FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Idemoplavi
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
znaće se sve na zimu, ja se nadam da se nece desiti ali mislim da nažalost ide sve ka tome da ce ovi kolektivno podnijeti ostavke. Jer svi ovi pritisci su od Kozarica, Zuje, i ostalih nama milih likova koji javno izgovore da kao zbog ovih ljudi ne dolaze na utkamice Želje, Pa meni da Karadzic sjedi u upravi ja bi dolazio zbog Zelje, to je znak samo da oni vole fotelju a ne klubLjoZee je napisao/la:Sta podrazumijevas pod ovim " uzivat cete uskoro kad se vrate bivsi...." ?
1921
E onda idemo ka propasti,ali cistoj. Moj Zeljo...nema nista od plavog proljeca.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 31 okt 2016, 09:54, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- amazon
- Kontakt:
Ja samo ne znam ko ce pasti na vase price? Da ponovimo gradivo, oni da rade svoj posao kako treba, da su navijaci zadovoljni, da, navijaci koji su skupili 300.000KM. Ne bi njih moglo otjerati 10 Zuja, Kozarica, Eliena, Svemiraca. A njihov nerad i smetlje u klub koje su doveli opravdat ce tim da imaji pritisak eliena, svemiraca, Zuji, Kozarica. Tacno sve vrijeme supljiraju, obecavaju ono sto ne mogu ispuniti i onda im drugi krivi. Vrte se price sudija, namjerno neko bava koske samo da se ne bi o njika pisalo. Dejo ublehas jos u klubu cak nema obraza da sam podnese ostavku. Kad potrose sve pare otici ce s tim izgovorom, to znaju djeca u obdanistu.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Neandertalac
- Kontakt:
Samo tabelu pogledajte, go razliku, raspored.
Mi smo qarne obične! Sreća pa su i drugi većinom u pet deka, mi bi se ovakvi kakvi smo za opstanak borili.
Mi smo qarne obične! Sreća pa su i drugi većinom u pet deka, mi bi se ovakvi kakvi smo za opstanak borili.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Pa normalno da je gol razlika ocajna kad imas u napadu Lendrica koji fuli bus kojim se vracaju sa gostovanja i u odbrani dva desna beka i dodaj tome cinjenicu da svaki sut na gol Kjosevskog je pogodatak jer lik propo otkad je ono u Zenici bilo.
A za Jovana je sam kriv hajde jednom se moze tolerisati onako ponasanje,ali vec drugi put ne. Opcenito su se igraci "uzdigli".
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
A za Jovana je sam kriv hajde jednom se moze tolerisati onako ponasanje,ali vec drugi put ne. Opcenito su se igraci "uzdigli".
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- amazon
- Kontakt:
Isto me nervira prica o vracanju dugova. Majke mi nekad kontam da nam je 0 dug kao u Sarajevu pa se ta prica poteze. A ne da se od para kluba ne
njihove pare, izmirile SAMO neke obaveza, svaka cast. Al nas ukupni dug je i dalje 4 miliona. Prosipajte suplje price negdje drugo, a posebno s Zujom, Kozaricem, elienom, svemirskim. Brodom, sudijskoj organizaciji, igracima, a uprave nigdje u misijim rupama. Navukli raju ublehaskim pricama a dali nam pored obecanog evropskog projekta, hrpu debila u ekipi koji nemaju veze s fudbalom. I zato je kriv Zujo, Kozaric, oni su dovodili trenere, igrace, oni su na tabeli divni, nisu ovi uhljupi.
I da ne vidim logiku da neko vrsi pritisak na klub ako ti radis dobar posao, ako dobro stojis na tabeli, a ne znam koja bi budala dosla u ovaj sistem neznanja gdje nemas jednog igraca da prodas za buducnost. Ko god dodje iza njih morat ce svoje pare izvaliti jer su pare koje kluba spickane na igrace. Onaj prosao pripreme otisao znog cuka, onaj odigro 7 min za 4mjeswca otjeran, raskida ugovora more. Logika nidje veze
njihove pare, izmirile SAMO neke obaveza, svaka cast. Al nas ukupni dug je i dalje 4 miliona. Prosipajte suplje price negdje drugo, a posebno s Zujom, Kozaricem, elienom, svemirskim. Brodom, sudijskoj organizaciji, igracima, a uprave nigdje u misijim rupama. Navukli raju ublehaskim pricama a dali nam pored obecanog evropskog projekta, hrpu debila u ekipi koji nemaju veze s fudbalom. I zato je kriv Zujo, Kozaric, oni su dovodili trenere, igrace, oni su na tabeli divni, nisu ovi uhljupi.
