FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Muerte
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Muerte » 02 nov 2016, 17:07

TikTak je napisao/la:
Muerte je napisao/la:
TikTak je napisao/la:[ote="Muerte"]I sta cemo sada ?
Nista, objaviti ime izvodjaca radova na istoku, uz forum nindje ispipavati puls raje kako bismo sve bivse proglasili lopovima. Sve po ustaljenoj proceduri. Ako ne pobijedimo Slobodu nabit cemo na nogu Petrovica isto po ustaljenoj proceduri. :kafa:[/qte]
A ko to pravi od bivsih uposlenika lopove i neprijatelje kluba ? Violina i sd kompanija prijatelji kluba ?
Pecinar vam isprao mozak

Ja ne znam sta tebi uopste smeta kod ove uprave koji je tvoj problem ? Izjasni se
Nisi glup momak, iz tvojih komentara se to vidi. Pogledaj sta forum nindje rade i zakljucit ces sam. Fudbalske neznalice, amatercine koje ne mogu voditi klub kakav je Zeljo.
Ma mene ne zanimaju forum ninđe. Cak me ne zanima ni Misimovic ni uprava.

Po tebi znaci administrativni rad i radovi na stadion su za popisati ?

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 02 nov 2016, 17:11

A ko odlucuje o talijanu ? odkud sad to ?

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 02 nov 2016, 17:21

Mislim da nakon ovog prelaznog roka ne bi trebalo da bude više drastičnih promjena igračkog kadra.
Dosta smo na ovome izgubili u svakom smislu.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 nov 2016, 17:22

warrior je napisao/la:A ko odlucuje o talijanu ? odkud sad to ?
On je na posudbi kod nas. Ne znam koliko mu ona traje. Vjerovatno do zime mada postoji mogucnost do ljeta. Slavko je rekao da on igra toplo-hladno i zato je vracen Bogicevic.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 02 nov 2016, 17:24

Auuu jest mu nasao zamjenu svaka mu cast..

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 nov 2016, 17:32

Kod nas npr. ako Kosoric odigra sjajnu utakmicu Boccacini odigra ispod nivo i obrnuto. Treba pojacati odbranu jer ispadnu i onda nam drugoligas neki moze zabit gol. Sad protiv Sirokog na lijevoj strani su bili i Sinisa i Memija,a desna ostala prazna. Oba stopera se izgubila,a na njihovo mjesto ostao Ugljesa i onda onaj sto je stariji i od naseg kluba nam zabi gol. Suplji smo u odbrani malo je rec. Sredina ce biti dosta bolja sa Zebom. Jos nam ostaje da vidimo sta cemo sa napadom. Lendric i Krizman zuje,ali brate znaju ga fulit ko niko. Miroslav jos nije potpisao tako da za njega je neizvjesno.

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 02 nov 2016, 17:34

Neandertalac je napisao/la:Hajde prodane duše, da vas čujem.

Hadis Zubanović.
Milione donio u klub i otjeran, izvaran za što hiljada eura.

Šta reče Sarajlija@ bilo je još menagera zainteresiranih. Ćuk npr?
@neadertalac sto si se ti tolko okomio na tog Ćuka ne kontam ?

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 02 nov 2016, 18:12

TikTak je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la: Za istok nismo sponzori.Sponzori smo za radove koji su uradjeni i za koje ima izvjestaj o utrosku.Uostalom cilj akcije je i ispunjen imamo stadion za europske utakmice.
Sponzori smo za sve, najveci prihod klub ostvaruje od nas.
Dodaj na ovo da se salis, to ti je pod moranjem da ne bi bio predmet ismijavanja u buducnosti.

Mi jesmo dali ogromnu svotu novca, a koja opet nije ni priblizno dovoljno za igradnju tribine tako da, manite se lupetanja.

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 02 nov 2016, 18:35

carsijaba je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Suma sumarum;

Amar je osvojio nešto trofeja, hvala mu ali je nesposobonjaković, pokvarenjaka, taldžija i lopov. Uzeo je na kafu od Višće, tal od Adilovića, zajebo nas na Baji i Amiru jer ih je dao Zubanu i još kreten uzeo odmor, to mu nikada halalite nećemo. Nije plaćao poreze, doprinose, donosio svoju lovu koju mu nikad priznat nećemo.
Zuban je to sve isto, nije dao da klub uzme lovu na njemu, odveo Višću, Amira, Baju za sitnu lovu a da nije sadašnji menageri i prijatelji kluba bi ih odveli na zapad.

