FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Prema Gazzeti Hernanes već naš. Eto'o nema šanse da u Interu završi karijeru, kad je klub u kojem će završiti karijeru Mallorca. Valjda je to općepoznata stvar.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
Gazzetta boom - "Accordo: Hernanes all'Inter, ecco le cifre. E ora Thohir..."
28.01.2014 16:48 di Daniele Mari Twitter: @danmari83
L'Inter avrebbe messo le mani sul brasiliano della Lazio Hernanes. I nerazzurri avrebbero trovato un'intesa con la Lazio, secondo quanto riferito da Carlo Laudisa della Gazzetta dello Sport, per 10 milioni di euro più Ibrahima Mbaye
Skidam kapu Thohiru ako ga je pokupio za 10 milki
28.01.2014 16:48 di Daniele Mari Twitter: @danmari83
L'Inter avrebbe messo le mani sul brasiliano della Lazio Hernanes. I nerazzurri avrebbero trovato un'intesa con la Lazio, secondo quanto riferito da Carlo Laudisa della Gazzetta dello Sport, per 10 milioni di euro più Ibrahima Mbaye
Skidam kapu Thohiru ako ga je pokupio za 10 milki
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Evo i ja bas to citam, uh kako bi to valjalo...
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Nisu valjda idioti da daju Mbayea

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
10mil + Mbaye i nije puno gledajuć da kod nas Mbaye vjerovatno nikad ni ne dobio šanse....
#Ausilio OUT
Luca Taidelli, autorevole giornalista della Gazzetta dello Sport, dà per fatto l'acquisto del brasiliano Hernanes da parte dell'Inter: "L'Inter ha preso Hernanes", ha appena scritto con certezza Taidelli. Stamattina, come svelato da FCINTER1908.IT, il presidente Thohir si è visto con il collega Lotito al Principe di Savoia.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- Interista02
- Kontakt:
Ja se nadam da to ipak nekako može biti pola M'Beyea

ko je ovaj Mbaye? talenat neki ili šta?
- Interista02
- Kontakt:
Jest da je malo neuhranjen, ali veliki talenat. Može da igra na poziciji beka, štopera, pa čak i zadnjeg veznog. Jako borben igrač, i zahvalan =)Chinaglia je napisao/la:ko je ovaj Mbaye? talenat neki ili šta?
Možda je i bolje što ide, u Interu sigurno nikada ne bi dobio pravu šansu, a ovako možda od njega nešto postane pa ga vratimo nazad za 15 miliona
heh, da se mi navijači pitamo, ne bi Hernanes išao nigdje, al' kad šabani vodi klub ..
- Interista02
- Kontakt:
Ipak sam naslutio
Sky također potvrđuju da Inter snažno napada na Hernanesa.Nerazzurri su spremni ponuditi 11 do 12 milijuna eura i suvlasništvo nad mladim Ibrahima Mbaye.
Morao je Hernanes preći u veći klub, u Laziu samo bi dodatno stagnirao. Predobar je to igrač za prosječni italijanski klub kakav je Lazio, na stranu sve moje simpatije prema nebesko-plavim.
Sta ja znam, ja nisam odusevljen ovim davanjem nasih mladica..nadam se da ce D'Ambrossio i Hernanes opravdat ulozeno
Benassi valjda pravi probleme, nece u Torino..
Agent M'Bayea izjavio da ga niko iz inter nije jos kontaktiro i da mu je cudno sto ga se Inter odrice..kako on kaze dosta ga klubova prati, Liverpool i Chelsea izmedju ostalih, svi vide njegov talenat osim jednog
Spominje se posudba Zabca u Galatu za 2.5mil
Agent Guarina moli Thohira da izdvoji jednu minutu za Guarina, kako kaze sedmicu dana ih niko nije kontaktiro
Benassi valjda pravi probleme, nece u Torino..
Agent M'Bayea izjavio da ga niko iz inter nije jos kontaktiro i da mu je cudno sto ga se Inter odrice..kako on kaze dosta ga klubova prati, Liverpool i Chelsea izmedju ostalih, svi vide njegov talenat osim jednog
Spominje se posudba Zabca u Galatu za 2.5mil
Agent Guarina moli Thohira da izdvoji jednu minutu za Guarina, kako kaze sedmicu dana ih niko nije kontaktiro
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Mislim da je to netko krivo preveo.Koliko vidim Di Marzio kaze da se radi o cijelom ugovoru Mbayea.Interista02 je napisao/la:Ipak sam naslutio
Sky također potvrđuju da Inter snažno napada na Hernanesa.Nerazzurri su spremni ponuditi 11 do 12 milijuna eura i suvlasništvo nad mladim Ibrahima Mbaye.
