FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ne miješaj politiku na temu FK Sloboda molim te. Ako te zanima šta o gradu u koji si se doselio slobodno se javi u pp
Pa upravo ste vi, Kasaba City, odnosno new age kasaba 'svi se volimo, svi se volimo, od ljubavi naše ničeg nema slađe...' problem sa istom ideologijom koju njegujete i ta ista idelogija ne da Azmiru da čovjek napravi posao, a ovamo ste na njegovoj strani i kritikujete tzv čaršijanere, odnosno mahala city pripadnike. Trebate malo izaći iz Tuzle, barem do Sarajeva, da šta vidite od svijeta.
Jedan Velež koji je morao da krene od nule ima mnogo više uspjeha od Slobode, počev od rezultata pa do stadiona kojeg su napravili na ledini. I onda vam krivi podrinjci i ko već. Tražite krivca u svojoj sredini i među vama samima i ideologiji koju slijedite. Da je kasaba mafija pustila Azmira prvi put, umjesto što su ga otjerali, sada bi imali završen stadion i možda igranje u Evropi. Ali vi više volite sami sebe i 'svoje'.
Jedan Velež koji je morao da krene od nule ima mnogo više uspjeha od Slobode, počev od rezultata pa do stadiona kojeg su napravili na ledini. I onda vam krivi podrinjci i ko već. Tražite krivca u svojoj sredini i među vama samima i ideologiji koju slijedite. Da je kasaba mafija pustila Azmira prvi put, umjesto što su ga otjerali, sada bi imali završen stadion i možda igranje u Evropi. Ali vi više volite sami sebe i 'svoje'.
Zadnja izmjena: Sarmica, dana/u 30 jun 2023, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
I sta se to ima vidjeti u Sarajevu? Ne kazem da je Sarajevo ruzan grad, dapace jako mi se svidja. Al govoriti da je u Sarajevu sve bajno, a ovamo im SDA kontrolise cijeli grad i napadaju auta sa stranim tablicama (sjeti se par auta sa beogradskim tablama) i sve ce ti biti jasno...Sarmica je napisao/la: ↑30 jun 2023, 20:46Pa upravo ste vi, Kasaba City, odnosno new age kasaba 'svi se volimo, svi se volimo, od ljubavi naše ničeg nema slađe...' problem sa istom ideologijom koju njegujete i ta ista idelogija ne da Azmiru da čovjek napravi posao, a ovamo ste na njegovoj strani i kritikujete tzv čaršijanere, odnosno mahala city pripadnike. Trebate malo izaći iz Tuzle, barem do Sarajeva, da šta vidite od svijeta.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Poštujem tvoje postove i moje pisanje je usmjereno prema lokalnim agama i begovima koji terorišu Tuzlu i njene građane.DamirT je napisao/la: ↑30 jun 2023, 20:50I sta se to ima vidjeti u Sarajevu? Ne kazem da je Sarajevo ruzan grad, dapace jako mi se svidja. Al govoriti da je u Sarajevu sve bajno, a ovamo im SDA kontrolise cijeli grad i napadaju auta sa stranim tablicama (sjeti se par auta sa beogradskim tablama) i sve ce ti biti jasno...Sarmica je napisao/la: ↑30 jun 2023, 20:46Pa upravo ste vi, Kasaba City, odnosno new age kasaba 'svi se volimo, svi se volimo, od ljubavi naše ničeg nema slađe...' problem sa istom ideologijom koju njegujete i ta ista idelogija ne da Azmiru da čovjek napravi posao, a ovamo ste na njegovoj strani i kritikujete tzv čaršijanere, odnosno mahala city pripadnike. Trebate malo izaći iz Tuzle, barem do Sarajeva, da šta vidite od svijeta.
S tim se slazem da terorisu. SDP je unistio sport u potpunosti u Tuzli. Sto se mene tice, nek dodje i neko drugi da nije iz SDP-a, da oni sta probaju drugo uraditi. Za ovo godina SDP je od sporta napravio sprdacinu. Uspjeh nam izboriti ostanak u svim sportovima. Eto malo se rukomet dize i to je to. Nadam se da ce i fudbal ubrzo napredovati, pa da se makar ne strahuje za ostanak u ligi. Valjda sad sa Azmirom bude bolje, gore sigurno ne moze biti. Carsija nas je i dovela u ovu situaciju.Sarmica je napisao/la: ↑30 jun 2023, 20:53Poštujem tvoje postove i moje pisanje je usmjereno prema lokalnim agama i begovima koji terorišu Tuzlu i njene građane.DamirT je napisao/la: ↑30 jun 2023, 20:50I sta se to ima vidjeti u Sarajevu? Ne kazem da je Sarajevo ruzan grad, dapace jako mi se svidja. Al govoriti da je u Sarajevu sve bajno, a ovamo im SDA kontrolise cijeli grad i napadaju auta sa stranim tablicama (sjeti se par auta sa beogradskim tablama) i sve ce ti biti jasno...Sarmica je napisao/la: ↑30 jun 2023, 20:46Pa upravo ste vi, Kasaba City, odnosno new age kasaba 'svi se volimo, svi se volimo, od ljubavi naše ničeg nema slađe...' problem sa istom ideologijom koju njegujete i ta ista idelogija ne da Azmiru da čovjek napravi posao, a ovamo ste na njegovoj strani i kritikujete tzv čaršijanere, odnosno mahala city pripadnike. Trebate malo izaći iz Tuzle, barem do Sarajeva, da šta vidite od svijeta.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dobro mi ocekujemo da investira uvede nas u PL,izbori evropu, uzme kup ili titulu...normala zar ne. To kosta.
