FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Idemoplavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Idemoplavi » 31 okt 2016, 12:39

Neandertalac je napisao/la:
Idemoplavi je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Aha IdemoMiske@

Vi ste pravi navijači, iskreni Željovci, volonteri a mi smo;
"Oni prije", taldžije, neprijatelji.
Sve i svakoga ste popljuvali! Sve žive lgende kluba, ljude koji su tu po 20 godina bili, sve ste otjerali i popljuvali!
Je li moguće, odmakne se od svega i razmisli da niko ne valja a da vi valjate? Ništa vi ne poštujete, samo gazite a pravi Željovci šute, uzurpirati ste klub kao da je postao kada ste vi u njega došli. Te priče možete maloj djeci prodavati.

Kakva retorika, aferim. A medijska Gebels mašinerija radi punom parom. Niko ne valja mi valjano, ako mi odemo "oni" će vam doći.

To ti ćeš nešto progovoriti za nekoga. Pa progovori piqko i piqke, Hajde javno na Amara napadnute, miševi poltronski, klimaci glavom, ublehaši.
Hajde mišu, da te čujem!
ne kenjaj da imalo želis biti upucen znao bi da sve legende svaku tekmu dodju i gledaju. Od Miše Smajlovica, Dine Djurbuzovica, Đorđa Đorđevica ako uopste si ikad cuo za njega, ili su po tebi samo legende apotekar, špediter, političar, svi koji su zivi i dostupni dobili su godinje na zapadu prave legende kluba a ne ovi berači para posljeratni. Ako ti je Violina legenda onda im svaka čast sto je otjeran jedino ako nisi preko njega sredjivo jeftinije godisnje pa ti sad krivo? A ta tvoja retorika i priliči kafanskom jalijasu i zamolit cu te da mi se ne obracas vise i sa svojim troll drugovima razmjenjuj priče. A to sto ti mislis da sa, mislio o Amaru, nije uopšte o tome vec o njegovom nacinu dovodjenja igraca koji se nista bitnije nije razlikovao od načina ovih sad. Al hajd ti znas sve ti si inteligencija, pamet, jedini ispravan, ne bi volio tu tvoju pamet imati ni minutu, jer bi sam sebe umorio glupostima koje ti izvaljujes. i sa ovim zavrsavam dopisivanje s tobom, jer nam IQ nisu uopšte ni na približnim razinama da bi uopšte mogli diskutovati. Pozdrav od MISKETOVCA!
Naravno da dođu gledati svog Želju, pa ti su ljudi utkani u istoriji kluba. Ne moraju valjda pitati smiju li doći?
Pa ih se nekada uslika i pusti u javnost kako bi se stekao utisak neke podrške. A u stvarnosti niti jedna legenda nije u klubu, na funkciji, ne pitaju se ama baš ništa. Gledaju kako u klubu gdje su stekli sve odluke u sportskom dijelu donose ljudi koji fizičko nisu nikada u životu radili i na terenu vide učinke njihovog neznanja.

Baš je lijepo legendama, idila.

Šta ćete VI reći o Amaru? Slušaj me Genijalac, ti sa dominatnim IQ. Ako si u blizini stadiona, svrati do prostorije sa trofejima pa malo "baci" oko, vidi ih kako su blistavi, lijepi, uredno složeni. Svaki od njih ima svoju težinu, svaki od njih je plod nečijeg rada i iza svakog od njih stoje zaslužne osobe. Iza svakog od tih trofeja stoje prelazni rokovi, transferi.
Iza svakog stoje Legende!

Kontas, Misketovac?
Grohotom ti se smijem, pojma ti nemaš, evo ja ti pisem da pojma nemas i danas te molim da to ponavljas cijeli dan.
IVICA OSIM JE POČASNI PREDSJEDNIK da li treba nesto više? Ovi ostali su pretezno dedice koji ne mogu nista drugo vise raditi osim da ninaju unuke. Njihov vakat je prosao. A klub im je dao dzabne VIP godisnje sa druzenjem na poluvremenu, pitaj malo te legende sta misle o ovoj upravi, ili samo pricas sa apotekarom i speditorom?
1921

