FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Prisoner
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Prisoner » 28 jan 2014, 16:11

Prema Gazzeti Hernanes već naš. Eto'o nema šanse da u Interu završi karijeru, kad je klub u kojem će završiti karijeru Mallorca. Valjda je to općepoznata stvar.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 28 jan 2014, 16:58

Gazzetta boom - "Accordo: Hernanes all'Inter, ecco le cifre. E ora Thohir..."
28.01.2014 16:48 di Daniele Mari Twitter: @danmari83

L'Inter avrebbe messo le mani sul brasiliano della Lazio Hernanes. I nerazzurri avrebbero trovato un'intesa con la Lazio, secondo quanto riferito da Carlo Laudisa della Gazzetta dello Sport, per 10 milioni di euro più Ibrahima Mbaye

Skidam kapu Thohiru ako ga je pokupio za 10 milki 8-)
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 28 jan 2014, 17:04

Evo i ja bas to citam, uh kako bi to valjalo...
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 28 jan 2014, 17:11

Nisu valjda idioti da daju Mbayea :o :o :o
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 28 jan 2014, 17:29

10mil + Mbaye i nije puno gledajuć da kod nas Mbaye vjerovatno nikad ni ne dobio šanse....
#Ausilio OUT

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 28 jan 2014, 17:36

Luca Taidelli, autorevole giornalista della Gazzetta dello Sport, dà per fatto l'acquisto del brasiliano Hernanes da parte dell'Inter: "L'Inter ha preso Hernanes", ha appena scritto con certezza Taidelli. Stamattina, come svelato da FCINTER1908.IT, il presidente Thohir si è visto con il collega Lotito al Principe di Savoia.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 28 jan 2014, 17:52

Ja se nadam da to ipak nekako može biti pola M'Beyea :lol: :lol: :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 jan 2014, 17:59

ko je ovaj Mbaye? talenat neki ili šta?

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 28 jan 2014, 18:04

Chinaglia je napisao/la:ko je ovaj Mbaye? talenat neki ili šta?
Jest da je malo neuhranjen, ali veliki talenat. Može da igra na poziciji beka, štopera, pa čak i zadnjeg veznog. Jako borben igrač, i zahvalan =)
Možda je i bolje što ide, u Interu sigurno nikada ne bi dobio pravu šansu, a ovako možda od njega nešto postane pa ga vratimo nazad za 15 miliona :P :lol:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 jan 2014, 18:05

heh, da se mi navijači pitamo, ne bi Hernanes išao nigdje, al' kad šabani vodi klub ..

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 28 jan 2014, 18:11

Ipak sam naslutio :lol:

Sky također potvrđuju da Inter snažno napada na Hernanesa.Nerazzurri su spremni ponuditi 11 do 12 milijuna eura i suvlasništvo nad mladim Ibrahima Mbaye.

Prisoner
Kontakt:

Post Postao/la Prisoner » 28 jan 2014, 18:14

Morao je Hernanes preći u veći klub, u Laziu samo bi dodatno stagnirao. Predobar je to igrač za prosječni italijanski klub kakav je Lazio, na stranu sve moje simpatije prema nebesko-plavim.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 28 jan 2014, 18:27

Sta ja znam, ja nisam odusevljen ovim davanjem nasih mladica..nadam se da ce D'Ambrossio i Hernanes opravdat ulozeno

Benassi valjda pravi probleme, nece u Torino..

Agent M'Bayea izjavio da ga niko iz inter nije jos kontaktiro i da mu je cudno sto ga se Inter odrice..kako on kaze dosta ga klubova prati, Liverpool i Chelsea izmedju ostalih, svi vide njegov talenat osim jednog

Spominje se posudba Zabca u Galatu za 2.5mil

Agent Guarina moli Thohira da izdvoji jednu minutu za Guarina, kako kaze sedmicu dana ih niko nije kontaktiro
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 jan 2014, 18:27