Tribina od 8 000, pardon 5 000, pardon 4 000 će se napraviti kad tad, u aprilu, septembru, 2016, 2017. Nije po planu, i vjerovatno za koju godinu morat će se ponovo o njoj razmišljati ali bitno da se uradi.

Uvalili su nas pet milki duga koje smo imali na kamari pa ih ova uprava potrošila ali oni prije su lopovi a ovi sada Majke Tereze.

Ovo ste sve VI napisali. Imaju postovi!

Gospodo. Pred nama je, svi ćemo biti svjedoci svačijeg rada i pisanja nas po forumima. Imaju djela i imaju postovi. Neću više o ovome, ne želim da vas učim pameti kao konobar o klubu koji svi volimo a u kojem se o sportu pitaju bankari, revizori, advokatu, trgovci samo ne fudbaleri, legende ( nema legendi ) školovani treneri, pedagozi itd. Ne zaboravimo i brigadu plaćenika i interesdzije po forumima i društvenim mrežama, skupinu jadova kojima kako vidimo ništa nije sveto i koji se dobro osjete na fekalije ljudi iz čijih guzica vire. Prodane duše koje određuju ko je Željovac i ko voli klub a ko ne.

Željezničar za život cijeli!

Amar Osim, najtrofejniji svih vremena!
Nismo imali 5 milki na kamari, jer se ne bi 2 mjeseca prije toga zadužili preko 1/2 milke (Miske kamatar :mrgreen: ). Para od Evrope, Džeke, Bajića, Amira tada nije bilo. Sada će uskoro godišnji izvještaj i sve će se znati.
kako se samo forsira glupa priča
5 miliona je bila cifra koja se jeste vrtila u klubu, toliko je bio prihod u sezoni
ali nikako da je 5 milki stajalo na kamari i to niko ne dira, a prihodi i rashodi su tu i to cirkuliše
jeste (možda) bilo 5 ali koliko je bilo rashoda

takođe priča ovo je najskuplji tim
možda, vjerovatno i jeste
ali ovaj tim košta +60-65% više zbog doprinosa
i ovaj tim neće za 5 godina koštati 2,3 miliona koja će neko iskopati i reći e to ste nam dužni

TikTak je napisao/la:Nisi glup momak, iz tvojih komentara se to vidi. Pogledaj sta forum nindje rade i zakljucit ces sam. Fudbalske neznalice, amatercine koje ne mogu voditi klub kakav je Zeljo.
evo da ja probam
koliko su prošle uprave ostale dužne "Bogu i narodu"
koliko ova
koliko koštaju te titule, jesu li vrijedne po 1 milion, 100 hiljada, nebitno
ćorav je mogao vidjeti da onakav način rada ne može donijeti ništa
uzmemo titulu, odemo u europu i namlate nas 5 razlike
ne ide
daj da probamo ovako sad, ne može preko noći ali vremenom može, mora
ako ni tad ne bude išlo onda opet mjenjati, slažem se. ali ne odma
korak po korak, ove sezone je europa imperativ
ako je nebude mogu svi ići što se mene tiče
a onda, titula može a i ne mora
ali ljestvicu podizati, postepeno
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 02 nov 2016, 19:16

Slažem se, idemo korak po korak. Može titula a i ne mora.

Jesam ja upravo ovo pročitao ili mi se priviđa?
U ligi gdje imaš jednog ozbiljnog protivnika, tri solidna, ostalo sitna buranija od kojih neki ne znaju ni hoće li postojati sutra mi se zadovoljavamo europom. Može a i ne mora titula. Seoske ekipe.
A košta nas sve to više nego ikad. To su činjenice.
Od najtrofejnijih i najvećeg kluba u ligi koja je svake godine za nijansu slabija mi sami sebi postavimo ciljeve neke prosječne ekipe. Kao volim Želju i kada izgubi. Pa naravno. Volim Želju i kada ispadne iz lige. Pa naravno. Ali u ligi sa Zvijezdom, Partizanom, Dinamom, Hajdukom a ne sa Mladosti, Vitezom, Krupom, Olimpicom itd. Naravno uvijek ćemo mi svi voljeti Želju, radovati se, brinuti, nervirati se, ali prestanemo se ponašati kao kukavice, kao mali klub jer mi to nismo.

