Pa vjerovatno se doslo do kompromisa i kontam da je u planu da se proda za pola godine ili najkasnije godinu. Za to bi bila potrebna minutaza i nadam se da cemo ga cesce vidjati na terenu.streamnavijac je napisao/la:Koliko pranja mozga na forumu, onaj mali se ne odjavljuje na instagramu, pa Talijanske novine. Da bi momak potpisao tek na jednu godinu.![]()
Mozda se ipak ne ocekuje toliko od njega.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Orangina85
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nego, jel ovaj Rahmanovic bio standardan u Celju? Vidim dosta vas ga pohvalilo a iskren da budem ne znam na osnovu cega? Prinova, pa nek se pokaze.
- streamnavijac
- Kontakt:
Vidjet cemo hoce li izvoditi penale, spominjao je Primorac neke penale. Ko zna sta su oni dogovorili, ali momak mi se itekako ogadio.
Nadam se da je Nihad u planovima strucnog staba.

Nadam se da je Nihad u planovima strucnog staba.

I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.'
Muhammad Ali
Muhammad Ali
Vidi se da si bivsi iz MUP-aOrangina85 je napisao/la:Bas si sladak...cmokzlo87 je napisao/la:@Orangina85 keru!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- Orangina85
- Kontakt:
Nihad dosad nije bio u planovima vjerovatno zbog cestih pehova. Nesto je bio bolestan jedno vrijeme pa ga je par povreda zaredom udaljilo od terena. Zadnjih godinu i po poprilicno malo utakmica.
- Orangina85
- Kontakt:
Ne znam ja sta vi iz MUP-a radite i cime se bavite ali veze nemam s vama.zlo87 je napisao/la:Vidi se da si bivsi iz MUP-aOrangina85 je napisao/la:Bas si sladak...cmokzlo87 je napisao/la:@Orangina85 keru!
@Orangina85 sa mnom nisi imao, s njima jesi. Av av av
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- Orangina85
- Kontakt:
zlo87 je napisao/la:@Orangina85 sa mnom nisi imao, s njima jesi. Av av av

- streamnavijac
- Kontakt:
Isto ste djeca. 

I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.'
Muhammad Ali
Muhammad Ali
- escobarpablo
- Kontakt:
Irfan Hadžić kontaktiran, ne znam samo zašto, napadač 24 godine, zadnju polusezonu u Celju igrao.
Vidio sam da je Majkl napisao pa sam provjerio. Zvali su ga, šta će biti ne znam.
Vidio sam da je Majkl napisao pa sam provjerio. Zvali su ga, šta će biti ne znam.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
-
- Kontakt:
Što se tiče Hadžića, popustile su obje strane i našli se na sredini što je odlično. Bezveze se stvorio pritisak na Hadžića jer se svašta pisalo pa čak i psovalo. Nisam bio ni na jednoj strani, znao sam da su podjednako "krivi" i jedni i drugi i znao sam da će se ovako završiti. Sad je na Nedimu da se priključi ekipi i da maximalno radi i da izbori minutažu kakvu takvu, nek bude siguran da minutaža neće biti velika ali da mu je svaka minuta bitna i da je maximalno iskoristi. Pozitivna vijest.
Svaka čast i Hordama, bez dileme, objektivno, grupa bez konkurencije u državi. Pozitivna vijest.
Što se tiče Rahmanovića, iskreno, nije loš igrač ali da je kapitalac - nije, da je dobar igrač - jest. Ruku na srce da biram između Stojčeva, Ordagića, Petraka i njega, on bi bio na posljednjem mjestu.
Svaka čast i Hordama, bez dileme, objektivno, grupa bez konkurencije u državi. Pozitivna vijest.
Što se tiče Rahmanovića, iskreno, nije loš igrač ali da je kapitalac - nije, da je dobar igrač - jest. Ruku na srce da biram između Stojčeva, Ordagića, Petraka i njega, on bi bio na posljednjem mjestu.
Duljević karijeru nastavlja u Turskoj?
Turski Alanyaspor kojeg sa klupe predvodi najuspješniji selektor Bosne i Hercegovine svih vremena, Safet Sušić, pojačanja traži u Bosni i Hercegovini, a kao najozbiljniji kandidat da pojača ovu ekipu je Haris Duljević, kapiten FK Sarajevo.