I da ne vidim logiku da neko vrsi pritisak na klub ako ti radis dobar posao, ako dobro stojis na tabeli, a ne znam koja bi budala dosla u ovaj sistem neznanja gdje nemas jednog igraca da prodas za buducnost. Ko god dodje iza njih morat ce svoje pare izvaliti jer su pare koje kluba spickane na igrace. Onaj prosao pripreme otisao znog cuka, onaj odigro 7 min za 4mjeswca otjeran, raskida ugovora more. Logika nidje veze
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 31 okt 2016, 10:22, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Idemoplavi
- Kontakt:
TikTak je napisao/la:Culume i Lazare poredi lik sa ovim igracima koji su najmanje krivi i koje su po ustaljenoj proceduri doveli Misimovic i Nikolic. Kakva hrabrost, glupost i neznanje. Culum vrijedi ko citav sadasnji vezni red, Lazar bi u ovih 14 kola duplo vise zabio od Lendrica koji je dobar kakve su nam dovodili. I nemojte ljude plasiti sa bivsim, prica za malu djecu. Eto mi kad odemo doci ce bivsi i ugasit ce se Zeljo. I reci Misimovicu nek pojaca malo, nije rat pa da u robi plate isplacuje. Kako nama Violina u kesu daje.
Ma ja vrsni fudbaleri, necu da pisem neke stvari jer ipak postujem neciji lik i djelo a svasta bi se moglo reci. A s tobom i ovim trollom ne želim ni da pričam o pijačnom cjenovnom barometru a kamol o Želji i fudbalu. Željo se nikad ugasiti nece dok ima iza sebe armiju pravih navijača a ne kvazi foteljasa.
1921
- Neandertalac
- Kontakt:
Aha IdemoMiske@
Vi ste pravi navijači, iskreni Željovci, volonteri a mi smo;
"Oni prije", taldžije, neprijatelji.
Sve i svakoga ste popljuvali! Sve žive lgende kluba, ljude koji su tu po 20 godina bili, sve ste otjerali i popljuvali!
Je li moguće, odmakne se od svega i razmisli da niko ne valja a da vi valjate? Ništa vi ne poštujete, samo gazite a pravi Željovci šute, uzurpirati ste klub kao da je postao kada ste vi u njega došli. Te priče možete maloj djeci prodavati.
Kakva retorika, aferim. A medijska Gebels mašinerija radi punom parom. Niko ne valja mi valjano, ako mi odemo "oni" će vam doći.
To ti ćeš nešto progovoriti za nekoga. Pa progovori piqko i piqke, Hajde javno na Amara napadnute, miševi poltronski, klimaci glavom, ublehaši.
Hajde mišu, da te čujem!
Sve i svakoga ste popljuvali! Sve žive lgende kluba, ljude koji su tu po 20 godina bili, sve ste otjerali i popljuvali!
Je li moguće, odmakne se od svega i razmisli da niko ne valja a da vi valjate? Ništa vi ne poštujete, samo gazite a pravi Željovci šute, uzurpirati ste klub kao da je postao kada ste vi u njega došli. Te priče možete maloj djeci prodavati.
Kakva retorika, aferim. A medijska Gebels mašinerija radi punom parom. Niko ne valja mi valjano, ako mi odemo "oni" će vam doći.
To ti ćeš nešto progovoriti za nekoga. Pa progovori piqko i piqke, Hajde javno na Amara napadnute, miševi poltronski, klimaci glavom, ublehaši.
Hajde mišu, da te čujem!
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 31 okt 2016, 10:45, ukupno mijenjano 2 puta.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- SarajlijaTM
@ neandretalac Vrijedjas druze a to nije u redu.To samo govori o Tebi a ne o ljudima o kojima pises.
Nivo komunikacije ti je ravan djetetu u prvom razredu osnovne skole.
Imas neku fikciju u svojoj glavi da pisanjem po forumu mozes promjeniti nesto.
Druze forumi su predvidjeni da ljudi razmjenjuju misljenja a ne da pišaju po clanovima foruma samo sto imaju drugacije misljenje i rezon od Tebe.
Druze forumi su predvidjeni da ljudi razmjenjuju misljenja a ne da pišaju po clanovima foruma samo sto imaju drugacije misljenje i rezon od Tebe.
- Neandertalac
- Kontakt:
Molim te ne petljam se u moje pisanje u vezi ovoga. Vrlo dobro znam šta pišem a isto tako vrlo dobro znam da ti nemaš nikakve veze sa ovim, niti si nečiji niti si struja, voliš Želju isto kao i ja. Nisam ja niti si ti napravio 20 pofila, kupio sebi par forumaša, forum, medijski portal pa formirao javno mišljenje.SarajlijaTM je napisao/la:@ neandretalac Vrijedjas druze a to nije u redu.To samo govori o Tebi a ne o ljudima o kojima pises.