Mi smo Željo, u ovoj ligi najveći klub i svaka sezona bez titule za mene je neuspjeh!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 02 nov 2016, 19:56

Vala dosta supljirate.
Samo cu reci da smo radili VEC dva remonta ekipa, a poslije toga izgleda da moramo opet u remont. Pa gdje je to dobro? Odakle nam pare za redovne obaveze, nove igrace, istok? Odakle ? Bezveze ser.ete a svi znamo da smo u ku.rcu u svakom smislu u buducnosti.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 02 nov 2016, 20:21

Sta mislite o tekmi, je li vrijeme da Slobodu roknemo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 nov 2016, 20:23

Ako budemo igrali kao sto smo u prvom poluvremenu protiv Sirokog,ali da napadaci i ostali budu prisebniji,uzimamo glat. Valjda ce nas i sreca posluziti da ne pogdjamo precke i stative.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 02 nov 2016, 21:01

Ne znam što mene citiraš, ja to nisam rekao već napravio neki osvrt na pisanje kolege koji je u istom postu objašnjavao javne tajne, tj kako Brko uzme na kafu.

UPRAVA NAPOLJE!

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 02 nov 2016, 21:03

TikTak je napisao/la:
carsijaba je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Suma sumarum;

Amar je osvojio nešto trofeja, hvala mu ali je nesposobonjaković, pokvarenjaka, taldžija i lopov. Uzeo je na kafu od Višće, tal od Adilovića, zajebo nas na Baji i Amiru jer ih je dao Zubanu i još kreten uzeo odmor, to mu nikada halalite nećemo. Nije plaćao poreze, doprinose, donosio svoju lovu koju mu nikad priznat nećemo.
Zuban je to sve isto, nije dao da klub uzme lovu na njemu, odveo Višću, Amira, Baju za sitnu lovu a da nije sadašnji menageri i prijatelji kluba bi ih odveli na zapad.

Tribina od 8 000, pardon 5 000, pardon 4 000 će se napraviti kad tad, u aprilu, septembru, 2016, 2017. Nije po planu, i vjerovatno za koju godinu morat će se ponovo o njoj razmišljati ali bitno da se uradi.

Uvalili su nas pet milki duga koje smo imali na kamari pa ih ova uprava potrošila ali oni prije su lopovi a ovi sada Majke Tereze.

Ovo ste sve VI napisali. Imaju postovi!

Gospodo. Pred nama je, svi ćemo biti svjedoci svačijeg rada i pisanja nas po forumima. Imaju djela i imaju postovi. Neću više o ovome, ne želim da vas učim pameti kao konobar o klubu koji svi volimo a u kojem se o sportu pitaju bankari, revizori, advokatu, trgovci samo ne fudbaleri, legende ( nema legendi ) školovani treneri, pedagozi itd. Ne zaboravimo i brigadu plaćenika i interesdzije po forumima i društvenim mrežama, skupinu jadova kojima kako vidimo ništa nije sveto i koji se dobro osjete na fekalije ljudi iz čijih guzica vire. Prodane duše koje određuju ko je Željovac i ko voli klub a ko ne.

Željezničar za život cijeli!

Amar Osim, najtrofejniji svih vremena!
Nismo imali 5 milki na kamari, jer se ne bi 2 mjeseca prije toga zadužili preko 1/2 milke (Miske kamatar :mrgreen: ). Para od Evrope, Džeke, Bajića, Amira tada nije bilo. Sada će uskoro godišnji izvještaj i sve će se znati.
Na istim je nakon mog odlaska ostalo cca. 3 miliona KM (govorim o septembru 2015. god., do kraja godine očekivali smo još uplate za Bajića 500.000 KM., Džeku cca. 700.000 KM., Mersin cca 250.000 KM, mislim nešto sitno za Zukanovića, Gojaka. Nakon toga uslijedila je prodaja Amira za 1 milion KM). Možda sam nešto dodao ili ispustio, ali nenamjerno, obzirom da govorim po sjećanju, naravno postoji dokumantacija za sve ovo o čemu govorim. Ako laze koza ne laze rog :). Sad papir u ruke i sracunajte. Ovo govori lik kojeg je Amar doveo u klub i za cijeg mandata je potpisan reprogram. Gdje su pare? Gdje su kule?
"FK Željezničar obavještava navijače, sponzore, članove i prijatelje Kluba da je u 2015. godini u svrhu održivog poslovanja Kluba zaključeno 29 pojedinačnih ugovora o pozajmici sa dvanaest fizičkih, te dva pravna lica.

