Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Blackjack
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Blackjack » 26 jan 2012, 01:54

delldell je napisao/la:slika
Bar nije gnjida od covjeka kao patuljak Lessi.
[youtube][/youtube]
dosta, ovo da je uradio Ronaldo o bilo ko iz Reala bilo bi price da je za Haga o kako kazu za Pepea da ce se zaliti sudu za ljudska prava itd :lol:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 jan 2012, 02:04

delldell je napisao/la:slika
Bar nije gnjida od covjeka kao patuljak Lessi.

Ovo nam je tesko palo nemas pojma :shock:
Dobro nije gnjida ko Mesi i sta sad ????

Nista idemo dalje .........
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 26 jan 2012, 02:16

Eh,da i ja sta svrljnem.Real je trebao slaviti veceras,to bi i najneobjektivniji navijac Barcelone treb`o potvrditi ;) Dosta konkretniji,rastrcaniji,agilniji,dovoljno je reci da posjed Katalonaca nije bio na onom zavidnom nivou, kojem smo to svi navikli .Vecerasnja partija me je podsjetila na onu pred sami start sezone,tacnije u Super kupu.Ostaviti cemo na stranu sve "majmunisanja" i ostale idiotarije koje prate El Classico posljednjih godina.Međutim ta konkretnost nije obilovala efektnim zavrsnicama,na njihovu zalost.Dovoljno je se sjetiti 1. minute i promasaja Higuaina :mrgreen:,te mnogo cestih ataka gdje zadnji pas odluci.To je na kraju i kostalo prolaza.I povreda Inieste(mađionicara) je bitno uticala na ishod meca.Njegova povreda je ocigledno oslabila Barcelonin sistem igre.Ipak necu ulaziti duboko u price sta bi bilo,kad bi bilo....
Chelsea F.C.

Blackjack
Kontakt:

Post Postao/la Blackjack » 26 jan 2012, 02:23

slika
slika
slika
slika
:lol:
slika

Feco
Kontakt:

Post Postao/la Feco » 26 jan 2012, 02:51

Al dzaba sve ,jos nemogu prežaliti sto Karim nije zaigro u prvih 11 ,po meni jedino Ozil odigrao bolje od njega ,jer je duze silovao Kantalonce :D

Blackjack
Kontakt:

Post Postao/la Blackjack » 26 jan 2012, 07:25

Znaci fakticki u sljedecih mjesec dana Mou tim nece napustiti Madrid, tako kaze raspored :) steta sto moraju do Moskve inace bi produzili ovaj niz...

Raspored
Liga R. Madrid-Zaragoza
Liga Getafe-R. Madrid - Madrid
Liga R. Madrid-Levante
Liga R. Madrid-Racing
Champions CSKA Moscú-R. Madrid 1/8
Liga Rayo R. Madrid - Madrid
Champions R.Madrid - CSKA Moscú 1/8
Liga R. Madrid Espanyol

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 26 jan 2012, 09:08

Feco je napisao/la:Al dzaba sve ,jos nemogu prežaliti sto Karim nije zaigro u prvih 11 ,po meni jedino Ozil odigrao bolje od njega ,jer je duze silovao Kantalonce :D
Kako jbg ti... Meni je uz Ozila ubjedljivo najjaci vas igrac bio Arbeloa....Kakve je nevjerovatno prolaze imao...
Steta sto niste prosli, bolji ste bili dosta od Barce...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 26 jan 2012, 09:11

slika

A uf gdje ovo ne završi pod 90' !
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 26 jan 2012, 11:31

evo vam lijepo analiza strucnjaka vase novine marce gdje covjek objasnjava da penal ni jedan ni je bio a da je trebo sudija pokazat crvene pepeu i diari :

Un partidazo como el que se vivió en el Camp Nou no podía estar exento de polémica. El colegiado Teixeira Vitienes lo tuvo difícil y repartió aciertos y errores para los dos equipos. Fundamentalmente estuvo errático en el capítulo disciplinario.

1. Debió expulsar a Lass. Una dura entrada del francés sobre Messi fue merecedora de la segunda amarilla. Los jugadores del Barça rodearon a Teixeira pidiendo la expulsión del jugador.

2. Debió expulsar a Pepe . Al central del Real Madrid se le fue de nuevo la mano. En esta oportunidad impactó en el rostro de Cesc.

3. No hay penalti de Busquets. Una jugada difícil de ver. En la primera imagen se aprecia una mano del centrocampista azulgrana. En una segunda toma se ve como el balón impacta en el abdomen.

4. No hay penalti de Abidal. Previamente hay juego peligroso de Sergio Ramos y además la mano del francés es involuntaria.

5. Gol bien anulado a Sergio Ramos. El central del Real Madrid hace falta previa a Dani Alves.

6. No hay penalti de Pepe a Alexis. La acción no deja de ser un forcejeo normal y no hay falta. El central blanco carga legalmente al ariete azulgrana.