Interista02 je napisao/la:Ipak sam naslutio :lol:
Sky također potvrđuju da Inter snažno napada na Hernanesa.Nerazzurri su spremni ponuditi 11 do 12 milijuna eura i suvlasništvo nad mladim Ibrahima Mbaye.
Mislim da je to netko krivo preveo.Koliko vidim Di Marzio kaze da se radi o cijelom ugovoru Mbayea.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 jan 2014, 18:28

pa džaba mu prelazak u veći klub, kad ste prosječna ekipa i kad ćete evidentno gledati u leđa Juveu, Romi i Napoliju, s obzirom da te ekipe ulažu dosta .. gdje je tu napredak za Hernanesa? isto će "stagnirati" kao i kod nas, a njemu je 28 godina i ne može biti bolji, nego samo lošiji .. valjda Brazilcima s godinama pada forma, ne obratno

veliko je pitanje kakav igrač je zapravo Hernanes, onaj koji nosi ekipu na svojim leđima, kao što je slučaj u Laziju, ili da pređe u Inter i bude jedan od igrača

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 28 jan 2014, 18:29

SiamoNoi je napisao/la:
Mislim da je to netko krivo preveo.Koliko vidim Di Marzio kaze da se radi o cijelom ugovoru Mbayea.
:o

pa hebo mater nisu normalni..trebali su im dat i Bardija, da jos malo smanje cifru :evil:
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 28 jan 2014, 18:31

SiamoNoi je napisao/la:
To je bilo za 10 milki i cijeli ugovor.
Prije toga je Lazio želio nekih 14 miliona i pola ugovora.
Sad naši cigani hoće da spuste na nekih 12 i pola ugovora, mislim da bi to bio sjajan posao =)

Prisoner
Kontakt:

Post Postao/la Prisoner » 28 jan 2014, 18:41

Chinaglia je napisao/la:pa džaba mu prelazak u veći klub, kad ste prosječna ekipa i kad ćete evidentno gledati u leđa Juveu, Romi i Napoliju, s obzirom da te ekipe ulažu dosta .. gdje je tu napredak za Hernanesa? isto će "stagnirati" kao i kod nas, a njemu je 28 godina i ne može biti bolji, nego samo lošiji .. valjda Brazilcima s godinama pada forma, ne obratno

veliko je pitanje kakav igrač je zapravo Hernanes, onaj koji nosi ekipu na svojim leđima, kao što je slučaj u Laziju, ili da pređe u Inter i bude jedan od igrača
Romin maksimalni domet je LP ove sezone. I to je to od njih. Nakon toga ide rasprodaja većine, iole kvalitetnih igrača (čitaj Pjanića) i slijedi pad. Domet u sljedećim godinama: borba za mjesta u evropi sa Laziom, Fiorentinom..
Očekujem već od sljedeće sezone povratak prve četvorke na čelo Serie A; Juve, Napoli, Inter, Milan.
E sad dolazimo do Hernanesa, za takvog igrača igranje u Laziu i Interu predstavlja dvije različite galaksije. Inter je za Lazio svemirski brod. Stagnirati sigurno neće, jer će u Interu imat' kvalitetniju konkurenciju, veća očekivanja, pa na kraju krajeva (ako dođe) bit' će i nosioc igre Intera.

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 28 jan 2014, 18:42

Evo izgleda da je i definitivno za Hernanesa. Sačekat ćemo još za detalje.

D'Ambrosino i Hernanes došli, nije loše za sada =)

Izgleda Žabac ide na posudbu u Galatu o kraja sezone i izgleda da ćemo za tih 6 mjeseci koliko će provesti tamo dobiti oko 2.5 miliona :O Ako je ovo tačno, odlično su izmudrovali :D

Sada nam valja nekome Guarina uvaliti :/

Napadač sigurno dolazi, a nadam se da će to biti neko kvalitetno rješenje, a ne da bude daj šta daš. Neki "talenat" ili propali polovnjak.

Pored napadača, mislim da ćemo dovesti štopera, ali kvalitetnog =)
Rolando treba biti zamjena, a ne prvotimac ;)

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 28 jan 2014, 18:53

Puno toga ti nabroja buraz a prekasno su se aktivirali :-)
Nek dodje još solidan napadač, i ja zadovoljan.. s uslovom da se riješimo Guarina.
Hernanes ce biti strasno pojačanje.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []