[youtube][/youtube]delldell je napisao/la:
Bar nije gnjida od covjeka kao patuljak Lessi.
dosta, ovo da je uradio Ronaldo o bilo ko iz Reala bilo bi price da je za Haga o kako kazu za Pepea da ce se zaliti sudu za ljudska prava itd

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
[youtube][/youtube]delldell je napisao/la:
delldell je napisao/la:
Liga R. Madrid-Zaragoza
Liga Getafe-R. Madrid - Madrid
Liga R. Madrid-Levante
Liga R. Madrid-Racing
Champions CSKA Moscú-R. Madrid 1/8
Liga Rayo R. Madrid - Madrid
Champions R.Madrid - CSKA Moscú 1/8
Liga R. Madrid Espanyol
Kako jbg ti... Meni je uz Ozila ubjedljivo najjaci vas igrac bio Arbeloa....Kakve je nevjerovatno prolaze imao...Feco je napisao/la:Al dzaba sve ,jos nemogu prežaliti sto Karim nije zaigro u prvih 11 ,po meni jedino Ozil odigrao bolje od njega ,jer je duze silovao Kantalonce
et sad i analize lazuL-Train je napisao/la:@barca_87,ah ta marca vec odavno zeli da vidi ledja Mourinhu,pa tako da me i ne cudi ta analiza kvazi strucnjaka
jao kakvih sve fudbalskih strucnjaka na svijetu ima da covjek stane i da zaplace,najociti primjeri kakvih sve strucnjaka ima su ti strucnjaci sa Goal.com,**** majku ako nisam veci od svih njih tamobarca_87 je napisao/la:et sad i analize lazuL-Train je napisao/la:@barca_87,ah ta marca vec odavno zeli da vidi ledja Mourinhu,pa tako da me i ne cudi ta analiza kvazi strucnjaka![]()
![]()
![]()
joj hljebe mili
edit: a ti si mi veci strucnjak od canal + strucnjaka ,od novinara marce ,kad istinu ljudi kazu onda je kvazi strucnjak tesko je priznat istinu znam ja to
sve ja to znam al dvije odvojene analize ,jedna od canal + ekipe poslije utakmice i ovog marcinog novinara strucnjaka govore jedno te isto i sad ni jedna ekipa strucnjaka ne govori istinu a vi ovdje "strucnjaci" na forumu ste u pravu to hoces da kazes , jos ljudi na canal + pustali usporene i objasnjavaliL-Train je napisao/la:jao kakvih sve fudbalskih strucnjaka na svijetu ima da covjek stane i da zaplace,najociti primjeri kakvih sve strucnjaka ima su ti strucnjaci sa Goal.com,**** majku ako nisam veci od svih njih tamobarca_87 je napisao/la:et sad i analize lazuL-Train je napisao/la:@barca_87,ah ta marca vec odavno zeli da vidi ledja Mourinhu,pa tako da me i ne cudi ta analiza kvazi strucnjaka![]()
![]()
![]()
joj hljebe mili
edit: a ti si mi veci strucnjak od canal + strucnjaka ,od novinara marce ,kad istinu ljudi kazu onda je kvazi strucnjak tesko je priznat istinu znam ja to
Ovaj post je na nivou sinosnje tekme - znaci odlican i realan. Ovako treba da razmisljate jer kriviti sudije za propustene prilike je ispod nivoa. Oba tima su cesto zakidana i nagradzivana i na to se ne treba okretati... lptyler durden je napisao/la:ma nema price ni o kakvim kradama,i tim budalastinama .
bilo je kriminalnih odluka sudije,al nikakve krade.
da Higuain zna zabit makar neku sansu,Real bi sinoc vjerovanto prosao,al et.
bitno je, da kad svi igraci Reala daju 120% ,mogu pobjedit Barcu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.