cover_clanska
Na ime ugovora o pozajmici na transakcijski račun FK Željezničar je uplaćen iznos od 502.590,04 KM. Nakon finansijske stabilizacije Kluba, te planiranih i ostvarenih prihoda u 2015. godini, shodno odredbama ugovora izvršen je povrat prethodno navedenih novčanih sredstava isključivo na transakcijski račun zajmodavaca. Ugovori o pozajmici između FK Željezničar i zajmodavaca su u većini slučajeva zaključeni po osnovu beskamatnog povrata zajma. Izuzetak predstavljaju situacije kada je zajmodavac pravno lice, te se tada moraju poštovati zakonski propisi po kojima pravna lica zajam novčanih sredstava mogu izvršiti samo uz obračun zakonski propisane kamatne stope."

Zašto smo izvršili 29 pozajmica u 2015. godini, ako smo na kamari imali 5 milki ili 3, milke u septembru? @TikTak, uključi logiku, tipka s lijeve strane maloga mozga.

Zašto, ako već imaš milione? Gredić bio Predsjednik.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 02 nov 2016, 21:18

Opet ista stvar. Nije to rekao TikTak ili ja već Gredić. Javno.

UPRAVA NAPOLJE!

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 02 nov 2016, 21:25

Neadertalac ti izgleda imas informacije o svim agentima pa me zanima odakle crpis informacije o njima jel vidim sve ih prozivas pocevs od Zubana pa do Ćuka.

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 02 nov 2016, 21:28

Neandertalac je napisao/la:Opet ista stvar. Nije to rekao TikTak ili ja već Gredić. Javno.
Zašto se Gredić kao najodgovornija osoba u to doba, Predsjednik UO, zaduživao, ako je imao na kamari 3 milke? To ga je mogao pitati i novinar koji je pravio intervju, a može se opet napraviti intervju i postaviti isto pitanje, ZAŠTO, ako si već imao lovu na kamari? Ugovori o pzajmicama postoje i oni su objavljeni. halo ba 29 pozajmica, 1/2 miliona KM, a ovamo kao imaš gutu na hastalu. Očito neko spinuje. Zašto se Gredić (Željo) zaduživao/pozajmljivao, ako je imao lovu, gutu, kamaru? Zašto, samo logično?

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 02 nov 2016, 21:32

carsijaba je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Opet ista stvar. Nije to rekao TikTak ili ja već Gredić. Javno.
Zašto se Gredić kao najodgovornija osoba u to doba, Predsjednik UO, zaduživao, ako je imao na kamari 3 milke? To ga je mogao pitati i novinar koji je pravio intervju, a može se opet napraviti intervju i postaviti isto pitanje, ZAŠTO, ako si već imao lovu na kamari? Ugovori o pzajmicama postoje i oni su objavljeni. halo ba 29 pozajmica, 1/2 miliona KM, a ovamo kao imaš gutu na hastalu. Očito neko spinuje. Zašto se Gredić (Željo) zaduživao/pozajmljivao, ako je imao lovu, gutu, kamaru? Zašto, samo logično?
Slažem se. I ja sam za to da na ta pitanja dobijemo konkretne odgovore. Jer evidentno je da neko laže, zar ne.

A divi ba Warriora@ :lol:

UPRAVA NAPOLJE!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 02 nov 2016, 21:35

Kakvim se vi argumentima gadjate I o cemu raspravljate, ovo se vise ne moze citati. Molim vas, prestanite sa trolanjem teme.

Da razrjesimo 'misteriju':
Ako potpises ugovor o prodaji, posaljes racun za soonzorstvo, 'dobijes' lovu od uefa... Ne znaci da je isti dan legla na racun. Obicno ce proci I par mjeseci prije nego sto pocnes raspolagati novcem. A za licencu moras imati placene dugove I moras imati cash... Zato pozajmice, a i zato nije neki veliki rizik I strasan potez posuditi, pogotovo Ako potpisujes na obje strane i vracas sam sebi. I zato je moguce da u isto vrijeme klub i zaradi milione i mora posuditi milione... Ni prvi ni zadnji takav slucaj.

Besmislena diskusija i argumentacija u svakom slucaju, samo smarate temu bez veze.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.