FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoBolesnik
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoBolesnik » 17 jun 2017, 23:10

PitarBordo je napisao/la:
BordoBolesnik je napisao/la:Ja mislim da se Ihtijarevicu u svemu ovom pridaje prevelika paznja. Zasto?
Zato što je pred živim auditorijumom 10 minuta prije utakmice na grbavici koju su navijači FKS bojkotovali posebno pohvalio atmosferu. Ne kontam kome treba više? Baš na toj utakmici gdje se lomilo nešto i gdje su navijači svi (osim onih 5-6 izroda u zadnki) bili skupa, to je jednostavno bio šamar u facu.
Slazem se i tacno je sve sto si napisao. Apsurd je da je nakon te izjave ostao na ovoj poziciji sto opet potvrduje dobrim dijelom ovo sto sam prethodno napisao. Neko smatra da je bolje da se bavimo "Ihtijarevicem" nego nekim drugim likom koji se sigurno vise pita u svemu ovom.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 17 jun 2017, 23:12

aleksandar_veliki je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Obiteljski covjek ce malo odmoriti, a vas molim da temu postedimo medjusobnih prepucavanja. Mislim da se ima materijala za diskusiju.

Šta ti misliš oko ovog svega trenutno u FKS? Hadžić, Duljević Husejinović, Am Bekić? Vidiš li ti neku viziju ovog našeg SD-a?
Pitanje na koje tesko mogu dati odgovor. Da li se na kraju krajeva sve svodi na onu koliko para toliko muzike? Realno, uz par pojacanja ili recimo po jedno u svakoj liniji ali pojacanja vi biste bili najveci favoriti za titulu. Cak mislim da ste u januaru doveli dva pojacanja da bi titula bila vasa. Mladi igraci ili u ovom slucaju Hadzic? Po nekim mojim shvatanjima trebao u nogama imati 15 utakmica, ne cijelih ali da osjeti cari seniorskog fudbala i da u nadolazecoj sezoni se ravnopravno lakta za prvu spicu. Ne treba ni kriviti mlade igrace iz svih nasih klubova sto tek tako ne potpisuju dugogodisnje ugovore. Zasto to mislim? Nudi im se mizerija, a slabo im se pruza prilika. To je moje misljenje s kojim se ne moras sloziti.
Pa tu sam negdje i ja. I bit' će na kraju koliko para toliko muzike. Samo čekamo da vidimo koliko muzike će biti haman.

Ovo sa Hadžićem, ne znam ko je više u krivu, klub koji je zbog "moguće lake zarade" pustio ga na probu, pa kasnije trener to iskoristio kao razlog da mu ne da šansu do zadnjih 17 minuta prvenstva... Ili njegovi zastupnici koji žele više od onog što klub ima na raspolaganju za njega... Ima mjesta i ona ako se planira uzeti za njega tipa 100K €, onda se treba i uložiti, a ima i ona da treba prvo da odigra neke utakmice da se vidi da li u uopšte ima te tranzicije u seniorski fudbal... Bojim se da šlag na tu tortu sa mladim igračima je nesposobnost struke da pripremi igrača za tu tranziciju...

Mislim da bilo koja ekipa koja ovo ljeto završi sa konkretnim napadačem, veznim igračem sa lijevom i desnom nogom, koliko-toliko stabilnom odbranom može da pretenduje na titulu.

Također mislim da je ovaj sistem Liga za prvaka i Liga za bedaka promašaj, barem što se tiče organizacije takmičenja. Iskreno sam mislio da će se više o tome razgovarati pred kraj sezone i nakon kraja u Savezu, ali to bi indiciralo da u Savezu ima neko ko "profesionalno" razmišlja o Premijer Ligi.
Samo Saraj'vo.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 17 jun 2017, 23:16

Šutite i ne vadite glavu iz pjeska.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 17 jun 2017, 23:20

Koga danas i koga sutra nismo doveli?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 17 jun 2017, 23:28

Safet susic, naša. Legenda, je došla u sarajevo i krv propisala dok je nagovorila da duljevic ne.produži nego.da ode kod.njega

Legenda... sa ovakvim legendama dobro.je.da se.davno nismo ugasili

JEDAN JE.HASE!!!!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 17 jun 2017, 23:28

Aco, potpisujem od A do Z.

Ja sam o tome svemu ranije pisao, mozda na malo drugaciji, za ove vjecite optimiste, iritantniji nacin. Ali poenta je ista.

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 17 jun 2017, 23:40

Pantelija je napisao/la:Safet susic, naša. Legenda, je došla u sarajevo i krv propisala dok je nagovorila da duljevic ne.produži nego.da ode kod.njega

JEDAN JE.HASE!!!!
Legende su Hase, Keli, Prljača, Antić, Prodanović, Musemići. Ostali su samo ikone jednog vremena. Ovi gore nabrojani su kultne, svevremenske ličnosti.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 17 jun 2017, 23:43

Pantelija je napisao/la:Safet susic, naša. Legenda, je došla u sarajevo i krv propisala dok je nagovorila da duljevic ne.produži nego.da ode kod.njega

JEDAN JE.HASE!!!!
Kad sam to pisao za nase legende neki me ovdje zlocincem prozvase? Safet Susic nikad nije pokazao zelju da pomogne klubu makar sa dvije lopte,njemu je kako rece PSG drazi a Sarajevo napravilo od njega instituciju,Hadzibegic isto,Pasic tuzio lafo klub za Butmir a duzan bio 300 milja klub sve vratio i dao mu jos kesa i sad je miran ko bubica,eto to su te legende. Bazdarevic je zelji pripreme placo,donorp lopte,dresove itd isto ko i Ognjen Koroman ejj zamislite Koroman ih je gurao na sve nacine a nase legende su jake samo kad treba reci da su u Sarajevu ljudi koji nemaju veze sa sportom bla bla jedan je Husref Musemic. Vise je Cimirot vezan za klub nego kvazi legende dao covjek 5 milja a nije imo potrebe a nase legende zajedno nisu klub toliko pogurale,tako da me njihovo misljenje ne zanima ni sekunde
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 17 jun 2017, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 17 jun 2017, 23:44

Pametan Said, zna da nigdje neće dobiti ovakvu platu, čak ni tri puta manju, pa odlučio puno sve uzeti i ovu godinu, a onda negdje pokušati ganjati lopte rekreativno u slabijem klubu i na neku staru slavu uzeti koju milju.