Skaut ovog kluba Mevlutan Cavusoglu je u martu, aprilu i maju je boravio u BiH gdje je posmatrao utakmice BH Telecom Premijer lige BiH i kako navodi futbolarena.com bio je impresioniran Harisom Duljevićem. Cavusoglu je 12. aprila bio na utakmici polufinala Kupa Bosne i Hercegovine između Sarajeva i Mladosti gdje ga je posebno dojmio bh. reprezentativac kome je istekao ugovor sa Sarajevom, a svoje zabilješke je prenio Safetu Sušiću koji je dao zeleno svjetlo za ovaj transfer. Duljević može igrati na svim ofanzivnim pozicijama u veznom redu i sigurno će predstavljati veliko pojačanje za ekipu Safeta Sušića.
Turski Alanyaspor kojeg sa klupe predvodi najuspješniji selektor Bosne i Hercegovine svih vremena, Safet Sušić, pojačanja traži u Bosni i Hercegovini, a kao najozbiljniji kandidat da pojača ovu ekipu je Haris Duljević, kapiten FK Sarajevo.
Skaut ovog kluba Mevlutan Cavusoglu je u martu, aprilu i maju je boravio u BiH gdje je posmatrao utakmice BH Telecom Premijer lige BiH i kako navodi futbolarena.com bio je impresioniran Harisom Duljevićem. Cavusoglu je 12. aprila bio na utakmici polufinala Kupa Bosne i Hercegovine između Sarajeva i Mladosti gdje ga je posebno dojmio bh. reprezentativac kome je istekao ugovor sa Sarajevom, a svoje zabilješke je prenio Safetu Sušiću koji je dao zeleno svjetlo za ovaj transfer. Duljević može igrati na svim ofanzivnim pozicijama u veznom redu i sigurno će predstavljati veliko pojačanje za ekipu Safeta Sušića.
SRETAN BROJ - 1725
A Hrustemović?pitic je napisao/la:Duljević karijeru nastavlja u Turskoj?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Detalji oko sutrašnjeg izvlačenja.
Žrijeb Evropske lige, zakazan za 13 sati, je nešto složeniji obzirom da će u prvoj rundi kvalifikacija nastupiti čak 100 ekipa. Sarajevo i Željezničar su nositelji, dok Široki Brijeg neće imati povlašten status.
UEFA će putem kompjuterskog sistema prije žrijeba grupisati ekipe u 10 grupa sa po 10 timova te istim brojem nositelja i nenositelja s tim da klubovi iz iste asocijacije neće biti smješteni u istu grupu.
Zatim će svaki klub slučajnim odabirom dobiti svoj broj. U ovom žrijebu izvlače se samo dvije loptice, jedna sa brojem nositelja, a druga sa brojem nenositelja. Žrijeb određuje i parove. Npr. ako je izvučen par loptica (3 – 6), to znači da svaki tim sa brojem tri igra protiv ekipe sa brojem šest iz svoje grupe. Dakle, nema izvlačenja loptica sa imenima timova.
Timovi sa kojim se mogu sastati Sarajevo i Željezničar su: Fola Esch (Luksemburg), Differdange (Luksemburg), Škendija (Makedonija), Nova Gorica (Slovenija), Pyunik (Armenija), Mladost Lučani (Srbija), Shamrock Rovers (Irska), Partizani (Albanija), Flora (Estonija), Chikhura (Gruzija), Lincoln (Gibraltar), Jelgava (Latvija), SJK (Finska), Cork City (Irsla), Zeta (Crna Gora), B36 (Farski Otoci), Ruzomberok (Slovačka), Derry City (Irska), Liepaja (Latvija), Zaria (Moldavija), VPS (Finska), Valur (Island), Vasas (Mađarska), Atlantas (Litvanija), Suduva (Litvanija), Gandzasar (Armenija), Torpedo Kutaisi (Gruzija), Trakai (Litvanija), Tre Penne (San Marino), Bala Town (Vels), Dinamo Batumi (Gruzija), NSI Runavik (Farski Otoci), Balzan (Malta), Connah's Guay (Vels), Bangor (Vels), Santa Coloma (Andora), Progres (Luksemburg), Pelister (Makedonija), Coleraine (Sjeverna Irska), Ballymena (Sjeverna Irska), Folgore (San Marino), Floriana (Malta), Sant Julia (Andora), Klaksvik (Farski Otoci) i St. Joseph's (Gibraltar).
