shzna je napisao/la:
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Jes lijepo pogledat tabelu, Sloboda 2. Celik 3. Seljo i Velez u zoni ispadanja

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Au kompleksa,najiskompleksiranija ekipa fukarice iz tuzleHeller je napisao/la:Jes lijepo pogledat tabelu, Sloboda 2. Celik 3. Seljo i Velez u zoni ispadanja![]()
![]()
#musvdg
De mi reci šta je ovdje kompleks vidjet omraženu ekipu na dnu? Nauči značenje riječi pa se javi. Teško da ćete skoro prema gore1922VFC1981 je napisao/la:Au kompleksa,najiskompleksiranija ekipa fukarice iz tuzleHeller je napisao/la:Jes lijepo pogledat tabelu, Sloboda 2. Celik 3. Seljo i Velez u zoni ispadanja![]()
![]()
Nullius in verba
Malo je reci da te drmaju kompleksi niže vrijednostiHeller je napisao/la:Jes lijepo pogledat tabelu, Sloboda 2. Celik 3. Seljo i Velez u zoni ispadanja![]()
![]()
i još Seljo, umjesto Željo
Koliko nam to bježi Sloboda, 20, 30 bodova? 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Tebi cu taman objasnjavat nesto,dzaba vam da vam dodje jos jedan dijasporac i doveze jos toliko kamiona i para u njima nikad necete imat ono sto ove dvije ekipe su imale a i danas imajuHeller je napisao/la:De mi reci šta je ovdje kompleks vidjet omraženu ekipu na dnu? Nauči značenje riječi pa se javi. Teško da ćete skoro prema gore1922VFC1981 je napisao/la:Au kompleksa,najiskompleksiranija ekipa fukarice iz tuzleHeller je napisao/la:Jes lijepo pogledat tabelu, Sloboda 2. Celik 3. Seljo i Velez u zoni ispadanja![]()
![]()
#musvdg
1922VFC1981 je napisao/la:Tebi cu taman objasnjavat nesto,dzaba vam da vam dodje jos jedan dijasporac i doveze jos toliko kamiona i para u njima nikad necete imat ono sto ove dvije ekipe su imale a i danas imajuHeller je napisao/la:De mi reci šta je ovdje kompleks vidjet omraženu ekipu na dnu? Nauči značenje riječi pa se javi. Teško da ćete skoro prema gore1922VFC1981 je napisao/la: Au kompleksa,najiskompleksiranija ekipa fukarice iz tuzle![]()
![]()
7 bodova? koji ce nam **** imamo 10
Btw naučite značenje riječi kompleks.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 23 avg 2015, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Nije Seljo nego Zeljo.Samo da ispravim navijaca fudbalskog kluba Slobode iz Tuzle na gresci u pisanju.Nadam se da se doticni nece nac uvrjedjen.
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Poznat si ti po ovim bolesnim komentarima a i ti nadji kakav pametniji posao osim komentarisanja na ovom forumu,zdravoHeller je napisao/la:7 bodova? koji ce nam **** imamo 10![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Btw naučite značenje riječi kompleks.
#musvdg
"Seljo" govore oni neobrazovani krkani sa Nahoreva i Hotonja - a tuzlaci se furaju na njih
kontaju šuknuti nekome sa tim, a ne vide da time sebi zabijaju autogolove pod precku
kakvi levati
Gotivio sam ja Simu dok je Želju vodio, vidjelo se i u onoj divljini da ima šlifa, pratio sam ga i u Jagodini, bilo mi je drago kad je uzeo kup sa Jagodinom, ali mi je pao u očima sa forsiranjem ekavice za vrijeme boravka tamo. I on a i Vlado Čapljić.Pappy je napisao/la:Simo je odličan trener. Izuzetno cijenjen u Srbiji. Sada ganja neko inostranstvo, a bio je zainteresovan ako to ne izganja da dođe u Slaviju. Inače, trenutno je na Palama otac mu je teško bolestan pa želi da bude blizu njega.ZZtop10 je napisao/la:Simo je napravio dobre rezultate u Srbiji sa Jagodinom ako se ne varam. NIje on toliko los trener.
Malo ko možda to zna, ali upravo je on zaslužan što je Tiago stigao u Želju.
DRUG NEBI TI PUNCA
Govorili smo nekidan o tome na temi Slavije. Jbg, da li je to neka njihova želja za asimiliranjem u novu sredinu. Ko zna. Znam dosta momaka koji su otišli tamo da igraju košarku, fudbal, rukomet i vratili se sa ekavicom nakon godinu dana. Opet, oni se vjerovatno tako osjećaju prihvatljivijim u društvu, ali za ove starije nisam baš siguran kakva tu težnja preovladava. I Koroman je isti slučaj, i mnogo drugih primjera.bagrcavi je napisao/la:Gotivio sam ja Simu dok je Želju vodio, vidjelo se i u onoj divljini da ima šlifa, pratio sam ga i u Jagodini, bilo mi je drago kad je uzeo kup sa Jagodinom, ali mi je pao u očima sa forsiranjem ekavice za vrijeme boravka tamo. I on a i Vlado Čapljić.Pappy je napisao/la:Simo je odličan trener. Izuzetno cijenjen u Srbiji. Sada ganja neko inostranstvo, a bio je zainteresovan ako to ne izganja da dođe u Slaviju. Inače, trenutno je na Palama otac mu je teško bolestan pa želi da bude blizu njega.ZZtop10 je napisao/la:Simo je napravio dobre rezultate u Srbiji sa Jagodinom ako se ne varam. NIje on toliko los trener.
Malo ko možda to zna, ali upravo je on zaslužan što je Tiago stigao u Želju.
Npr. znam da je moja tetka kada je sa Vojničkog odselila u Beograd '87 počela pričati ekavicu jer su joj sinu u osnovnoj nametali to, i davali loše ocjene, i onda da bi njega izvukla u kući se stalno pričala ekavica i tako je ostalo.
Ima tu malo i do karaktera, možda čak i kopleksa niže vrijednosti, ako si u Srbiji a pričaš ijekavicom odmah si "manji Srbin". Ima tu i dosta suprotnih primjera pa ima raje koja i nakon 25-30 godina života tamo priča istim naglaskom i ijekavicom kao i prije (Brega, Čola, itd...) To je neko moje mišljenje i viđenje situacije.
Al' dobro naš narod je takav, kod nas ljudi odu po' godine u Njemačku i kad se vrate "ne znaju" naš pričati nego koriste riječi tipa hendi, tankštele, auslender i slično
Odosmo taleko u off
Al' dobro naš narod je takav, kod nas ljudi odu po' godine u Njemačku i kad se vrate "ne znaju" naš pričati nego koriste riječi tipa hendi, tankštele, auslender i slično
Odosmo taleko u off
DRUG NEBI TI PUNCA

E ne vjerujem
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ako je momak pametan,pravo u PU i da prijavi prijetnje ubistvom..onda ce ga Radovac zvati i moliti da povuce tuzbu i ganola mu uzeti 5 milja za povlacenje tuzbe,pa ce paziti sta pise...revolveras Samir
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Šalu na stranu ovo je nevjerovatno koliko je momak prepotentan i kako gleda na navijače koji zbog njih i njega samog ostavljaju zadnju marku.. Jad bezobrazni 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Koje se danas utakmice prenose na tv-u i na gdje se moze gledati ?
samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.