FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

slatina87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la slatina87 » 30 jun 2023, 20:06

Ne miješaj politiku na temu FK Sloboda molim te. Ako te zanima šta o gradu u koji si se doselio slobodno se javi u pp

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 30 jun 2023, 20:46

Pa upravo ste vi, Kasaba City, odnosno new age kasaba 'svi se volimo, svi se volimo, od ljubavi naše ničeg nema slađe...' problem sa istom ideologijom koju njegujete i ta ista idelogija ne da Azmiru da čovjek napravi posao, a ovamo ste na njegovoj strani i kritikujete tzv čaršijanere, odnosno mahala city pripadnike. Trebate malo izaći iz Tuzle, barem do Sarajeva, da šta vidite od svijeta.

Jedan Velež koji je morao da krene od nule ima mnogo više uspjeha od Slobode, počev od rezultata pa do stadiona kojeg su napravili na ledini. I onda vam krivi podrinjci i ko već. Tražite krivca u svojoj sredini i među vama samima i ideologiji koju slijedite. Da je kasaba mafija pustila Azmira prvi put, umjesto što su ga otjerali, sada bi imali završen stadion i možda igranje u Evropi. Ali vi više volite sami sebe i 'svoje'.
Zadnja izmjena: Sarmica, dana/u 30 jun 2023, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 30 jun 2023, 20:50

Sarmica je napisao/la:
30 jun 2023, 20:46
Pa upravo ste vi, Kasaba City, odnosno new age kasaba 'svi se volimo, svi se volimo, od ljubavi naše ničeg nema slađe...' problem sa istom ideologijom koju njegujete i ta ista idelogija ne da Azmiru da čovjek napravi posao, a ovamo ste na njegovoj strani i kritikujete tzv čaršijanere, odnosno mahala city pripadnike. Trebate malo izaći iz Tuzle, barem do Sarajeva, da šta vidite od svijeta.
I sta se to ima vidjeti u Sarajevu? Ne kazem da je Sarajevo ruzan grad, dapace jako mi se svidja. Al govoriti da je u Sarajevu sve bajno, a ovamo im SDA kontrolise cijeli grad i napadaju auta sa stranim tablicama (sjeti se par auta sa beogradskim tablama) i sve ce ti biti jasno...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 30 jun 2023, 20:53

DamirT je napisao/la:
30 jun 2023, 20:50
Sarmica je napisao/la:
I sta se to ima vidjeti u Sarajevu? Ne kazem da je Sarajevo ruzan grad, dapace jako mi se svidja. Al govoriti da je u Sarajevu sve bajno, a ovamo im SDA kontrolise cijeli grad i napadaju auta sa stranim tablicama (sjeti se par auta sa beogradskim tablama) i sve ce ti biti jasno...
Poštujem tvoje postove i moje pisanje je usmjereno prema lokalnim agama i begovima koji terorišu Tuzlu i njene građane.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 30 jun 2023, 21:02

Sarmica je napisao/la:
30 jun 2023, 20:53
DamirT je napisao/la:
30 jun 2023, 20:50
Sarmica je napisao/la:
Poštujem tvoje postove i moje pisanje je usmjereno prema lokalnim agama i begovima koji terorišu Tuzlu i njene građane.
S tim se slazem da terorisu. SDP je unistio sport u potpunosti u Tuzli. Sto se mene tice, nek dodje i neko drugi da nije iz SDP-a, da oni sta probaju drugo uraditi. Za ovo godina SDP je od sporta napravio sprdacinu. Uspjeh nam izboriti ostanak u svim sportovima. Eto malo se rukomet dize i to je to. Nadam se da ce i fudbal ubrzo napredovati, pa da se makar ne strahuje za ostanak u ligi. Valjda sad sa Azmirom bude bolje, gore sigurno ne moze biti. Carsija nas je i dovela u ovu situaciju.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 30 jun 2023, 21:14

Dobro mi ocekujemo da investira uvede nas u PL,izbori evropu, uzme kup ili titulu...normala zar ne. To kosta.
Posto ne mozemo privatizovat jel, posto ste svi protiv da mu se da kontrola nad klubom u vidu skupstine i UO,nebitno Azmir, evo Bingo Senad nebitno...Kako ce vratit ulozeno.koji je njima onda interes sjebat stotine hiljada da nama drkarosima ispunjavaju zelje...Ne kontam ni njih, a ni nas.
Sta hocemo mi uopste

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 30 jun 2023, 21:25

Sarmica je napisao/la:

Jedan Velež koji je morao da krene od nule ima mnogo više uspjeha od Slobode, počev od rezultata pa do stadiona kojeg su napravili na ledini. I onda vam krivi podrinjci i ko već. Tražite krivca u svojoj sredini i među vama samima i ideologiji koju slijedite. Da je kasaba mafija pustila Azmira prvi put, umjesto što su ga otjerali, sada bi imali završen stadion i možda igranje u Evropi. Ali vi više volite sami sebe i 'svoje'.
Ko je otjerao Azmira reci nam? Kad ? Ko bi napravio stadion i kako? Sve price koje pričaš su ideologija. Razumijem da volis nekoga da si fan ali nemoj pisati sto nije istina.
P.S. Do Sarajeva bi išli češće da su ti tvoji barem napravili normalan put za 30 g
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 30 jun 2023, 21:56

