FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Produzice i amer i eto napad rijesen, naredne sedmice petrak i još stopera da nađu kakvog i to je to sumnjam da se moze ocekivati jos nesto pozitivno.
You are someone else I am still right here
Molim te ne spominji vise to setanje ligom, dovoljno smo se setaliThrillerHz je napisao/la:Pavlovic
Bekic Mihojevic Novakovic Hodzic
Petrak Ivetic
Kuzmanovic Rahmanovic Hebibovic
Hadzic
Klupa
Kovacevic
Pidro Mujakic Mehmedagic Kadusic
Saric Blagojevic
Andjusic Radovac Crnkic
Ahmetovic
Realno ekipa za prosetat se ligom 17 igraca + 5 juniora.
Mada i spic kad bi se doveo kakav kvalitetan, gdje bi nam kraj bio.
Ajde obradujte nas SMSovima

Amer Dupovac!
-
- Kontakt:
taj rahmanović je za mene najobičnija prinova dok ne dokaže suprotno,za frajera nikada nisam čuo
VVVBK
VVVBK
"Sretan sam zbog produženja ugovora. Drago mi je što klub ima plan i viziju za razvoj mladih igrača iz Akademije i nadam se da ću dobiti priliku za nastupe u prvom timu. Za mene je ovo velika motivacija za rad i radujem se svakom nadolazećem treningu sa prvim timom.", rekao je Hadžić.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- ThrillerHz
- Kontakt:
Mi smo Sarajevo, izvolite se branitRahma je napisao/la: Molim te ne spominji vise to setanje ligom, dovoljno smo se setali

Pusti me da zivim u snovima.

Zadnja izmjena: ThrillerHz, dana/u 18 jun 2017, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
1946~
Samo nikad necu shvatiti zasto se Mujakic do sad nije forsirao na lijevom beku ili stoperu. Prvi put kad je zaigrao protiv Galate za prvi tim, odmah vidis na igracu da ima slifa ne treba ti puno. Koliko je jaci i korpulentniji od svojih vrsnjaka tad bio a i sada. Zar je problem toliko gurnuti ga u vatru, garantujem da nista losiji ne bi bio od Bekica, a isplatilo bi se. Je l on kapiten bio u juniorima ?
Iskreno vjerujem da će ga Čala ove sezone što više koristiti.Gomis99 je napisao/la:Samo nikad necu shvatiti zasto se Mujakic do sad nije forsirao na lijevom beku ili stoperu. Prvi put kad je zaigrao protiv Galate za prvi tim, odmah vidis na igracu da ima slifa ne treba ti puno. Koliko je jaci i korpulentniji od svojih vrsnjaka tad bio a i sada. Zar je problem toliko gurnuti ga u vatru, garantujem da nista losiji ne bi bio od Bekica, a isplatilo bi se. Je l on kapiten bio u juniorima ?
Amer Dupovac!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Hajmo obrnuti.fks74 je napisao/la:Vidite da niste bili u pravu sto ste napadali upravu zbog Hadzica. Ne treba odmah pristajati na uslove menadzera ove djece. Niko ne smije biti veci od Fk Sarajevo. Pohvale za horde i podrsku borcima.
Vidite da niste bili u pravu sto ste napadali Hadzica. Ne treba odmah pristati na mizerne uslove koji su mu ponudjeni.
Kao i uvijek istina je negdje u sredini.Evander je napisao/la:Hajmo obrnuti.fks74 je napisao/la:Vidite da niste bili u pravu sto ste napadali upravu zbog Hadzica. Ne treba odmah pristajati na uslove menadzera ove djece. Niko ne smije biti veci od Fk Sarajevo. Pohvale za horde i podrsku borcima.
Vidite da niste bili u pravu sto ste napadali Hadzica. Ne treba odmah pristati na mizerne uslove koji su mu ponudjeni.

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Apsulutno tacno!Esport je napisao/la:Kao i uvijek istina je negdje u sredini.Evander je napisao/la:Hajmo obrnuti.fks74 je napisao/la:Vidite da niste bili u pravu sto ste napadali upravu zbog Hadzica. Ne treba odmah pristajati na uslove menadzera ove djece. Niko ne smije biti veci od Fk Sarajevo. Pohvale za horde i podrsku borcima.
-
- Kontakt:
Konacan ishod je ono najvaznije. Bravo za obje strane.
Primorac, jesul te počastili?
Hvala Bogu da se i ova saga riješi konačno, hajmo dalje.
Koji su juniori na pripremama s prvim timom?
Hvala Bogu da se i ova saga riješi konačno, hajmo dalje.
Koji su juniori na pripremama s prvim timom?
4.10.2009.
Otkud znas da nije prihvatio mizerne uslove? Svaka cast upravi radi dobre stvari sad je druga tematika sto moraju gdeske prosle uprave da ispraveEvander je napisao/la:Hajmo obrnuti.fks74 je napisao/la:Vidite da niste bili u pravu sto ste napadali upravu zbog Hadzica. Ne treba odmah pristajati na uslove menadzera ove djece. Niko ne smije biti veci od Fk Sarajevo. Pohvale za horde i podrsku borcima.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Da obrnemo.zagor1987 je napisao/la:Otkud znas da nije prihvatio mizerne uslove? Svaka cast upravi radi dobre stvari sad je druga tematika sto moraju gdeske prosle uprave da ispraveEvander je napisao/la:Hajmo obrnuti.fks74 je napisao/la:Vidite da niste bili u pravu sto ste napadali upravu zbog Hadzica. Ne treba odmah pristajati na uslove menadzera ove djece. Niko ne smije biti veci od Fk Sarajevo. Pohvale za horde i podrsku borcima.
Otkud ti znas da uprava nije prihvatila njegove uslove?
Kadeti osvojili turnir.
@Evander, @fks74 bitno je da je potpisao
@Evander, @fks74 bitno je da je potpisao
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- muhamedhulk
- Kontakt:
Imate na fksarajevo.ba spisak svih igraca u prvom timu, sa juniorima Kovacevic, Mujakic, Pidro, Salcinovic, Blagojevic, Smajlagic i Hadzic...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Jel bi ovo trebalo znaciti (za upravu) da smo zavrsili s pozicijom napadaca 

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Nadam se da nismo. Jer ako sa ovim napadacima krenemo u sezonu, onda će ovo biti sezona razocarenja.socrates je napisao/la:Jel bi ovo trebalo znaciti (za upravu) da smo zavrsili s pozicijom napadaca
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.
- streamnavijac
- Kontakt:
Koliko pranja mozga na forumu, onaj mali se ne odjavljuje na instagramu, pa Talijanske novine. Da bi momak potpisao tek na jednu godinu.
Mozda se ipak ne ocekuje toliko od njega.

Mozda se ipak ne ocekuje toliko od njega.

I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.'
Muhammad Ali
Muhammad Ali
Zato sam i postavio ovo pitanje. Ali hajmo sacekati kraj prelaznog iako je isti sto se nas tice poprimio prilicno jasne obrise.Chlan je napisao/la:Nadam se da nismo. Biće ovo sezona razocarenja, što se tiče naših napadača.socrates je napisao/la:Jel bi ovo trebalo znaciti (za upravu) da smo zavrsili s pozicijom napadaca

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Kyle88 i 60 gostiju.