FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Do kraja polusezone ih ne mozemo staviti je li moramo ostvariti sto bolje rezultate. Kad budu pripreme povesti sve ove juniore sto su potpisali i vidjeti sta koji moze. Od proljeca poceti davati minutazu Zericu,Besirevicu,Hrvanovicu i Mujagicu jer su mi oni nekako najrazvijeniji i najspreminiji od njih. Mozda Besirevic nije toliko razvijen,ali je talenat i jos je lijevi bek.  Ta je pozicija ja mislim rak rana naseg Zelje.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Vidiš, to je stvarni problem koji imamo i o kojem se može diskutovati. Nakon toliko godina nemamo igrača za kojeg možeš reći da ćeš ga sigurno prodati i sve ove turbulencije su se debelo odrazile na naš omladinski pogon. Naredni kapitalci bi trebali biti Žerić i Mujagić, za otprilike dvije godine, što je mnogo vremena. Petrović mora ubrzati taj proces. ali ne znam kako. Poslije Goražda je detaljno pričao o juniorima i izgleda da se pomno prati njihov razvoj... samo fale utakmice.Neandertalac je napisao/la:Bravo Virtualni, u većini se slažem. Imam pravo pozitivne info za Ticin rad do sada. Kapa dole.
Naravno ima i nekih stvari na koje se "naslonio" ali ipak, za sada pozitivan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
						Voli te tvoje Sarajevo.
Evo zahvaljuje ti se, kaze da dodjes nekad na utakmicu, ne budi tastatura huliganamazon je napisao/la:Ja mislim da od kad je MIske dosao da je klub ozivio. Jednostavno je on digao omladinski pogon na veci nivo.Mi nikad nismo nijedno dijete izbacili, ovo je fenomen. Svaka cast. Hvala ti Miske.

Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
						TikTak je moj brat!
- SarajlijaTM
Ono sto je Amar za seniore to je Tica za omladinu vjeruj mi na rijec.LjoZee je napisao/la:Realno Uprava je donijela pravu odluku u vezi omladinskog. Doveli su covjeka koji ocigledno ima viziju. Napravili su i sastanak sa trenerom prvog tima i tu su dogovorene neke stvari koje su ocigledno unaprijedile omladinski pogon. Prosle godine dva juniora potpisala i to Osmankovic i Durakovic. Ova generacija juniora pa i kadeta je jako talentovana samo treba raditi sa njima. Ima Boga mi dosta dobrog materijala tu koji se moze iskoristiti.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Vjerujem ti,vec se sad vide da su neke pozitivne stvari uradjene. Kadeti i juniori prvi na tabeli i ako Bog da da tu i ostanu do kraja. Vidim po slikama Zeba danas pratio omladince. Hoce li sta bit od njega ili se nisu uspjeli dogovoriti ?SarajlijaTM je napisao/la:Ono sto je Amar za seniore to je Tica za omladinu vjeruj mi na rijec.LjoZee je napisao/la:Realno Uprava je donijela pravu odluku u vezi omladinskog. Doveli su covjeka koji ocigledno ima viziju. Napravili su i sastanak sa trenerom prvog tima i tu su dogovorene neke stvari koje su ocigledno unaprijedile omladinski pogon. Prosle godine dva juniora potpisala i to Osmankovic i Durakovic. Ova generacija juniora pa i kadeta je jako talentovana samo treba raditi sa njima. Ima Boga mi dosta dobrog materijala tu koji se moze iskoristiti.
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
						- 
				narodniheroj
- Kontakt:
Volimo tebe, volimo tebe a njih ko **** , a njih ko ****    

PS Neki insajder je spominjao da do kraja sedmice možemo očekivati neki boom, dokle je to 

PS Neki insajder je spominjao da do kraja sedmice možemo očekivati neki boom, dokle je to

- SarajlijaTM
Nije Boom nego lijepa vijest.A ona je da je odabran izvodjac radova za istocnu tribinu.