Joj ici cesce do Sarajeva. Grob te j3bo, ko da ides u visemilionski moderni grad, a ne malo vece selo od Tuzle cije su fasade prema centeu grada zapustene koliko i u Tuzli, a oziljci rata po fasadama zgrada i trotoara i dan-danas pokazuju koliko je tamosnja vlast radila na obnovi i modernizmu. I onda nezaobilazno pitanje, svijest i kultura gradjana - sandzaklije? Arapi? Turci? Wtf ba.
Jedina sreca im je sto je to glavni grad i mali veci od ostalih pa se kao vise i ulagalo i sve pare iz ostalih kantona/gradova isto tamo. I eto neki vrli Sarmica nam dodje ovdje otvarati oci jer je on otisao do Sarajeva cak 20ak puta.
Idi bolan, bolan, kakva ti mjerila i standarde ovdje spominjes ljudima koji su vise vremena i para potrosili van BiH, nego ti u istoj.

Jedina istina jeste ovo oko Stanivukovica gdje smo se opekli i izofirali kvalitetno, a smeta nam neko muslimansko oblacenje na jezeru. Satra nas taj neki multi-kulti i uvlacenje drugima i drugacijem, a sve manje sebe i nas gledamo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 30 jun 2023, 21:58

Da ovaj sarmica nije brat blizanac pomosnjeg?
Samo su njih dvojica u stanju ovakve nebuloze valjat.
Volim tebe, više od sebe

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 30 jun 2023, 23:06

Nestvarno je koliko puta se o istoj temi ovdje piše...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 30 jun 2023, 23:19

Nego bit će zanimljivo vidjeti kakve ćemo igrače i trenera dovesti (hoće li to biti igrači levela PL ili neki bolji igrači FL), ko će sve ostati itd.

I ima li kakvih naznaka za tehničkog sponzora, istekao je ugovor sa Legeom.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 01 jul 2023, 00:08

Bilo bi dobro i dizajnirati nove dresove, da ide sve na novo, trenutni dresovi mi se iskreno i nisu nesto svidjeli.

Bolji su recimo ovi, kad smo imali ovu borbenu ekipu.

slika

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 01 jul 2023, 00:10

Sky9 je napisao/la:
30 jun 2023, 23:19
Nego bit će zanimljivo vidjeti kakve ćemo igrače i trenera dovesti (hoće li to biti igrači levela PL ili neki bolji igrači FL), ko će sve ostati itd.

Ako bude AH ide No.1 ako bude ovaj drugi ide Kappa
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 01 jul 2023, 00:13

Sky9 je napisao/la:

Treba skinut ovo sa igrača prije nego počne sezona, najbaksuzniji dres u novijoj historiji kluba. Dovoljno vremena ima za nešto elegantno, na pruge. :kafa:

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 01 jul 2023, 00:22

Hitman22 je napisao/la:
01 jul 2023, 00:10
Sky9 je napisao/la:

Ako bude AH ide No.1 ako bude ovaj drugi ide Kappa
Daj bježi, ne zajebavaj...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 01 jul 2023, 00:25

NKMramor je napisao/la:
01 jul 2023, 00:13
Sky9 je napisao/la:

Treba skinut ovo sa igrača prije nego počne sezona, najbaksuzniji dres u novijoj historiji kluba. Dovoljno vremena ima za nešto elegantno, na pruge. :kafa:
Jest vala sinonim za baksuzluk.

Sjećam se one sezone kad je predstavljen. Prvih 5 kola bez poraza, prvi na tabeli, tekma sa Sarajevom, premijera ovog dresa i potpuni fijasko na toj tekmi koji je kroz dvije setzone završio ispadanjem :crazy:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 01 jul 2023, 00:30

I da, @Mramor, za mene najjača kombinacija: crveno-crni dres na pruge sa dominantno crvenom bojom + bijeli šorc. :ljepota:

Hint: AC Milan iz najboljih dana sa Pirlom na čelu...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 01 jul 2023, 00:30

U skladu sa navikama AH i dobrim poslovnim odnosima No1 je 100% i Mramor neka sprema dizajn prugasti , a ovaj drugi el presidente ima već Kappa dresove spremne sa velikim logom na desnom ramenu
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 jul 2023, 00:33

Sto se mene tice nek igraju i u kesama iz Binga, samo da pocnu rezultati nabolje ici
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 01 jul 2023, 00:33

Hitman22 je napisao/la:
01 jul 2023, 00:30
U skladu sa navikama AH i dobrim poslovnim odnosima No1 je 100% i Mramor neka sprema dizajn prugasti , a ovaj drugi el presidente ima već Kappa dresove spremne sa velikim logom na desnom ramenu
Za prvi dio posta ne sumnjam, a onda drugi mi nije uopšte jasan... Kakav drugi, kad je valjda sve gotovo. :?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.