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 31 okt 2016, 12:42

TMovac je napisao/la:Obzirom da sve okolnosti ja sam prezadovoljan. Uradjene su neke pogreske, radi kojih sada kisemo, ali i koje nije moguce ispraviti preko noci. Za to ce nam trebati ipak 2-3 prelazna roka. Nismo Manchester city, da nam neko istrese 200-300 miliona i da dovedemo vrhunske igrace. Ove sezone ocekujem europu i eventualno osvajanje kupa. Iduce sezone je vec titula pod mus.
Iskreno daleko od toga da mogu biti zadovoljan. I ja bi kao i svako normalan htio da smo prvi i da bjezimo 20 bodova, da može bolje, mora, ne mogu samo da shvatim sta žele ovi pojedini trovači da postignu sa tim sto ce reci da je sve loše? Ako imaju rješenje bujrum riješite nas problema? Hoću i ja Želju na prvom mjestu, najlakše je srat i lajat... Ovdje ako si normalan i ne trujes odmah si Misketov, Dejin, bas plitko moras razmisljati, i onda se cude kad im neko kaže da su oni opozicija, jer samo mi na to i može ličiti nista vise.

Imam ja rješenje, samo što ne slušate. Vi bi da se šuti još dva tri prelazna roka :lol: . Po nekim novim procedurama da se radi ili po već utvrđenim?

Da se odmaknete od sportskog dijela svi! Da dobijemo sportskog direktora, Željovac, legendu, stručnu osobu i da on donosi odluke.

Kratko, jasno. Niko vas ne tjera, u administraciji ima dovoljno posla ako hoćete pomoći. U sportskom dijelu, za vas nema mjesta, ako vam je Željo na prvom mjestu, molim vas propustite upravljanje stručnim osobama. Eto molim vas!

Ne može konkretnije i korektnije.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 31 okt 2016, 12:49

Neandertalac je napisao/la:
TMovac je napisao/la:Obzirom da sve okolnosti ja sam prezadovoljan. Uradjene su neke pogreske, radi kojih sada kisemo, ali i koje nije moguce ispraviti preko noci. Za to ce nam trebati ipak 2-3 prelazna roka. Nismo Manchester city, da nam neko istrese 200-300 miliona i da dovedemo vrhunske igrace. Ove sezone ocekujem europu i eventualno osvajanje kupa. Iduce sezone je vec titula pod mus.
Iskreno daleko od toga da mogu biti zadovoljan. I ja bi kao i svako normalan htio da smo prvi i da bjezimo 20 bodova, da može bolje, mora, ne mogu samo da shvatim sta žele ovi pojedini trovači da postignu sa tim sto ce reci da je sve loše? Ako imaju rješenje bujrum riješite nas problema? Hoću i ja Želju na prvom mjestu, najlakše je srat i lajat... Ovdje ako si normalan i ne trujes odmah si Misketov, Dejin, bas plitko moras razmisljati, i onda se cude kad im neko kaže da su oni opozicija, jer samo mi na to i može ličiti nista vise.

Imam ja rješenje, samo što ne slušate. Vi bi da se šuti još dva tri prelazna roka :lol: . Po nekim novim procedurama da se radi ili po već utvrđenim?

Da se odmaknete od sportskog dijela svi! Da dobijemo sportskog direktora, Željovac, legendu, stručnu osobu i da on donosi odluke.

Kratko, jasno. Niko vas ne tjera, u administraciji ima dovoljno posla ako hoćete pomoći. U sportskom dijelu, za vas nema mjesta, ako vam je Željo na prvom mjestu, molim vas propustite upravljanje stručnim osobama. Eto molim vas!

Ne može konkretnije i korektnije.
Kod nas nemas takvu osobu koja ima to iskustvo. Evo tipičan dokaz za to ti je Amar, ko trener Bog i batina, ko SD ****. Jesam li upravu? Jesam, ako mislis da ce ti doci apotekar i cuda praviti, grdno se varas. Ja znam da je ponudjeno to nekim bas velikim imenima. i zans sta su rekli? Koliko para imam na raspolaganju da kupim igraca? Ne da dodje dzaba vec da ga kupim platim nekome klubu obestecenje jer zelim igraca sa 30 utakmica u nogama, necu ja da svoj renome narusavam sa dovodjenjem igraca bez ugovora pa da mi ebu sve kad isti ne pokaze nista ili se ne ozivi. Nije to sve tako kao sto vi mislite da jeste.
1921

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 31 okt 2016, 12:55

Grohotom ti se smijem, pojma ti nemaš, evo ja ti pisem da pojma nemas i danas te molim da to ponavljas cijeli dan.
IVICA OSIM JE POČASNI PREDSJEDNIK da li treba nesto više? Ovi ostali su pretezno dedice koji ne mogu nista drugo vise raditi osim da ninaju unuke. Njihov vakat je prosao. A klub im je dao dzabne VIP godisnje sa druzenjem na poluvremenu, pitaj malo te legende sta misle o ovoj upravi, ili samo pricas sa apotekarom i speditorom?