U drugom pretkolu Evropske lige koje nastupit će 50 pobjednika iz prve runde kvalifkacija te još 16 ekipa: Galatasaray(Turska), Astra(Rumunija), Hajduk(Hrvatska), Apollon Limassol(Kipar), Mlada Boleslav(Češka), Luzern(Švicarska), Brondby(Danska), Gabala(Azerbejdžan), Aberdeen(Škotska), Utrecht(Holandija), Sturm Graz(Austrija), Panionios(Grčka), Beni Yehuda(Izrael), Dinamo Brest(Bjelorusija), Ostersund(Švedska) i Brann(Norveška).
Žrijeb je u 14:30. Timovi će biti rangirani zavisno od koeficijenta te zatim podijeljeni u grupe. Grupisanje za drugo pretkolo se kreira nakon završenog žrijeba za prvo pretkolo kvalifkacija. Loptice koje predstavljaju pobjednike svakog para iz prve runde kvalifikacija preuzimaju koeficijent od nositelja iz svakog para.
Svakoj ekipi u svakoj grupi se dodjeljuje broj. Loptice koje sadrže broje nositelja se nalaze u jednoj posudi, a one koje sa brojevima nenositelja u drugoj. Zatim, se uzima po loptica iz obje posude te promješa u većoj posudi u sredini. Klubovi kojim odgovara prvi izvučeni broj prvu utakmicu igraju na domaćem terenu protiv klubova čiji se broj podudara sa izvučenim iz druge loptice.
Žrijeb Evropske lige, zakazan za 13 sati, je nešto složeniji obzirom da će u prvoj rundi kvalifikacija nastupiti čak 100 ekipa. Sarajevo i Željezničar su nositelji, dok Široki Brijeg neće imati povlašten status.
UEFA će putem kompjuterskog sistema prije žrijeba grupisati ekipe u 10 grupa sa po 10 timova te istim brojem nositelja i nenositelja s tim da klubovi iz iste asocijacije neće biti smješteni u istu grupu.
Zatim će svaki klub slučajnim odabirom dobiti svoj broj. U ovom žrijebu izvlače se samo dvije loptice, jedna sa brojem nositelja, a druga sa brojem nenositelja. Žrijeb određuje i parove. Npr. ako je izvučen par loptica (3 – 6), to znači da svaki tim sa brojem tri igra protiv ekipe sa brojem šest iz svoje grupe. Dakle, nema izvlačenja loptica sa imenima timova.
Timovi sa kojim se mogu sastati Sarajevo i Željezničar su: Fola Esch (Luksemburg), Differdange (Luksemburg), Škendija (Makedonija), Nova Gorica (Slovenija), Pyunik (Armenija), Mladost Lučani (Srbija), Shamrock Rovers (Irska), Partizani (Albanija), Flora (Estonija), Chikhura (Gruzija), Lincoln (Gibraltar), Jelgava (Latvija), SJK (Finska), Cork City (Irsla), Zeta (Crna Gora), B36 (Farski Otoci), Ruzomberok (Slovačka), Derry City (Irska), Liepaja (Latvija), Zaria (Moldavija), VPS (Finska), Valur (Island), Vasas (Mađarska), Atlantas (Litvanija), Suduva (Litvanija), Gandzasar (Armenija), Torpedo Kutaisi (Gruzija), Trakai (Litvanija), Tre Penne (San Marino), Bala Town (Vels), Dinamo Batumi (Gruzija), NSI Runavik (Farski Otoci), Balzan (Malta), Connah's Guay (Vels), Bangor (Vels), Santa Coloma (Andora), Progres (Luksemburg), Pelister (Makedonija), Coleraine (Sjeverna Irska), Ballymena (Sjeverna Irska), Folgore (San Marino), Floriana (Malta), Sant Julia (Andora), Klaksvik (Farski Otoci) i St. Joseph's (Gibraltar).
U drugom pretkolu Evropske lige koje nastupit će 50 pobjednika iz prve runde kvalifkacija te još 16 ekipa: Galatasaray(Turska), Astra(Rumunija), Hajduk(Hrvatska), Apollon Limassol(Kipar), Mlada Boleslav(Češka), Luzern(Švicarska), Brondby(Danska), Gabala(Azerbejdžan), Aberdeen(Škotska), Utrecht(Holandija), Sturm Graz(Austrija), Panionios(Grčka), Beni Yehuda(Izrael), Dinamo Brest(Bjelorusija), Ostersund(Švedska) i Brann(Norveška).