Oko vrijeđanja. Ljudi koji balavca 97 godište nahajcaju da napravi lažni profil i meni šalje prijeteće i uvredljive poruke ( sve u svoje vrijeme )ne zaslužuju da se ja njima u rukavicama obraćam niti da ih poštujem. Nema načina na koji mene nisu vrijeđali, omalovažavali, pljuvali...
I napiši koju kritičku majka mu stara, isto ko da nam med i mlijeko teče, šta si se ušutio. Ne radi sebe, radi Želje. Moraš.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- SarajlijaTM
Ima jedna druga stvar koja se desila juce a vi se ovdje glodjete.
Jucer su 10 skripara nagrdili momka koji istinski voli Zelju i koji dolazi iz drugog grada na sve gostujuce i domace utakmice.Lik je i juce dosao auto stopom u Siroki sa svojim drugom.Policija ga nije htjela pustiti na tribinu samo zato kako oni kazu nije najavljen.Poslije toga se ovih 10 seljackih hercegovackih lola zaleti na momka te ga sustigavsi ga dobro iscipelari te mu skinu sal koji su u tiku utakmice zapalili.
Policija naravno nije reagovala u toku napada a ni poslije.
O tome trebamo pisati i dici javnost na noge a ne o Amaru,Deji,Misketu i ostalim.
Jucer su 10 skripara nagrdili momka koji istinski voli Zelju i koji dolazi iz drugog grada na sve gostujuce i domace utakmice.Lik je i juce dosao auto stopom u Siroki sa svojim drugom.Policija ga nije htjela pustiti na tribinu samo zato kako oni kazu nije najavljen.Poslije toga se ovih 10 seljackih hercegovackih lola zaleti na momka te ga sustigavsi ga dobro iscipelari te mu skinu sal koji su u tiku utakmice zapalili.
O tome trebamo pisati i dici javnost na noge a ne o Amaru,Deji,Misketu i ostalim.
-
gramparada
- Kontakt:
dajte ba ljudi smirite se malo,mora li se poslje svakog rezultatskog neuspjeha skidati glave svima redom,kakvi smo mi to navijaci,vidjeli smo da od konstantnog mjenjanja svega i svacega nema hajra.Konstantno vrsimo pritisak sto na upravu sto na igrace.Ljutimo se sto se stalno dovode novi igraci a mi poslje svake tekme tjeramo najmanje troicu.Pustite nek zavrsi sezona pa ako bude potrebe tjerajte sve redom
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Zadnja izmjena: gramparada, dana/u 31 okt 2016, 11:40, ukupno mijenjano 1 put.
- Neandertalac
- Kontakt:
Sramota. Takva nam država, moralno, ljudski mi smo na samom dnu. Poremećene vrijednosti. Zapravo okrenute naopako totalno.SarajlijaTM je napisao/la:Ima jedna druga stvar koja se desila juce a vi se ovdje glodjete.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Idemoplavi
- Kontakt:
ne kenjaj da imalo želis biti upucen znao bi da sve legende svaku tekmu dodju i gledaju. Od Miše Smajlovica, Dine Djurbuzovica, Đorđa Đorđevica ako uopste si ikad cuo za njega, ili su po tebi samo legende apotekar, špediter, političar, svi koji su zivi i dostupni dobili su godinje na zapadu prave legende kluba a ne ovi berači para posljeratni. Ako ti je Violina legenda onda im svaka čast sto je otjeran jedino ako nisi preko njega sredjivo jeftinije godisnje pa ti sad krivo? A ta tvoja retorika i priliči kafanskom jalijasu i zamolit cu te da mi se ne obracas vise i sa svojim troll drugovima razmjenjuj priče. A to sto ti mislis da sa, mislio o Amaru, nije uopšte o tome vec o njegovom nacinu dovodjenja igraca koji se nista bitnije nije razlikovao od načina ovih sad. Al hajd ti znas sve ti si inteligencija, pamet, jedini ispravan, ne bi volio tu tvoju pamet imati ni minutu, jer bi sam sebe umorio glupostima koje ti izvaljujes. i sa ovim zavrsavam dopisivanje s tobom, jer nam IQ nisu uopšte ni na približnim razinama da bi uopšte mogli diskutovati. Pozdrav od MISKETOVCA!Neandertalac je napisao/la:Aha IdemoMiske@
Hajde mišu, da te čujem!
1921
- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
Meni je ovo juce izgledalo pristojno, misljenja sam da nismo imali sportske srece a kasnije se uvukla nervoza, plus njihovo valjanje.Moramo rjesavati svaku izglednu sansu i to protiv Slobode moramo popraviti i vjerovati vise u sebe.
Manijaci
Željo
Manijaci
Željo
Radnička klasa !
