FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 04 nov 2016, 08:53

Ordagic nece kod nas.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 04 nov 2016, 09:00

TikTak je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Ordagic nece kod nas.
Sad procitao u Avazu da ga zelimo i da se Hasanovic vraca sa posudbe. Ne bojim se price komsija. U zadnje vrijeme smo im uzeli sve sto su htjeli.
Hasanovica ne pratim u Celiku i ne znam kako igra. Nije nesto ni mogao tamo da napreduje. A za Ordagica ne vjerujem jer mu je onaj navijac Sarajeva menadzer ja mislim.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 04 nov 2016, 09:02

TikTak je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:
TikTak je napisao/la: Sad procitao u Avazu da ga zelimo i da se Hasanovic vraca sa posudbe. Ne bojim se price komsija. U zadnje vrijeme smo im uzeli sve sto su htjeli.
Hasanovica ne pratim u Celiku i ne znam kako igra. Nije nesto ni mogao tamo da napreduje. A za Ordagica ne vjerujem jer mu je onaj navijac Sarajeva menadzer ja mislim.
Na koga mislis da mu je menadzer?
Husaric tako nesto.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 nov 2016, 09:02

Virtu4l je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Također ospem se kako hraču na našu djecu, neki polovnjaci mogu hiljadu grešaka po utakmici imati a niko ih i ne spomene dok se jedva čeka da se naši dragulji pljuju.
Ko pljuje našu djecu?
Naši navijači.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 04 nov 2016, 09:18

Kažu da ono "slikanje" sa tatom, nije bilo samo slikanje, vec da su sa njim pričali najvise oko igrača, novih i mladih, i da su željeli čuti njegovo mišljenje oko Zebe. Presudan je bio njegov amin :)
1921

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 nov 2016, 09:27

Idemoplavi je napisao/la:Kažu da ono "slikanje" sa tatom, nije bilo samo slikanje, vec da su sa njim pričali najvise oko igrača, novih i mladih, i da su željeli čuti njegovo mišljenje oko Zebe. Presudan je bio njegov amin :)
A ko je pričao sa njim?

UPRAVA NAPOLJE!

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 04 nov 2016, 09:30

Neandertalac je napisao/la:
Idemoplavi je napisao/la:Kažu da ono "slikanje" sa tatom, nije bilo samo slikanje, vec da su sa njim pričali najvise oko igrača, novih i mladih, i da su željeli čuti njegovo mišljenje oko Zebe. Presudan je bio njegov amin :)
A ko je pričao sa njim?
E nisam sjedio s njima da ti to mogu reći. Kakvo je to pitanje majke ti? Pa bili su svi od Slavke, Cenana, nije ga Fata pitala.
1921

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 nov 2016, 09:31

Opet vi o Upravi. Popustite malo,Zeba ce sad sa ekipom trenirati. Ide i ova pauza mozda ce do Medjugorja i ako bude kakva tekma pripremna moze igrati 15-20 min da Slavko vidi otprilike koliko moze. Procitao sam sad u Avazu za Ordagica. Ako bi dosao on,Peco,Ordagic i jos po jedan stoper i lijevi bek bilo bi sasvim dovoljno.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 nov 2016, 09:36

Idemoplavi je napisao/la:
A ko je pričao sa njim?
E nisam sjedio s njima da ti to mogu reći. Kakvo je to pitanje majke ti? Pa bili su svi od Slavke, Cenana, nije ga Fata pitala.
Fino te pitam, zašto si nervozan!? I pitam jer jedno je kada Ivica kroz razgovor kaže; Zajko nije loš igrač, fali jedan takav ovom timu, a skroz druga stvar je kada ti nama ovde napišeš da je Ivica nešto aminovao. To znači da su "oni" pitali; hoćemo li ga dovesti? I Ivica odobrio. Kontaš?

UPRAVA NAPOLJE!

