AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 02 nov 2024, 22:43

Ovdje svako za sebe igra haman. Može se Fonseca komotno sudiji zahvaliti.
Il Club più titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 02 nov 2024, 22:44

3 boda pisi, ostalo brzo zaboravi. Nije to toliko ni lose bilo u drugom dijelu. Ali ako vidimo da je Monza bas losa, ovo je moralo itekako bolje.
Cudno da odbrana sa Kikserom i Pavlovicem nije primila makar jedan, ali zato narednu protiv Reala tesko nama.
Frajer izvrsio dvije izmjene do pred sam kraj meca, umjesto da prije izvadi neke igrace i da im malo predaha i odmora ali jok. Kako je samo glup sve te yeblo....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 nov 2024, 23:07

Ne znam ni kako izvukoše 3 boda večeras. Slična stvar kao i protiv Briža kad su ih vile pronosale da ne budu u zaostatku bar dva gola već na startu, takve pobjede pomalo zamažu oči i sakriju mnoge nedostatke koji su se pokazali tokom meča.

Sa ovim antifudbalom tu i tamo skupljamo pokoje bodove, čisto dovoljno da ne dođe ni do kakvih promjena na klupi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 02 nov 2024, 23:23

@rope nažalost je tako, mnoge stvari ne štimaju do sada sa Fonsecom. Izolirano gledajući samo večerašnji meč, slično smo navikli i od najboljih izdanja Milana prije 20ak godina, pred jače CL okršaje (tipa ovaj vs madriđana) bi uvijek ili se jedva provukli protiv davljenika, ili se prosipali protiv istih.

U globalu je činjenica da su svi problemi Piolija samo nastavili sa Fonsecom, s tim da je portugalac dodatno zakomplikovao stvar sa zemljakom Leaom.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 nov 2024, 23:34

Prije su bar bili bog i batina u LŠ, pa se nije pretjerano polagalo pažnje oko lige. Sad više nigdje nismo bitan faktor.

Taj meč sa Madridom će u najmanju ruku biti... zanimljiv. :mrgreen:

FORZA MILAN !

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 03 nov 2024, 00:25

U ovom timu Maignan, Theo Reijnders i Pulišić mogu igrati. Ostali se moraju mijenjati.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 nov 2024, 11:13

Jos jedna losa predstava u kompletnom sastavu, izuzmemo li Royala koji je za dlaku bolji od Teraciana koji mi je pretanak. Satra se nesto trckarajuci bez posebnog ucinka.

Odbrana i dalje najgori dio tima, a nije da nismo to spominjali i pred pocetak sezone jer godinama unazad mi postizemo golove, ali ne znamo sacuvati mrezu. Ni sredina nista bolja, sinoc posebno se isticao Fofana gdje mi je izgledao kao amater, mlak, nerezonski sutevi sa 20+ metara...
Moratu kad vidim da se vrati na DMF i uzme lopte da iznese pored 3 vezna igraca (jer Pulisic je igrao na 10ci) slosi mi se odmah. Vazda se
Sto neko napisa, Fonseca samo nastavio sa Piolijevim ritmom i problematikom. U narednoj utakmici ocekujem Leaoa u prvih 11.
I ove povrede i izostanci nikako da se suzbiju pa ti u utakmici napravis jedva 3 izmjene, i to mahom u samom zavrsetku utakmice kako Fonseca voli raditi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 03 nov 2024, 14:13

Fofana kao i neki drugi igrači izjavljuje da nisu odigrali dobro a da je zadovoljan samo rezultatom dok se Fonseca ne slaže sa tim da nisu dobro odigrali. Po Fonseci igrač utakmice je bio Morata koji nije radio svoj posao nego upravo Fofanin posao. Samo to govori kakvog trenera imamo.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 03 nov 2024, 16:14

Imali su Paladina u komsiluku kod Galianija, mogli su ga dovesti za trenera, dokazao je vec sad da vrijedi. Sa Monzom je bez problema bio sredina tabele, a evo ista ta ekipa sad kuburi na dnu tabele, a on sa Violama jurisa ka vrhu tabele i plus ljudi djeluju kao ekipa koja ima i glavu i rep.

Bez talijanskog trenera nema nama hajra

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 nov 2024, 21:53

celikmilan je napisao/la:
03 nov 2024, 14:13
Fofana kao i neki drugi igrači izjavljuje da nisu odigrali dobro a da je zadovoljan samo rezultatom dok se Fonseca ne slaže sa tim da nisu dobro odigrali. Po Fonseci igrač utakmice je bio Morata koji nije radio svoj posao nego upravo Fofanin posao. Samo to govori kakvog trenera imamo.
I ja citam i ne vjerujem sta lik izjavljuje. On uvijek vidi nesto pozitivno gdje svi drugi vide uzas.

