Neandertalac je napisao/la:Quinlan je napisao/la:opet ti po svom i djabe, yebo majku ko da se nikad nisu dovodili igraci u zelju, jbg mora se i fuliti, ali opet ti po mahalskim pricama, miske uzeo krizmana za rukicu i na trening ga doveo i reko nek vam ovaj igra, a koliko znam nakon dolaska petrovica su oni potpisali, jedino ako et i petrovica ne maltretiraju i ne naredjuju ko ce mu igrati
a to sto su trosili zeljine pare, pa ciju su trebali? vode zelju, njegove ce pare trositi, cak za razliku i prijasnjih uprava nece ostaviti duga iza sebe nego vecinu vratiti

Naravno da će uvijek biti fula. Samo neko od deset puta pogriješi osam igrača a neko tri. Neko bi se sa tim Zeljinim parama prošetao kroz ligu, igrao se sa protivnicima a neko strahuje hoće li dohvatiti hebeni ligu za prvaka. A dugove takođe vraća Zeljinim parama a ne svojim.
Ublehaši. Još bahati i bezobrazni.
Da Monci@ Zuban me plaća da pišem. Provalio si me.
da i niko nije sporio da je taj dio zakazo, da se sa slabim brojem pojacanja pogodilo, ali to ako je razlog tjeranje uprave koaj je toliko dobrog uradila e onda jbg
isto tako kao da smo se 20 godina setali ligom kao da smo 20+ bodova drugoplasirane ostavljali svake godine, pa yebemu taj pitarski sindrom pisanja po ostalima ne znam kako se to uvuklo
i ovo oko para, pa brate dragi cije pare da trose? cije su pare trosile bivse uprave? ne kontam poentu nikako, oni rukovode zeljom je li tako? rukovode njegovim parama? logicno trose zeljine pare?
ne kontam stvarno, prijasnje uprave isto tako trosile zeljine pare? prijasnje uprave nisu vracale nego pravile dugove?
oko segmenta "para" tj. ekonomskog stvarno ne vidim sekunde da im se sta ima zamjeriti
Virtu4l je napisao/la:Quinlan je napisao/la:ne sikiram se ja za zelju, fantastican izbor sa slavkom su napravili, uprava neka radi svoj poso koji radi fenomenalno, a taj SD famozni po meni nije prioritet, neka slavko to zavrsava, a kao sto i on kaze proljece ce opet biti plavo kada on odradi pripreme zimske

Slično se osjećam i stvarno se ne brinem previše. Poraza je bilo i biće ih, ali nikad se ovako tragično nisu doživljavali. Nekad je malo zapanjujuće šta sve sebi dozvoljava neko ko se naziva navijačem, ali jbg, svakome svoje. Prolazimo kroz turbulentan period, period koji ima svaki klub na planeti, ali valjda ti ostali klubovi nemaju 'navijače' koji im vire u novčanik i zamaraju se stvarima koje nisu za njih. Ubi nas ta mahala i to je naš najveći poraz, nije onaj od Viteza ili ovaj od Širokog.
Najviše mi smeta što su svi zauzeli rovove i ni tamo ni ovamo, nema sredine. Niko neće da sagleda kompletnu sliku, stavi pluseve i minuse, izbalansira, nego samo pravo. Brzo su zaboravili sušu koja je trajala sedam godina, a nije se pravio stadion, niti su se vraćali dugovi, već su se gomilali. Sreća pa su dežurni kritičari u velikoj manjini, ali glasni su, što jest' jest'.
ma to je onaj pogani bosanski/balkanski mentalitet, od sviju pametniji, bolji bi treneri bili svi, svi znaju ko treba/ne treba igrati, bolje bi svi vodili klub, uglavnom na rijecima preko tastature su svi najpametniji, svi sad znaju kako se vodi klub, svi sad znaju kako treba naci/trositi pare itd...
ne znam stvarno sto kazes da toliko navijaci vire u "novcanik" nekog kluba je fenomen
pa to je najgore, minusa ima to niko ne spori i ti minusi su u sportskom segmentu, ali eto po meni sa slavkom su pogodili pa da vidimo, sto se tice svega ostalog imaju pluseva itekako dosta i to bar kod mene u konacnici dodje na to da su sad za sad dobri i sretno im u daljem radu
isto tako daleko najgluplja floskula mi je "trose zeljine pare", pa yebemu zivot da evo kolegu neadretalca, amazona, tikitaka stave da vode zelju, da nevazno opet zujo ili et kozaric budu cije ce oni pare trositi? pa logicno zeljine pare kao sto su se i do sada trosile, samo sto kad pogledamo ranije izuzetno lose su se trosile