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 04 nov 2016, 09:54

A ko je pričao sa njim?[/quote]

E nisam sjedio s njima da ti to mogu reći. Kakvo je to pitanje majke ti? Pa bili su svi od Slavke, Cenana, nije ga Fata pitala.[/quote]

Fino te pitam, zašto si nervozan!? I pitam jer jedno je kada Ivica kroz razgovor kaže; Zajko nije loš igrač, fali jedan takav ovom timu, a skroz druga stvar je kada ti nama ovde napišeš da je Ivica nešto aminovao. To znači da su "oni" pitali; hoćemo li ga dovesti? I Ivica odobrio. Kontaš?[/quote]

Pa valjda su sjeli sa čovjekom da popričaju o nečemu sto ih je zanimalo i šta im je važno, Vec ako su ga maksuz poslije utakmice pozvali, za vrijeme tekme su mogli naprdjivati, ali mislim da su ga zvali zbog konstruktivne priče. I ne znam detalje. Rečeno mi je da je aminovo Zebu, pošto dobio po to prodao, a poznajući Ivicu sumnjam da bi on i pristao da ga neko tek tako vodika i trati mu vrijeme koje je njemu u ovim poznim godinama predragocjeno.
1921

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 04 nov 2016, 10:02

amazon je napisao/la:Ma ne treba nikome zvizdati, al nama Zeba uopce nije potreban. Jednostavno se gubimo, nemamo pojma sta radimo, disemo na skrge s ovim potpisima.Realno!
za cetiri dana ce jedanaest mjeseci kako si registrovan ovdje. napravio si skoro 3500 komentara.
nisam upratio, da li je barem jedan od njih bio pohvalan za nesto sto se uradilo u Zelji?

bez zajebacnije, nije provokacija.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 nov 2016, 10:08

Onda pazi šta pričaš i pišeš. Mani se ćorava posla.

Nikako nam ne idu vremenske prilike na ruku, težak teren će dosta olakšati ekipi Slobode i Jagodiću u taktici; svi nazad, opstrukcija, izbi, nabi, lezi, valjaj se, zadržavaju vrijeme. Plus sudija.
Mene ovo sve brine pravo.

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 nov 2016, 10:11

U zadnje vrijeme sreca nam je okrenula ledja u svakom segmentu. Precke,penali,los teren i ruzno vrijeme. Nadati se da cemo povesti i onda ce sve biti lakse. Ukoliko se pu pu desi obrnuto nema nas nigdje. Nasi su psihicki slabi tako da se ne mogu vratiti da se igra do Bajrama.

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 04 nov 2016, 10:14

Vrijeme je da dobijemo Slobodu. U svim ovim tekmama prethodnim najvise nas je upravo Zeba koštao, učestvovao je kod skoro svakog gola koji smo primili. Opasan je Veselinovic koji je po meni top igrač. i obzirom da nam je tanka lijeva strana bice gutavo sa njim i sa onim partizanovcem
1921

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 nov 2016, 10:15

LjoZee je napisao/la:U zadnje vrijeme sreca nam je okrenula ledja u svakom segmentu. Precke,penali,los teren i ruzno vrijeme. Nadati se da cemo povesti i onda ce sve biti lakse. Ukoliko se pu pu desi obrnuto nema nas nigdje. Nasi su psihicki slabi tako da se ne mogu vratiti da se igra do Bajrama.
To je to. Slabo branimo prekide, znamo ispast i nedao Bog da nam uvale go do Bajrama št kažeš se ne bi vratili. A teren loš, neće biti neke kombinatorike već i mi moramo iz prekida tražiti šansu a u igri vrebati njihove greške.
Ko sudi?