pa džaba mu prelazak u veći klub, kad ste prosječna ekipa i kad ćete evidentno gledati u leđa Juveu, Romi i Napoliju, s obzirom da te ekipe ulažu dosta .. gdje je tu napredak za Hernanesa? isto će "stagnirati" kao i kod nas, a njemu je 28 godina i ne može biti bolji, nego samo lošiji .. valjda Brazilcima s godinama pada forma, ne obratno
veliko je pitanje kakav igrač je zapravo Hernanes, onaj koji nosi ekipu na svojim leđima, kao što je slučaj u Laziju, ili da pređe u Inter i bude jedan od igrača
veliko je pitanje kakav igrač je zapravo Hernanes, onaj koji nosi ekipu na svojim leđima, kao što je slučaj u Laziju, ili da pređe u Inter i bude jedan od igrača
SiamoNoi je napisao/la:Mislim da je to netko krivo preveo.Koliko vidim Di Marzio kaze da se radi o cijelom ugovoru Mbayea.Interista02 je napisao/la:Ipak sam naslutio
pa hebo mater nisu normalni..trebali su im dat i Bardija, da jos malo smanje cifru
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
- Interista02
- Kontakt:
To je bilo za 10 milki i cijeli ugovor.SiamoNoi je napisao/la:Mislim da je to netko krivo preveo.Koliko vidim Di Marzio kaze da se radi o cijelom ugovoru Mbayea.Interista02 je napisao/la:Ipak sam naslutio
Prije toga je Lazio želio nekih 14 miliona i pola ugovora.
Sad naši cigani hoće da spuste na nekih 12 i pola ugovora, mislim da bi to bio sjajan posao =)
Romin maksimalni domet je LP ove sezone. I to je to od njih. Nakon toga ide rasprodaja većine, iole kvalitetnih igrača (čitaj Pjanića) i slijedi pad. Domet u sljedećim godinama: borba za mjesta u evropi sa Laziom, Fiorentinom..Chinaglia je napisao/la:pa džaba mu prelazak u veći klub, kad ste prosječna ekipa i kad ćete evidentno gledati u leđa Juveu, Romi i Napoliju, s obzirom da te ekipe ulažu dosta .. gdje je tu napredak za Hernanesa? isto će "stagnirati" kao i kod nas, a njemu je 28 godina i ne može biti bolji, nego samo lošiji .. valjda Brazilcima s godinama pada forma, ne obratno
Očekujem već od sljedeće sezone povratak prve četvorke na čelo Serie A; Juve, Napoli, Inter, Milan.
E sad dolazimo do Hernanesa, za takvog igrača igranje u Laziu i Interu predstavlja dvije različite galaksije. Inter je za Lazio svemirski brod. Stagnirati sigurno neće, jer će u Interu imat' kvalitetniju konkurenciju, veća očekivanja, pa na kraju krajeva (ako dođe) bit' će i nosioc igre Intera.
- Interista02
- Kontakt:
Evo izgleda da je i definitivno za Hernanesa. Sačekat ćemo još za detalje.
D'Ambrosino i Hernanes došli, nije loše za sada =)
Izgleda Žabac ide na posudbu u Galatu o kraja sezone i izgleda da ćemo za tih 6 mjeseci koliko će provesti tamo dobiti oko 2.5 miliona :O Ako je ovo tačno, odlično su izmudrovali
Sada nam valja nekome Guarina uvaliti :/
Napadač sigurno dolazi, a nadam se da će to biti neko kvalitetno rješenje, a ne da bude daj šta daš. Neki "talenat" ili propali polovnjak.
Pored napadača, mislim da ćemo dovesti štopera, ali kvalitetnog =)
Rolando treba biti zamjena, a ne prvotimac
D'Ambrosino i Hernanes došli, nije loše za sada =)
Izgleda Žabac ide na posudbu u Galatu o kraja sezone i izgleda da ćemo za tih 6 mjeseci koliko će provesti tamo dobiti oko 2.5 miliona :O Ako je ovo tačno, odlično su izmudrovali
Sada nam valja nekome Guarina uvaliti :/
Napadač sigurno dolazi, a nadam se da će to biti neko kvalitetno rješenje, a ne da bude daj šta daš. Neki "talenat" ili propali polovnjak.
Pored napadača, mislim da ćemo dovesti štopera, ali kvalitetnog =)
Rolando treba biti zamjena, a ne prvotimac
Puno toga ti nabroja buraz a prekasno su se aktivirali 
Nek dodje još solidan napadač, i ja zadovoljan.. s uslovom da se riješimo Guarina.
Hernanes ce biti strasno pojačanje.
Nek dodje još solidan napadač, i ja zadovoljan.. s uslovom da se riješimo Guarina.
Hernanes ce biti strasno pojačanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.