Zbog Serie A mi nije drago što je Juve ispao. Stvarno liga nije nikad bila na nižim granama od osnivanja

. Njemačka ju je definitivno pretekla, a uskoro će i Francuska. Čelnici lige moraju poradit na tome, prije svega da smanje te je*ene poreze (na plate igrača, na transfere i sl.) jer klubovi su postali nekonkurentni, također bi trebali pružiti neke olakšice klubovima koji žele napraviti nove stadione jer bez toga će samo dublje tonuti.
Ali s druge strane mi je drago zbog Juventusovih navijača, koji su iskoristili ovakvu lošu situaciju u ligi i osvojili par trofeja gdje nemaju pravog konkurenta (jer ostala dva najveća kluba: moj Inter i Milan više nisu world class klubovi) i odmah su sebi umislili da su najjači na svijetu a u stvari ne mogu proći ni je*enu grupu i skroz sje*aše ugled lige. Prvak ima dodatnu odgovornost jer on reprezentuje kompletnu ligu, a et vidi kakav je u nas prvak u potpunosti bez pobjedičkog mentaliteta (Milan je najbolji u Italiji po tom pitanju). A tek onda vidimo koliko su ostali talijanski klubovi slabi kad jedan takav klub dominira u ligi, ja sam siguran da bi se ovakav Inter a pogotovo Milan borili za opstanak u Engleskoj ligi, ajd ne bi ispali to je sigurno ali bi završili na 12 i 16 mjestu

. Možete se **** (Juventini) da ste najjači u Italiji isto onako kao što se Porto ku*či u Portugalskoj ligi, a je*o takvu titulu kad ti je liga qrac. Ovakav Juve se ne bi mogao porediti sa Interom 2006.-2010. a opet mi tada nismo sebi davali neke nadimke poput: Mighty Juve, moćni ste nema šta od 6 utakmica CL u prosječnoj grupi ostvarili ste samo 1 pobjedu i to jer su imali 2 penala u svoju korist. To je sramota i to ne samo za Juve nego i za ligu, a pogotovo za Inter i ostale klubove koji su još gori

.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."