- Idemoplavi
- Kontakt:
Upravo to, ko hoce da nadje mane nace ih i Barseloni, ovo je sport, a najvise kritikuju oni koji od igre između dvije vatre nisu nikad ni mrdnuli....ZeljeznicarFan je napisao/la:Meni je ovo juce izgledalo pristojno, misljenja sam da nismo imali sportske srece a kasnije se uvukla nervoza, plus njihovo valjanje.Moramo rjesavati svaku izglednu sansu i to protiv Slobode moramo popraviti i vjerovati vise u sebe.
Manijaci![]()
Željo
Počeli smo bas napadački, jbg kako biva u sportu vratilo se i cao. Protiv SLobode tri boda su moranje!
1921
Obzirom da sve okolnosti ja sam prezadovoljan. Uradjene su neke pogreske, radi kojih sada kisemo, ali i koje nije moguce ispraviti preko noci. Za to ce nam trebati ipak 2-3 prelazna roka. Nismo Manchester city, da nam neko istrese 200-300 miliona i da dovedemo vrhunske igrace. Ove sezone ocekujem europu i eventualno osvajanje kupa. Iduce sezone je vec titula pod mus.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- Neandertalac
- Kontakt:
Naravno da dođu gledati svog Želju, pa ti su ljudi utkani u istoriji kluba. Ne moraju valjda pitati smiju li doći?Idemoplavi je napisao/la:ne kenjaj da imalo želis biti upucen znao bi da sve legende svaku tekmu dodju i gledaju. Od Miše Smajlovica, Dine Djurbuzovica, Đorđa Đorđevica ako uopste si ikad cuo za njega, ili su po tebi samo legende apotekar, špediter, političar, svi koji su zivi i dostupni dobili su godinje na zapadu prave legende kluba a ne ovi berači para posljeratni. Ako ti je Violina legenda onda im svaka čast sto je otjeran jedino ako nisi preko njega sredjivo jeftinije godisnje pa ti sad krivo? A ta tvoja retorika i priliči kafanskom jalijasu i zamolit cu te da mi se ne obracas vise i sa svojim troll drugovima razmjenjuj priče. A to sto ti mislis da sa, mislio o Amaru, nije uopšte o tome vec o njegovom nacinu dovodjenja igraca koji se nista bitnije nije razlikovao od načina ovih sad. Al hajd ti znas sve ti si inteligencija, pamet, jedini ispravan, ne bi volio tu tvoju pamet imati ni minutu, jer bi sam sebe umorio glupostima koje ti izvaljujes. i sa ovim zavrsavam dopisivanje s tobom, jer nam IQ nisu uopšte ni na približnim razinama da bi uopšte mogli diskutovati. Pozdrav od MISKETOVCA!Neandertalac je napisao/la:Aha IdemoMiske@
Hajde mišu, da te čujem!
Pa ih se nekada uslika i pusti u javnost kako bi se stekao utisak neke podrške. A u stvarnosti niti jedna legenda nije u klubu, na funkciji, ne pitaju se ama baš ništa. Gledaju kako u klubu gdje su stekli sve odluke u sportskom dijelu donose ljudi koji fizičko nisu nikada u životu radili i na terenu vide učinke njihovog neznanja.
Baš je lijepo legendama, idila.
Šta ćete VI reći o Amaru? Slušaj me Genijalac, ti sa dominatnim IQ. Ako si u blizini stadiona, svrati do prostorije sa trofejima pa malo "baci" oko, vidi ih kako su blistavi, lijepi, uredno složeni. Svaki od njih ima svoju težinu, svaki od njih je plod nečijeg rada i iza svakog od njih stoje zaslužne osobe. Iza svakog od tih trofeja stoje prelazni rokovi, transferi.
Iza svakog stoje Legende!
Kontas, Misketovac?
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Idemoplavi
- Kontakt:
Iskreno daleko od toga da mogu biti zadovoljan. I ja bi kao i svako normalan htio da smo prvi i da bjezimo 20 bodova, da može bolje, mora, ne mogu samo da shvatim sta žele ovi pojedini trovači da postignu sa tim sto ce reci da je sve loše? Ako imaju rješenje bujrum riješite nas problema? Hoću i ja Želju na prvom mjestu, najlakše je srat i lajat... Ovdje ako si normalan i ne trujes odmah si Misketov, Dejin, bas plitko moras razmisljati, i onda se cude kad im neko kaže da su oni opozicija, jer samo mi na to i može ličiti nista vise.TMovac je napisao/la:Obzirom da sve okolnosti ja sam prezadovoljan. Uradjene su neke pogreske, radi kojih sada kisemo, ali i koje nije moguce ispraviti preko noci. Za to ce nam trebati ipak 2-3 prelazna roka. Nismo Manchester city, da nam neko istrese 200-300 miliona i da dovedemo vrhunske igrace. Ove sezone ocekujem europu i eventualno osvajanje kupa. Iduce sezone je vec titula pod mus.
1921
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 4 gosta.