Žrijeb je u 14:30. Timovi će biti rangirani zavisno od koeficijenta te zatim podijeljeni u grupe. Grupisanje za drugo pretkolo se kreira nakon završenog žrijeba za prvo pretkolo kvalifkacija. Loptice koje predstavljaju pobjednike svakog para iz prve runde kvalifikacija preuzimaju koeficijent od nositelja iz svakog para.
Svakoj ekipi u svakoj grupi se dodjeljuje broj. Loptice koje sadrže broje nositelja se nalaze u jednoj posudi, a one koje sa brojevima nenositelja u drugoj. Zatim, se uzima po loptica iz obje posude te promješa u većoj posudi u sredini. Klubovi kojim odgovara prvi izvučeni broj prvu utakmicu igraju na domaćem terenu protiv klubova čiji se broj podudara sa izvučenim iz druge loptice.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 18 jun 2017, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
Sad gledam po rezultatima, Rahmanović bio klupa u Celju, nije on plaho ni igro
Fudbalski klub Sarajevo polako, ali sigurno slaže tim s kojim će ući u novu sezonu. Na Koševo je već stiglo jedno pojačanje (Mićo Kuzmanović), a uskoro bi svlačionica bordo tima mogla postati brojnija i za još jednog fudbalera. Kako SportSport.ba nezvanično saznaje, blizu potpisa za Sarajevo nalazi se Amar Rahmanović, 23-godišnji fudbaler sredine terena koji od 2015. nastupa u Sloveniji. Bivši mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, nezvanično saznajemo, već pregovara sa Sarajevom i, ukoliko se ne desi nešto nepredviđeno, u narednim danima će potpisati ugovor sa ovim klubom. Dogovor je blizu, a uskoro bi mogla stići i službena potvrda transfera. Amar Rahmanović je u prošloj sezoni nastupao za Celje, a u dresu ovog kluba je odigrao 17 utakmica i postigao je pet pogodaka. Prije Celja, Rahmanović je bio član Maribora, ali je u ekipi prvaka Slovenije proveo samo jednu polusezonu. U prošlosti je Rahmanović već nastupao u Premijer ligi BiH i to za Olimpik, a igrao je i za Novi Pazar, Istru i mlade selekcije Slobode.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/bivsi-fu ... evo/241491
JOJ DA GA OCEMO DOVEST
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/bivsi-fu ... evo/241491
JOJ DA GA OCEMO DOVEST
Moja želja: Zeta ili Škendija.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Ja iskreno ne bi puno bio zadovoljan sa Rahmanovićem, prije bi volio vidjeti Stojčeva, Ordagića ili Petraka, mene nešto ovaj Rahmanović ne dojmi, mislim nije loš igrač al sad da će nam baš valjati - sumnjam.
A nije puno ni igrao:
https://www.transfermarkt.com/amar-rahm ... ler/166086
A nije puno ni igrao:
https://www.transfermarkt.com/amar-rahm ... ler/166086
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 18 jun 2017, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ko ovo drvo Irfan Hadzic gura? 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Što se tiče Rahmanovića, meni se nikako ne dopada. Kapitalac nije i nije ništa bolji igrač od Radovca.
Neuspjela karijera u Sloveniji, imao nekoliko zapaženih poteza kojeg su naši mediji prenijeli i to je to.
I Herić je sa TK i mislim da nije ništa lošiji igrač od ovog Rahmanovića koji će sigurno dobro naplatit svoj dolazak.
Za mene je bolje idalje nikog ne dovodit, nego ovakvog igrača..
Neuspjela karijera u Sloveniji, imao nekoliko zapaženih poteza kojeg su naši mediji prenijeli i to je to.
I Herić je sa TK i mislim da nije ništa lošiji igrač od ovog Rahmanovića koji će sigurno dobro naplatit svoj dolazak.
Za mene je bolje idalje nikog ne dovodit, nego ovakvog igrača..
Zanima me od ovoliko timova ko će imati taj status da se brani.High je napisao/la:Moja želja: Zeta ili Škendija.

SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 33 gosta.