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 nov 2016, 10:17

LjoZee je napisao/la:U zadnje vrijeme sreca nam je okrenula ledja u svakom segmentu. Precke,penali,los teren i ruzno vrijeme. Nadati se da cemo povesti i onda ce sve biti lakse. Ukoliko se pu pu desi obrnuto nema nas nigdje. Nasi su psihicki slabi tako da se ne mogu vratiti da se igra do Bajrama.
To je to. Slabo branimo prekide, znamo ispast i nedao Bog da nam uvale go do Bajrama št kažeš se ne bi vratili. A teren loš, neće biti neke kombinatorike već i mi moramo iz prekida tražiti šansu a u igri vrebati njihove greške.
Ko sudi?
Ognjen Valjic. Povratak otpisanog.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 04 nov 2016, 10:41

za_zivot_cijeli je napisao/la:
amazon je napisao/la:Ma ne treba nikome zvizdati, al nama Zeba uopce nije potreban. Jednostavno se gubimo, nemamo pojma sta radimo, disemo na skrge s ovim potpisima.Realno!
za cetiri dana ce jedanaest mjeseci kako si registrovan ovdje. napravio si skoro 3500 komentara.
nisam upratio, da li je barem jedan od njih bio pohvalan za nesto sto se uradilo u Zelji?

Bilo je pohvalno samo kad su poceli raditi. Tad su skupili one pare. Sad im ne bi dao pola marke, kao ni 90% raje. Sta ima pohvalno reci mi ti? Svrsavati na parking ne zelim, sto su guzonjama napravili stolice na zapadu me ne zanima, dug nam je preko 4mil, ne igramo evropu, ne borimo se za pehar, ekipa nam je tanka. Rezultati tanki, igra tanka. Bez zajebancije reci sta je za pohvalu. Sto su doveli Zebu dedu koji je mogao doci jos onda umjesto sto je otisao u slobodu?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 nov 2016, 10:44

Zeba nije dosao onda jer ,kako sam cuo,Gredic je bio protiv toga. On je zelio,ali ovaj mu nije dao da se vrati.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 nov 2016, 11:17

za_zivot_cijeli je napisao/la:za cetiri dana ce jedanaest mjeseci kako si registrovan ovdje. napravio si skoro 3500 komentara.

Nije 11 mjeseci već 6 godina i brat bratu 50 nickova. Takvo nešto još nisam vidio u životu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 04 nov 2016, 11:21

amazon je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la:

Bilo je pohvalno samo kad su poceli raditi. Tad su skupili one pare. Sad im ne bi dao pola marke, kao ni 90% raje. Sta ima pohvalno reci mi ti? Svrsavati na parking ne zelim, sto su guzonjama napravili stolice na zapadu me ne zanima, dug nam je preko 4mil, ne igramo evropu, ne borimo se za pehar, ekipa nam je tanka. Rezultati tanki, igra tanka. Bez zajebancije reci sta je za pohvalu. Sto su doveli Zebu dedu koji je mogao doci jos onda umjesto sto je otisao u slobodu?
ne kazem da smo u prilici da se nesto dizemo i busamo u prsa, ali ne mogu razumjeti toliku razocaranost, kritiku i depresiju kakvu vidjam kod tebe.
nije se puno toga napravilo, ali se dosta toga uradilo. sve je stvar perspektive.
s obzirom da se do prije godinu dana nisi mogao popisati na stadionu a danas mozes, to je napredak za 100%. isto vazi za stolice, parking, plavi salon, pratece prostorije, odnos prema publici......
nisi imao, a godinu dana poslije imas.

za oko mi je zapelo ovo tvoje "sto su guzonjama napravili stolice na zapadu me ne zanima".
ja to vidim ovako. ta stolica za guzonju je nas kostala cc 500KM sa ugradnjom. mi smo je prve sezone iznajmili za 1000KM na godinu. zvuci kao dobar posao!?

elem, nas problem je sto smo generalno nisko, kao drzava, kao drustvo, kao sportski kolektiv. to nije ni do Senada a ni do njegovih prethodnika. takva je klima, takvo okruzenje. tesko se napreduje. posteno jos teze.

kada docekamo vrijeme da jedan npr. Mesa, Refik, Oda, Dzeko, Visca, Cocalic, Zukanovic.... zajedno budu vodili nase omladinske selekcije i prvi tim onda ce biti rahatluk o kojem ti razmisljas i zbog kojeg ti sve ovo danas izgleda jadno i ocajno.

da skratim, treba nam vise realnosti.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 25 gostiju.