7. No hay penalti de Puyol a Benzema. El francés intenta llegar al balón pero se desequilibra en la carrera.

i jestel i dalje osteceni :lol: :lol:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

SaltBoY
Kontakt:

Post Postao/la SaltBoY » 26 jan 2012, 11:41

Real me je sinoc iznendaio svojom igrom igrali su za gol vise nisu se zatvarali kao prije i utakmica je bila mnogo bolja i mnogo neizvjesnija obje ekipe su odigrale dobro i ko god da je prosao nebi bilo nezasluzeno. Real je svoju dobru igru platio kartonima jer stvarno su bili grubi i tako su sprecavali kontre barce po meni onaj crveni karton nije bio ali isto tako trebao je biti za lassa kada je pomeo messija ali bilo kako bilo Barca zasluzeno prolazi dalje :D
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 26 jan 2012, 11:53

@barca_87,ah ta marca vec odavno zeli da vidi ledja Mourinhu,pa tako da me i ne cudi ta analiza kvazi strucnjaka ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 26 jan 2012, 11:57

Pa onaj poništeni gol Ramosa je smiješan...
Čelik Zenica 1945

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 26 jan 2012, 12:03

ma nema price ni o kakvim kradama,i tim budalastinama .
bilo je kriminalnih odluka sudije,al nikakve krade.

da Higuain zna zabit makar neku sansu,Real bi sinoc vjerovanto prosao,al et.
bitno je, da kad svi igraci Reala daju 120% ,mogu pobjedit Barcu ;)

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 26 jan 2012, 12:18

L-Train je napisao/la:@barca_87,ah ta marca vec odavno zeli da vidi ledja Mourinhu,pa tako da me i ne cudi ta analiza kvazi strucnjaka ;)
et sad i analize lazu :lol: :lol: :lol: :lol: joj hljebe mili

edit: a ti si mi veci strucnjak od canal + strucnjaka ,od novinara marce ,kad istinu ljudi kazu onda je kvazi strucnjak tesko je priznat istinu znam ja to :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 26 jan 2012, 12:31

barca_87 je napisao/la:
L-Train je napisao/la:@barca_87,ah ta marca vec odavno zeli da vidi ledja Mourinhu,pa tako da me i ne cudi ta analiza kvazi strucnjaka ;)

edit: a ti si mi veci strucnjak od canal + strucnjaka ,od novinara marce ,kad istinu ljudi kazu onda je kvazi strucnjak tesko je priznat istinu znam ja to :mrgreen:
jao kakvih sve fudbalskih strucnjaka na svijetu ima da covjek stane i da zaplace,najociti primjeri kakvih sve strucnjaka ima su ti strucnjaci sa Goal.com,**** majku ako nisam veci od svih njih tamo 8-)

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 26 jan 2012, 12:45

L-Train je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:

jao kakvih sve fudbalskih strucnjaka na svijetu ima da covjek stane i da zaplace,najociti primjeri kakvih sve strucnjaka ima su ti strucnjaci sa Goal.com,**** majku ako nisam veci od svih njih tamo 8-)
sve ja to znam al dvije odvojene analize ,jedna od canal + ekipe poslije utakmice i ovog marcinog novinara strucnjaka govore jedno te isto i sad ni jedna ekipa strucnjaka ne govori istinu a vi ovdje "strucnjaci" na forumu ste u pravu to hoces da kazes , jos ljudi na canal + pustali usporene i objasnjavali

MES QUE UN CLUB !!!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 26 jan 2012, 12:58

hocu da kazem da se ne slazem u nekim djelovima sa njima,ali nema veze,sad je sve ionako gotovo bili mi osteceni ili ne bili.

BIG
Kontakt:

Post Postao/la BIG » 26 jan 2012, 13:02

slika
http://www.youtube.com/watch?v=A4IRDnDrXac

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 26 jan 2012, 13:16

Sad pregledah snimam utakmice , sta reci , iskreno ocekivao sam laganu pobjedu Barcelonu ,ali Real je odigrao mozda i najbolju tekmu protiv Barce . Zasluzio je pobjedu 2 goa razlike , ali nije , sto zbog sudija sto zbog igraca. Ko kaze da je Real sinoc nije ostecen taj ozbiljno treba kombinirati psihologa i oftamologa.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 jan 2012, 14:33

tyler durden je napisao/la:ma nema price ni o kakvim kradama,i tim budalastinama .
bilo je kriminalnih odluka sudije,al nikakve krade.

da Higuain zna zabit makar neku sansu,Real bi sinoc vjerovanto prosao,al et.
bitno je, da kad svi igraci Reala daju 120% ,mogu pobjedit Barcu ;)
Ovaj post je na nivou sinosnje tekme - znaci odlican i realan. Ovako treba da razmisljate jer kriviti sudije za propustene prilike je ispod nivoa. Oba tima su cesto zakidana i nagradzivana i na to se ne treba okretati... lp

@HZ_ilidzaa
procitaj post "tyler durden"-a
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.