Vi im dali počasne godišnje i omogućili druženje na poluvremenu?
Kontakte da ste sa tim "kupili" nekoga, da imate njihovu podršku za ove rezultate? Daju vam legende podršku što ste doveli i otjerali skoro 50_ak igrača i trenera u manje od dvije godine, što prošle godine niste uspjeli izboriti europu, što ste kadestkog trenera doveli da se šteli na Želji, što su naša djeca zapostavljena zbog igrača upitnih kvaliteta, što je brdo para potrošeno a rezultata nigdje, što ste popljuvali "one prije", što nas sudije siluju, što ste Dejana kandidirali ispred kluba, što nemamo ni jednog Željovca u klubu na bitnoj funkciji da vam kaže kako da radite a ne da klima glavom, što nas ispred kluba pred derbi Pitar predstavlja....itd itd....

Daju Legende podršku za ovo? Legende levati, je li. Misliš da je tako?

:tokralju:

UPRAVA NAPOLJE!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 31 okt 2016, 13:07

I nije "apotekar" vć Gsn Hadis Zubanović, legenda kluba. Pazi malo poltron kako i šta pišeš o legendama, ima nas koji te ljude poštujemo zbog njihovog doprinosa da smo danas najtrofejniji i najveći klub. On kada je bio u klubu, gdje ste vi bili?
Onaj što ste ga molili da dođe i pomogne, iako ste ga izvarali, pa da vam opet da jedan, dva miliona u ruke da vi imate sa čim raspolagati jer ih ne znate napraviti osim ako ne žicate od navijača ili dođete na gotovo, na kamaru para.

Kada smo već kod kamare, kako tu stojimo. Uputi nas bar malo da ja ne lupam jer kako kažeš nemam pojma. Ako smiješ naravno.

UPRAVA NAPOLJE!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 31 okt 2016, 13:22

Neandertalac je napisao/la:I nije "apotekar" vć Gsn Hadis Zubanović, legenda kluba. Pazi malo poltron kako i šta pišeš o legendama, ima nas koji te ljude poštujemo zbog njihovog doprinosa da smo danas najtrofejniji i najveći klub. On kada je bio u klubu, gdje ste vi bili?
Onaj što ste ga molili da dođe i pomogne, iako ste ga izvarali, pa da vam opet da jedan, dva miliona u ruke da vi imate sa čim raspolagati jer ih ne znate napraviti osim ako ne žicate od navijača ili dođete na gotovo, na kamaru para.

Kada smo već kod kamare, kako tu stojimo. Uputi nas bar malo da ja ne lupam jer kako kažeš nemam pojma. Ako smiješ naravno.
Ko je koga izvarao i za sta?

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 31 okt 2016, 13:30

SarajlijaTM je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:I nije "apotekar" vć Gsn Hadis Zubanović, legenda kluba. Pazi malo poltron kako i šta pišeš o legendama, ima nas koji te ljude poštujemo zbog njihovog doprinosa da smo danas najtrofejniji i najveći klub. On kada je bio u klubu, gdje ste vi bili?

Ko je koga izvarao i za sta?
Pisao sam već o ovome pa da se ne ponavljam, zamolio bi da nam ovu situaciju kolega IdemoPlavi@ malo pojasni.

Misketovac, ko je koga izvarao i za šta, tj za koliko?

UPRAVA NAPOLJE!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 31 okt 2016, 13:32

A jbg...
Ti si napiaao da je Zuban izvaran nije on.....pa pojasni da utvrdimo gradivo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 31 okt 2016, 13:39

SarajlijaTM je napisao/la:A jbg...
Ti si napiaao da je Zuban izvaran nije on.....pa pojasni da utvrdimo gradivo.
Hoću, nije problem. Samo bi da čujemo i drugi stranu radi korektnosti. Malo da sačekamo i damo kolegi riječ.

IdemoPlavi@ Hvala unaprijed na informacijama.

UPRAVA NAPOLJE!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 31 okt 2016, 13:47

Ali ti si poceo prvi tu pricu o varanju....

