bih priliku kvalifikovanoj mlađoj raji u svim segmentima kluba. Imamo bruku inteligencije koja zbog nedostatka prilika odlazi vani (self included), transparentan rad, marketing u skladu sa 2017. godinom, školovani i uzorni treneri u mlađim kategorijama i dugoročni detaljan plan prvog tima, vjeruj mi, ma šta vjeruj mi, znam da znaš da i sa sredstvima sa kojima raspolaže FKS trenutno se sve to može posložiti. Izbaciti Ihtijareviće, izbaciti uhljebe koji su preko rodnih ili stranačkih veza stigli u klub... A daleko od toga da sam ja recimo uopšte kvalifikovan da posjedujem ili upravljam sportskom institucijom kakva je FK Sarajevo, ali istovremeno znam da mogu više od Tana i ostale Limarije koju je instalirao u klub.
Samo Saraj'vo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 jun 2017, 20:39

Ma jasno da ne treba šutjet i gurat glavu u pijesak. Al' nije vala sve toliko crno da mu je*eš mater. Istina da ne možemo dovest pojačanje jer svi imalo kvalitetniji hoće inostrani angažman al' koliko će ih naći angažman vani? Jesmo u malom problemu za Evropu al' svakako ne možemo proći više od trećeg pretkola, i do trećeg ako dođemo to je plafon u ovim okolnostima. Za ligu itekako ima vremena. Nisam nešto optimističan al' vala nije sve ni crno, više je onako tamnosivo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 17 jun 2017, 20:41

Poenta toga da imate vlasnika jeste napredak i plasman u neka evropska takmičenja.
Mi ga imamo, a ništa od njega nemamo!
Dokle?
Hajde već ako ne ulaže neke ogromne novce, pa nek barem postavi normalne ljude koji znaju posao...
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

pasica
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pasica » 17 jun 2017, 20:46

Evander je napisao/la:
pasica je napisao/la:Ne konta bosnjak da svako moze kenjati, i da ga to ne cini prorokom, nago prosjecnim bosnjom.
Ako hoces nesto da uradis, ponudi rijesenje, organizuj ti nesto. To sto kakis po forumu nam nece nista donijeti, osim sto i forum cinis losijim.
Sta ja imam organizovsti u necemu sto je privatno vlasnistvo jedne osobe?
Nemam deset miliona eura da otkupim klub. Klub je tudja firma.

Joj al su vam se standardi i ocekivanja srozali. Dobro Joker napisa, hebes ti nas kad nam je jedina nada "ne ocekujemo nista, tad igramo najbolje".
Jesmo li za OVO prodali klub?
Ako ovako rezonujete i u zivotu, nikad nista uraditi necete, radit cete za 800 maraka i cutati i govoriti kako je dobro. Meni je ba malo 2 milje koje imam, zelim vise.
Ne kontam te majke mi. Al nikako! Znaci klub je tudja firma (donekle tacno, vlasnik upravljackih uloga) i sta ti tu imas organizovati?
Ok, ako tako gledas na stvari koja je svrha tvog pisanja ovdje? Evo ja imam privatnu firmu i sta tebe boli kur.ac kako je vodim? Naravno da te boli tuki. Al ne boli te za klub, znaci da nije tako. Jer da ga smatras privatnom firmom ne bi ti ovdje pisao, jel tako?
Ne znam o kakvim ocekivanjima pricas? Meni se nisu srozala, ja ih nemam. U zivotu stvari mozes promijeniti samo ako si realan, to sto ti imas ocekivanja mozes macku o rep, to nista nece promijeniti.
Malo ti dvije milje, super, da vrijedis vise imao bi vise, prosto ko pasulj.

I to ti je opet ona bosnjo demagogija, sta cu ja mijenjati nemam ja 10 milki pa da kupim klub. I tako bosnjo opravda svoj nerad i nastavi kenjat kao da je sveznajuci.

Neko bi recimo rekao, ok, idemo nesto promijeniti, nemam pare, odoh traziti ko ima. Okupiti ljude, napraviti plan, i traziti investitore. Nije bas naucna fantastika, vec jednom vidjeno.

Pazi, ja mrzim sve u i oko kluba, ja sam zadnji koji ce ih braniti. Samo ne mogu vise ni da serem, bezveze sebe nerviram, a i ne vodi nigdje. Isto kao sto i ne vodi nigdje pricajuci kako ovi iz SDA unistise sve. Hajmo kad vec kenjamo, da ponudimo i alternativu.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 17 jun 2017, 20:54

Bojim se da ovdje većina isto razmišlja, ali sujeta stvara ove tenzije, tipa belosevic ne gotivi Evandera jer ga prozivao za novinarstvo, pa sad šta god Evander kaže beli će to u startu pobiti, iako se 90% slažu itd itd itd...

Poenta priče je da 90% ljudi isto misli, neki javno to govore, neki čuvaju u sebi, a neki govore ako ne možeš ništa promjeniti šuti...

Ako ništa napredak smo napravili od onog "ako nemaš ništa pozitivno da kažeš šuti.
Samo Saraj'vo.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 17 jun 2017, 20:57

Kad igramo protim san marina?

