Nas sudija pa mu se mogloOmarSivori je napisao/la:Zar moze neko 90 minuta padat i dajvat ko Balotelli i dobijat sve prekrsaje, strasno.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Nas sudija pa mu se mogloOmarSivori je napisao/la:Zar moze neko 90 minuta padat i dajvat ko Balotelli i dobijat sve prekrsaje, strasno.
e vala, ovo kad sam pročitaoIlPrincipe je napisao/la:Ciganski Dortmund, uvijek se na gu'zove provlaci prvi Malaga pa sad ovo .. strasno mi je zao.
Milan je bio 7 puta prvak Evrope tako da ne mozes nista reci. Nemoj sr'at nije vam niko kriv sto ste ispali.Trequartista je napisao/la:Vi standardno osvjetljavati obraz, a prošle sezone Juve bio uspješniji od vas u Ligi šampiona, večeras vas vile pronosale, ali neka, kad Juve i Napoli nisu imali sreće neka je barem Milan imao.
I juve je svemirski brod za galatu a ispadose.JTS je napisao/la:e vala, ovo kad sam pročitaoIlPrincipe je napisao/la:Ciganski Dortmund, uvijek se na gu'zove provlaci prvi Malaga pa sad ovo .. strasno mi je zao.čuj ciganski
taj ciganski Dortmund je u punom sastavu 2x jači od svake ekipe iz Serie A
Milan je uvijek u Evropi bio dominantniji od svih Italijanskih klubova. Zato sam to reko.Trequartista je napisao/la:Ma kakve sad ima Juventus sa ovim?
Zasmetala ona riječ ''standardno'' Milan osvjetljava obraz Serije A u Ligi šampiona, ako je standardno kako to da je Juve bio prošle sezone bolji od njih, eto kako?
Treba se paziti šta se piše i ne bi bilo ovakvih mojih reakcija.
Sto je najsmijesnije vise ce Serie A bodova da osvoji vezano za koeficijent sa Juventusom i ostalima u EL.ultrasstyle_tz je napisao/la:nezadrzivi progres lige koja je iz godine u godinu sve jaca i kvalitetnijasampion i vicesampion out, Milan jedva protiv nikakvog Ajaxa i maksimalno do 1/8 finala....evidentan napredak serije A iz sezone u sezonu, ajde bar ove godine ima metar timova u ligi evrope, mozda tu neki dodje do zavrsnice.
svemirski brod, al' u qrcu .. Juve svoju dominaciju iz Serie A ne može prenijeti u evropi i to je činjenica, dok Galata uopšte nije slaba ekipa kakvom je ti predstavljaš .. mene lično prolazak Galate, a ispadanje Juvea ne iznenađujeterabajt je napisao/la:I juve je svemirski brod za galatu a ispadose.JTS je napisao/la:e vala, ovo kad sam pročitaoIlPrincipe je napisao/la:Ciganski Dortmund, uvijek se na gu'zove provlaci prvi Malaga pa sad ovo .. strasno mi je zao.čuj ciganski
taj ciganski Dortmund je u punom sastavu 2x jači od svake ekipe iz Serie A
pusti ba cojka vidis da se pravi bukvalacfrancobaresi je napisao/la:Onda se nismo dobro razumijeli.
Što se tiče te riječi "standardno", valjda su ljudi mislili na to da je Milan uvijek dobar u Evropi, čak i kad je potpuno loš u Serie A. Odnosno daleko najsretniji(), najspretniji i najuspješniji italijanski klub u Evropi. Ne znam zašto da se sad započne prepirka oko toga, kad je to činjenica i nije laž.
ultrasstyle_tz je napisao/la:nezadrzivi progres lige koja je iz godine u godinu sve jaca i kvalitetnijasampion i vicesampion out, Milan jedva protiv nikakvog Ajaxa i maksimalno do 1/8 finala....evidentan napredak serije A iz sezone u sezonu, ajde bar ove godine ima metar timova u ligi evrope, mozda tu neki dodje do zavrsnice.
Drugi put cemo paziti sta pisemo, samo zbog tebeTrequartista je napisao/la:Ma kakve sad ima Juventus sa ovim?
Zasmetala ona riječ ''standardno'' Milan osvjetljava obraz Serije A u Ligi šampiona, ako je standardno kako to da je Juve bio prošle sezone bolji od njih, eto kako?
Treba se paziti šta se piše i ne bi bilo ovakvih mojih reakcija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.