Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat
Po meni je TOŠK najveci Hrvatski klub u BIH. 
harden liga..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Aha, iz Tesnja coek, trenirao mi sa starim u ToskuOsim13 je napisao/la:Jel ono Šemsudin Šemso Poplava navija za TOŠK
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Sarmel ide danas na Tuzla City - Sloboda, i navija za Slobodu, provjerena info.
Tuzlak 87,74% loading
Tuzlak 87,74% loading
Reko sam da se javi za vopi i Burek on nistacoelho41 je napisao/la:Sarmel ide danas na Tuzla City - Sloboda, i navija za Slobodu, provjerena info.
Tuzlak 87,74% loading
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
mislim da ne pije, kupi mu ledena colu kad se javiPenaltiky je napisao/la:Reko sam da se javi za vopi i Burek on nistacoelho41 je napisao/la:Sarmel ide danas na Tuzla City - Sloboda, i navija za Slobodu, provjerena info.
Tuzlak 87,74% loading
Je li kuhanje supe i hrenovki odjednoČ idiotizam ili čista genijalnost saznajte u nastavku.
Sarmice odemo pit čim mi mašina završi
Sarmice odemo pit čim mi mašina završi
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ovo je zamka jer sam reko da vas nabijem na ****
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Oprezno Sarma, ponesi neki Jasin il slično, ako krenu na tebe da imaš šta za proučiti
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Proucim bismilu ne moze mi tuzlak na 5 m docOsim13 je napisao/la:Oprezno Sarma, ponesi neki Jasin il slično, ako krenu na tebe da imaš šta za proučiti
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Kad god pomislim da me Riđi ne može više šokirati on pripremi još nevjerovatniju izjavu.
Sutra Zobik ili Poljice?ASD je napisao/la:Pozitivno ili negativno?Osim13 je napisao/la:Kad god pomislim da me Riđi ne može više šokirati on pripremi još nevjerovatniju izjavu.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kreni bos najbolje, da ti ne mogu ukrasti patikeSarmelino je napisao/la:Ovo je zamka jer sam reko da vas nabijem na ****
Kad te nekad radar uhvati izađi i polomi ga, ako te optuže za napad na policiju rec nije napad na policiju već na radarASD je napisao/la:Pozitivno ili negativno?Osim13 je napisao/la:Kad god pomislim da me Riđi ne može više šokirati on pripremi još nevjerovatniju izjavu.
- ASD
- Kontakt:
Ili oboje.LjumanM95 je napisao/la:Sutra Zobik ili Poljice?ASD je napisao/la:Pozitivno ili negativno?Osim13 je napisao/la:Kad god pomislim da me Riđi ne može više šokirati on pripremi još nevjerovatniju izjavu.
Osim13 je napisao/la:Kad te nekad radar uhvati izađi i polomi ga, ako te optuže za napad na policiju rec nije napad na policiju već na radarASD je napisao/la:Pozitivno ili negativno?Osim13 je napisao/la:Kad god pomislim da me Riđi ne može više šokirati on pripremi još nevjerovatniju izjavu.
Sarma hajd u Mostar na pivu i utakmicu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.