ZeljeznicarFan
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarFan » 31 okt 2016, 14:06

Prestanite se vise djeliti na njihove na nase na one na ove, mi smo svi Zeljini, i tu smo zbog istog , naravno treba diskusiju imati ,bas kao i svako svoj stav ,ali ovdje se ponasamo kao na temi Premier Liga prepucavanja .Imamo dosta i previse neprijatelja izvan Kluba koji na terenu,u Savezu ,u politici , u svemu pokusavaju da degradiraju da sruse ovaj Klub i da mu ime ukaljaju.Treba dati podrsku ovom Želji i biti tu kao i u težim vremenima !!!
Radnička klasa !

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 31 okt 2016, 14:10

Kakvih ba nepijetalja? hahaha .
Uozbiljite se, ne trazi te neke razloge koji su smijesni. Jednostavno je napravi ekipu, deri ligu i to je to. Kakve sudije, Zujo, vanzemaljci, neprijatelji, pa nismo u obdanistu.

Teorije zavjere, kao da su nam neprijatelji i savez i sudije dovodili igrace, pravili taktiku, mijenjali trener, odvodili, dovodili trenere itd.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

ZeljeznicarFan
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarFan » 31 okt 2016, 14:25

amazon je napisao/la:Kakvih ba nepijetalja? hahaha .
Uozbiljite se, ne trazi te neke razloge koji su smijesni. Jednostavno je napravi ekipu, deri ligu i to je to. Kakve sudije, Zujo, vanzemaljci, neprijatelji, pa nismo u obdanistu.

Teorije zavjere, kao da su nam neprijatelji i savez i sudije dovodili igrace, pravili taktiku, mijenjali trener, odvodili, dovodili igrace itd.
Kada smo imali ljude u Savezu, i kad smo bili tu jaki , nisu nam se desavale sudijske lakrdije u reziji manipulatora i svi smo svjesni toga .Ne trebamo zatvarati oci pred ,iz kola u kolo, lakrdijama i kaznama koje se lome preko imena naseg Zelje.I tacno znam da nas ima koji molimo Boga da Zeljo izgubi da krenu u blacenje i neke crne prognoze , e takvi za pocetak neka prvo se udostoje i dodju na utakmicu ,kupe clansku ,i pomognu Klubu.

Zivili !!
Radnička klasa !

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 31 okt 2016, 14:30

ZeljeznicarFan je napisao/la:

Teorije zavjere, kao da su nam neprijatelji i savez i sudije dovodili igrace, pravili taktiku, mijenjali trener, odvodili, dovodili igrace itd.
Kada smo imali ljude u Savezu, i kad smo bili tu jaki , nisu nam se desavale sudijske lakrdije u reziji manipulatora i svi smo svjesni toga .Ne trebamo zatvarati oci pred ,iz kola u kolo, lakrdijama i kaznama koje se lome preko imena naseg Zelje.I tacno znam da nas ima koji molimo Boga da Zeljo izgubi da krenu u blacenje i neke crne prognoze , e takvi za pocetak neka prvo se udostoje i dodju na utakmicu ,kupe clansku ,i pomognu Klubu.

Zivili !!
Ma tebe pucaju neke paranoje jarane. Ko god pise da je ovdje nesto dobro taj nije navijac. Drugo, to sto nemamo ljudi u savezu nisam kriv ja, nije moj problem, nego problem gospode u upravi od Misimovica i ostalih. Napustilo nas bruku jakih ljudi, a za to nisu krivi forumasi i neprijatelji. Nego se treba zapitati zasto ljudi odlaze iz kluba koji si tu jako dugo vremena.

Ljudi su pokazali, odnosno navijaci koliko vole klub s donacijama, godisnjim kartama i clanskim, a za uzvrat nisu dobili nista. Ko si ti da pises ko sta treba?!
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 31 okt 2016, 14:37

amazon je napisao/la:
ZeljeznicarFan je napisao/la:

Zivili !!
Ma tebe pucaju neke paranoje jarane. Ko god pise da je ovdje nesto dobro taj nije navijac. Drugo, to sto nemamo ljudi u savezu nisam kriv ja, nije moj problem, nego problem gospode u upravi od Misimovica i ostalih. Napustilo nas bruku jakih ljudi, a za to nisu krivi forumasi i neprijatelji. Nego se treba zapitati zasto ljudi odlaze iz kluba koji si tu jako dugo vremena.