Posto ne mozemo privatizovat jel, posto ste svi protiv da mu se da kontrola nad klubom u vidu skupstine i UO,nebitno Azmir, evo Bingo Senad nebitno...Kako ce vratit ulozeno.koji je njima onda interes sjebat stotine hiljada da nama drkarosima ispunjavaju zelje...Ne kontam ni njih, a ni nas.
Sta hocemo mi uopste
Posto ne mozemo privatizovat jel, posto ste svi protiv da mu se da kontrola nad klubom u vidu skupstine i UO,nebitno Azmir, evo Bingo Senad nebitno...Kako ce vratit ulozeno.koji je njima onda interes sjebat stotine hiljada da nama drkarosima ispunjavaju zelje...Ne kontam ni njih, a ni nas.
Sta hocemo mi uopste
Ko je otjerao Azmira reci nam? Kad ? Ko bi napravio stadion i kako? Sve price koje pričaš su ideologija. Razumijem da volis nekoga da si fan ali nemoj pisati sto nije istina.Sarmica je napisao/la: ↑30 jun 2023, 20:46Pa upravo ste vi, Kasaba City, odnosno new age kasaba 'svi se volimo, svi se volimo, od ljubavi naše ničeg nema slađe...' problem sa istom ideologijom koju njegujete i ta ista idelogija ne da Azmiru da čovjek napravi posao, a ovamo ste na njegovoj strani i kritikujete tzv čaršijanere, odnosno mahala city pripadnike. Trebate malo izaći iz Tuzle, barem do Sarajeva, da šta vidite od svijeta.
P.S. Do Sarajeva bi išli češće da su ti tvoji barem napravili normalan put za 30 g
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Beduin
- Kontakt:
Joj ici cesce do Sarajeva. Grob te j3bo, ko da ides u visemilionski moderni grad, a ne malo vece selo od Tuzle cije su fasade prema centeu grada zapustene koliko i u Tuzli, a oziljci rata po fasadama zgrada i trotoara i dan-danas pokazuju koliko je tamosnja vlast radila na obnovi i modernizmu. I onda nezaobilazno pitanje, svijest i kultura gradjana - sandzaklije? Arapi? Turci? Wtf ba.
Jedina sreca im je sto je to glavni grad i mali veci od ostalih pa se kao vise i ulagalo i sve pare iz ostalih kantona/gradova isto tamo. I eto neki vrli Sarmica nam dodje ovdje otvarati oci jer je on otisao do Sarajeva cak 20ak puta.
Idi bolan, bolan, kakva ti mjerila i standarde ovdje spominjes ljudima koji su vise vremena i para potrosili van BiH, nego ti u istoj.
Jedina istina jeste ovo oko Stanivukovica gdje smo se opekli i izofirali kvalitetno, a smeta nam neko muslimansko oblacenje na jezeru. Satra nas taj neki multi-kulti i uvlacenje drugima i drugacijem, a sve manje sebe i nas gledamo.
Jedina sreca im je sto je to glavni grad i mali veci od ostalih pa se kao vise i ulagalo i sve pare iz ostalih kantona/gradova isto tamo. I eto neki vrli Sarmica nam dodje ovdje otvarati oci jer je on otisao do Sarajeva cak 20ak puta.
Idi bolan, bolan, kakva ti mjerila i standarde ovdje spominjes ljudima koji su vise vremena i para potrosili van BiH, nego ti u istoj.
Jedina istina jeste ovo oko Stanivukovica gdje smo se opekli i izofirali kvalitetno, a smeta nam neko muslimansko oblacenje na jezeru. Satra nas taj neki multi-kulti i uvlacenje drugima i drugacijem, a sve manje sebe i nas gledamo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Da ovaj sarmica nije brat blizanac pomosnjeg?
Samo su njih dvojica u stanju ovakve nebuloze valjat.
Samo su njih dvojica u stanju ovakve nebuloze valjat.
Volim tebe, više od sebe
Nestvarno je koliko puta se o istoj temi ovdje piše...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Nego bit će zanimljivo vidjeti kakve ćemo igrače i trenera dovesti (hoće li to biti igrači levela PL ili neki bolji igrači FL), ko će sve ostati itd.
I ima li kakvih naznaka za tehničkog sponzora, istekao je ugovor sa Legeom.
I ima li kakvih naznaka za tehničkog sponzora, istekao je ugovor sa Legeom.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Treba skinut ovo sa igrača prije nego počne sezona, najbaksuzniji dres u novijoj historiji kluba. Dovoljno vremena ima za nešto elegantno, na pruge.

Daj bježi, ne zajebavaj...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Jest vala sinonim za baksuzluk.
Sjećam se one sezone kad je predstavljen. Prvih 5 kola bez poraza, prvi na tabeli, tekma sa Sarajevom, premijera ovog dresa i potpuni fijasko na toj tekmi koji je kroz dvije setzone završio ispadanjem

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
I da, @Mramor, za mene najjača kombinacija: crveno-crni dres na pruge sa dominantno crvenom bojom + bijeli šorc.
Hint: AC Milan iz najboljih dana sa Pirlom na čelu...

Hint: AC Milan iz najboljih dana sa Pirlom na čelu...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
U skladu sa navikama AH i dobrim poslovnim odnosima No1 je 100% i Mramor neka sprema dizajn prugasti , a ovaj drugi el presidente ima već Kappa dresove spremne sa velikim logom na desnom ramenu
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Sto se mene tice nek igraju i u kesama iz Binga, samo da pocnu rezultati nabolje ici
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Za prvi dio posta ne sumnjam, a onda drugi mi nije uopšte jasan... Kakav drugi, kad je valjda sve gotovo.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.