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 17 jun 2017, 23:51

BelminM23 je napisao/la:Pametan Said, zna da nigdje neće dobiti ovakvu platu, čak ni tri puta manju, pa odlučio puno sve uzeti i ovu godinu, a onda negdje pokušati ganjati lopte rekreativno u slabijem klubu i na neku staru slavu uzeti koju milju.
Može u kanton, dole su plate po 8 milja.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 17 jun 2017, 23:51

BelminM23 je napisao/la:Pametan Said, zna da nigdje neće dobiti ovakvu platu, čak ni tri puta manju, pa odlučio puno sve uzeti i ovu godinu, a onda negdje pokušati ganjati lopte rekreativno u slabijem klubu i na neku staru slavu uzeti koju milju.
Tuzla City mu je naredna destinacija kao da gledam.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 17 jun 2017, 23:59

JEDAN JE.HASE!!!!
Isto sam čuo, prosto ne vjerujem kakva je ono **** glavata! :puke:
Bahati, bahati Željkan!
1946

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 18 jun 2017, 00:03

Ćuran ovo namjerno radi, a i sada zadnju je isto uradio. Ako ćeš Papetu, može, halalim. :salut:

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 18 jun 2017, 00:09

Evander je napisao/la:Stanje u drzavi kaarina, hajmo sutjeti o tome. Jedino ce SDA poltroni pricati kako je sve bajno i krasno.

Mozda ne mozemo nista promjeniti, ali mozemo ukazivati.
Sutnjom samo odobravamo sve ovo.

To je ono sto bi nas trebalo brinuti. Ljudi nemaju za kifle. Ugasit i zaledit sve sportske i kulturne manifestacije dok se ne rijesimo glavnih lopova, onih koji su postavili ili i dalje postavljaju lopovcice, pa onda ti lopovcici postavljaju jos sitnije lopovcice i tako dodjes do naseg skauta, ihtijarevica itd.

Imamo mi odlican tim kakva je situacija, uostalom cemu dovodit neka skupa pojacanja kad nas savez vec sad zna ko ce 2020 bit sampion.

Ako ti ocekujes igrace prijeratnog kalibra sjeti se da je ovo zemlja podobnih a ne sposobnih, ocekivanja da igrac (bilo koji) igra za ljubav dok mu svi slozno je*u mater sa tribina je isto ko da ocekujes od trebe da ti da pi*ke a prethodno si je slomio, silovanje klasicno.

I poslije sve te romantike i ljubavi od drzave pa do kluba ti ocekujes da jedan Tan daje milione ili stotine hiljada za klub koji nije njegov po zakonu, de ba uozbilji se malo.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 18 jun 2017, 00:13

Dajte ba, manite se suplje o Susicu i Dujevicu. Ta farsa sa njegovi ugovorom traje godinu dana. Susic je u Turskoj ni pola godine. Davnoooo je Duljevic odlicio da nece potisati ugovor.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 18 jun 2017, 00:24

taman kad pomislim da ne može gore ovi naši me demantuju,narednu sezonu ulazimo sigurno 30% slabiji i što je najgore opet ćemo biti favoriti za titulu jer i ostali su gronuli samo tako,ne znam fkt gdje je više to dno?

VVVBK

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 18 jun 2017, 00:26

postali smo grad fikreta hodzića(plural) :kafa:

VVVBK

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 jun 2017, 00:34

Evander je napisao/la:Dajte ba, manite se suplje o Susicu i Dujevicu. Ta farsa sa njegovi ugovorom traje godinu dana. Susic je u Turskoj ni pola godine. Davnoooo je Duljevic odlicio da nece potisati ugovor.
nikakva to farsa nije, duljevic je rekao nasoj upravi da pristaje na nase uslove, u koliko ne nađe angazman u nekim od liga 5 ili nekoj ajcoj ligi u rangu liga 5, ali da u tursku nece 1000% jer je na zimu odbio tursku ekipu koaj je nudila fine pare za njega, on je odbio transfer...
I onda je ovo **** doslo i danima ga lizalo da ode dole

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 jun 2017, 00:52

Pantelija je napisao/la:
Evander je napisao/la:Dajte ba, manite se suplje o Susicu i Dujevicu. Ta farsa sa njegovi ugovorom traje godinu dana. Susic je u Turskoj ni pola godine. Davnoooo je Duljevic odlicio da nece potisati ugovor.
nikakva to farsa nije, duljevic je rekao nasoj upravi da pristaje na nase uslove, u koliko ne nađe angazman u nekim od liga 5 ili nekoj ajcoj ligi u rangu liga 5, ali da u tursku nece 1000% jer je na zimu odbio tursku ekipu koaj je nudila fine pare za njega, on je odbio transfer...
I onda je ovo **** doslo i danima ga lizalo da ode dole
Onda je veći pakaš Dulja koji je pogazio svoju riječ.

High

Post Postao/la High » 18 jun 2017, 00:52

zaloilo se srce golubici beloj
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, sekac i 21 gost.