Evander je napisao/la:pasica je napisao/la:Ne konta bosnjak da svako moze kenjati, i da ga to ne cini prorokom, nago prosjecnim bosnjom.
Ako hoces nesto da uradis, ponudi rijesenje, organizuj ti nesto. To sto kakis po forumu nam nece nista donijeti, osim sto i forum cinis losijim.
Sta ja imam organizovsti u necemu sto je privatno vlasnistvo jedne osobe?
Nemam deset miliona eura da otkupim klub. Klub je tudja firma.
Joj al su vam se standardi i ocekivanja srozali. Dobro Joker napisa, hebes ti nas kad nam je jedina nada "ne ocekujemo nista, tad igramo najbolje".
Jesmo li za OVO prodali klub?
Ako ovako rezonujete i u zivotu, nikad nista uraditi necete, radit cete za 800 maraka i cutati i govoriti kako je dobro. Meni je ba malo 2 milje koje imam, zelim vise.
Ne kontam te majke mi. Al nikako! Znaci klub je tudja firma (donekle tacno, vlasnik upravljackih uloga) i sta ti tu imas organizovati?
Ok, ako tako gledas na stvari koja je svrha tvog pisanja ovdje? Evo ja imam privatnu firmu i sta tebe boli kur.ac kako je vodim? Naravno da te boli tuki. Al ne boli te za klub, znaci da nije tako. Jer da ga smatras privatnom firmom ne bi ti ovdje pisao, jel tako?
Ne znam o kakvim ocekivanjima pricas? Meni se nisu srozala, ja ih nemam. U zivotu stvari mozes promijeniti samo ako si realan, to sto ti imas ocekivanja mozes macku o rep, to nista nece promijeniti.
Malo ti dvije milje, super, da vrijedis vise imao bi vise, prosto ko pasulj.
I to ti je opet ona bosnjo demagogija, sta cu ja mijenjati nemam ja 10 milki pa da kupim klub. I tako bosnjo opravda svoj nerad i nastavi kenjat kao da je sveznajuci.
Neko bi recimo rekao, ok, idemo nesto promijeniti, nemam pare, odoh traziti ko ima. Okupiti ljude, napraviti plan, i traziti investitore. Nije bas naucna fantastika, vec jednom vidjeno.
Pazi, ja mrzim sve u i oko kluba, ja sam zadnji koji ce ih braniti. Samo ne mogu vise ni da serem, bezveze sebe nerviram, a i ne vodi nigdje. Isto kao sto i ne vodi nigdje pricajuci kako ovi iz SDA unistise sve. Hajmo kad vec kenjamo, da ponudimo i alternativu.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.