FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 29 okt 2016, 23:34

Do kraja polusezone ih ne mozemo staviti je li moramo ostvariti sto bolje rezultate. Kad budu pripreme povesti sve ove juniore sto su potpisali i vidjeti sta koji moze. Od proljeca poceti davati minutazu Zericu,Besirevicu,Hrvanovicu i Mujagicu jer su mi oni nekako najrazvijeniji i najspreminiji od njih. Mozda Besirevic nije toliko razvijen,ali je talenat i jos je lijevi bek. Ta je pozicija ja mislim rak rana naseg Zelje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 okt 2016, 23:41

Neandertalac je napisao/la:Bravo Virtualni, u većini se slažem. Imam pravo pozitivne info za Ticin rad do sada. Kapa dole.
Naravno ima i nekih stvari na koje se "naslonio" ali ipak, za sada pozitivan.
Vidiš, to je stvarni problem koji imamo i o kojem se može diskutovati. Nakon toliko godina nemamo igrača za kojeg možeš reći da ćeš ga sigurno prodati i sve ove turbulencije su se debelo odrazile na naš omladinski pogon. Naredni kapitalci bi trebali biti Žerić i Mujagić, za otprilike dvije godine, što je mnogo vremena. Petrović mora ubrzati taj proces. ali ne znam kako. Poslije Goražda je detaljno pričao o juniorima i izgleda da se pomno prati njihov razvoj... samo fale utakmice.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 29 okt 2016, 23:42

amazon je napisao/la:Ja mislim da od kad je MIske dosao da je klub ozivio. Jednostavno je on digao omladinski pogon na veci nivo.Mi nikad nismo nijedno dijete izbacili, ovo je fenomen. Svaka cast. Hvala ti Miske.
Evo zahvaljuje ti se, kaze da dodjes nekad na utakmicu, ne budi tastatura huligan :D
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 29 okt 2016, 23:53

LjoZee je napisao/la:Realno Uprava je donijela pravu odluku u vezi omladinskog. Doveli su covjeka koji ocigledno ima viziju. Napravili su i sastanak sa trenerom prvog tima i tu su dogovorene neke stvari koje su ocigledno unaprijedile omladinski pogon. Prosle godine dva juniora potpisala i to Osmankovic i Durakovic. Ova generacija juniora pa i kadeta je jako talentovana samo treba raditi sa njima. Ima Boga mi dosta dobrog materijala tu koji se moze iskoristiti.
Ono sto je Amar za seniore to je Tica za omladinu vjeruj mi na rijec.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 29 okt 2016, 23:57

SarajlijaTM je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Realno Uprava je donijela pravu odluku u vezi omladinskog. Doveli su covjeka koji ocigledno ima viziju. Napravili su i sastanak sa trenerom prvog tima i tu su dogovorene neke stvari koje su ocigledno unaprijedile omladinski pogon. Prosle godine dva juniora potpisala i to Osmankovic i Durakovic. Ova generacija juniora pa i kadeta je jako talentovana samo treba raditi sa njima. Ima Boga mi dosta dobrog materijala tu koji se moze iskoristiti.
Ono sto je Amar za seniore to je Tica za omladinu vjeruj mi na rijec.
Vjerujem ti,vec se sad vide da su neke pozitivne stvari uradjene. Kadeti i juniori prvi na tabeli i ako Bog da da tu i ostanu do kraja. Vidim po slikama Zeba danas pratio omladince. Hoce li sta bit od njega ili se nisu uspjeli dogovoriti ?

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 30 okt 2016, 06:41

Volimo tebe, volimo tebe a njih ko **** , a njih ko **** :opaopa: :opaopa:

PS Neki insajder je spominjao da do kraja sedmice možemo očekivati neki boom, dokle je to :?: :?:

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 30 okt 2016, 09:07

Nije Boom nego lijepa vijest.A ona je da je odabran izvodjac radova za istocnu tribinu.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 30 okt 2016, 09:07

Citam Oslobodjenje pise da je Krizman povrijedjen. Valjda ce Lazic igrati.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 okt 2016, 10:25

Mene je danas strah sudija. Mogu nam odmah na pocetku meca ubiti volju svojim "slucajnim" greskama. Nadam se da su igraci vise shvatili s kim imaju posla.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 30 okt 2016, 10:27

Mene je strah nas. Ako budemo igrali kao u Bijeljini ocekujem pobjedu i nema sudije koji ce nam je oduzeti, ako budemo igrali kao u derbiju izgubit cemo i nema sudije koji nam moze pomoci.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 30 okt 2016, 10:31

plavousrcu je napisao/la:Mene je strah nas. Ako budemo igrali kao u Bijeljini ocekujem pobjedu i nema sudije koji ce nam je oduzeti, ako budemo igrali kao u derbiju izgubit cemo i nema sudije koji nam moze pomoci.
Eh upravo to. Trebamo ponoviti onu borbu i zelju iz Bijeljine. Ako to uspiju pobjeda ili povoljan rezultat nece izostati 100%.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 30 okt 2016, 13:49

Uzimamo danas 0:2.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

ZeljeznicarFan
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarFan » 30 okt 2016, 13:59

Ma Zeba je stalno na Grbavici u posljednje vrijeme ,pitanje je samo kad ce i zvanicno biti dio ekipe ;) A sto se tiče današnje utakmice mislim da samo mi moramo biti pravi i da hrabro udjemo u utakmicu ...
Molim te Boze da pobjedi ljoŽe
Radnička klasa !

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 30 okt 2016, 14:01

Ako bude igrao Bekric uzimamo sigurno, ako bude igrao dvojac Markovic-Ugljesa pusimo ga lagano.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 30 okt 2016, 15:16

Nabio Aco cvike, gura bebce u kolicima niko ko on, ja haloo placenik on nista, ili nije cuo ili mu se "tesko" okrenuti :mrgreen:

Danas abd sigurnu pobjedu ocekujem, ako sad ne uzmemo Siroki na Pecari realno ne znam kada cemo, svi preduslovi za pobjedu su tu, sa tri boda bi apsolutno napravili iskorak ka vrhu tabele
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 30 okt 2016, 15:17

Bekric kad ne igra vezni red nam djeluje bolje 10x. Bekric nije vise sto je bio, hvala mu na svemu al na zimu OUT. Zeba dolazi na mjesto centralnog veznog.

OO @Hrasno1921 brate moj, jesi ziv?
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 30 okt 2016, 15:45

Ugljesa-Markovic igraju, znaci pusimo ga nazalost.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 okt 2016, 15:52

Nervoza koju osjecam je zaista velika. Ovakav osjecaj ni pred derbi nisam imao. Strah me sudija i nas. Nikad ne znas sta da ocekujes od nasih pulena.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 30 okt 2016, 15:53

Kjosevski, S. Stevanović, Kosorić, Boccaccini, Memija, Blagojević, Marković, Radinović, Križman, M. Stevanović, Lendrić.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 okt 2016, 15:54

Isti sam, gledam ovu patnju između Empolija i Rome da mi brže prođe vrijeme
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.