Ljudi su pokazali, odnosno navijaci koliko vole klub s donacijama, godisnjim kartama i clanskim, a za uzvrat nisu dobili nista. Ko si ti da pises ko sta treba?!
Mi sigurno jedno 8-9 godina nemamo nikoga u komisijama saveza tako da ti je prica bez veze.Neki dan sam napisao razloge zasto nas yebu iz saveza.To je podrska pogresnom covjeku u vrijeme izbora u savezu.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 31 okt 2016, 14:43

Pa to ne zanima navijace zasto mi nemamo nekoga u savezu! Ali nas zanima ono za sta smo dali pare, al nas ni tu ne zanima zasto se ne gradi nego nas zanima zasto se nije pocelo raditi kad su rekli da ce poceti. A isto tako nas ne zanima zasto su nam obecali da ce nesto raditi ako su znali da pravno ili bilo kako drugacije nisu u mogucnosti poceti dok se neke stvari ne rijese?
Isto tako nas zanima sta je od evropskog projekta, pa mi smo sve dalje od evrope i da napravimo tu je.benu tribinu koju pravimo kao da pravimo Alianz Arenu.
Ne znam ko moze reci da s ovim igrama mozemo izboriti evropu? 90% navijaca misli isto kao ja.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 31 okt 2016, 14:58

ja bi samo nesto pitao. Kada smo mi to imali ljude u savezu? bilo kad u novijoj istoriji? Pa se sada kao nesto zamjera ovoj upravi jer nema predstavnika kluba u savezu. kada smo to dobili ijedan derbi, a da smo zabili iz neke sumnjive situacije, uz pomoc sudija? uvijek su nas kasapili. jedini derbi koji je sudjen kako treba je Zubandan, a i tu je vjerojatno jedini razlog bio jer su bile strane sudije
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 31 okt 2016, 15:04

amazon je napisao/la:Pa to ne zanima navijace zasto mi nemamo nekoga u savezu! Ali nas zanima ono za sta smo dali pare, al nas ni tu ne zanima zasto se ne gradi nego nas zanima zasto se nije pocelo raditi kad su rekli da ce poceti. A isto tako nas ne zanima zasto su nam obecali da ce nesto raditi ako su znali da pravno ili bilo kako drugacije nisu u mogucnosti poceti dok se neke stvari ne rijese?
Isto tako nas zanima sta je od evropskog projekta, pa mi smo sve dalje od evrope i da napravimo tu je.benu tribinu koju pravimo kao da pravimo Alianz Arenu.
Ne znam ko moze reci da s ovim igrama mozemo izboriti evropu? 90% navijaca misli isto kao ja.
Hajde da ti i ovo probam pojasniti.Jesu preletili kada su najavili tacan datum pocetka gradnje jer se uopste nije mogao predvidjeti problem sa sd.Na kraju je odluceno da se ide tezim ali sigurnijim putem.Znaci regularno sa zavrsenom svom mogucom papiroligijom.Trenutno se ceka gradjevinska dozvola jer vise nema prepreka da se dobije ,da se krene sa radovima.
Znac ceka s e samo gradjevinska dozvoka jer bukvalno ne možeš skupljati novac bez dozvole. možeš, ali samo od bolesnika...a marketing, sponzore, partnere ne možeš ganjati. a naročito ti vlast neće dati ništa para. morao bi uzeti i "divljeg" izvođača umjesto "pravog", gotovo sigurno ga i platiti dosta više...

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 31 okt 2016, 15:17

Sve ja tebe razumijem i shvatam, al rok su oni dali kad ce poceti a ne moj rahmetli dedo. Sto, zasto, zbog cega nije mene boli tuki, ja imam link gdje pise kad pocinje gradnja istoka. Proslo je 4mjeseca nigdje nista.

Dalje, ako nemamo 9 god nikog u savezu a u tom smo periodu osvajali trofeje dolazimo do zakljucka da nije do toga. Kao sto sam pisao, nadnaravne moci, teorije zavjere sudija, svi su protiv nas kao pitice sto su bile.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 31 okt 2016, 16:19

aleksandar_veliki je napisao/la:Sarajlija, ne moze biti osam ili devet godina nikako. Nijaz je bio clan Izvrsnog odbora Nogometnog saveza Federacije BiH do 2012. Bio je clan Takmicarske komisije Fudbalskog saveza BiH sigurno u 2010., nisam siguran za 11. Poslije cu vam ispricati sve vezano za desavanja "golman Slavije".
Tako i rade veliki klubovi, kao u tom slučaju. A ne da nas svaka futa handri. Namjerno.

Mene više boli naša nemoć, šutnja, ovaj podvijeni rep dok nas brutalno gaze. Više ni po zvaničnoj ne pišu saopštenja, čekaju da ih ovi ostave na miru kao fine kujice.
Žalosno.

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.