075 ❤

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 nov 2024, 15:29

Što savršeno oslikava stanje u svlačionici i odnos na relaciji igrači-trener. :zzz:

FORZA MILAN !

enzo777
Kontakt:

Post Postao/la enzo777 » 04 nov 2024, 22:51

ronaldo99 je napisao/la:
03 nov 2024, 16:14
Imali su Paladina u komsiluku kod Galianija, mogli su ga dovesti za trenera, dokazao je vec sad da vrijedi. Sa Monzom je bez problema bio sredina tabele, a evo ista ta ekipa sad kuburi na dnu tabele, a on sa Violama jurisa ka vrhu tabele i plus ljudi djeluju kao ekipa koja ima i glavu i rep.

Bez talijanskog trenera nema nama hajra
Aj mi nabroj jednu zvijezdu Fiorentine? Aj mi reci sta igrači Fiorentine imaju činit?

Jedno je trenirat no name klub, a drugo ekipu kojoj je imperativ pobjede. U Milanu "moras" pobjeđivati, imaš 10 igrača koje imaju svoje managere koje moraš zadovoljit, ti isti igrači imaju svake sedmice neki foto termin ili neku predstavu na kojoj moraju bit, i ti kao trener sve to moraš dovest u red.
Da, Palladino je super, al bili to bio kod nas? Evo došao ti Fonseca i rekao dosta gluposti od Leao i Theo. Prvi se idalje pravi zvijezda, dok Theo se vratio treningu i ponovo igra. Bilo to Palladino uradio, ili bi nastavio sa Pioli sistem: ne diraj Leao pa čak i kad mu nije do fudbala vec do zajebancije?

Conte je htio preuzet Milan, ali je htio da on bude šef. E to Ibra ne želi.
Svaka cast Fiorentini, al sumnjam da bi Palladino ovdje isto uspio

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 04 nov 2024, 23:01

E sta lik sve napisa golemo, eto Fonseca moze sve to sto Paladino ne moze

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 05 nov 2024, 06:57

Gullit: "Americans buy clubs for business and not for love of the club. It's difficult to have a feeling"
"Berlusconi was one of the best presidents I could imagine. He came to training every week, he spoke to us, he was charismatic. He did a great job. I am honored to have had a president like him. I think the current president of Real Madrid has the same charisma. It is important to have a leading figure who loves the club, who has this feeling, because then he will know exactly what needs to be done and gives passion to the team. This is what they have in common. Today's teams are led by foreigners, by Americans who buy clubs to make money, not for the history of the club. That's why it is difficult sometimes to have this feeling. It is no coincidence that the best clubs have the figure of someone who loves the club and knows its history".
Nije kao ovi nas, dodje 3-4 puta u godini i to je to. Nema pojma ko i sta je Milan u svijetu fudbala, vec se iznenadi kad nesto sazna :urnebes:
Ali ej, bitne su genge :salut:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 nov 2024, 10:01

Nadam se samo da nece krenuti sa RLC. Mozda bi bilo preofanzivno sa Pulisicem na 10ci protiv tako jakog protivnika, ja bih radije krenuo sa Musahom u 433 formaciji jer je ovaj radilica, trci gore-dole, a zna i povuci loptu naprijed ili Reijnders da igra ispred Fofane i Musaha.
U odbrani cini mi se svejedno ko igra, losi su svi.

075 ❤

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 05 nov 2024, 11:42

U odbrani je bitno da se rotira :roll:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 05 nov 2024, 11:52

Vjerovatno bi bio pravi momenat za isprobati 343, pojačaj odbranu pa šta ti bog da. :yawn:

Ova 4231, da li sa beskorisnim Rubenom ili Pulišićem (totalno nebitno) je harakiri protiv Reala. Mi ne možemo zadržati posjed i pokriti sve linije ni protiv mrtve Monze i većine klubova protiv kojih smo igrali u ligi, a kamo li tek protiv ovih vanzemaljaca.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 05 nov 2024, 12:21

Sta god Fonseka uradi imam osjecaj da ce zayebati. Nekako se meni po glavi vrti 4-3-3, trio naprijed Rafa, Morata, Pulisic. Iza njih u vezi Fofana, Tijjani, RLC (ili Musah ). Za odbranu to se valjda zna, Mike na golu. Theo i Royal (mada bi prije stavio Calabriju ako je fit) te Tomori i Pavlovic.

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 05 nov 2024, 15:55

Ima par opcija ovdje. Ako bude dobar rezultat super. Napredovaćemo i biće podizanje morala i timu i navijačima. Ako ne bude dobar rezultat to smo i očekivali prije ovih lakših utakmica i možda Cardinale koji će možda biti prisutan će vidjeti da nešto ne valja.
Ustvari ima i treća opcija da ove dvije prve opcije nisu u opticaju pa zaboravite da sam ih i spomenuo.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 05 nov 2024, 16:03

Hahaha najgora a i najizglednija opcija je da će večeras zijaniti i da se opet ništa promijeniti neće

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.