- plavousrcu
- Kontakt:
Citam Oslobodjenje pise da je Krizman povrijedjen. Valjda ce Lazic igrati.

Mene je danas strah sudija. Mogu nam odmah na pocetku meca ubiti volju svojim "slucajnim" greskama. Nadam se da su igraci vise shvatili s kim imaju posla.

- plavousrcu
- Kontakt:
Mene je strah nas. Ako budemo igrali kao u Bijeljini ocekujem pobjedu i nema sudije koji ce nam je oduzeti, ako budemo igrali kao u derbiju izgubit cemo i nema sudije koji nam moze pomoci.

Re: RE: Re: FK Željezničar
Eh upravo to. Trebamo ponoviti onu borbu i zelju iz Bijeljine. Ako to uspiju pobjeda ili povoljan rezultat nece izostati 100%.plavousrcu je napisao/la:Mene je strah nas. Ako budemo igrali kao u Bijeljini ocekujem pobjedu i nema sudije koji ce nam je oduzeti, ako budemo igrali kao u derbiju izgubit cemo i nema sudije koji nam moze pomoci.
						- amazon
- Kontakt:
Uzimamo danas 0:2.

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
						- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
Ma Zeba je stalno na Grbavici u posljednje vrijeme ,pitanje je samo kad ce i zvanicno biti dio ekipe  A sto se tiče današnje utakmice mislim da samo mi moramo biti pravi i da hrabro udjemo u utakmicu ...
 A sto se tiče današnje utakmice mislim da samo mi moramo biti pravi i da hrabro udjemo u utakmicu ...
Molim te Boze da pobjedi ljoŽe

A sto se tiče današnje utakmice mislim da samo mi moramo biti pravi i da hrabro udjemo u utakmicu ...
 A sto se tiče današnje utakmice mislim da samo mi moramo biti pravi i da hrabro udjemo u utakmicu ...Molim te Boze da pobjedi ljoŽe
Radnička klasa !
						- amazon
- Kontakt:
Ako bude igrao Bekric uzimamo sigurno, ako bude igrao dvojac Markovic-Ugljesa pusimo ga lagano.

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
						- Hrasno1921
- Kontakt:
Nabio Aco cvike, gura bebce u kolicima niko ko on, ja haloo placenik on nista, ili nije cuo ili mu se "tesko" okrenuti  
Danas abd sigurnu pobjedu ocekujem, ako sad ne uzmemo Siroki na Pecari realno ne znam kada cemo, svi preduslovi za pobjedu su tu, sa tri boda bi apsolutno napravili iskorak ka vrhu tabele

Danas abd sigurnu pobjedu ocekujem, ako sad ne uzmemo Siroki na Pecari realno ne znam kada cemo, svi preduslovi za pobjedu su tu, sa tri boda bi apsolutno napravili iskorak ka vrhu tabele
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
						U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Bekric kad ne igra vezni red nam djeluje bolje 10x. Bekric nije vise sto je bio, hvala mu na svemu al na zimu OUT. Zeba dolazi na mjesto centralnog veznog.
OO @Hrasno1921 brate moj, jesi ziv?

OO @Hrasno1921 brate moj, jesi ziv?
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
						TikTak je moj brat!
- amazon
- Kontakt:
Ugljesa-Markovic igraju, znaci pusimo ga nazalost.

Nervoza koju osjecam je zaista velika. Ovakav osjecaj ni pred derbi nisam imao. Strah me sudija i nas. Nikad ne znas sta da ocekujes od nasih pulena.

- Neandertalac
- Kontakt:
Kjosevski, S. Stevanović, Kosorić, Boccaccini, Memija, Blagojević, Marković, Radinović, Križman, M. Stevanović, Lendrić.

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
						UPRAVA NAPOLJE!
Isti sam, gledam ovu patnju između Empolija i Rome da mi brže prođe vrijeme

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
						Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.