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 17 jun 2017, 21:00

TobeYarabi je napisao/la:Kad igramo protim san marina?
San Marino - Marin Dvor!!!
Samo Saraj'vo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 jun 2017, 21:07

Prije tačno 365 dana debeli potpisao za Sarajevo. Ostalo je, kako kažu, Metropolis...

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 17 jun 2017, 21:09

skoroalen je napisao/la:Prije tačno 365 dana debeli potpisao za Sarajevo. Ostalo je, kako kažu, Metropolis...
Kažu ovi što su bliski sa njim "teško mu ovo sve pada..." Frajko ako ostane do kraja ugovora u FKS šećer će dobit.
Samo Saraj'vo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 jun 2017, 21:13

Ne pamtim kad smo bili losijeg raspolozenja sto se tice europskih utakmica..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 17 jun 2017, 21:15

MortemHz je napisao/la:Ne pamtim kad smo bili losijeg raspolozenja sto se tice europskih utakmica..

2013. Melun i ekipa :)
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 jun 2017, 21:15

PitarBordo je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Prije tačno 365 dana debeli potpisao za Sarajevo. Ostalo je, kako kažu, Metropolis...
Kažu ovi što su bliski sa njim "teško mu ovo sve pada..." Frajko ako ostane do kraja ugovora u FKS šećer će dobit.
Ma vjerujem da mu teško pada, jbg. Znaš kako teško zna "leći" krempita poslije tri kafe, čovjeku ne bude ni do čega.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 17 jun 2017, 21:17

skoroalen je napisao/la:
Ma vjerujem da mu teško pada, jbg. Znaš kako teško zna "leći" krempita poslije tri kafe, čovjeku ne bude ni do čega.

Ja jednom pojeo čizkejk čitav na prazan stomak, ispirali me na KUM-u k'o itison. #PrayForSaid
Samo Saraj'vo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 jun 2017, 21:24

skoroalen je napisao/la:

E jesi idiot :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 17 jun 2017, 21:24

Sajkaca jedino od koristi moze biti ako sa malim nedimom podijeli svoj plan ishrane.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 jun 2017, 21:33

Evolution87 je napisao/la:Sajkaca jedino od koristi moze biti ako sa malim nedimom podijeli svoj plan ishrane.

Zajedno smo rasli Sajo ja i ti, porciju ćevapa dijelili smo mi. Devet poj'o ti bi, samo jedan ja, to je razlog zašto ni klupa nisam sad. :kafa:

streamnavijac
Kontakt:

Post Postao/la streamnavijac » 17 jun 2017, 21:34

Dobro Evandere skontali smo. Mi smo glupe bosnje, ti si jedini pametan. Imas dvije ljami platu libo te tuki. Ima li jos neka uvreda vako da nam saopstis. :kafa:
I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.'

Muhammad Ali

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 17 jun 2017, 21:35

skoroalen je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Sajkaca jedino od koristi moze biti ako sa malim nedimom podijeli svoj plan ishrane.

Zajedno smo rasli Sajo ja i ti, porciju ćevapa dijelili smo mi. Devet poj'o ti bi, samo jedan ja, to je razlog zašto ni klupa nisam sad. :kafa:

E jesi tenkre :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Samo Saraj'vo.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 17 jun 2017, 21:45

obiteljskicovjek je napisao/la:
Evander je napisao/la:
pasica je napisao/la:Ne konta bosnjak da svako moze kenjati, i da ga to ne cini prorokom, nago prosjecnim bosnjom.
Ako hoces nesto da uradis, ponudi rijesenje, organizuj ti nesto. To sto kakis po forumu nam nece nista donijeti, osim sto i forum cinis losijim.
Sta ja imam organizovsti u necemu sto je privatno vlasnistvo jedne osobe?
Nemam deset miliona eura da otkupim klub. Klub je tudja firma.

Joj al su vam se standardi i ocekivanja srozali. Dobro Joker napisa, hebes ti nas kad nam je jedina nada "ne ocekujemo nista, tad igramo najbolje".
Jesmo li za OVO prodali klub?
Ako ovako rezonujete i u zivotu, nikad nista uraditi necete, radit cete za 800 maraka i cutati i govoriti kako je dobro. Meni je ba malo 2 milje koje imam, zelim vise.
Ucini nam svima uslugu i rokni se. Ogadio si mi temu, pa i kad odlucim nesto procitati opet naletim na tvoja sranja. Ohladi malo, znam da si po zadatku ovdje ali kako ne kontas da si provaljen i da si dosadan ko proljev. Tvoj zadatak je huskanje, meni je to jasno vec odavno a drago mi je da su to prepoznali mnogi ovdje. Ima i onih koji te iz (nima poznatih razloga) brane. Razumijem negodovanje zbog losijih rezultata, nekih losih poteza uprave itd. Ti si jedan obicni huskac po zadatku. Zalim te, tebe i par picica koji rade za tebe. Znam sad ces ti ili tvoji pusikurci pisati kako sam ja na strani uprave, bp, p. materine itd. Da vas preduhitrim, yebem im svima terma ( iako mi se dopada Valentinov rad bar do sada) a vama se na taj vas posao ponjamke.
Tvoj skoro pa svaki post na ovom forumu je pljuvanje @evandera i onda kazes da je on ovdje po zadatku. Nikada nista normalno nisi napisao.
Edit: njamke i mi tebe

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.